2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahın 5.30unda rüyanda mı kavga ettin yoksa rüyanda adama gıcık olup uyandırıp mı kavga ettin

yok anacım tüm hafta sonu kavga ettikten sonra pazar akşamı barışmıştık sabah o saatte işe gidiyo kendileri bebeği uyandırmış beni deuyandırdı gürültüyle neymiş giyecek kazağı kalmamış yıkammaışım arkadaşım ben hergü çamaşır yıkıyorum ama senin dolabını takipetmiyorum deki giyecek bişeyim kalmadı bende akşamdan yıkıyayım benim çamaşırlarımı ayır kendim yıkarım dedi dedim o zaman bi zahmet bizimkileri de yıkarsın fln filan girdik birbirimize ine

kaybolma sebebım doguhan degıl bea ya .oyyyyy ben askım gıbı olacagını bılsem 10 tane daha dogururum.
Sabah kalkıp anne dıye seslenıyor melegım benım

koca dediğin üç aşağı 5 yukarı aynı,çorabım kalmadı yıkamadın mı diye söylenir,bi bakarım çamaşırlığa 3-4 çorap 1 atlet 1 boxer var renkli olarak,bi dünya açılmamış çorabın var bunlar için makine açılmaz derim ben onları giyicem açılmamışlar kalsın der,o zaman hepimiz boşayalım ama bil ki %90 gelen farklı olmayacak

Esincim şimdi sinirlisin sakinleştiğinde daha farklı düşüneceksin,aramızda işinden memnun olan kim var?kocam dört dörtlük laf söyletmem diyecek kaç kişi çıkar?bugün kötüyse hayat yarın toz pembe gelecektir gözüne,halbuki yine aynı insanlar olacak etrafında.Sakin ol cemy nin şampiyon yapışını hatırla

Benimki de geçen sabah uyanmış homurdanıyor. Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkarmıştım. O da daha çözülmemiş.. Eşime hiç saygım yokmuş da bıdı bıdı bişeyler dedi.. Duymuyorum artık brn. Eskiden susar otururdum. Artık onu susturup oturtuyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Ha bu arada yeni gelenin de elimizde olandan zerre kadar farklı olmayacağı hususuna katılıyorum.

esin azçok okuyorum yazdığın kadarını ama hepsi sudan sebepler bence. biraz alttan alabilirsin. benim eşimde hergün giderken uyanrıdıo teleofnu erteleme bi kere çalsın sesine uyanıo diyorum dinlemio e haliyle bende uyanıorm napalım yani. hepsi böyle bunların takmicaksın alttan alcaksın biraz. yoksa bu gemi yürümez. yürümezse yürümesin deme hiçde kolay değil öle sap gibi yaşayıp cocuk büyütmek davul sesi uzaktan hoş gelio ama bunların binbeteriyle uğraşcaksın yapmayın allaşkına ben kendim yıkarım demiş sende bizimkileride yıkayıver fln demişsin uzatma işte kapat git yüzgöz olma boşwer kirliye atmıomu çamaşırlarını hem.. off..

burjuu yine isyanlardasın artık wazgeç bu dşüncelerden kocaman adam oldu bak weletlerimiz:) ömrümüzü onlara adıyoruz zaten ama geleceğide düşünmek lazım, onları daha iyi yaşatabilmekiçin herşey
iyiyiz canım benim Hilal de çok iyi adımları sıklaştırdık.Eşimle aramızda iyi bir problem yok sadece onun işleri çok yoğun buaralar çok yoruluyor eve geç geliyor onun dışında sorun yok....
iyi canım sewindim herşeyin yolunda olmasına şubatta esin gelince buluşuruz o zamn hasret gideririz artık özledim herkesleri tabi curcuna içinde ne kadar muhabbet edebileceğiz o tartışılır:26:
evet anacım kocam oluyo:)) ayriyeten sen bana neden sopa gösteriyon be naptım ben:26:
hiç bnlen ilgilenmion

esin esin esin
rüyamı okudunmuuuuuuu
kız daha neler ha sende ergenlik çağındaki kızdan bahsediosun sanki, bişiy olmaz normal o kilo dağılımı dengesiz oluyor tabi haliyle:))

ya bende biliyorum sudan sebepler olduğunu ama bu sebepler yüzünden her allahın günü benimle kavga edip trip atıyo yoruldum artık alttan alınca iice tepeme çıkıyo nefret ettirdi herşeyden off ii ki varsınız valla anlatacak başka kimsem yok ii oluyo rahatlıyorum belki akşama daha sakin olabilirim

o olmasa 1 dk durmam zaten bu yaratığın yanında kuzum benim canım oğlum melek kokulum ösledimmm

hiç geçmişe baklamdım dur okuyup gelem

Kocan zor adamlar grubundan ama sen de sakin kolay hanım hanımcık bi kadın değilsin gayet zor kadınlardansın o yüzden çekişiyorsunuz, ne sen değişirsin ne o değişir böyle böyle alışırsınız hayata çünkü ortada sevgi var,sen şu an sevgi bitti sanırsın ama çocuk doğurduğun adamı her daim seversin aslında.

Hasret canım evet esintoş geldiğinde hasret gideririz bende özledim sizleri....
çıkıcam birazdan yarın görüşmek üzere.....

Esin canım her ailede olan şeyler bunaldığım zaman çeker gider uyurum o da bişey olmamış gibi gelir yanıma ben çok zor günler atlattım biliyorsunuz yaşadıklarımı ve halen de burukluğum var ama hilal kuzum olmasa hayattan küserdim herşey kızım için eşimde anladı ama kader böyleymiş :2::2fff efkarlandım şimdi Evlilik böyle bişey bu devran böyle dönecek onlarda anlayacaklar zamanla neler yaşadığımızı

hepinize iyi akşamlar

kopum valla ermişsin bebem feci şekildekavga etmiş bulunuyoruz yinede rüyan hayra çıkar inşallah diorum umud ediyorum diliyorum geleyim de yüz yüze görüşelim hasret giderelim(manidar oldu)

ya seviyorum zatn 2 şirinlik yaptı mı niye kavga ettiğimizibile unutuyorum ama yoruldum nefes alamıyorum bazen

kızlar benım oglus hala daha surunuyor.ne emekleme ne sıralama ne ayakda durma.sıfır.neden boyle bı fıkrı olan varmı.ama mesela resımlerde baba nerde anne nerde dıye sor hemeen parmak zınk dıye buluyor.

kızlar benım oglus hala daha surunuyor.ne emekleme ne sıralama ne ayakda durma.sıfır.neden boyle bı fıkrı olan varmı.ama mesela resımlerde baba nerde anne nerde dıye sor hemeen parmak zınk dıye buluyor.

Benimki o saydıklarını da yapmıyor.
Tek maharetleri öpücük atmak ve el sallamak.
Konuşmuyor da..

Benimki o saydıklarını da yapmıyor.
Tek maharetleri öpücük atmak ve el sallamak.
Konuşmuyor da..

alla alla kodu mu bozuk bunların ya.
doguhan gule gule yapıyor,sarılıyor,opmeye calısıyor,sureklı bıdı bıdı bısıler anlatıyor tabı ben anlamıyorum, anne baba mama meme su dıyor.nan herıf kendını yıkayıp kuruluyor ama yok yurume manasında hıc atrakksıyon yok.ne yapmalı kı acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…