2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum öğleden sonra da dörtyola gidiyorum sizi de seviyorum öpüyorum hade byyyy vee hep beraber söölüyoruzzz bütüüünnn dünyaaa bunnaaa inanasaaa biiir inanasaaa haaayaattt baayyyraaamm oolllsaaa insannlaaarrr ell elleeee tuutuuşşşsaaa birrliiikkk ollsaaa uzzasssaaaakkkk sooonnnssuuuzzzaaaa hade hep beraberrr

ben yıllar önce uçuk için eczaneden bi merhem almıştım iyi gelmişti ama adını ne sen sor nede ben söylüyüm çünkü hatırlamıyorum,eczacıya danış canım verir bitane hemen bence uçuğun başka bi rahatsızlığın dışa vurmasıyla ilgili,kulak falan diyosun ya vücudunun direnç göstermesi ile olabilir kanımca,kbb git gerekirse seni cildiyeye sevk eder zaten geçmiş olsun ben kaçıyorum eve

Gülşan canım yazamadım kusura bakma dün değil ondan önceki akşam Hilal'in üstüne nescafe dökülmüştü kıpkırmızı oldu bepantane sürdük fazla yanmadı ama kızarıklığı yeni yeni geçti babasının nescafesini aldı bir anlık bişeydi .....

Aylin bende KALİTE-GÜVENCE-ARGE departamnındayım TEKİRDAĞ uzak olmasa beni de al yanına diyecektimmm....

İşler çok karışık hep bir sorun kafamı kaldıramıyorum doğum iznine gitmeden önceki hali yok insanlar bir tavır içinde anlatamam size....Başta Genel Müdür olmak üzere resmen saçımı başımı yoluyorum....Çok bunaldım

deliiiii bizde seni seviyoruz

geçmiş olsun canım yazık yavruya

çok sık uçuklayan biri olarak kremlerin hiçbi işe yaramadığını sööliyebilirim yalnız kantaron yağı tam geçirmesde hem acısını aldı hemde yayılmasını önledi bende

saggolun canlarim.

sağol cnm benim ama neşesi iyi azcık kabarıklar kalmış sadece

sillverdin kullanilamiyor mu bebeklerde ?

geçmiş olsun canım vücüttaki ateşin dışa vurumu uçuk normal yani boğazın altındakilerde beze büyük ihtimalle uçukttan dolayı oldu ama hepsi için kkb gitmende fayda var ortakulak iltahabı gibi görünüyo

buarda uçuk için vectavir adlı kremi tek geçerim herkese tavsiye ederim

ohhhh ne güzel alp paşamın pasta siparişi ve alışverişler ohh ohhh :)

[sıze="2"]doruk beyin doğum günü kulu olsun.nice mutlu yıllara......
Herkese merhaba..
Aylin hanımın yeni işi mutlu kutlu hayırlı olsun inşallah..keremitoyada geçmiş olsun azıcık usluluk gelsin inşallah.
Hilal hanımada geçmiş olsun.çocuklar varken dikkatli olmak lazım dün bende çerez koydum misafir vardı çekirdek kabukları haliyle dökülüyo yere.doğanın ağzından sürekli çekirdek kabuğu aldım ay artık dayanamadım misafirlerin önünde çalıştırdım süpürgeyi süpürdüm valla ayıp oldu ama netcez.
Doğan bikere merti yener çok kuduruk ya bir saniye durmuyo oyuncak falan hak getire.almıycam artık zaten döküyo oyuncakları bırakıyo hiç oynamıyo.nerde dağıtılcak yer var hooop orda.
Tanyacım sende iş başı yapmışın alışcak kuzu inşallah bir buluşamadık ha yuh bize valla[/sıze]

Günaydınnn dermişimmm:)) Eyo bugün erken uyanmıştı, sonra tekrar uyuduğunda ben de yattım onunla beraber çok iyi geldi walla az önce kalktık

Bugün DORUK kuzunun doğumgünü, iyi ki doğmuş bu minik prens Rabbim nice mutlu hayırlı sağlıklı seneler nasip etsin inş.

Şimdi bakayım kaynattıklarınıza

günaydın herkese,
ben bolca endişe hissediyorum nedense...
keseyi görmek için 14 temmuza randevu verdi doktorum. görmeden rahat edemicem sanırım.

bakınırken gördümde bak burcum ozaman keseyi görmeyi beklerken şimdi bal kuzun 1 yaşında
zaman ne çabuk geçti yaa allah nice yaşlar göstersin tüm bebişlerimize

selam :))
okuldayım b u dönem çarşamba tam gün diğer günler öğleye kadar çalışıyorum eşimin de çarşambası boş yine Nihan'a biz bakıyoruz:))çok şükür bu yıl bakıcı derdimiz olmadı...dersim boş bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz...mebin bağlantısı da kısıtlı facebook vs. açılmıyor ama buraya girebildim:))

Doruk kuzumun doğum günü kutlu olsun....Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin...

slm millet
epeydir giremiyordum hasta oldum koca kış burnum bile akmadı şimdi boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı fena patladım denizin de burnu akmaya başladı dün doğru düzgün yemiyor da uyansın onu das doktora götüreceğim.
dorukun doğum günü kutlu olsun dede olduğu günlri de görün inşallah

yavyuuuuu ne güzel adın var senin öyle :89: işe ilk başladığımda deniz de dellenmişti biberon almıyor ben eve gelene kadar neredeyse aç bekliyordu ama şimdi babasının koynunda uyumaya devam ediyor ben gelmeden bir saat önce uyanıyor paşam. İŞE ERKEN BAŞLAMAK AVANTAJ okuldaki arkadaşlardan birinin ikizleri 2 yaşında olmalarına rağmen hala ağlıyorlar

süper

uçuk ateş yüzünden çıkar genellikle kbb ye git o uygun bir şey yazar söylersen

ayliiiiiin yeni işin hayırlı olsun

tünaydın kızlar. yagızın kahvaltısı bizim kahvaltımız derken yemek faslı yeni bitti..
babamla oynuyo içeride bende sizlere bakayım dedim..

iyi geceler...
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler...sizi seviyoruz:))

Nimetcim geçmiş olsun canım...Allah şifa versin...

sagolun canlarım evet takdiri ilahi yapacak bişey yok canları sagolsun..
doruk paşamın yaşı kutlu mutlu olsun.. Allah hayırlkı bir evlat olmayı nasip etsin ..
yeni işin hayırlı olsun cnm.duygusallllıgın bir hafta evde kaldın ayrıldın ondan olabilirmi canim.
keremitoya çok geçmiş olsun .biz dişimizi 6 aylıkken kırdık şimdi diş büyüdükçe kırık yeride büyüyo..
buna şükür başka dert vermesin rabbim.
nası yani anne sütü demir eksikligimi yapıyormuş..
o zaman neden inek sütü demir eksikligi yaptıgı için anne sütünü öneriyorlar.
geçmiş olsun cnm her ikinizede. büyük bir salgın var bol bol c vitamini almak lazım hastalanmamak için.

kızlar yagız normalde 30 cc suyu bitiremesdi şimdi 240 cc su geceden bu yana bitti.
daha öncede hastalanıyordu ama suya o kadar istekli deildi.
içsin su iyi ama bir anda böyle olması korkuttu beni.gece mama yemiyo su istiyo.
dr götürsemmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…