- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.341
Sizinle konuşabilmek için, dün kocamla ortak Vınn aldık :))) Onun ihtiyacı vardı zaten, ben de tutturdum alalım diye, normalde bende duracak, ihtiyacı olduğunda ona vereceğim.
Ama Vınn'la internete bağlandığımda iş için kullandığım paket programları kullanamıyorum :) Yani çalışamıyorum
umarım o kadar uzun sürmez canım..ben şu an erken başlamanın avantaj olduğunu düşünüyorumm bu zamanlarda cok zormuşş
benim adım tanya:) hal böyle olunca forumda adımı kulllanmıyorum hatta ilk kez buraya yazıyorum...
memnun oldummm gülşann:80:
Sizinle konuşabilmek için, dün kocamla ortak Vınn aldık :))) Onun ihtiyacı vardı zaten, ben de tutturdum alalım diye, normalde bende duracak, ihtiyacı olduğunda ona vereceğim.
Ama Vınn'la internete bağlandığımda iş için kullandığım paket programları kullanamıyorum :) Yani çalışamıyorum
hadi yaaa negüzelişyerin haketmişti bunu çalışma boşver bizimle yazış
tahmin etmiştim
bugün bilgisayarım alınacak virüs varmış format atılacakmış,yani yine sizden uzağım
BURCUUUU sana kavuşmanın verdiği haklı gururu ve mutlulukla şarkı sööliyesimiz var hade hep beraberrrr oy oyo emineee nedir bu güzellikleeerr neneedirr bu gügüzellliklerrr barnaaağğğınnndaa yüyüzüüükklleerr kkoolllundaaa biiilezikleer oy sanaaa dollanaayyımmm ooyyy ooyyy emineee nneeediirr buu güüüzellikleeerr neediirrr bbuuu güüzzzelllikkleeerrr
Allah iyiliğini versin senin
Kahkaha attım kız yine, adım çıktı valla şirkette...
Ben de çok mutluyum size kavuştuğum için
Ama gizli saklı bişi yapmanın ufuneti de basmıyor değil yani ara sıra
memnun oldum canım ismin çok güzelmiş
günaydın
Teşekkürler Ayfer teyzesi, aminnn...
Oyyy geçmiş olsun...
Ben de depresifim, sebebi tamamen uykusuzluk.
Sağol arkadaşım, çook teşekkürler...
Ben Doruk uyurken çıkıyorum, o yüzden henüz böyle bir sorunumuz yok, umarım hep böyle devam eder. İş harici bırakıp çıkıyorsam biraz mızıldıyor ama ağlamıyor.
Hilal kaza mı atlattı, ne oldu?
Esincim geçmiş olsun.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz...
Sağol Gözdecim :)
tanya vawuuu nerelisin anacım sn
anam hiç basmasın bişicik olmaz dikkatli ol tabe senden bi daha ayrılırsakbunalıma gireriz valla
teşkür ederimmm..
uyksuz uyumaz ki..ilk kez ayrılıyoruz ya bir de onun etkisi babannesi bakmaya geldiğinde kucağımdan cekip aldı duru o kadar cok ağlattılar ki kuzumu..off aklıma geldikce ..şimdide hem diş sıkıntısı var hem ben yokum hem de babası yok yanında ..yemek de yemiyr dr beni protesto ettiğini söyledi..ilk kez kilo verdi bu ay..çok mutsuzum o yüzden bu günlerde ..
umarım siz hiç yaşamazsınız..zor bir durum..erken başladım diye üzülüyordun ya sakın üzülme en güzeli erken başlamakmış şimdi ben de özgür de çok zorlanıyoruz
anam hiç basmasın bişicik olmaz dikkatli ol tabe senden bi daha ayrılırsakbunalıma gireriz valla
doruk paşaa hepi börtdeeyyyy
bende vınn kullanıorm burcu ama bencede kullanabilmen lazım sizin şirketteki kablosuz net değil dimi. bi bilene sormak lazım..
demir ilacı wermedim ben melikeye içmedi bende üşendim alicengiz oyunu yapmaya kanımız 12 çıktı 12-17 olmalıymış. balık yağını wercem ama. demir eksikliği zeka gelişimini etkiliomuş bizim eksik diil etkilememiştir:))
EHE EHE KOMİK OLMUŞ NERDEN ÇIKMIŞ TANYA BENDE RUSSUN FALAN SANDIM VAYY DEDİM TORPİLLİ IRK KESİNLİKLE Bİ GEN TORPİLİ VAR ONLARAyedi cedden afyonluyum canım
Ben de yokum ama bunalıma girmiyorsun
Aramızda bir tek sen tamamen kafana göre büyütüyorsun farkında mısın
Ayrıca ben bu anne sütünün mucize olup bağışıklık sistemine iyi geldiğinden emen bebelerin hasta olma sayısına bakarak cidden şüphe duymaya başladım:44:
kızlar bu balık yağını drunuz mu önerdi? ben de düşündüm ama hg oranı yüksek balıktan elde edilmişse zararlı olur diye korktum.dr a da sormayı unuttum.balık yağı konusunda bana biraz bilgi verseniz..
selamlar,
oncelikle tetanoz asisi yaptiracaksaniz tavsiye etmiyorum 3 gundur kolumu kaldiramiyorum :)))
sonracigima su ucuklari onleyecek bi krem var midir? dudagim ve ustu ve burnum mahvoldu.
ayrica bogazimda ceviz buyuklugunde yumrular var.biraz ates ve kulak agrisida eslik ediyor.noldu bana yahu.benim simdi kkb doktoruna mi gitmemm lazim ? ucuklar icin cilt doktoruna mi gitmem lazim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?