2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence de komik ünv. ye başlarken de dört gözle bekliyorlardı beni görünce dört nala kaçtılar
torpilli ırka katılayrum nerden cıktığı uzuuunn hikaye:)

olabilir aslında araştırayım birazcık iştahı cok kötü zaten ..bi markası filan varmı kullandığın?

valla:) 1 yılda buluşamadık :)) ya antalyaya gelirsen daireye uğra hiç değilse bari öyle görüşelim..

gülşan çüüş bu ne çok pahalı be. gerek yok bence. bizim vakumsuzundan wardı şimdi görünce aklıma geldi nukun almıştım bak. nereye gitti ki görmüyorum epeydir şu anda melike onu değil çekmek hayatta burnuna bile yaklaştırmaz bence mertte yaptırtmaz isterse bando çalsın. en iyisi sterimar war spreyli okyanus suyu ondan sıkcaksın içine deliğin. akıyor bi güzel onuda silceksin sümük kalıntısınıda serçe parmaanla ıyyk. yada kilitli iğnenin arkasıyla alcaksın biton para wermene gerek yok bence..

sağol Aylin cim.tehlikeli bir dönem,evet ama rlden bişey gelmiyor,yapacak bişey yok,olacağı varsa oluyor işte.

bendede bebedorun aspiratörü var ama o çekemiyo burnu mümük dolu temizliyorum 15 dakika sonra burnundan baloncuklar çıkıyo bıktım artık, yavrum ne emebiliyo ne yatabiliyo burnu hep tıkalı rahatlıycanı bilsem 1000tl olsada alırım valla ben serum fizyolojiği burun spreyi kutusuna koyup sıkıyorum ama işe yaramıyo artık mert burnun bile sildirmiyo artık bıktı çocuk 20 gündür yara olacak neredeyse offf içim daraldı

Kızlar fazla bakamıyorum işler yoğun

Hepatit süt sağmayı sormuşsun canım artık sağsamda ki sütüm o kadar yok kalitesi düştü artık sütün senin paşan emiyorsa göğüslerinde iş yerindeyken sızlıyorsa sağ canım...

Yazgı canım Alp paşama geçmiş olsun walla düşe kalka büyüyecekler

Öznur ben silverdin kullanmadım doktoro da sormadım walla ....

gece cok sık uyanıyoruz yine biz .. neyse bi beşiğe koyuyorum emzirip bir yer hamagına .. sabah 7 gibi yer hamagına koydum yarım sat sonra bi uyandım benim fare hamaktan inmiş halının üstünde uyuyo cocuk uyurken bile yerinde duramıyo yaaaa :)))

canım zaten aldığın ayakkabının 1 parmak büyük olması gerekiyo topuk kısmından parmağının girmesi gerekiyo ben ataya bileklikli ayakkabı aldım onu giydiğinde çok içe basmıyo ama evde terliklerini giyince yine başlıyo

doktorlar içe asmayı biraz daha azaltsın diye bileklikli ayakkabıyı öneriyo bende içe basıyorum mesela ama ben 6 yaşına kadar özel yapım ayakkabılar giydim birde ata taban dışında seda sayan gibi ayaklarını içe doğru döndürüyo

Hem nasıl sızlıyor canım ..damızlıkmışım ben tam:))
kocaman oldular artık ki inek sütü bile içebilirler gerek yok bence ..aksamları emdiklerine şükür

canım anne sütü aldığı için biraz daha geciktir dedi dr umuz inek sütünü.. dedim ya bu hafta bi bitsin bakıcam

selam :)) ne haber?

iyi gidiyor çalışıyorum kaynanam herşeyi yapıyor bebk bakımı ev temizliği yemek
oğlumda mutlu ben süt sağmıyorum bazen öğlen emziriyorum emmese bile akşama kadar anca doluyor
devam sütüde içiyor gün içinde ama az
her öğlen eşimle eve yemek yemeğe ve oğlumu görmeye gidiyorum şu ankara trafiğinde
sizler nasılsınız
bebekler işler nasıl

hepatit emince devam sütüne gerek yokmuymuş
ama ben 60cc bile içirsem gece uzun uyuyor 1-2 kere 40-50 cc içiyor

inek sütü dedi dr. canım 1-2 ay daha vermesen daha iyi dedi.devam sütü verebiliyoruz ama özgür içmiyor.benim sütüm azalmadı hala yetiyor sabaha dek belki azalır artık..içiyorsa ver sen devam sütünü..

inek sütü dedi dr. canım 1-2 ay daha vermesen daha iyi dedi.devam sütü verebiliyoruz ama özgür içmiyor.benim sütüm azalmadı hala yetiyor sabaha dek belki azalır artık..içiyorsa ver sen devam sütünü..

devam sütü kutudakilerden içiyor tozu içmiyor
hadi iyi akşamlar

kızlar ya şu pekmezli kekin tarifini bi yere yazmıştım kaybetmişim bi zahmet bilen warsa yazabilir mi kızıma yapcam da..
bide balık yağına bende başlicam dün yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım herkes ne kullanıo bi yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…