2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım ve çok ama çok geçmiş olsun zor dönem geçirmişsin gerçekten de başka bir doktora götürme taraftarı değilim bende huyunu suyunu öğreniyorlar artık ..Sütün varsa canım emzir ama sen işe başladığında muhakkak bişeyler vermeye başla ....Hem anneanne hem babaanne zor olmayacak mı ? birine alışsacak sonra gidecek sonra diğeri gelecek ? zor olucak bence Allah kolaylık versin...

Nedir bu çelik hayranlarının yere yapışma hikayeleri
D.K. benim de tansiyonumu yükseltip baş ağrısı yaptığı için bıraktım, özellikle Jasmin kullanıyorsan ya değiştir ya da korunma yöntemini değiştir canikom.Dün içinde çok geçmiş olsun tekrardan,baş ağrısı hiçbişeye benzemiyor insan kafasının koparılıp atılmasını istiyor

Çok geçmiş olsun Yiğit Özgür e, bebekler hasta oldu mu ömrümüzden ömür gidiyor valla, dediğin gibi doktorda çok önemli böyle durumlarda, umarım bir daha yinelemez hastalığı, bizde seni özledik, yaz bol bol, biz okuruz, uzun yazdım diye düşünme..

Teşekkür ederim Aylin, ben d.k. hapından kaynaklandığını düşünüyorum bu ağrıların, çünkü ben yaklaşık 2 senedir baş ağrısı nedir bilmiyordum, hamilelik öncesi migrenim vardı ama hamilellikte ve doğumdan sonra bir daha hiç ağrımadı, ne zaman ki bu hapa başladım ağrılar ortaya çıktı, kesinlikle ya hapı yada korunma yöntemimi değiştirmem gerekiyor..

ve bugün kızım tam 10 aylık oldu....Ne çabuk geçiyor zaman...
nice aylara yıllara inşallah canım
hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun minik kuzuya,iyileşsinde yemek yer nasılsa annesi seni bilmem ama ben çocuğuma tanımadığım birilerinin bakmasındansa kayınvaldem veya annemin bakmasını tercih ederim. ama benim bakıcımda enaz annem kadar iyi bakıyor tosunuma
he vallah bende onu soracaktım senin mesai saatlerin ne çok merak ediyom. ben sabahları işe 5-10 dakika geç geliyorum bazen ondada mutlaka patrona yakalanıyorum
çelikzedeler diye bi topik açalımmı
çok geçmiş olsun tekrar ihmal etme sakın olurmu,bak anneminde migrenle başladı meğer beyine giden damarlardan biri tıkalıymış,sağ elinin sinirleri tamamen ölmüş durumda şuan 2 kilodan fazla bişeyi kaldırmaya çalışsa parmakları taşıyamıyor elindeki düşüyor hemen. iyi bir nörolog bulmalısın canım
ay laftanda anlamıyor yani,zor bir durum,bende anneme bazı şeyleri anlatırdım anlatırdım hala aynı kendi bildiğini yapardı

ben gece üşümesine bağlıyorum bi kalkıyorum eli yüzü buz tutmuş, battaniye altında o üste yatıyor yatarken sırtına mendil koyuyorum gece terledikçe çıkarıyorum teri üstünde kurumasın diye ama yinede burnu tıkanıyor

Laftan anlamaması kötü olmuş,ben aktivite masasını bizim evde bıraktım bakıcıya vermedim, sen de öyle yapsana nasıl olsa akşam çok geç çıkmıyorsun ayrıca hafta sonu da evdesin,sen istediğin gibi oynarsın oynatırsın,eltinde daha basit oyuncakları bırak araba müzikli bi oyuncak vs. eğiticiler sende kalsın

green kart başvurusu yapmak üzereyim biri tutusun beni

Otur oturduğun yerde 3 günde bi kaçıcam da kaçıcam diye tutturuyosun

canım çok geçmiş olsun migren ağrısını bilmem ama çekenleri gördüm kıvrandırıyor boyunda düzleşme ve fıtık bendede var ama bu kadar perişan etmiyor umarım bulurlar nedenini de çözümü de bulunur

