- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.401
bence de komik ünv. ye başlarken de dört gözle bekliyorlardı beni görünce dört nala kaçtılarEHE EHE KOMİK OLMUŞ NERDEN ÇIKMIŞ TANYA BENDE RUSSUN FALAN SANDIM VAYY DEDİM TORPİLLİ IRK KESİNLİKLE Bİ GEN TORPİLİ VAR ONLARA
giriyorum giriyorum ensiz kendüme gelemiyorum bu şarkıda sana gitsin buuu kallpp seniii unuturr muu bu kallpp seeniii uunuutuurrr muuukalbiimmm seniii unuturrr muuuuu
canım bize dr vermişti gerek yok aslında dedim ama bağışıklığı güçlenir zeka gelişimi için iyi olur dedi bende haftada 3 gün sabah aç karnına veriyorum sadece. iştahıda açıyo bi zararı yok ,faydası çok, dr tavsiye etmesede ver bence
[sıze="2"]doruk beyin doğum günü kulu olsun.nice mutlu yıllara......
Herkese merhaba..
Aylin hanımın yeni işi mutlu kutlu hayırlı olsun inşallah..keremitoyada geçmiş olsun azıcık usluluk gelsin inşallah.
Hilal hanımada geçmiş olsun.çocuklar varken dikkatli olmak lazım dün bende çerez koydum misafir vardı çekirdek kabukları haliyle dökülüyo yere.doğanın ağzından sürekli çekirdek kabuğu aldım ay artık dayanamadım misafirlerin önünde çalıştırdım süpürgeyi süpürdüm valla ayıp oldu ama netcez.
Doğan bikere merti yener çok kuduruk ya bir saniye durmuyo oyuncak falan hak getire.almıycam artık zaten döküyo oyuncakları bırakıyo hiç oynamıyo.nerde dağıtılcak yer var hooop orda.
Tanyacım sende iş başı yapmışın alışcak kuzu inşallah bir buluşamadık ha yuh bize valla[/sıze]
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, allah utandırmasın diyelim ve en çok aradığım huzur umarım bulurum.
Yazgıcım hepimizin bebeleri sırasıyla kafa göz yarmaya başladı,size de geçmiş olsun,allah beterinden korusun hepsini.
Şebo Kero da içe basıyor ama çarık giydiğinden diye düşünüyorum,21 numara ayakkabı aldım büyük geldi gittim 20 ile değiştirdim küçük geldi,şimdi onu tekrar 21 ile değiştireceğim, o zaman düz basar ve yürür diye umut ediyorum.
Öznur uçuğa Asiviral de iyi geliyor ayrıca sarımsak da sürülür.
Biraz önce eşimden aldığım habere göre haftasonu kayınvalidem ve k.pederim geliyormuş.
gülşan çüüş bu ne çok pahalı be. gerek yok bence. bizim vakumsuzundan wardı şimdi görünce aklıma geldi nukun almıştım bak. nereye gitti ki görmüyorum epeydirşu anda melike onu değil çekmek hayatta burnuna bile yaklaştırmaz bence mertte yaptırtmaz isterse bando çalsın. en iyisi sterimar war spreyli okyanus suyu ondan sıkcaksın içine deliğin. akıyor bi güzel onuda silceksin sümük kalıntısınıda serçe parmaanla ıyyk. yada kilitli iğnenin arkasıyla alcaksın biton para wermene gerek yok bence..
Çalışan anneler hala süt sağıyormusunuz? bebişler ne yapıyor gündüzleri..kararsız kaldım sağıp sağmamakta..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, allah utandırmasın diyelim ve en çok aradığım huzur umarım bulurum.
Yazgıcım hepimizin bebeleri sırasıyla kafa göz yarmaya başladı,size de geçmiş olsun,allah beterinden korusun hepsini.
Şebo Kero da içe basıyor ama çarık giydiğinden diye düşünüyorum,21 numara ayakkabı aldım büyük geldi gittim 20 ile değiştirdim küçük geldi,şimdi onu tekrar 21 ile değiştireceğim, o zaman düz basar ve yürür diye umut ediyorum.
Öznur uçuğa Asiviral de iyi geliyor ayrıca sarımsak da sürülür.
Biraz önce eşimden aldığım habere göre haftasonu kayınvalidem ve k.pederim geliyormuş.
Kızlar fazla bakamıyorum işler yoğun
Hepatit süt sağmayı sormuşsun canım artık sağsamda ki sütüm o kadar yok kalitesi düştü artık sütün senin paşan emiyorsa göğüslerinde iş yerindeyken sızlıyorsa sağ canım...
Yazgı canım Alp paşama geçmiş olsun walla düşe kalka büyüyecekler
Öznur ben silverdin kullanmadım doktoro da sormadım walla ....
kocaman oldular artık ki inek sütü bile içebilirler gerek yok bence ..aksamları emdiklerine şükür
selammmmmmmmm
hepatit emince devam sütüne gerek yokmuymuş
ama ben 60cc bile içirsem gece uzun uyuyor 1-2 kere 40-50 cc içiyor
inek sütü dedi dr. canım 1-2 ay daha vermesen daha iyi dedi.devam sütü verebiliyoruz ama özgür içmiyor.benim sütüm azalmadı hala yetiyor sabaha dek belki azalır artık..içiyorsa ver sen devam sütünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?