2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaa negüzel işyerin haketmişti bunu çalışma boşver bizimle yazış

tanya vawuuu nerelisin anacım sn

tahmin etmiştim
bugün bilgisayarım alınacak virüs varmış format atılacakmış,yani yine sizden uzağım

BURCUUUU sana kavuşmanın verdiği haklı gururu ve mutlulukla şarkı sööliyesimiz var hade hep beraberrrr oy oyo emineee nedir bu güzellikleeerr neneedirr bu gügüzellliklerrr barnaaağğğınnndaa yüyüzüüükklleerr kkoolllundaaa biiilezikleer oy sanaaa dollanaayyımmm ooyyy ooyyy emineee nneeediirr buu güüüzellikleeerr neediirrr bbuuu güüzzzelllikkleeerrr

hadi yaaa negüzel işyerin haketmişti bunu çalışma boşver bizimle yazış

Evet çoktan hak ettiler de, sonra sıkışan yine benim totom oluyor :)

tahmin etmiştim
bugün bilgisayarım alınacak virüs varmış format atılacakmış,yani yine sizden uzağım

Nazar değdi kanımca bize, ayran içtik ayrı düştük topikimizden
Aslında bunu benim programla birlikte kullanmanın bir yolu vardır da ben Vınn'ı bile zor çalıştırdım, becerebilmem mümkün değil. Kimseye de soramıyorum :) Du bakalım, buluruz bi çaresini...

Allah iyiliğini versin senin
Kahkaha attım kız yine, adım çıktı valla şirkette...
Ben de çok mutluyum size kavuştuğum için
Ama gizli saklı bişi yapmanın ufuneti de basmıyor değil yani ara sıra

anam hiç basmasın bişicik olmaz dikkatli ol tabe senden bi daha ayrılırsakbunalıma gireriz valla

memnun oldum canım ismin çok güzelmiş

günaydın

teşkür ederimmm..

uyksuz uyumaz ki..ilk kez ayrılıyoruz ya bir de onun etkisi babannesi bakmaya geldiğinde kucağımdan cekip aldı duru o kadar cok ağlattılar ki kuzumu..off aklıma geldikce ..şimdide hem diş sıkıntısı var hem ben yokum hem de babası yok yanında ..yemek de yemiyr dr beni protesto ettiğini söyledi..ilk kez kilo verdi bu ay..çok mutsuzum o yüzden bu günlerde ..
umarım siz hiç yaşamazsınız..zor bir durum..erken başladım diye üzülüyordun ya sakın üzülme en güzeli erken başlamakmış şimdi ben de özgür de çok zorlanıyoruz

Son düzenleme:
anam hiç basmasın bişicik olmaz dikkatli ol tabe senden bi daha ayrılırsakbunalıma gireriz valla

Ben de girerim valla, geçen haftayı çok zor geçirdim.

Üzülme canımcım, alışacak o da, biraz zor günler bunlar ama geçecek inşallah.
Allah başka türlü ayrılık göstermesin deyip bağrımıza taş basacaz...

doruk paşaa hepi börtdeeyyyy
bende vınn kullanıorm burcu ama bencede kullanabilmen lazım sizin şirketteki kablosuz net değil dimi. bi bilene sormak lazım..
demir ilacı wermedim ben melikeye içmedi bende üşendim alicengiz oyunu yapmaya kanımız 12 çıktı 12-17 olmalıymış. balık yağını wercem ama. demir eksikliği zeka gelişimini etkiliomuş bizim eksik diil etkilememiştir:))

günaydınnnnn

burcuuu hoşgeldin canım
vee bugünün doğumgünü kuzusu doruk kuzunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlar görsün inşallah
serhan izin vermiyor şimdilik gidiyor benn

kızlar bu balık yağını drunuz mu önerdi? ben de düşündüm ama hg oranı yüksek balıktan elde edilmişse zararlı olur diye korktum.dr a da sormayı unuttum.balık yağı konusunda bana biraz bilgi verseniz..

Ben de yokum ama bunalıma girmiyorsun

Aramızda bir tek sen tamamen kafana göre büyütüyorsun farkında mısın
Ayrıca ben bu anne sütünün mucize olup bağışıklık sistemine iyi geldiğinden emen bebelerin hasta olma sayısına bakarak cidden şüphe duymaya başladım:44:

günaydın herkese

DORUK kuzum doğum günün kutlu olsun.nice güzel,sağlıklı,hayırlı yaşalara.
annen damatlığını,torunlarının doğumgünlerinide görsün inşaallah

sevgili Aylin,ahh AyLİnyeni işin hayırlı olsun,birsüre sonra adapte olacaksındır.
keremito mada geçmiş olsun.

bizde bugün doğumgünü alışverişine çıkacağız,pasta falan sipariş edeceğiz.

Son düzenleme:
günaydın

doruk paşamın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara :) tocaman öpüyorum onu

kerem paşayada çok geçmiş olsun annesi çok yaramaz bunlar inş. bir daha yaşanmaz

ata bey altını doldurmuş biz banyoya gidiyoruz :))

selamlar,
oncelikle tetanoz asisi yaptiracaksaniz tavsiye etmiyorum 3 gundur kolumu kaldiramiyorum :)))
sonracigima su ucuklari onleyecek bi krem var midir? dudagim ve ustu ve burnum mahvoldu.
ayrica bogazimda ceviz buyuklugunde yumrular var.biraz ates ve kulak agrisida eslik ediyor.noldu bana yahu.benim simdi kkb doktoruna mi gitmemm lazim ? ucuklar icin cilt doktoruna mi gitmem lazim ?

yedi cedden afyonluyum canım
EHE EHE KOMİK OLMUŞ NERDEN ÇIKMIŞ TANYA BENDE RUSSUN FALAN SANDIM VAYY DEDİM TORPİLLİ IRK KESİNLİKLE Bİ GEN TORPİLİ VAR ONLARA

giriyorum giriyorum ensiz kendüme gelemiyorum bu şarkıda sana gitsin buuu kallpp seniii unuturr muu bu kallpp seeniii uunuutuurrr muuukalbiimmm seniii unuturrr muuuuu

canım bize dr vermişti gerek yok aslında dedim ama bağışıklığı güçlenir zeka gelişimi için iyi olur dedi bende haftada 3 gün sabah aç karnına veriyorum sadece. iştahıda açıyo bi zararı yok ,faydası çok, dr tavsiye etmesede ver bence

çok sık uçuklayan biri olarak kremlerin hiçbi işe yaramadığını sööliyebilirim yalnız kantaron yağı tam geçirmesde hem acısını aldı hemde yayılmasını önledi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…