- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.821
Kesinlikle katılmıyorum,yaramaz çocuk aksine bişeyleri karıştırıp atmak koltuk tepelerinde zıplamak birilerine bişeyler fırlatmakla uğraşırken hiçbirşey öğrenemiyor,Cemy AVM de kendini yerden yere atmaya başlasın da o zaman bakalım şımarsın ben bakarım 15 yaşına kadar diyebilecek misin
Bu konuda ben de pedegog görüşmesi düşünüyorum
Çocukların şımarık ve yaramaz olmamaları için ne yapmamız gerekiyor hiç bilmiyorum, yeni nesil gerçekten çok yaramaz (hareketli demeyin yaramaz olduğunu kabul etmeyen annelerin yorumu o),kitaplar okuyorum falan ama hepsi hikaye,öyle davranmak o cevapları vermek için ya kitapla dolaşmamız çocuk bişey sorunca kitabı karıştırmamız ya da senelerce formasyon almamız gerekiyor, öğretmen anneler bu konuda daha şanslı sanki :44:
Şebnem sana bişey sorucam ata nın ablası mı var?
evet aylin atanın 20 yaşında bir ablası var :) henüz görüşmediler ablası görmek istiyormuş ama yaza artık görüşücekler
Günaydın canlar;
Ben deliksiz bir uykunun sabahına merhaba dedim, başımda hafif bir uyuzluk olsa da keyfim yerinde..
Burcu, çok komiksin, annene küsmek de ne demek oluyor, Doruk aklı ermeye başlayınca kimin arkasından ağlayacağını bilir meraklanma..
Benim kızımda anneme anne diyor, bende anneme küseyim o halde, kendine gel bacım, annen çocuğuna bakıyor üstüne birde böyle trip yapıp küsersen olur mu..? İş yerindekiler de takılma, her zaman her şirkette olabilir böyle şeyler, sıkma tatlı canını..
Gülşan, kesinlikle acıkktıkları için değil alışkanlık edindikleri için uyanıyorlar, ben gece 3 saat ara ile 2 defa 180cc. mama veriyordum, bunu 1 kereye ve 150cc. ye düşürdüm, önceleri uyanıp ağladı sonra alıştı yeni sisteme, şimdiki hedefim en son yatarken bir kere içirip sabaha kadar bir daha mama vermemek, inşallah başarabilirm..
selam herkese
sanırım bizim dişimiz çıktı
geceleri daha iyi uyuması için gün içine 2 sefer filan 30-40 cc hero babynin devam sütünü veriyorum
saat 16 gibi emzirip akşam yemeğini yedikten sonra emzirmiyprum devam sütünden 50cc gibi içiyor bu arada benimde sütüm gece 11 için artıyor
saat 8 gibi banyo yaptırıyprum kuvetinde oynuyor
sonra bebek yağı sürüyorum jhonsan babynin uyku serisi duş jeli şampuan ve bebek yağı akşam sekiz buçuk yat saati sonra gece 11de emziriyorum gece 1 kere filan uyanıyor maşallah 2 gündür bende suyunu içiriyorum emziğini veriyprum dönüp uyuyor
ama ilk gün zor oldu artık ninni ve yatağının müziği vardı onu pek açmıyrum sanırım gecede bunları istiyor kendisi uyuyor odasında yatıyorum inşallah bir hafta sonra deliksiz uyur sabah 7 kalkış saatimiz
ben milupanın sütüm yeterlimi anketini yaptım yetersiz çıktı
Akıllılar İçin Bir Test
Bir Karadenizli "Life Tv Show" adlı yarışma programına katılır.:))
Akıllılar İçin Bir Test
Bir Karadenizli "Life Tv Show" adlı yarışma programına katılır.
Ödül: 500 bin YTL...
Sunucu sorularını sormaya başlar...
1)Tarihteki 100 yıl savaşları ne kadar sürmüştür ?
A) 116 Yıl
B) 99 Yıl
C) 100 Yıl
D) 150 Yıl
(Karadenizli bu soruda pas geçme hakkını kullanır.)
2. Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir ?
A) Brezilya
B) Şili
C) Panama
D) Ekvador
(Karadenizli seyircilerin yardımını istemiştir.)
3. Rusların bayramı olan Ekim direnişi hangi aydadır ?
A) Ocak
B) Eylül
C) Ekim
D) Kasım
(Karadenizli telefon hakkını kullanıyor ve başka bir karadenizliyi arıyor.)
4. Kral George IV doğru adı nedir ?
A) Albert
B) George
C) Manuell
D) Jonas
(Karadenizli, iki yanlış şıkkı götürme hakkını kullanıyor.)
5. Kanarya adalarının ismi hangi hayvandan gelmiştir ?
A) Kanarya
B) Kanguru
C) Fare
D) Fokbalığı
(Karadenizli oyundan çekiliyor.)
Okurken güldüyseniz doğru cevaplara da bir göz atın..
1) 100 Yıl savaşları 116 yıl sürmüştür (1337 ile 1453 arası)
2) Panama şapkası Ekvador'da keşfedilmiştir.
3) Rus Bayramı "Ekim Direnişi" 7 Kasım'da kutlanır.
4) Kral IV. George' un asıl adı Albert'tir. Kral 1936 yılında ismini değiştirmiştir.
5) Kanarya adalarının Latince adı "Fokların" adasıdır ve bu isim fokbalığından gelmiştir.
:))
yasemin metinde öyle alışkanlıktan uyanıyor elimi sırtına ve poposuna koyup yan yatırıyorum kalkamıyor ilk seferlerde böyle sonra ikna oldu artık dönüp kendisi uyuyor 2-3 oluyor bazen uyanması ama her saat başı kabus gibiydi
ben de eşin hiç çocuk istemediğinden sorun çıkardı sanmıştım demek ki 1 tane var 2. ye gerek yok diye düşünmüş,neyse ablası olması güzel.
facete yazdıklarına bakılırsa eşin gerçekten değişmiş görünüyor, hadi inşallah diyelim.
bizim evlenmemizi hiç istemedi abla babasıyla çok sorun yaşadılar sonra tek birşartla izin verdi :)) oda çocuk yapmayacaksın tek ben olucam senin için seni yaplaşamam dedi oda tamam demis tabii benim haberim yoktu
o yüzden onu ikna etmem zor oldu sonra bana hak verdi seninde hakkın anne olmak dedi :)) ben 7 aylık hamileydim ablanın haberi oldu sonra da kıyamet koptu zaten iş çığrından çıktı
şimdi ayrıldık diye keyfi yerinde ablanın başta kardeşini kabul etmedi şimdi yavaş yavaş merak ediyo
bizim evlenmemizi hiç istemedi abla babasıyla çok sorun yaşadılar sonra tek birşartla izin verdi :)) oda çocuk yapmayacaksın tek ben olucam senin için seni yaplaşamam dedi oda tamam demis tabii benim haberim yoktu
o yüzden onu ikna etmem zor oldu sonra bana hak verdi seninde hakkın anne olmak dedi :)) ben 7 aylık hamileydim ablanın haberi oldu sonra da kıyamet koptu zaten iş çığrından çıktı
şimdi ayrıldık diye keyfi yerinde ablanın başta kardeşini kabul etmedi şimdi yavaş yavaş merak ediyo
ya o osmanı nası izliyosunuz ben zaten depresif bi hayat yaşıyorum hiiç ööle diziler izleyip iice piskopata bağlıyamicam benim tercihim ya amerkan polisiyeler ve komediler yada madurum da madurum çok madurum madurum
evet ya ben meraktan izledim agladım oturup ne merak ettim benim egoşumu son zamanlarda her gören a a a a aynı osman olmus bu diyolar arkasındanda kaderi benzemesin töbe töbeeee ... kimmiş bu osman dedim ( gercekten hafif bi benzerlik var) diziyi bi izledim agla agla bi daha izlemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?