- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.361
selamlar,
oncelikle tetanoz asisi yaptiracaksaniz tavsiye etmiyorum 3 gundur kolumu kaldiramiyorum :)))
sonracigima su ucuklari onleyecek bi krem var midir? dudagim ve ustu ve burnum mahvoldu.
ayrica bogazimda ceviz buyuklugunde yumrular var.biraz ates ve kulak agrisida eslik ediyor.noldu bana yahu.benim simdi kkb doktoruna mi gitmemm lazim ? ucuklar icin cilt doktoruna mi gitmem lazim ?
ben çıkıyorum öğleden sonra da dörtyola gidiyorum sizi de seviyorum öpüyorum hade byyyy vee hep beraber söölüyoruzzz bütüüünnn dünyaaa bunnaaa inanasaaa biiir inanasaaa haaayaattt baayyyraaamm oolllsaaa insannlaaarrr ell elleeee tuutuuşşşsaaa birrliiikkk ollsaaa uzzasssaaaakkkk sooonnnssuuuzzzaaaa hade hep beraberrr
Gülşan canım yazamadım kusura bakma dün değil ondan önceki akşam Hilal'in üstüne nescafe dökülmüştü kıpkırmızı oldu bepantane sürdük fazla yanmadı ama kızarıklığı yeni yeni geçti babasının nescafesini aldı bir anlık bişeydi .....
Aylin bende KALİTE-GÜVENCE-ARGE departamnındayım TEKİRDAĞ uzak olmasa beni de al yanına diyecektimmm....
İşler çok karışık hep bir sorun kafamı kaldıramıyorum doğum iznine gitmeden önceki hali yok insanlar bir tavır içinde anlatamam size....Başta Genel Müdür olmak üzere resmen saçımı başımı yoluyorum....Çok bunaldım
sağol cnm benim ama neşesi iyi azcık kabarıklar kalmış sadecegeçmiş olsun canım yazık yavruya
çok sık uçuklayan biri olarak kremlerin hiçbi işe yaramadığını sööliyebilirim yalnız kantaron yağı tam geçirmesde hem acısını aldı hemde yayılmasını önledi bende
ben yıllar önce uçuk için eczaneden bi merhem almıştım iyi gelmişti ama adını ne sen sor nede ben söylüyüm çünkü hatırlamıyorum,eczacıya danış canım verir bitane hemenbence uçuğun başka bi rahatsızlığın dışa vurmasıyla ilgili,kulak falan diyosun ya vücudunun direnç göstermesi ile olabilir kanımca,kbb git gerekirse seni cildiyeye sevk eder zaten geçmiş olsun ben kaçıyorum eve
sağol cnm benim ama neşesi iyi azcık kabarıklar kalmış sadece
selamlar,
oncelikle tetanoz asisi yaptiracaksaniz tavsiye etmiyorum 3 gundur kolumu kaldiramiyorum :)))
sonracigima su ucuklari onleyecek bi krem var midir? dudagim ve ustu ve burnum mahvoldu.
ayrica bogazimda ceviz buyuklugunde yumrular var.biraz ates ve kulak agrisida eslik ediyor.noldu bana yahu.benim simdi kkb doktoruna mi gitmemm lazim ? ucuklar icin cilt doktoruna mi gitmem lazim ?
günaydın herkese
DORUK kuzum doğum günün kutlu olsun.nice güzel,sağlıklı,hayırlı yaşalara.
annen damatlığını,torunlarının doğumgünlerinide görsün inşaallah
sevgili Aylin,ahh AyLİnyeni işin hayırlı olsun,birsüre sonra adapte olacaksındır.
keremito mada geçmiş olsun.
bizde bugün doğumgünü alışverişine çıkacağız,pasta falan sipariş edeceğiz.
günaydın herkese,
ben bolca endişe hissediyorum nedense...
keseyi görmek için 14 temmuza randevu verdi doktorum. görmeden rahat edemicem sanırım.
umarım o kadar uzun sürmez canım..ben şu an erken başlamanın avantaj olduğunu düşünüyorumm bu zamanlarda cok zormuşş
benim adım tanya:) hal böyle olunca forumda adımı kulllanmıyorum hatta ilk kez buraya yazıyorum...
memnun oldummm gülşann:80:
Sizinle konuşabilmek için, dün kocamla ortak Vınn aldık :))) Onun ihtiyacı vardı zaten, ben de tutturdum alalım diye, normalde bende duracak, ihtiyacı olduğunda ona vereceğim.
