2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rüyanda bile action rüyada kavga tersine yorulur,pek bi saadet yaşıycanız ozaman:94:

rüyamda bile actionnnn
o yaptımı tam yapar zaten acaba gıcıklık yapıpı yatak odama müdahale etme die sölesmmi yoksa sesimi etmiyeyim orayıda elden çıkarsa mı:80:
sus sus evi iyice bi temizlesin,bi işe yarasın ayda yılda bi,sulu köfte olsada yesek beya

fatma yapmıştı onu selinin saçını çekmişti acıyınca bidaha çekmedi diyodu selin için
göğsünü sağması gerektiğini bende diyecektim unuttum iyi oldu hatırlattığın yoksa sütü kesilir o göğsün,bi arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyom:18:

Yazamıyorum, hem işim çok hem keyfim yok...
Ayrıca bu şirketten öok bıktım, çok sıkıldım, acil iş bulup ayrılmam gerektiği kanaatindeyim.

İş bulmadan da ayrılabilirim, benden ani bir atak bekleyebilirsiniz bu aralar.

dostu,kapaması:))))

ya muska falan koyarsa?:18:
meral gelip birazdan sopayla kovalayacak hepinizi
ayrıca muska falan diyip ödümüzü patlatma aylin:18:

Pöfff p.tesileri zor geçiyo nası özledim bıdığı :78:
bende çok özledim öğle arasında civciv gibi peşimdeydi evde

şeytana uyma burcu önce iş bul öyle çık işten,yada çıkacaksan bakıcıya ne lüzum var
ben oğluşuma kaçıyorum by by

bEN İÇİMDEKİLERİ YAZSAM KELİMESİ KELİMESİNE AYNI OLURDU...

Oğlumu özlüyorum.
Bütün gün evde olursam, bunun onunla geçireceğim zamanın kalitesini iyi etkilemeyeceğini bile bile gözüm dönüyor işte.
Alıştım diyorum, ama bu masada oturup yaptıklarıma bakınca, çantamı lıp burayı terk edesim ve hiç dönmeyesim geliyor.
Üstelik bu benim hala saat 4'te çıkan halim, süt izni bitince ne olacam bilmiyorum.
Aklımda bir iş fikri var kızlar, araştırıp olgunlaştırmam lazım, olursa süper olacak ama risk almam gerekiyor. Cesaret edip alabilirsem o riski, belki de her şey daha güzel olacak...

iyiyiz canım benim Hilal de çok iyi adımları sıklaştırdık.Eşimle aramızda iyi bir problem yok sadece onun işleri çok yoğun buaralar çok yoruluyor eve geç geliyor onun dışında sorun yok....

mero napion la
salih kocanmı oluyor?

evet anacım kocam oluyo:)) ayriyeten sen bana neden sopa gösteriyon be naptım ben:26:

ay napım ben napım meralım.ev sılıyorum.arada bunalınca gelıyorum ıste.

ne evmiş bee sil sil sil bitmiyo

hayır sevgılısı :)))

du kız noldu birden böyle:26: iyice hesap et yeni bi yerde daha mı rahat olacaksın değecek mi acaba ayrılmana diye

meral gelip birazdan sopayla kovalayacak hepinizi
:

hakkında hayırlısı cnm benim,inşallah iyi bişiler olur

selam kızlar sabahtan beri elektrikler kesikti giremedim hayatım heten raydan çıktı iş ev herşey şu an çalışmam gerek ayrıntıları bilahare yazıcam burcu demiş ya bi atak bekleyin ben evi işi kocayı şehri herşeyi değiştirmek üzereyim asıl atak bende bekleyin anacım hayatımda tek sabit kalan şey oğluş olacak

temızlık hastası oldum stop.ev kadınlıgı bana gore degıl stop.kocamda anladı kurtlandıgımı stop.2.cı planları yapıo stop.

gidiyor ellerin gidiyor sesin gidiyor nefesim ama hepsinden önce sen gidiyorsunnnnnnnn
dur dur gıtme bır bakıs borcun var bana son gıdısınden
vur kır parcala sen kazan bu askı ama bırak benım olsun harcanacak son kursunlar
sen yaz sen oyna kalan tum perdelerı
ama bırak benım olsun bıze daır butun alkıslarrrrr

al işte bitane daha, sana ne oldu yine güzelim

temızlık hastası oldum stop.ev kadınlıgı bana gore degıl stop.kocamda anladı kurtlandıgımı stop.2.cı planları yapıo stop.

yok aman anacım ne ikincisi, ikinci de gelirse seni kaybedicez bence

s.a
ben de herkesin gittiği saatlere denk geliyorum yaa...alıntılarım da gitti(
nasılsnız herkes iyi mi?
Fatma Selini doktor götürmüş ama dönmedi daha değil mi ben mi göremedim???
aynı şeyi soracaktım ben de size...özellikle kız annelerine...Nihanın da göğüsler şiş yani aslında tombul her bebek gibi...çok da tombul değil ama hani önceden okudum doktora sordum normal vs. dediler tamam da biraz da sertlik var son zamanlarda...hiç dokunmuyorum ben ama aklıma takıldı...ne zamandır doktora da gitmedik..hamdolsun sağlığı iyi ama gidip sorsam mı normal mi?sizin bebiklerde de var mı?yoksa anasına çekip koca m.m.li mi olacak Allah korusun?

Son düzenleme:

merooo bak hele bende 2.yı yapacak goz varmı.heee sartlar ıstedıgım gıbı olur o zaman 4.yu bıle yaparım o ayrı.
gecen dıdım zatı 2.yı ıstıyorsun emme bu eve nasıl sıgacagız dıye.kesınlıkle ev degıstırmek ıstemeyen kocısım gecen gun ablamın kayınvalıdesıne soyluyordu buralar cocuk ıcın uygun degıl vs degıstırebılırım deyyı .

anacım bende action bitmez çekerim belayı bi huzur allam bi huzur dün dellendim toladım valizi gidiyodum son anda tmm dedim vazgeçtim sabah 5,30 yine kavga ettik sen sööle neden sürdürüyorum bu evliliği işyerinde patron hergün bi triple geliyo akraba olmanın zararları bişey de diemiyorum akraba olmasak derdin benleyse sööle gideyim dicem çeki düzen verecek kendine diemiyorum bıktım ya kendimden nefret eder oldum nefs alamıyorum öffff

hahahaha gidiyo değil bu gitmiş,hee yap 2. yi onu da tımarhanede büyütürsün.

Esintoş sana noldu anacım, bu kadar çok boşanıcam boşanıcam demeyin yahu gerçek oluyor,ben söyledim söyledim boşandım, şimdi hiç kullanmıyorum o kelimeyi

Ben de 2. yi yapmaya karar verdim ama şehzade 1.Kerem 6-7 yaşlarındayken. Merolayn yapabilir miyim sence bende çıldırır mıyım o potansiyeli görüyon mu?:78:

sabahın 5.30unda rüyanda mı kavga ettin yoksa rüyanda adama gıcık olup uyandırıp mı kavga ettin

çok bunaldım aylin dayanamıyorum artık nefes alamıyorum her allahın günü kavga 5 karış surat bi süre ayrı yaşamayı teklif edicem baktık öyle daha mutluyuz boşanırız işyerindede canımı sıkıyolar şeytan dio brak git antakyada çalış orda stajını tamamla hafta sonları gel eserle daha az görüş daha az kavga et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…