- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.801
Günaydın Esincim, ahh bu arkadan ağlamalar yok mu beni bitiriyor, benim kızımda son zamanlarda arkamdan çok ağlar oldu, akşamları kapıdan içeri girdiğimde beni görünce sevincinden çıldırıyor resmen, sabahları o uyurken görünmeden kaçıyorum artık yoksa çok ağlıyor, içim parçalanıyor yaa...
Sabiha Paktunanın meslekten uzaklaştırma cezasına gelince
1- bu kadının muayene ücreti için 400 tel üzeri diolar bu parayı verebilecek olan insanlar belli bir seviyededir zaten ve kadının çocuk nöroloğu olduğunu erişkin birine bakmaması gerektiğini bilecek durumdadırlar götürene neden götürdün demek lazım
2- ücret ödemeksizin işlerini yaptırmak demişler o işi yapmam diyemediysen o senin problemin yalakalık için kadının işlerini yap sonra git şikayet et hade len demek lazım
meyve veren ağacı taşlarlar die düşünüyorum yarın tzminat davası açarlar üç beş kuruş alır soğurlar
Bizimki sabah benden önce dışarı çıktığı için gezmeye gidiyor sanıyor galiba,gayet keyifli gidiyor:44: ilerde ağlarsa bende çok üzülürüm.zaten hamileliğimden beri ne şehit haberi ne çocuklara olan kötü olaylar hiçbirini okumuyorum izlemiyorum,ağlayasım geliyor.Vicdan sahibi yaptı bu çocuk beni
Benimki de 12 aylık çıktı ama ben zaten bizim bebelerin önden gittiğini düşünüyorum,normalde yaşından önce yürüyen çocuk nadirdir mart bebelerinin yarısı 10. ayında yürüdü.
İlk aldığın temizlikçiyi neden evde tek bırakıyorsun ki?
Esintoş bi de faceteki fotolarda dikkatimi çekti sizin evin yerleri komple seramik mi be, çocuk üşütür yahu:44:
Ne duydun ne duydun anlatsana
GÜNAYDIN ANNELER
YASEMİN sen beni güldürdün allahta seni güldürsün ii geldi
BURCU bende çok korkuyorum henüz yaşamadım ama aklı ermeye başlıyor bizimde başımıza gelecek yakında yalnız benim bi avantajım var eltimden almaya gidiyorum ve çıkan benim ya hep bana atlıyo sıkılıyo gezmeye götürücem die atlıyo kucağıma yalnız dün benden sonra akşama kadar ağlamış sürekli kapının önünde dolaşmış kimsenin kucağına gitmemiş banyoda bile huysuzmuş yokluğunu farkediyor diyo eltim
bugün yeni temizlikçim geldi akşama kadar da evde olmicam bakalım ne yapacak
GÜLŞAN testte benim kuzu da 12 aylık gösteriyo ya bizim bebeler çok zeki ya test geriden geliyo
akşam kocaman insan emrivaki yaptı annesine yemeğe gidiyoruz bu da demektir ki esin 7 ye kadar mesai yapacak ne kadar geç gidersem o kadar ii zaten yeni duyduğum bişeye iice sinir olmuş durumdayım
Sabiha Paktunanın meslekten uzaklaştırma cezasına gelince
1- bu kadının muayene ücreti için 400 tel üzeri diolar bu parayı verebilecek olan insanlar belli bir seviyededir zaten ve kadının çocuk nöroloğu olduğunu erişkin birine bakmaması gerektiğini bilecek durumdadırlar götürene neden götürdün demek lazım
2- ücret ödemeksizin işlerini yaptırmak demişler o işi yapmam diyemediysen o senin problemin yalakalık için kadının işlerini yap sonra git şikayet et hade len demek lazım
meyve veren ağacı taşlarlar die düşünüyorum yarın tzminat davası açarlar üç beş kuruş alır soğurlar