Ama Vınn'la internete bağlandığımda iş için kullandığım paket programları kullanamıyorum :) Yani çalışamıyorum
selamlar,
iyi geceler...
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler...sizi seviyoruz:))
Nimetcim geçmiş olsun canım...Allah şifa versin...
sagolun canlarım evet takdiri ilahi yapacak bişey yok canları sagolsun..canım bebek için çok üzüldüm ama yüce rabbimin vardır bir bildiği neyapalım taktiri ilahi allah abine ömür versin yine olur bebekleri çok geçmiş olsun canım.
furkanada kocaman bir maşallah.
mertin göbeğiyle doğanın göbeklerini bi tokuşturalımmı gülşan kocaman bir maşallahta ona.misafir vardı doğan bi dakka durmadı öldüm bittim ancak uyttum .ARTIK BİYERDEN BİYERE YÜRÜYEREK GİDİYO ÇOK UZUN DEĞİL AMA DÜŞE KALKA..
doruk paşamın yaşı kutlu mutlu olsun.. Allah hayırlkı bir evlat olmayı nasip etsin ..Günaydın canlarım günaydıınnnnn
Dediğimi yaptım, kavuştum size. Ama benden esk performansımı beklemeyin, gizli gizli girecem artık...
Bugün oğlumun doğum günü... Çoook garip duygular içindeyim, bazen inanamıyorum onun benim oğlum olduğuna :))) Pamuk bebeğime, meleğime, nefesime nice mutlu sağlıklı yaşlar göstersin büyük Allahım...
Geçmişe bakmaya çalışayım bakalım.
yeni işin hayırlı olsun cnm.duygusallllıgın bir hafta evde kaldın ayrıldın ondan olabilirmi canim.Herkese günaydın
Yeni işyerimde 2. günüm, ne kadar eski işyerim olsa da daha alışamadım,çok insan da değişmiş,içim buruk,zamanla geçer inşallah.
Hiç uyumadım gece,Kero nun burnu tıkanmış sabaha kadar yatağında tur atıp ağladı
Doruk un da d.gününü kutluyorum,Allah Burcucan'a damatlığını da gösterir inşallah
nası yani anne sütü demir eksikligimi yapıyormuş..çocuklarda zeka geriliği demir eksikliğinde oluyormuş. anne sütü demir eksikliği yapıyormuş o nedenle demir takviyesi veriliyormuş.. ,Bebeğin kilosunu sağlıklı beslenmeyle alakalı bulmadıklarını söylediler, Yani suya pirinç unu koyup 3 öğün yiyen bebek şişman olur dediler. Önemli olan sağlıklı kilo alımı genelde biz bilgili Mart annelerinin bildiği şeyleri konuşuyorlar.. ek gıdaya geçmediler henüz.. Birde Kırmızı etin önemini anlattılar.. Demir pekmezden daha çok kırmızı ette varmış..
geçmiş olsun cnm her ikinizede. büyük bir salgın var bol bol c vitamini almak lazım hastalanmamak için.slm millet
epeydir giremiyordum hasta oldum koca kış burnum bile akmadı şimdi boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı fena patladımdenizin de burnu akmaya başladı dün doğru düzgün yemiyor da uyansın onu das doktora götüreceğim.
dorukun doğum günü kutlu olsun dede olduğu günlri de görün inşallah :nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?