2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mert günde 500 cc kadar su içiyo gece 5 kez kalkıyosa 3ü emmek için 2 si su içmek için,bana normal geldi ama sen bilirsin canım. hasta insanlara bol bol su verirlerki mikrobu çabuk atsın:26:

Doguhan da eskiden su icmezdi.bi ara gece su icmek icin uyaniyordu.simdi gun icinde 250 cc kadar su iciyor.bana normal geliyor.artik iyice ev yemekleri yemeye basladi.tabi tuzsuz ve baharatsiz.

atada günde 250 cc den fazla su içiyo eskiden hiç içmezdi
ama hala süt içmiyo ne yaptıysam içiremedim bende yoğurt yediriyorum bol bol

kızlar ata hep diz üstü oturup ayaklarını yana açarak oturuyo (w) şeklinde ve ben ne yaptıysam düzeltemiyorum öyle oturması sakıncalıymış içe basma sorunu yaparmış ata zaten içe basıyo offf

şebnem ata öyle oturduğunda bacaklarını düzeltsen bi süre sonra unutur belki:26:

[QUOTE=gulsan38;17950427]mert günde 500 cc kadar su içiyo gece 5 kez kalkıyosa 3ü emmek için 2 si su içmek için,bana normal geldi ama sen bilirsin canım. hasta insanlara bol bol su verirlerki mikrobu çabuk atsın:26:[/QUOTE]

Doguhan da eskiden su icmezdi.bi ara gece su icmek icin uyaniyordu.simdi gun icinde 250 cc kadar su iciyor.bana normal geliyor.artik iyice ev yemekleri yemeye basladi.tabi tuzsuz ve baharatsiz.

sagolun kızlar.hep böyle su içer o zaman dr gittigimiz zaman sorarım yinede.
şebo yagızda dizlerinin üstüne oturuyo ama açmıyo bacaklarını u şeklinde ama yagızda içe basıyo
bunu ortopedik ayakkabı giyince düzelir dediler ama hala aynı zaten amca çocuklarıda içe basıyo....

Olmuyor böyle, sürekli online kalmak için bir çare bulmam lazım.

Geçmişi çok hızlıca okudum, Doruk'umun doğumgününü kutlayan Merv Seyhan, Yazgı, Şebnem, Filiz, Meral, Hanife, Şeyma ve Nimet canlarıma çok teşekkür ederim. Allah bütün yavrularımıza uzun ömür sağlık versin...

Ay sonu, yetiştirmem gereken işler var, haftaya daha rahat olacam inşallah, şimdi yine hepinizi öpüyor ve kaçıyorum.

Aylincim yeni işin hayırlı olsun, çok normal ilk günlerde böyle hissetmen sonra herşey çok güzel olur inş. Keremitoya da geçmiş olsun

Öznurcum bi de bana aşı yap diyodun bak noldu diğer durumlar için de bence göster cnm ihmal etme geçmiş olsun

Şebocum eymen de dizüstü oturuyo ama bacaklarını iki yana açmıyo, zamanla düzelir inş. cnm

alışveriş biraz ertelendi,çünkü eşim iş görüşmesine gitti.bizim için dua edin kızlar,hayırlı haberlerle dönsün.

biraz önce alp ayakta iken sırtüstü düştü.kafasını yere vurdu.anlamadım ama yüzünü vurmadığı halde ağzı kan içinde kaldısese kaynanatör çıktı,düşürmeyin bu çocuğu,sakatlık olursa üzülürsünüz diyor bana.bende ona vallahi bizde zevk almıyoruz,hobimiz değil düşmesi,sen çok düşürmüşsün beyin travması bile geçirmiş bişey olmamışlar dedim.5 dk. sonrada geldi özür diledi.zaten ben üzülüyorum çocuğuma birde gelmiş laf söylüyor bana.aldı cevabı,sustu,oturdu

burcu işlerini yoluna koyup nette şu vınn ile bazı programları birlikte çalıştırmanın yollarını araştırsan iyi olur,ben bi kocişe sorayım akşam ama vınn kullanan birine sorsak daha iyi olur:26:

çok geçmiş olsun cnm, düşerken dişleri dişetine sert çarpmış olabilir ondan kanamıştır ağzı, kaynanan içinsew bişi demeyeyim sen zaten gerekeni demiş ve dize getirmişsin

burcu hangi programları kullanıyosun iş yerinde ben bi araştırayım senin için

araştırmacı gazeteci:))

inşallah düzgün iş hattabol paralı bir iş bulur cnm dalarımız seninle..
alp paşama geçmiş olsun.sanki kendi çocuklarını hiç düşürmemişler
gibi birde laf söylemeleri insanı deli ediyo sen gereken cevabı vermişsin cnm...

hayırlı haberlerle gelir eşin inşallah
apl düşerken yanlışlıkla dudağını damağını falan ısırmış olabilir,meralin dediği gibide olabilir iyice incele önemli bi durum bence:18:

geçmiş olsunnn valla kimse zevk almıyo cocugunu düşürmekten düşe kalka büyüyecekler ... güzel cvp vermişsin

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, allah utandırmasın diyelim ve en çok aradığım huzur umarım bulurum.
Yazgıcım hepimizin bebeleri sırasıyla kafa göz yarmaya başladı,size de geçmiş olsun,allah beterinden korusun hepsini.
Şebo Kero da içe basıyor ama çarık giydiğinden diye düşünüyorum,21 numara ayakkabı aldım büyük geldi gittim 20 ile değiştirdim küçük geldi,şimdi onu tekrar 21 ile değiştireceğim, o zaman düz basar ve yürür diye umut ediyorum.
Öznur uçuğa Asiviral de iyi geliyor ayrıca sarımsak da sürülür.
Biraz önce eşimden aldığım habere göre haftasonu kayınvalidem ve k.pederim geliyormuş.

bende vınn kullanıorm burcucum ama senin pc deki prgorammı çalışmıo pcdeki net mi? pc de net olmadan iş yapamıomusun yani? bilgisayar hem kablolu net hemde vınn yani kablosuz neti kullanabiliomu ona bakmak lazım yani çift ağ.. bence oluyodur eğer oluosa seninde olur bi şekilde ayarlatabilirsin öğrendikten sonra..

hayırlı haberlerle gelir eşin inşallah
apl düşerken yanlışlıkla dudağını damağını falan ısırmış olabilir,meralin dediği gibide olabilir iyice incele önemli bi durum bence:18:

geçmiş olsunnn valla kimse zevk almıyo cocugunu düşürmekten düşe kalka büyüyecekler ... güzel cvp vermişsin

sağolun kızlar.
iyice baktım ama görünürde bişey yok.sadece kanarken dişinin kökünden sızıyor gibiydi.
yaa şuan yürüyor,emekliyor,sıralıyor.nekadar üstüne düşsemde ufacık bir boşlukta oluyor işte.bende mutlu değilim,benimde canım yanıyor.birde üstüne saçmasapan sözler işitmek,çileden çıkarıyor beni:88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…