Bizimki sabah benden önce dışarı çıktığı için gezmeye gidiyor sanıyor galiba,gayet keyifli gidiyor:44: ilerde ağlarsa bende çok üzülürüm.zaten hamileliğimden beri ne şehit haberi ne çocuklara olan kötü olaylar hiçbirini okumuyorum izlemiyorum,ağlayasım geliyor.Vicdan sahibi yaptı bu çocuk beni
ha bu arada kaynanam kaynımın çocuğuna bakıyodu günde 2 saat annesi staja gidiyo geçen gün tokat atmış ve her yerde ne kadar haklı olduğunu anlatıyo eser ve ablası da savunuyolar dedim deryayı bilmem ama benim çocuğuma öz annem vursa kıyameti kopartırım var gerisini sen düşün
ha bu arada kaynanam kaynımın çocuğuna bakıyodu günde 2 saat annesi staja gidiyo geçen gün tokat atmış ve her yerde ne kadar haklı olduğunu anlatıyo eser ve ablası da savunuyolar dedim deryayı bilmem ama benim çocuğuma öz annem vursa kıyameti kopartırım var gerisini sen düşün
Geçen gün aklıma geldi, sana soracam hep unutuyorum, hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği istemeyen bir eş vardı topikte, senin eşin miydi..?
evet şekerim yerler komple seramik ama ben salonda heryeri yorgan halı fln kapattım ordan da çıkarmıyorum bi yere hep orda emekliyo
temizlikçiyi evde bırakmamak gibi bi şansım yok yalnız evini yerini yurdunu biliyorum görümceme de geliyo bişey olmaz ii iş yapar die ümid ediyorum
ne duyduğuma gelince geçen gün görümcemle bir aramızı düzeltme konuşması yaptık yine sen neden bunu dedin sen nie şunu dedin derken yazın bi kapışmıştık daha doorusu o bana bağırmıştı ben salak susmuştum dedim ben sana insanın kendi evi gibi yok demek istedim sen annenlerde kalmaktan mutsuzmuşum söyleniyomuşum gibi anladın ve hatta bağırdın bağırmadım fln dedi dedim esere sor e dedi annemlerde kalıyosunuz çokdağınıksınız kadın sürekli arkanızı topluyo sizede bişi demiyo (yani kendisine şikayet etmiş bizi ) sen hala şikayetçisin neyse çok uzatmadım ama kayınvalidem kızının nası kinci olduğunu ne dediğini bilmediğini bildiği halde bizi kızına şikayet etmiş ayrıca iki yüzlü çünki bana yok kızım sen sürekli bişeylere yardım etmeye çalışıyosun yoruyosun kendini üzülüyorum diyen kadın bu ayrıca kızına gösterdiği töleransın onda birini oğullarına ve onların çocuklarına göstermez kızının çocuğu herkesten kıymetlidir ben eser bunu görsün bana harika ablam annem deyip durmasın istiyorum ama nerdeeee
[
Ben de öyle, mümkün olduğu kadar uzak duruyorum, yoksa dağılıyorum çünkü. Dün akşam kırk yılda bir tv izleyeyim dedim, bula bula Osman'ı buldum izleyecek, pçikolocim bozuldu
Dediklerine haklısın da kadında bu konuda kitap yazıyormuş,demek ki usulsüzce senelerce tedavi edip sonra bakın başardım bu da başarımın öyküsü diye yayınlayacaktı, karşısındakinin insan olduğunu düşünmeden sadece kendi menfaati için.
ne sinir bir durum walla bende kopartırdım kıyameti dün Osman'a da attı yaa tokadı içim parçalandı zaten... Eşin neden savunuyor anlamadım sinirlendim şimdi....
bir bebeğe, bir çocuğa vurmanın hele hele tokat atmanın hiç bir haklı nedeni olamaz, hiç kimse de benim çocuğuma bu şekilde dokunamaz, nesini savunuyorlar Allah aşkına, anaları diye her yaptıını desteklemek ne saçma bişey, ayy çok sinirlendim !!!
