- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.481
selam canlarım bugün burdayım yani dükkanda:)) sizi çok özlüyorum yaa boş boş ewde oturyorum we netim yok mükemmel anları sizlerle değerlendiremiyorum
ulaşım kıprı kıpr karnımda her an hissettryo kendini
hala annemdeyim dün capitole falan gittik gezdik yemek yedik kızımın wideoları we fotoları war bugün yüklerim işlerim hafifleyince
kaynana we peder burda.. kaynana bütün ewi kaldırmış temizlik yapıyor aklısıra.. az önce yine boynuma sarıldı salyasümük ağladı karnımı sewdi falan.. bi an tanımasam samimiyetine inanıp bnde ağlicaktım onla
neyse yemek yapıyo şuan sulu köfte karnımda zil çalıyo heeee
ne war ne yok millet herkesler iyimi rüyamda esini gördüm, eserle bize gelmişler orda kawgaya tutuşuyolar bn araya girmye çalışıyorum cengizde bana başlıyo karı koca arasına ne giriyon die onlar bi tarftan, biz bi taraftan dalaşıyoruzallah hayra yorsun..
sus sus evi iyice bi temizlesin,bi işe yarasın ayda yılda bi,sulu köfte olsada yesek beyarüyamda bile actionnnn
o yaptımı tam yapar zatenacaba gıcıklık yapıpı yatak odama müdahale etme die sölesmmi yoksa sesimi etmiyeyim orayıda elden çıkarsa mı:80:
fatma yapmıştı onu selinin saçını çekmişti acıyınca bidaha çekmedi diyodu selin içingelenı gıdenı yolmasını ozellıkle ısterım canım.yeterkı benı yolmasın
benım bı arkadas sende onun sacını cekersen bı daha yapmaz dıyor.kıyılırmı beaaaa cekemem ben oglusumun sacını falan
benım bel agrım kılo verdıgımdenmıdır nedır bılmıyorum gectı resmen
emzırmedıgı gogsu elle ıle sagması gerekıyormus oyle dıdı dr amca
toplamak kar etmıyor benımkıne.alıyor elıne emıyor kokluyor sevıyor cekıyor.sac asıgı sanırsam
bır ıkı uc oley oley"ı de deneyın.bızım sıpa bayılıyor.
ay napım ben napım meralım.ev sılıyorum.arada bunalınca gelıyorum ıste.
meral gelip birazdan sopayla kovalayacak hepinizidostu,kapaması:))))
ya muska falan koyarsa?:18:
bende çok özledimPöfff p.tesileri zor geçiyo nası özledim bıdığı :78:
Yazamıyorum, hem işim çok hem keyfim yok...
Ayrıca bu şirketten öok bıktım, çok sıkıldım, acil iş bulup ayrılmam gerektiği kanaatindeyim.
İş bulmadan da ayrılabilirim, benden ani bir atak bekleyebilirsiniz bu aralar.
Ayrıca bu şirketten öok bıktım, çok sıkıldım, acil iş bulup ayrılmam gerektiği kanaatindeyim.
ahahahaha way mero way ne yere bakan yürek yakan çıktı
kız ne bilem hiç ismiyle sölemezdi kocasını ondan şeyettim
nasılsın ayfercim hilal nasıl? kocanla nasılsınız?
ceren hanımiyi gayet keyfi yerinde akşama görürsün
mero napion la
salih kocanmı oluyor?
ay napım ben napım meralım.ev sılıyorum.arada bunalınca gelıyorum ıste.
hayır sevgılısı :)))
meral gelip birazdan sopayla kovalayacak hepinizi
:
Oğlumu özlüyorum.
Bütün gün evde olursam, bunun onunla geçireceğim zamanın kalitesini iyi etkilemeyeceğini bile bile gözüm dönüyor işte.
Alıştım diyorum, ama bu masada oturup yaptıklarıma bakınca, çantamı lıp burayı terk edesim ve hiç dönmeyesim geliyor.
Üstelik bu benim hala saat 4'te çıkan halim, süt izni bitince ne olacam bilmiyorum.
Aklımda bir iş fikri var kızlar, araştırıp olgunlaştırmam lazım, olursa süper olacak ama risk almam gerekiyor. Cesaret edip alabilirsem o riski, belki de her şey daha güzel olacak...
evet anacım kocam oluyo:)) ayriyeten sen bana neden sopa gösteriyon be naptım ben:26:
ne evmiş bee sil sil sil bitmiyo
du kız noldu birden böyle:26: iyice hesap et yeni bi yerde daha mı rahat olacaksın değecek mi acaba ayrılmana diye
hakkında hayırlısı cnm benim,inşallah iyi bişiler olur
selam kızlar sabahtan beri elektrikler kesikti giremedim hayatım heten raydan çıktı iş ev herşey şu an çalışmam gerek ayrıntıları bilahare yazıcam burcu demiş ya bi atak bekleyin ben evi işi kocayı şehri herşeyi değiştirmek üzereyim asıl atak bende bekleyin anacım hayatımda tek sabit kalan şey oğluş olacak
temızlık hastası oldum stop.ev kadınlıgı bana gore degıl stop.kocamda anladı kurtlandıgımı stop.2.cı planları yapıo stop.
gidiyor ellerin gidiyor sesin gidiyor nefesim ama hepsinden önce sen gidiyorsunnnnnnnn
dur dur gıtme bır bakıs borcun var bana son gıdısınden
vur kır parcala sen kazan bu askı ama bırak benım olsun harcanacak son kursunlar
sen yaz sen oyna kalan tum perdelerı
ama bırak benım olsun bıze daır butun alkıslarrrrr
al işte bitane daha, sana ne oldu yine güzelim
yok aman anacım ne ikincisi, ikinci de gelirse seni kaybedicez bence
al işte bitane daha, sana ne oldu yine güzelim
yok aman anacım ne ikincisi, ikinci de gelirse seni kaybedicez bence
temızlık hastası oldum stop.ev kadınlıgı bana gore degıl stop.kocamda anladı kurtlandıgımı stop.2.cı planları yapıo stop.
anacım bende action bitmez çekerim belayı bi huzur allam bi huzur dün dellendim toladım valizi gidiyodum son anda tmm dedim vazgeçtim sabah 5,30 yine kavga ettik sen sööle neden sürdürüyorum bu evliliği işyerinde patron hergün bi triple geliyo akraba olmanın zararları bişey de diemiyorum akraba olmasak derdin benleyse sööle gideyim dicem çeki düzen verecek kendine diemiyorum bıktım ya kendimden nefret eder oldum nefs alamıyorum öffff
hahahaha gidiyo değil bu gitmiş,hee yap 2. yi onu da tımarhanede büyütürsün.
Esintoş sana noldu anacım, bu kadar çok boşanıcam boşanıcam demeyin yahu gerçek oluyor,ben söyledim söyledim boşandım, şimdi hiç kullanmıyorum o kelimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?