- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.421
kızlar ya şu pekmezli kekin tarifini bi yere yazmıştım kaybetmişim bi zahmet bilen warsa yazabilir mi kızıma yapcam da..
bide balık yağına bende başlicam dün yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım herkes ne kullanıo bi yazabilir mi?
canım zaten aldığın ayakkabının 1 parmak büyük olması gerekiyo topuk kısmından parmağının girmesi gerekiyo ben ataya bileklikli ayakkabı aldım onu giydiğinde çok içe basmıyo ama evde terliklerini giyince yine başlıyo
doktorlar içe asmayı biraz daha azaltsın diye bileklikli ayakkabıyı öneriyo bende içe basıyorum mesela ama ben 6 yaşına kadar özel yapım ayakkabılar giydim birde ata taban dışında seda sayan gibi ayaklarını içe doğru döndürüyo
tanya ben hala sağıyorumÇalışan anneler hala süt sağıyormusunuz? bebişler ne yapıyor gündüzleri..kararsız kaldım sağıp sağmamakta..
çıkaramadım bende şimdi:26:kızlar facede yurdanur kim ?
mert ağlayınca susturayım diye açtım bilgisayarı açmışken bi bakayım dedim ama mert durmuyo ağlıycak yine kaçıyom benaz önce kimse yoktu topikde hepiniz birden geldiniz ne o anlaşmalımısınız..:)
yeni oto koltuğumuz geldi, merti oturttum üstüne kemerini bağlamaya çalışıyodum ayağa kalktı kafa üstü arkaya doğru düştüçok ağladı oğlum eşim nöbette yine bıktım burdan offff muhteşem yüzyılı izleyecem birazdan hepinize ii geceler
mert ağlayınca susturayım diye açtım bilgisayarı açmışken bi bakayım dedim ama mert durmuyo ağlıycak yine kaçıyom ben
seda sayan gibi ayhh çok güldüm kadının ayaklarınamı bakıyon kızz..
ben balık yagı multi tabs kullanıyorum gayette memnunum iştahını açtı kuzumun ...
ayy bugün bebişlerin üzerinde bi uğursuzluk geziyo ama hayırlısı
geçmiş olsun cnm.
bizde bugün ufak kaza atlattık misafir vardı çorbaları koydum tabaga tencereyi mutfaga götürdüm aniden çıglık sesi yağız elini çorbaya sokmuş ve çorba oldugu gibi halıya dökülmüş bende sular kesikti diye hemen koştum sebze yıkadıgım su duruyordu legende içine soktum ama serçe parmagı kızardı bişey yemeden uyudu.ayy bu sıpalar bizi delirtecek galiba..
benim ayakkabı takıntım var herkesin ayakkabısına bakarım :))
birde seda sayan hep şikayet ederdi ben yamuk basıyorum içe dönük ayaklarım o yüzden hep uzun giyiyorum diye :) sonra tedavi ettirdi şimdi daha düz basıyor
kraft omega aldım sen tavsiye edincekek tarifi için teşekkürlerrrrr
gülşancım koltuğunuz hayırlı olsun hangisinden aldın? bende onu izliorm birazdan bende yatıcam. uyutmasaydın çok sert düştüyse
kraft omega aldım sen tavsiye edinceuyudu çoktaan,bende yatıcam yanına şimdi
kızlar facede yurdanur kim ?
bizimkide bayıldı evde üstünden indiremedim taaki düşene kadarhadi yaa ay inş memnun kalırsın benim yüzümden memnun olmazsan üzülürüm az para diil yani. ben çok memnunum melike arabaya binince kendi çıkıp oturuyor. ama uzun yolda en fazla 2 saat oturdu oda binbir şebeklikle. e normal dümdüz ot gibi yol ben bile sıkılıorm ama şehiriçinde sevio ewler taberlalar arabalr.. inş mert paşada wsewer
çok sevindim sorunu halletmeneGünaydın,
İşe başlamadan sizi bi göreyim dedim ama daha kimse gelmemiş.
Vınn'la birlikte programı kullanmanın bir yolunu buldum, 1-2 güne kadar bunu da çözecem inşallah, azıcık daha zaman verin bana, önce şu aylık raporumu bitirmem lazım.
Dün akşam kvalide ve kpeder geldiler, Doruk bunları kapıda gördüğü an çığlığı bastı, tam 1 saat onlar salonda oturdu, biz en fazla koridora girebildik, sonra yavaş yavaş alıştı ama hala mesafeli. Sonradan annemle babam geldiler, bizim kuzu onlara bir sürü şaklabanlık yaptı, anneme anneanne dedi, öbürleri de çok bozuldu. Başlıyor mücadeleli günler.
Bugün Melike'nin doğum günü :) İyi ki doğdun Melikecik, iyi ki annenin meleği oldun, Allah sana hep güzel günler göstersin, sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
Bugün doğan başka bebemiz var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?