- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.461
Biri evlendi çok şükür. İnşallah tez zamanda 3üzü olur die dua ediyorum. Bi hamilelik haberini alsam en çok ben sevinicem.
Ben kayınvalidemle görümceme ima etmedim direk söyledim. Bütün çirkefliğimle suratlarına çemkirdim herşeyi açık açık. Ama ya çok kalın kafalılar ya da çok yüzsüzler... Hiçbişey olmamış gibi gelmeye devam ediyolar.Hatta kayınvalidem geçen gün kendince espri yapıyo.. 'Biz yine böyle habersiz geldik iştee!!!' Aman ne iyi ettiniz!!!! :88:
öptüm canım hilal hanımlar nasıllar ? sen nasılsın rahatsızım falan diyodun iyileştinmi
Yaşamış olduğum telefon trafiği yüzünden, sizden de koptum...
Kafam çok karışık ve şu sıralar ruhende iyi değilim..
Alıntı yapmadan okumuşum, kime ne yazacağımı unuttum, kimse darılmasın emi..
Son sayfada Kıymet in yazdıklarını gördüm, çok güldüm, bende sürekli bornozla veya yarı çıplak kayınvalideye basılırım ama o hiç umursamadan aynen çat-kapı gelmelerine devam eder, biz alıştık artık... Bende hiç umursamıyorum, o utansın ben değil..
Geçen demiştim, bizim kaynanalarımız arasında bi akrabalık olmasın die.Şimdi sen bunu yazınca iyice emin oldum.Bunlar kesin akraba!
Senin moralin nie bozuldu???
Bunak dedemin yüzünden annem ve ben ruh hastası olduk, sinir krizi geçirtiriyor bize, sabah benimle tartıştı dedem, ben işe geldikten sonra da annemle tartışmış, annemde çok sinirlendi ve İklimi, dedemi alıp kendi evine gitti bugün öğlen, onun tartışmasını yaptık saatlerce telefonda, gerildim iyice, dedemin yüzünden hem annem 2 kat fazla yorulacak hem ben yavrumdan ayrı kalacam, amaaannn anlat anlat bitmez yaaa..
Bana dedem değil annem lazım, anneme bişey olacak diye korkuyorum, zaten hasta kadın, üfff...
Bunak dedemin yüzünden annem ve ben ruh hastası olduk, sinir krizi geçirtiriyor bize, sabah benimle tartıştı dedem, ben işe geldikten sonra da annemle tartışmış, annemde çok sinirlendi ve İklimi, dedemi alıp kendi evine gitti bugün öğlen, onun tartışmasını yaptık saatlerce telefonda, gerildim iyice, dedemin yüzünden hem annem 2 kat fazla yorulacak hem ben yavrumdan ayrı kalacam, amaaannn anlat anlat bitmez yaaa..
Bana dedem değil annem lazım, anneme bişey olacak diye korkuyorum, zaten hasta kadın, üfff...
canım ya işiniz zor gerçekten deden hep annnenlemi kalıyordu??? We annenle ewleriniz yakın değilmi?bunak dedemin yüzünden annem ve ben ruh hastası olduk, sinir krizi geçirtiriyor bize, sabah benimle tartıştı dedem, ben işe geldikten sonra da annemle tartışmış, annemde çok sinirlendi ve iklimi, dedemi alıp kendi evine gitti bugün öğlen, onun tartışmasını yaptık saatlerce telefonda, gerildim iyice, dedemin yüzünden hem annem 2 kat fazla yorulacak hem ben yavrumdan ayrı kalacam, amaaannn anlat anlat bitmez yaaa..
selam canlarım bugün burdayım yani dükkanda:)) sizi çok özlüyorum yaa boş boş ewde oturyorum we netim yok mükemmel anları sizlerle değerlendiremiyorum
ulaşım kıprı kıpr karnımda her an hissettryo kendini
hala annemdeyim dün capitole falan gittik gezdik yemek yedik kızımın wideoları we fotoları war bugün yüklerim işlerim hafifleyince
kaynana we peder burda.. kaynana bütün ewi kaldırmış temizlik yapıyor aklısıra.. az önce yine boynuma sarıldı salyasümük ağladı karnımı sewdi falan.. bi an tanımasam samimiyetine inanıp bnde ağlicaktım onla
neyse yemek yapıyo şuan sulu köfte karnımda zil çalıyo heeee
ne war ne yok millet herkesler iyimi rüyamda esini gördüm, eserle bize gelmişler orda kawgaya tutuşuyolar bn araya girmye çalışıyorum cengizde bana başlıyo karı koca arasına ne giriyon die onlar bi tarftan, biz bi taraftan dalaşıyoruzallah hayra yorsun..
mero napion laKıymet çok güldürdün beni, pek hoşsun
Özo hnm bi geldiniz bi iki müzik mırıldanıp yine kayboldunuz, ne işşş
Salih geldi şimdi yatıyo
onun çaresi yok. Geleni itinayla yolup gönderiyo bizimki.
kız neoldu yine dellendinmi arabesk takılıyon bugün....anam benimki anamın yamayı saçı başı yoluyo benim ve kızımın saçları ise en b üyük oyuncağı bi çare bulan varsa banada yazsın.