çok çok geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin okurken ben bile sektirdim doktora bunları mezun edenlerin allah belasını versin ne diyim umarım hiçbişeyciği kalmaz bu arada kaynanayla mutlu neşeli günler temenni ederim harika bir bakıcı çözümü olmuş

anacım benim mesaim normalde 9-18 bide öğle arası ama ben biraz esnetiyorum neden dersen öğle arası iş veirirler yaparım eve iş götürürüm yazın hava geç karardığından 20ye kadar ekspertiz yaparım yani ben onları onlar beni idare ederiz bu ara onlar beni daha çok ediyolar o ayrı

Teşekkürler Gülşancım, Çelikzedeler topiği fikrine bayıldım, o dönemin en popüler popçılarından biriydi ama.. Kesin biizm gibiler çok vardır, sonra birtakım olayları oldu ya Çelik in, o zaman bıraktım artık ben ona olan hayranlığı..

Rabbim Meleğe en kısa zamanda kendi meleğini kollarına almayı nasip etsin, dualarımda Melekte olacak bundan sonra..

merve isterim evet mesaj at bana

Alacam tutmayın beni :)

Zor bir durum... Annem baktığı halde bu tip şeyler benim de başıma geliyor Esincim. Çocuk emekleyerek evi dolaşıyor mesela, annem arkasından sesleniyor, gel oğlum gitme diye. Kaç kere dedim ki bırak, kendi başına odanın dışına çıksın, öbür odalara gitsin, yalnız başına bişiler keşfetsin, erkek çocuğu bu, dizinin dibinde oturtma, sen sadece uzaktan takip et başına bir kaza gelmemesi için. Ne oldu, hiç, hala devam ediyor, hiç bişi yapamazsa kendi de arkasından emekliyor, deli oluyorum.

Allah kısmet ederse, 3 yaşında vericem kreşe...

Tekrar geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Ben de d.k. yapabilir diyorum. Ciddi birşey olmasın da bulunur çaresi...

Toplu taşıma ile kolaylıkla ulaşabilecğim bi yerde çalışsam ya da araba kullabilsem, emin ol heftanın 3 günü geç kalırdım aynı sebepten :) O nasıl bir sokulmaktır, nasıl öpmektir yahu

Çok çok geçmiş olsun Yiğit Özgür'e, çok zor günler geçirmişsiniz... Allah tekrarından korusun. Doktor faktörü çok önemli gerçekten.
Anneanne ve babaannenin dönüşümlü bakması konusunu daha önce de konuşmuştuk sanırım, pedagoglar, çocuk doktorları vb. bakan kişinin değişmesini hiç önermiyorlar aslında, zor olacak Özgür için de senin için de... Allah yardımcınız olsun.

sağol canım ..zordu anlatamam...Allahım tüm bebeklerimizi korusun..
sütüm var canım fazla bile geliyor ama tam beslenemiyor diye üzülüyorum..iyi kötü eline veriyorum bişeyler..tırtıklıyor..
valla büyükannelerin bakmaları hem ona hemde bana zor olacak ama herşeyi bilen ve herşeye muhalif eşim razı olmuyor..duruma alışıcaz..

Teşekkürler Esincim, bende kıvranıyorum aynen öyle işte, tez zamanda şifa diliyorum kendime.. Sağolasın..

çok sağol canımmm..fırsat buldukca yazarım işe başlayınca hep burda olurumm:))

teşekkürler teyzesi..maşallah sizin bakıcıya da sansınız varmış..

teşekkürler canım..
evet cok neseli subat -mart ayı olacak benim içinn

sağol canım..
ya lütfen o pedagoglar falan benim eşimden iyi bilemezler hiçbirşeyi..annem neyse de kaynanatörüm konusunda çok tereddütlerim var..

ya ben ofisten erken çıkıyorum ama mutlaka bankalara uğramam geriyor rapor fln bırakıyorum bebeği al eve git saat 7 oluyo oğluş eve varmadan arabada sızıyor 1 saat uyuyor sonra 10 dedin mi bi daha uyuyoryani birlikte sadece 2 saat geçiriyoruz ondada yemek yedir üstünü değiş sarıl cilveleş vakit bitiyoönce bizim evdeydi baktım yatıyo oyuncak eltime götürdüm o da kendisi oynasın die bırakıyo oynar mı el kadar bebek ne anlar öğret diorum tmm dio ama umru deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…