- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.441
herkese günaydın
bizimkide bayıldı evde üstünden indiremedim taaki düşene kadarama emniyet kemerini takınca noolur bilmiyorum kesin çığlığı basar bakıp görecez canım ben memnunum ama mert bunu 1 yıldan fazla kullanamaz gibi geldi bana boyu şuan tam merte göre:26: pedlerini çıkarınca daha rahat olur herhalde ama kumaşı falan çok güzel,rahat ayrıca
iyiki doğdun melike iyiki doğdun melikenice yıllarını görürüz inşallah annesi
çok sevindim sorunu halletmene
işlerini yoluna koy ve aramıza dön bekliyoruz canım
doruk paşama aferin alkışlıyorum
annenle baban barıştımı burcu birlikte gelmişler:26:
herkese günaydın:))
doğum günü olan bebişleri kutluyoummm nice mutlu yaşlara..
bu gün çok çalışmam lazım evraklar birikti alışcam diye saldım hepsini..
herkes güzel bir ün gecirir umarımm
hepinize Günaydın;
Bugün Melike'nin doğum günü listemde yok ama olsun NİCE YILLARA KUZUM.....
Dün akşam kızımla tek başbaşaydım babamız anneannesinde kaldı telefonda babasına gel gel diyip durdu...Eşimde ayrılık yaramadı kızıma diyor akşama beraberiz kızım sen gel diyor gel gel diye tekrardan başladı ....
Günaydın,
İşe başlamadan sizi bi göreyim dedim ama daha kimse gelmemiş.
Vınn'la birlikte programı kullanmanın bir yolunu buldum, 1-2 güne kadar bunu da çözecem inşallah, azıcık daha zaman verin bana, önce şu aylık raporumu bitirmem lazım.
Dün akşam kvalide ve kpeder geldiler, Doruk bunları kapıda gördüğü an çığlığı bastı, tam 1 saat onlar salonda oturdu, biz en fazla koridora girebildik, sonra yavaş yavaş alıştı ama hala mesafeli. Sonradan annemle babam geldiler, bizim kuzu onlara bir sürü şaklabanlık yaptı, anneme anneanne dedi, öbürleri de çok bozuldu. Başlıyor mücadeleli günler.
Bugün Melike'nin doğum günü :) İyi ki doğdun Melikecik, iyi ki annenin meleği oldun, Allah sana hep güzel günler göstersin, sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
Bugün doğan başka bebemiz var mı ki?
günaydın kızlarrrr
bugün minik meleğimin doğum günü bugün sürekli ağlayabilirim:) onu çok seviyorum sabah 6 gibi uyandı 7ye dogru bi emmeye başladı 9 bucuga kadar eme eme uyudu bende onu sevdim okşadım öptüm ellerini avucuma aldım. hediyesini şimdiden werdi bana. rabbim bütün bebekleri korusun olmayanlarada bu duyguyu yaşatsın inş tüm kalbimle diliyorum. ben şimdi kafaltı hazırlayım babamızda ewde..
aslında temizlik yapmam lazım ama bugün kızımın günü tamaamen onla ilgilencem oynicam babasıyla minik pastamızı alıp 3ümüz kutlicaz. biraz daha iyileşelim haftaya minik bi organizasyon yapabilirim. hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım görüşmek üzere.. tebriklerinz için gönülden teşekkürler..
sağol canımmert tosunuma geçmiş olsun düşmesine çok üzüldüm ,, ama artık bebeişler saolsunalr rahat durmuyorlar ,
yeni oto koltuğuda hayırlı uğurlu olsun bakalım :)
kolay gelsin sana canım ,
telefonda sohbet etmeye bizimkide bayılıyor ,, :) bılı bılı anlatıyor sürekli :)
senin yokluğun sürüyor hala,,,, ne istiyorlar şu kk dan,,,
kolay gelsin canımherkese günaydın:))
doğum günü olan bebişleri kutluyoummm nice mutlu yaşlara..
bu gün çok çalışmam lazım evraklar birikti alışcam diye saldım hepsini..
herkes güzel bir ün gecirir umarımm
yerim o zilliyihepinize Günaydın;
Bugün Melike'nin doğum günü listemde yok ama olsun NİCE YILLARA KUZUM.....
