- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.721
Teyzeler teyzeler, benim zilloş kızımda 11 aylık oldu bugün..
çok sağol canımmm..fırsat buldukca yazarım işe başlayınca hep burda olurumm:))
teşekkürler teyzesi..maşallah sizin bakıcıya da sansınız varmış..
teşekkürler canım..
evet cok neseli subat -mart ayı olacak benim içinn
sağol canım..
ya lütfen o pedagoglar falan benim eşimden iyi bilemezler hiçbirşeyi..annem neyse de kaynanatörüm konusunda çok tereddütlerim var..
iklime ve hilale uzuuun mutlu sağlıklı aylar yıllar bir ömür diliyorum tüm kalbimle:81:
AYLİN gidicem tutma beni ben buralarda kalamam dellenicem gitmem gerek
kimin migreni var? yıllardır migren hastası olarak çalıştım hertürlü soru cevalanır:))
Oyyy, maaşallah İklim kuzuma...
Sağlıklı ve huzurlu nice yaşları olsun
Ne çabuk büyüdü bunlar Yasemin, telefonumda hala doğduğu gün yolladığın resmi duruyor buruş buruş :)
teşekkür ediyoruz teyzeleri....Rabbim huzurlu ve sağlıklı olsunlar tüm meleklerimiz....
Yasemin kuzum İklimle Hilal aynı günde doğdular ama 1 ay var aralarında....
Sağol canım Hilal kuzum 10 aylık İklim 11 aylık canım....Aramızda 1 ay var....günaydın kızlar nasılsınız
serhan yine herzamanki yerinde ayağımda uyuyo
geçmişe bakmadım uzun uzun yazamam klawyenin tıkırtısına bile açıyo gözünü ses sensörü var çocukta resmen
dün 8 de yattı 9:15 de kalktı 11:30 da zor uyuttum 12:30 yeniden uyandı mama içti ve sabah 5'e kadar uyudu 5 te yine mama içti yarım saat salladım 8 e kadar uyudu ama ben uyuyamadım günlerdir uykusuzluğa alışınca saat başı uyandım
ben yine zombi gibiyim
ceren iyileşmiş sevindim
iklimve hilal kuzular 11 aylık olmuşlar ömürleri uzun bahtları güzel olsun
bütün kuzuların
düzeltiyorum hilal kuzu 10 aylık:)
AYLİN gidicem tutma beni ben buralarda kalamam dellenicem gitmem gerek
Oyyy, maaşallah İklim kuzuma...
Sağlıklı ve huzurlu nice yaşları olsun
Ne çabuk büyüdü bunlar Yasemin, telefonumda hala doğduğu gün yolladığın resmi duruyor buruş buruş :)
Fena koca tipi, tam dayaklık
cok sıkıldıysan atla gel bana:)) hava güneşli ılık deniz mis gibi en önemlisi evde koca da yok..keyiflik tam yani:))
evet evet kap oklavayı gel beraber halledelimm
Teyzeler teyzeler, benim zilloş kızımda 11 aylık oldu bugün..
burcu GREEN CARD A BAŞVURUCAM BAK BAŞVURU SAYFASI AÇIK Bİ SİZE BAKIYORUM Bİ ONA HER AN BAŞVURABİLİRİM
Benim Migrenim var, sende hala var mı, atlattın mı, nasıl baş ediyorsun o ağrılarla, çok zor yaa..
Amanınnn, daha duruyor mu o resim, ne çirkinmiş bea, geçen gün bende baktımda resimlerine, önümüzdeki ay yaşına girecek şuna bak, zaman çabuk geçti hakkaten..
Bende şimdi aynı şeyi yazacaktım, aralarında tam 1 ay var, Hilal kuzusunun da 10. ayı kutlu olsun, maşallah hepsine de, büyüdüler yaa..
cok sıkıldıysan atla gel bana:)) hava güneşli ılık deniz mis gibi en önemlisi evde koca da yok..keyiflik tam yani:))
evet evet kap oklavayı gel beraber halledelimm
burcu GREEN CARD A BAŞVURUCAM BAK BAŞVURU SAYFASI AÇIK Bİ SİZE BAKIYORUM Bİ ONA HER AN BAŞVURABİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?