2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeler teyzeler, benim zilloş kızımda 11 aylık oldu bugün..

Oyyy, maaşallah İklim kuzuma...
Sağlıklı ve huzurlu nice yaşları olsun
Ne çabuk büyüdü bunlar Yasemin, telefonumda hala doğduğu gün yolladığın resmi duruyor buruş buruş :)

Fena koca tipi, tam dayaklık

günaydın kızlar nasılsınız
serhan yine herzamanki yerinde ayağımda uyuyo
geçmişe bakmadım uzun uzun yazamam klawyenin tıkırtısına bile açıyo gözünü ses sensörü var çocukta resmen
dün 8 de yattı 9:15 de kalktı 11:30 da zor uyuttum 12:30 yeniden uyandı mama içti ve sabah 5'e kadar uyudu 5 te yine mama içti yarım saat salladım 8 e kadar uyudu ama ben uyuyamadım günlerdir uykusuzluğa alışınca saat başı uyandım
ben yine zombi gibiyim

ceren iyileşmiş sevindim
iklim ve hilal kuzular 11 aylık olmuşlar ömürleri uzun bahtları güzel olsun
bütün kuzuların

kimin migreni var? yıllardır migren hastası olarak çalıştım hertürlü soru cevalanır:))

Benim Migrenim var, sende hala var mı, atlattın mı, nasıl baş ediyorsun o ağrılarla, çok zor yaa..

Oyyy, maaşallah İklim kuzuma...
Sağlıklı ve huzurlu nice yaşları olsun
Ne çabuk büyüdü bunlar Yasemin, telefonumda hala doğduğu gün yolladığın resmi duruyor buruş buruş :)

Amanınnn, daha duruyor mu o resim, ne çirkinmiş bea, geçen gün bende baktımda resimlerine, önümüzdeki ay yaşına girecek şuna bak, zaman çabuk geçti hakkaten..

teşekkür ediyoruz teyzeleri....Rabbim huzurlu ve sağlıklı olsunlar tüm meleklerimiz....
Yasemin kuzum İklimle Hilal aynı günde doğdular ama 1 ay var aralarında....

Bende şimdi aynı şeyi yazacaktım, aralarında tam 1 ay var, Hilal kuzusunun da 10. ayı kutlu olsun, maşallah hepsine de, büyüdüler yaa..

Sağol canım Hilal kuzum 10 aylık İklim 11 aylık canım....Aramızda 1 ay var....
Serhan kuzum yine uyumuş balım ama seni yorması tabii kötü...

AYLİN gidicem tutma beni ben buralarda kalamam dellenicem gitmem gerek

cok sıkıldıysan atla gel bana:)) hava güneşli ılık deniz mis gibi en önemlisi evde koca da yok..keyiflik tam yani:))

evet evet kap oklavayı gel beraber halledelimm

Duruyor tabi, durmaz mı, Doruk'un resimlerine bakarken ona da bakıyorum, sonra şimdiki muzurlukları geliyor aklıma, gülüyorum :)))

cok sıkıldıysan atla gel bana:)) hava güneşli ılık deniz mis gibi en önemlisi evde koca da yok..keyiflik tam yani:))

evet evet kap oklavayı gel beraber halledelimm

Hava güneşli ılık deniz mis gibi mi??
Ne oklavası, bir kamyon odun kaptım geliyorummmm

burcu GREEN CARD A BAŞVURUCAM BAK BAŞVURU SAYFASI AÇIK Bİ SİZE BAKIYORUM Bİ ONA HER AN BAŞVURABİLİRİM

Ayy sapıtma, nerden çıktı şimdi?
Orda çok mu kolay olacak sanıyorsun hayat?
3-4 arkadaşım var Amerika'da yaşayan, sadece biri mutlu, o da ailesinden nefret ederek gittiği için... Dünyanın öbür ucunda, cücük kadar bi bebeyle yalnız yaşamak kolay mı bea

Merhaba canlar

Eymenle yine nezleli hallerdeyiz o kadar kuduruk olduki artık buralara bakamaz oldum...
Dün doktorda idik verdiği kiloyu almış 8 kg ve 70 cm olmuş minik bir adam işte
Geceleri uyku uyumaz doğru dürüst yemez içmez full hareket ne beklenirki başka...

Dün Nehir aradı konuştuk bana gelecek cumartesi kısmet olursa
Başka gelmek isteyen var ise kapım açık beklerim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…