2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşamış olduğum telefon trafiği yüzünden, sizden de koptum...
Kafam çok karışık ve şu sıralar ruhende iyi değilim..
Alıntı yapmadan okumuşum, kime ne yazacağımı unuttum, kimse darılmasın emi..

Son sayfada Kıymet in yazdıklarını gördüm, çok güldüm, bende sürekli bornozla veya yarı çıplak kayınvalideye basılırım ama o hiç umursamadan aynen çat-kapı gelmelerine devam eder, biz alıştık artık... Bende hiç umursamıyorum, o utansın ben değil..

ben aldım hamilelik haberini görümcemin ayyyy darısı basınıza olsun inşallah ..o zaman kendi dertlerine düşerler :))) hayırlısıyla bi dogsa bizimkide taaaa agustosta dogacak (( seninkilerinki yüzsüzlük artık ayıp ya ..

Geçen demiştim, bizim kaynanalarımız arasında bi akrabalık olmasın die.Şimdi sen bunu yazınca iyice emin oldum.Bunlar kesin akraba!

Senin moralin nie bozuldu???

Geçen demiştim, bizim kaynanalarımız arasında bi akrabalık olmasın die.Şimdi sen bunu yazınca iyice emin oldum.Bunlar kesin akraba!

Senin moralin nie bozuldu???

Bunak dedemin yüzünden annem ve ben ruh hastası olduk, sinir krizi geçirtiriyor bize, sabah benimle tartıştı dedem, ben işe geldikten sonra da annemle tartışmış, annemde çok sinirlendi ve İklimi, dedemi alıp kendi evine gitti bugün öğlen, onun tartışmasını yaptık saatlerce telefonda, gerildim iyice, dedemin yüzünden hem annem 2 kat fazla yorulacak hem ben yavrumdan ayrı kalacam, amaaannn anlat anlat bitmez yaaa..
Bana dedem değil annem lazım, anneme bişey olacak diye korkuyorum, zaten hasta kadın, üfff...

selam canlarım bugün burdayım yani dükkanda:)) sizi çok özlüyorum yaa boş boş ewde oturyorum we netim yok mükemmel anları sizlerle değerlendiremiyorum
ulaşım kıprı kıpr karnımda her an hissettryo kendini
hala annemdeyim dün capitole falan gittik gezdik yemek yedik kızımın wideoları we fotoları war bugün yüklerim işlerim hafifleyince
kaynana we peder burda.. kaynana bütün ewi kaldırmış temizlik yapıyor aklısıra.. az önce yine boynuma sarıldı salyasümük ağladı karnımı sewdi falan.. bi an tanımasam samimiyetine inanıp bnde ağlicaktım onla
neyse yemek yapıyo şuan sulu köfte karnımda zil çalıyo heeee
ne war ne yok millet herkesler iyimi rüyamda esini gördüm, eserle bize gelmişler orda kawgaya tutuşuyolar bn araya girmye çalışıyorum cengizde bana başlıyo karı koca arasına ne giriyon die onlar bi tarftan, biz bi taraftan dalaşıyoruz allah hayra yorsun..

canım inşallah durumlar düzelir,sıkma sen canını başın ağrıyacak bak yine

Annenden başka bakacak kimse yok mu dedene?
Annen hangi birine yetişsin yani.. Yazık kadına..

canım ya işiniz zor gerçekten deden hep annnenlemi kalıyordu??? We annenle ewleriniz yakın değilmi?

Rüyanda bile kavga dövüşle uğraşıyosun Hasret bea
Kayınvaliden de madem başlamış temizliğe, kapıydı pencereydi dipli köşeli temizlesin evini...
Hatta canın istediği yemekleri de söyle onları da yapsın..
İyice yorarsan belki geldiğine pişman olup bi daha gelmez

onun çaresi yok. Geleni itinayla yolup gönderiyo bizimki.

gelenı gıdenı yolmasını ozellıkle ısterım canım.yeterkı benı yolmasın

benım bı arkadas sende onun sacını cekersen bı daha yapmaz dıyor.kıyılırmı beaaaa cekemem ben oglusumun sacını falan

ben iki doğumuda epidural yaptımya sanki iğnenin vurduğu yerler nasıl ağrıyo belim tutuluyo resmen yaa bazen çok kötü ağrıyo...

benım bel agrım kılo verdıgımdenmıdır nedır bılmıyorum gectı resmen

o göğsü emdirmiycen artık bi müddet temiz tut ve kurumasın nemlendir.anam senin görümcede anahtarmı var çat kapı geliyo amaaaa n boşver sende olan ondada var de kendini teselli et

emzırmedıgı gogsu elle ıle sagması gerekıyormus oyle dıdı dr amca

toplamak kar etmıyor benımkıne.alıyor elıne emıyor kokluyor sevıyor cekıyor.sac asıgı sanırsam

bır ıkı uc oley oley"ı de deneyın.bızım sıpa bayılıyor.

kıymet çok güldürdün beni, pek hoşsun

özo hnm bi geldiniz bi iki müzik mırıldanıp yine kayboldunuz, ne işşş

Salih geldi şimdi yatıyo

ay napım ben napım meralım.ev sılıyorum.arada bunalınca gelıyorum ıste.

bizim yerimizde de sen ULAŞ PAŞAYI ... CEREN NASIL OLDU DAHA İYİDİR UMARIM ONUN VİDEOLARINA DA AKŞAM BAKARIM ARTIK....

rüyamda bile actionnnn
o yaptımı tam yapar zaten acaba gıcıklık yapıpı yatak odama müdahale etme die sölesmmi yoksa sesimi etmiyeyim orayıda elden çıkarsa mı:80:

hayır sevgılısı :)))
ahahahaha way mero way ne yere bakan yürek yakan çıktı
kız ne bilem hiç ismiyle sölemezdi kocasını ondan şeyettim
bizim yerimizde de sen ULAŞ PAŞAYI ... CEREN NASIL OLDU DAHA İYİDİR UMARIM ONUN VİDEOLARINA DA AKŞAM BAKARIM ARTIK....
nasılsın ayfercim hilal nasıl? kocanla nasılsınız?
ceren hanımiyi gayet keyfi yerinde akşama görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…