Buarada herkese hoşbulduk seyhan aylin meral ve burcu sağolun kızlar unutulmamak güzel.burcu bakıcınız iyi çıkar umarım annen arada takip etsin yinede tabiii doruk paşaya görünmeden
ben iki doğumuda epidural yaptımya sanki iğnenin vurduğu yerler nasıl ağrıyo belim tutuluyo resmen yaa bazen çok kötü ağrıyo...
o göğsü emdirmiycen artık bi müddet temiz tut ve kurumasın nemlendir.anam senin görümcede anahtarmı var çat kapı geliyo amaaaa n boşver sende olan ondada var de kendini teselli et
kantaron yağı iyi gelir aktarlarda satılıyor
destekliyorum devamını diliyorum
Aaa çok severim bu şarkıyı dilime takıldı
Saçlarını toplamak,başka çaresi yok
allah iyiliğini versin çok güldümBoşver ya nolcak yakalasın o utanmıyorsa sen niye utanasın
ariyorum ama henüz bulamadim kremi. Allah bilir bu cocuk gene nerelere sokusturdu.
Ama aklimdasin bulunca özelden atarim adini.
Dün esim maca bakiyordu gsnin. Tugrayi güldürmek icin bi kac tezahürat felan yapdi.
Aynisini bi kac kere takrarladi ve sonunda ögrendi bizim sipada.
Esim re re re diyor arkasina tugra ga ga ga diyor yani ra ra ra demeye calisiyor
bide melodisini bile hemen hemen ayni sekilde söylüyor....nasil güldük ama
kıymet çok güldürdün beni, pek hoşsun
özo hnm bi geldiniz bi iki müzik mırıldanıp yine kayboldunuz, ne işşş
Salih geldi şimdi yatıyo
bizim yerimizde de sen ULAŞ PAŞAYI ...selam canlarım bugün burdayım yani dükkanda:)) sizi çok özlüyorum yaa boş boş ewde oturyorum we netim yok mükemmel anları sizlerle değerlendiremiyorum
ulaşım kıprı kıpr karnımda her an hissettryo kendini
hala annemdeyim dün capitole falan gittik gezdik yemek yedik kızımın wideoları we fotoları war bugün yüklerim işlerim hafifleyince
kaynana we peder burda.. kaynana bütün ewi kaldırmış temizlik yapıyor aklısıra.. az önce yine boynuma sarıldı salyasümük ağladı karnımı sewdi falan.. bi an tanımasam samimiyetine inanıp bnde ağlicaktım onla
neyse yemek yapıyo şuan sulu köfte karnımda zil çalıyo heeee
ne war ne yok millet herkesler iyimi rüyamda esini gördüm, eserle bize gelmişler orda kawgaya tutuşuyolar bn araya girmye çalışıyorum cengizde bana başlıyo karı koca arasına ne giriyon die onlar bi tarftan, biz bi taraftan dalaşıyoruzallah hayra yorsun..
mero napion la
salih kocanmı oluyor?
rüyamda bile actionnnnRüyanda bile kavga dövüşle uğraşıyosun Hasret bea
Kayınvaliden de madem başlamış temizliğe, kapıydı pencereydi dipli köşeli temizlesin evini...
Hatta canın istediği yemekleri de söyle onları da yapsın..
İyice yorarsan belki geldiğine pişman olup bi daha gelmez
rüyamda bile actionnnn
o yaptımı tam yapar zatenacaba gıcıklık yapıpı yatak odama müdahale etme die sölesmmi yoksa sesimi etmiyeyim orayıda elden çıkarsa mı:80:
hayır sevgılısı :)))
rüyamda bile actionnnn
o yaptımı tam yapar zatenacaba gıcıklık yapıpı yatak odama müdahale etme die sölesmmi yoksa sesimi etmiyeyim orayıda elden çıkarsa mı:80:
ahahahaha way mero way ne yere bakan yürek yakan çıktıhayır sevgılısı :)))
nasılsın ayfercim hilal nasıl? kocanla nasılsınız?bizim yerimizde de sen ULAŞ PAŞAYI ...CEREN NASIL OLDU DAHA İYİDİR UMARIM ONUN VİDEOLARINA DA AKŞAM BAKARIM ARTIK....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?