Vuuu, tokat atmak mı, parçalarım valla o kadını heralde, çocuk bu yaa, tokatla mı terbiye edecekmiş.. Bunun nesini savunuyor eşin ve ablası anlamadım..
Yok Derya o suyosunu, benim eşim baştan beri istemedi ama ben çocuk yapmazsak 2.ye evlenmem diye şart koştum o da seve seve (!) ağzını açamadan çocuk yaptışimdi de onu tek aşkımsın kokuna kurban olayım diye seviyor
asla asla ve kat'a ailesi hakkında kötü konuşan erkek olabilemez,o ihtimali unut mesaiye kalmaya devam et :82:
Ben o diziyi anca fragmanlarından izliyorum onda bile moralim bozuluyor
Birisi anlattı,kadın eve bi geliyo çocuğunda morluk noldu diyo bakıcı teyzem yaptı diyo çocuk,ertesi gün bakıcı geliyo daha kapının önünde bi kavgaya tutuşuyolar kadın bakıcıyı bi itiyor bakıcı merdivenlerden yuvarlanıyor, şu an bakıcı, kadına dava açmış mahkemeliklermiş.
Bu olayı duyduğumda ilk yorumum oh olsun benim başıma gelse ben de aynısını yaparım oldu.Ben geceleri uykumdan bölünüp kalkıcam yine de gıkım çıkmayacak elin kadını benim çocuğumu hırpalayacak,kafasında saç teli bırakmam
herkese tunaydın
buaralar fazla yazamıyorum ama hepsini okuyorum çünkü ata izin vermiyo gündüz uyumuyor doğru dürüst sürekli dolanıyo evde bütün evigeziyo bende peşinde
şimdi yeni birşey öğrenmiş odaya giriyo ben girmeyeyim diye kapıyı kapatıyo :))
kesinlikle aynı fikirdeyiz ki daha 4 yaşında ama asıl neden annesini sevmiyolar e haklılar da sevmemekte neyse çocuk çok şımarık ve hareketli e çocuk bu bööle olacak tabi ailesini çocuğun aşırı şımardığı her istediğini aldığı bu konuda psikoloktan yardım almaları gerektiğini sööleyip duruyolar ki ondada haklılar aile umursamıyo çünki annede bööle ona da tamam efendim çocuk babaanneye vurmuş ya ne anlar el kadar çocuk kıznın çocuğu da tahammül edilmez derece şımarık ve ağlak ama ona sesini bile yükseltmiyo yukarıdaki nedenler eşime makul görünüyo ve o yüzden annem haklı dio dedim seninle tartışmicam ama dua et başımıza gelmesin dağıtırım sülaleni artık nası söölediysem hiç üste çıkmaya çalışmadı
Çocukların şımarık ve yaramaz olmamaları için ne yapmamız gerekiyor hiç bilmiyorum, yeni nesil gerçekten çok yaramaz (hareketli demeyin yaramaz olduğunu kabul etmeyen annelerin yorumu o),kitaplar okuyorum falan ama hepsi hikaye,öyle davranmak o cevapları vermek için ya kitapla dolaşmamız çocuk bişey sorunca kitabı karıştırmamız ya da senelerce formasyon almamız gerekiyor, öğretmen anneler bu konuda daha şanslı sanki :44:
Şebnem sana bişey sorucam ata nın ablası mı var?
yaramaz olması çok ii bence araştırıyor öğreniyor korkmuyor ben bööle olmasını tercih edeim şımarıklığa gelince psikologlar bile şımarık çocukların daha kendilerine güvenli olduğunu kabul ediyor şımarsın çekemiyorum diyen bakmasın çocuğuma ben çekerim zaten ne kadar sürecek ki 15 sene sürsün ben çekerim sonra o da olgunlaşacak
Kesinlikle katılıyorum, napmak lazım diye okuyup araştırıp duruyorum ama pratiğe dökmek teorideki gibi olmuyor. Şımarık, onu bunu tutturan arsız bir çocuk olmaması için bir pedagoga daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?