- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.501
sabahın 5.30unda rüyanda mı kavga ettin yoksa rüyanda adama gıcık olup uyandırıp mı kavga ettin
hahahaha gidiyo değil bu gitmiş,hee yap 2. Yi onu da tımarhanede büyütürsün.
Esintoş sana noldu anacım, bu kadar çok boşanıcam boşanıcam demeyin yahu gerçek oluyor,ben söyledim söyledim boşandım, şimdi hiç kullanmıyorum o kelimeyi
kaybolma sebebım doguhan degıl bea ya .oyyyyy ben askım gıbı olacagını bılsem 10 tane daha dogururum.
Sabah kalkıp anne dıye seslenıyor melegım benım
yok anacım tüm hafta sonu kavga ettikten sonra pazar akşamı barışmıştık sabah o saatte işe gidiyo kendileri bebeği uyandırmış beni deuyandırdı gürültüyle neymiş giyecek kazağı kalmamış yıkammaışım arkadaşım ben hergü çamaşır yıkıyorum ama senin dolabını takipetmiyorum deki giyecek bişeyim kalmadı bende akşamdan yıkıyayım benim çamaşırlarımı ayır kendim yıkarım dedi dedim o zaman bi zahmet bizimkileri de yıkarsın fln filan girdik birbirimize ine
koca dediğin üç aşağı 5 yukarı aynı,çorabım kalmadı yıkamadın mı diye söylenir,bi bakarım çamaşırlığa 3-4 çorap 1 atlet 1 boxer var renkli olarak,bi dünya açılmamış çorabın var bunlar için makine açılmaz derim ben onları giyicem açılmamışlar kalsın der,o zaman hepimiz boşayalım ama bil ki %90 gelen farklı olmayacak
yok anacım tüm hafta sonu kavga ettikten sonra pazar akşamı barışmıştık sabah o saatte işe gidiyo kendileri bebeği uyandırmış beni deuyandırdı gürültüyle neymiş giyecek kazağı kalmamış yıkammaışım arkadaşım ben hergü çamaşır yıkıyorum ama senin dolabını takipetmiyorum deki giyecek bişeyim kalmadı bende akşamdan yıkıyayım benim çamaşırlarımı ayır kendim yıkarım dedi dedim o zaman bi zahmet bizimkileri de yıkarsın fln filan girdik birbirimize ine
burjuu yine isyanlardasın artık wazgeç bu dşüncelerden kocaman adam oldu bak weletlerimiz:) ömrümüzü onlara adıyoruz zaten ama geleceğide düşünmek lazım, onları daha iyi yaşatabilmekiçin herşeyOğlumu özlüyorum.
Bütün gün evde olursam, bunun onunla geçireceğim zamanın kalitesini iyi etkilemeyeceğini bile bile gözüm dönüyor işte.
Alıştım diyorum, ama bu masada oturup yaptıklarıma bakınca, çantamı lıp burayı terk edesim ve hiç dönmeyesim geliyor.
Üstelik bu benim hala saat 4'te çıkan halim, süt izni bitince ne olacam bilmiyorum.
Aklımda bir iş fikri var kızlar, araştırıp olgunlaştırmam lazım, olursa süper olacak ama risk almam gerekiyor. Cesaret edip alabilirsem o riski, belki de her şey daha güzel olacak...
iyi canım sewindim herşeyin yolunda olmasına şubatta esin gelince buluşuruz o zamn hasret gideririz artık özledim herkesleri tabi curcuna içinde ne kadar muhabbet edebileceğiz o tartışılır:26:iyiyiz canım benim Hilal de çok iyi adımları sıklaştırdık.Eşimle aramızda iyi bir problem yok sadece onun işleri çok yoğun buaralar çok yoruluyor eve geç geliyor onun dışında sorun yok....
hiç bnlen ilgilenmionevet anacım kocam oluyo:)) ayriyeten sen bana neden sopa gösteriyon be naptım ben:26:
esin esin esinselam kızlar sabahtan beri elektrikler kesikti giremedim hayatım heten raydan çıktı iş ev herşey şu an çalışmam gerek ayrıntıları bilahare yazıcam burcu demiş ya bi atak bekleyin ben evi işi kocayı şehri herşeyi değiştirmek üzereyim asıl atak bende bekleyin anacım hayatımda tek sabit kalan şey oğluş olacak
kız daha neler ha sendes.a
ben de herkesin gittiği saatlere denk geliyorum yaa...alıntılarım da gitti(
nasılsnız herkes iyi mi?
