2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese. Dogum gunu olan bebislerin dogum gunu kutlu olsu iyiki dogmuslar huzur ve mutluluk dolu omurleri olsun.
Ben balik yagini yeni kullAnmaya basladim seven seas bulabildim. İstahini acar umuduyla aldim umarim acar.

2 kahve fincanı pekmez
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu
havuç ve ceviz de koydum ben ...

afiyet olsun kuzuya...
balık yagı ocean fish oil kullanıyorum.en iyisi bu dedi bizim doktor. burcunun ve aylinin doktorları da ocean ı önermisti yanlıs hatırlamıyosam.

seda sayan gibi ayhh çok güldüm kadının ayaklarınamı bakıyon kızz..

ben balık yagı multi tabs kullanıyorum gayette memnunum iştahını açtı kuzumun ...

Çalışan anneler hala süt sağıyormusunuz? bebişler ne yapıyor gündüzleri..kararsız kaldım sağıp sağmamakta..
tanya ben hala sağıyorum sabah çıkmadan emziriyorum 70-130 cc arası sağıyorum öğlen gelip emziriyorum 3:30 da mesaim bitiyo eve gidince yine emziriyorum.gece de emiyo ben bir iki ay sonra inek sütü vermeyi düşünüyorum ama ara ara veriyorum tadına alışsın diye çok az

kızlar facede yurdanur kim ?
çıkaramadım bende şimdi:26:

yeni oto koltuğumuz geldi, merti oturttum üstüne kemerini bağlamaya çalışıyodum ayağa kalktı kafa üstü arkaya doğru düştüçok ağladı oğlum eşim nöbette yine bıktım burdan offff muhteşem yüzyılı izleyecem birazdan hepinize ii geceler

mert ağlayınca susturayım diye açtım bilgisayarı açmışken bi bakayım dedim ama mert durmuyo ağlıycak yine kaçıyom ben

geçmiş olsun cnm.
bizde bugün ufak kaza atlattık misafir vardı çorbaları koydum tabaga tencereyi mutfaga götürdüm aniden çıglık sesi yağız elini çorbaya sokmuş ve çorba oldugu gibi halıya dökülmüş bende sular kesikti diye hemen koştum sebze yıkadıgım su duruyordu legende içine soktum ama serçe parmagı kızardı bişey yemeden uyudu.ayy bu sıpalar bizi delirtecek galiba..

seda sayan gibi ayhh çok güldüm kadının ayaklarınamı bakıyon kızz..

ben balık yagı multi tabs kullanıyorum gayette memnunum iştahını açtı kuzumun ...

benim ayakkabı takıntım var herkesin ayakkabısına bakarım :))
birde seda sayan hep şikayet ederdi ben yamuk basıyorum içe dönük ayaklarım o yüzden hep uzun giyiyorum diye :) sonra tedavi ettirdi şimdi daha düz basıyor

ayy bugün bebişlerin üzerinde bi uğursuzluk geziyo ama hayırlısı geçmiş olsun canım iyiki yüzüne falan gelmemiş:18:

magazin haberleri izlemeyeli çok olmuştu iyi geldi bu

kek tarifi için teşekkürlerrrrr
gülşancım koltuğunuz hayırlı olsun hangisinden aldın? bende onu izliorm birazdan bende yatıcam. uyutmasaydın çok sert düştüyse

kek tarifi için teşekkürlerrrrr
gülşancım koltuğunuz hayırlı olsun hangisinden aldın? bende onu izliorm birazdan bende yatıcam. uyutmasaydın çok sert düştüyse
kraft omega aldım sen tavsiye edince uyudu çoktaan,bende yatıcam yanına şimdi

kraft omega aldım sen tavsiye edince uyudu çoktaan,bende yatıcam yanına şimdi

hadi yaa ay inş memnun kalırsın benim yüzümden memnun olmazsan üzülürüm az para diil yani. ben çok memnunum melike arabaya binince kendi çıkıp oturuyor. ama uzun yolda en fazla 2 saat oturdu oda binbir şebeklikle. e normal dümdüz ot gibi yol ben bile sıkılıorm ama şehiriçinde sevio ewler taberlalar arabalr.. inş mert paşada wsewer

Günaydın,
İşe başlamadan sizi bi göreyim dedim ama daha kimse gelmemiş.
Vınn'la birlikte programı kullanmanın bir yolunu buldum, 1-2 güne kadar bunu da çözecem inşallah, azıcık daha zaman verin bana, önce şu aylık raporumu bitirmem lazım.
Dün akşam kvalide ve kpeder geldiler, Doruk bunları kapıda gördüğü an çığlığı bastı, tam 1 saat onlar salonda oturdu, biz en fazla koridora girebildik, sonra yavaş yavaş alıştı ama hala mesafeli. Sonradan annemle babam geldiler, bizim kuzu onlara bir sürü şaklabanlık yaptı, anneme anneanne dedi, öbürleri de çok bozuldu. Başlıyor mücadeleli günler.
Bugün Melike'nin doğum günü :) İyi ki doğdun Melikecik, iyi ki annenin meleği oldun, Allah sana hep güzel günler göstersin, sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
Bugün doğan başka bebemiz var mı ki?

hepinize Günaydın;
Bugün Melike'nin doğum günü listemde yok ama olsun NİCE YILLARA KUZUM.....
Dün akşam kızımla tek başbaşaydım babamız anneannesinde kaldı telefonda babasına gel gel diyip durdu...Eşimde ayrılık yaramadı kızıma diyor akşama beraberiz kızım sen gel diyor gel gel diye tekrardan başladı ....

günyadın canlar,,,

nasılsınız ?

selin hala hasta geçen hafta üşüttü hastalandı ve antibiyotik kullanıyoruz yine,,, ve gece sabaha kadar uyumuyor ,

babam bebek almış ona nasıl güzel bakıyor bebeğe ona sarılıyor öpüyor , emziriyor sonra ayağına koyup sallıyor uyudu diyede bebeğin yatağına yatırıyor ,, bende gidip bebeğin üstünü örtüyorum hmen kızıp açıyor :):) acaba yorgana karşı bu kadar düşmanlık niye :):):)

herkese günaydın
bizimkide bayıldı evde üstünden indiremedim taaki düşene kadar ama emniyet kemerini takınca noolur bilmiyorum kesin çığlığı basar bakıp görecez canım ben memnunum ama mert bunu 1 yıldan fazla kullanamaz gibi geldi bana boyu şuan tam merte göre:26: pedlerini çıkarınca daha rahat olur herhalde ama kumaşı falan çok güzel,rahat ayrıca
iyiki doğdun melike iyiki doğdun melike nice yıllarını görürüz inşallah annesi
çok sevindim sorunu halletmene
işlerini yoluna koy ve aramıza dön bekliyoruz canım
doruk paşama aferin alkışlıyorum
annenle baban barıştımı burcu birlikte gelmişler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…