Dün akşam kızımla tek başbaşaydım babamız anneannesinde kaldı telefonda babasına gel gel diyip durdu...Eşimde ayrılık yaramadı kızıma diyor akşama beraberiz kızım sen gel diyor gel gel diye tekrardan başladı ....
günyadın canlar,,,
nasılsınız ?
selin hala hasta geçen hafta üşüttü hastalandı ve antibiyotik kullanıyoruz yine,,, ve gece sabaha kadar uyumuyor ,
babam bebek almış ona nasıl güzel bakıyor bebeğe ona sarılıyor öpüyor , emziriyor sonra ayağına koyup sallıyor uyudu diyede bebeğin yatağına yatırıyor ,, bende gidip bebeğin üstünü örtüyorum hmen kızıp açıyor :):) acaba yorgana karşı bu kadar düşmanlık niye :):):)
seLİN KUZUMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM....
HİLAL de aynı alıyor bebeğini mama veriyor mama diyor sallıyor eee eee diyor ...pat pat poposuna vuruyor....kucağına alıp gezdiriyor oda oda...
bende hamile iken hep kızım olsun isterdim ama tosunumu verdi Allahım şükürler olsun iyiki varlarhamile iken hep erkek olsun istedim ama şimdi diyorum ki iyiki bir kızım olmuş ,, mevlam daim etsin bu duygumu :)
Günaydın kızzlarr:))
MELİKE kuzumun doğumgünü kutlu olsun Mervecim, Rabbim nice yaşlarını görmeyi nasip etsin sağlık ve mutlulukla inşallah
Mert ve Selin kuzulara daçok geçmiş olsun
Yasemin'in herkese çok selamıo var arkadaşlar bu arada,dün sölemeyi unuttum, yarına oda aramızda olacak hayırlısıyla
Aylincim yeni işin hayırlı olsun, çok normal ilk günlerde böyle hissetmen sonra herşey çok güzel olur inş. Keremitoya da geçmiş olsun
Öznurcum bi de bana aşı yap diyodun bak noldudiğer durumlar için de bence göster cnm ihmal etme geçmiş olsun
Şebocum eymen de dizüstü oturuyo ama bacaklarını iki yana açmıyo, zamanla düzelir inş. cnm
kızlar mertin burnu çok tıkanıyo şunlardan hangisini alayım yada sizin tavsiye ettiğiniz bişey varmı bu hususta:26:
http://www.botanikecza.com/x_bebevak-bebevak-burun-aspiratoru_5787.php?k_id=0&kn=&gclid=CMCJn9jzr6cCFc0g3wodUkuvBA
Bebiccio Burun Aspiratörü - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım zaten aldığın ayakkabının 1 parmak büyük olması gerekiyo topuk kısmından parmağının girmesi gerekiyo ben ataya bileklikli ayakkabı aldım onu giydiğinde çok içe basmıyo ama evde terliklerini giyince yine başlıyo
doktorlar içe asmayı biraz daha azaltsın diye bileklikli ayakkabıyı öneriyo bende içe basıyorum mesela ama ben 6 yaşına kadar özel yapım ayakkabılar giydim birde ata taban dışında seda sayan gibi ayaklarını içe doğru döndürüyo
DİKAAAATTTT...
sevgili arkadaşlarım mayıs ayı itibariyle vaser liposuction yaptırıcam fakat internetten yaptığım araştırmayı yeterli bulmadım tanıdığınız iyi bir estetik cerrah bu operasyonu yaptırmış kimsevarsa bana konu hakkında bilgi ve tecrübeleri yazmanızı rica ederim bu durumuda bilginize arz ederim
teşekkür ederim kızlarr
bende oğlum olsun istemiştim ilk olan abi olsun die. benim abim war çünkü aramız çok iyidir beni korur kollar kasrdeşlerinide kollasın istemiştim. bide kızlar çok duygusal olur içli olur ailesini daha çok düşünür öyle biri olmasın diye kızım olmasını hiç istememiştim hatta:) ama rabbim kızımı werdi iyikide wermiş onun masum gülüşleri bana içli içli bakışları beni mahfedio:) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden herkese wersin.
gülşan melikeninde boyu uzun ayaklarımız şu an dışarı sarkıo koltuktan hatta öne oturduğumda kafama değcek nerdeyse:) ama boyları uzarken gövde kısımlarıda uzadığı için orantılı oluo çok sarkmaz tahminimce. diğer koltugumuzdada eyvah dedim biz bunu iki ay anca kullanırız sarkar die ama boyu uzadıkca öyle çok bi sarkma olmadı umarım memnun kalırız. ne renk aldın bizximki gri kırmızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?