Fatma Selini doktor götürmüş ama dönmedi daha değil mi ben mi göremedim???
aynı şeyi soracaktım ben de size...özellikle kız annelerine...Nihanın da göğüsler şiş yani aslında tombul her bebek gibi...çok da tombul değil amahani önceden okudum doktora sordum normal vs. dediler tamam da biraz da sertlik var son zamanlarda...hiç dokunmuyorum ben ama aklıma takıldı...ne zamandır doktora da gitmedik..hamdolsun sağlığı iyi ama gidip sorsam mı normal mi?sizin bebiklerde de var mı?yoksa anasına çekip koca m.m.li mi olacak Allah korusun?
Esincim şimdi sinirlisin sakinleştiğinde daha farklı düşüneceksin,aramızda işinden memnun olan kim var?kocam dört dörtlük laf söyletmem diyecek kaç kişi çıkar?bugün kötüyse hayat yarın toz pembe gelecektir gözüne,halbuki yine aynı insanlar olacak etrafında.Sakin ol cemy nin şampiyon yapışını hatırla
burjuu yine isyanlardasın artık wazgeç bu dşüncelerden kocaman adam oldu bak weletlerimiz:) ömrümüzü onlara adıyoruz zaten ama geleceğide düşünmek lazım, onları daha iyi yaşatabilmekiçin herşey
iyi canım sewindim herşeyin yolunda olmasına şubatta esin gelince buluşuruz o zamn hasret gideririz artık özledim herkesleri tabi curcuna içinde ne kadar muhabbet edebileceğiz o tartışılır:26:
hiç bnlen ilgilenmion
esin esin esin
rüyamı okudunmuuuuuuu
kız daha neler ha sendeergenlik çağındaki kızdan bahsediosun sanki, bişiy olmaz normal o kilo dağılımı dengesiz oluyor tabi haliyle:))
selam canlarım bugün burdayım yani dükkanda:)) sizi çok özlüyorum yaa boş boş ewde oturyorum we netim yok mükemmel anları sizlerle değerlendiremiyorum
ulaşım kıprı kıpr karnımda her an hissettryo kendini
hala annemdeyim dün capitole falan gittik gezdik yemek yedik kızımın wideoları we fotoları war bugün yüklerim işlerim hafifleyince
kaynana we peder burda.. kaynana bütün ewi kaldırmış temizlik yapıyor aklısıra.. az önce yine boynuma sarıldı salyasümük ağladı karnımı sewdi falan.. bi an tanımasam samimiyetine inanıp bnde ağlicaktım onla
neyse yemek yapıyo şuan sulu köfte karnımda zil çalıyo heeee
ne war ne yok millet herkesler iyimi rüyamda esini gördüm, eserle bize gelmişler orda kawgaya tutuşuyolar bn araya girmye çalışıyorum cengizde bana başlıyo karı koca arasına ne giriyon die onlar bi tarftan, biz bi taraftan dalaşıyoruzallah hayra yorsun..
Kocan zor adamlar grubundan ama sen de sakin kolay hanım hanımcık bi kadın değilsin gayet zor kadınlardansın o yüzden çekişiyorsunuz, ne sen değişirsin ne o değişir böyle böyle alışırsınız hayata çünkü ortada sevgi var,sen şu an sevgi bitti sanırsın ama çocuk doğurduğun adamı her daim seversin aslında.
onun anne diyen ağzını öperim ben maşallah doğuhan paşaya
kızlar benım oglus hala daha surunuyor.ne emekleme ne sıralama ne ayakda durma.sıfır.neden boyle bı fıkrı olan varmı.ama mesela resımlerde baba nerde anne nerde dıye sor hemeen parmak zınk dıye buluyor.
Benimki o saydıklarını da yapmıyor.
Tek maharetleri öpücük atmak ve el sallamak.
Konuşmuyor da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?