2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın:))
doğum günü olan bebişleri kutluyoummm nice mutlu yaşlara..
bu gün çok çalışmam lazım evraklar birikti alışcam diye saldım hepsini..
herkes güzel bir ün gecirir umarımm

mert tosunuma geçmiş olsun düşmesine çok üzüldüm ,, ama artık bebeişler saolsunalr rahat durmuyorlar ,
yeni oto koltuğuda hayırlı uğurlu olsun bakalım :)

kolay gelsin sana canım ,

telefonda sohbet etmeye bizimkide bayılıyor ,, :) bılı bılı anlatıyor sürekli :)

senin yokluğun sürüyor hala,,,, ne istiyorlar şu kk dan,,,

günaydın kızlarrrr
bugün minik meleğimin doğum günü bugün sürekli ağlayabilirim:) onu çok seviyorum sabah 6 gibi uyandı 7ye dogru bi emmeye başladı 9 bucuga kadar eme eme uyudu bende onu sevdim okşadım öptüm ellerini avucuma aldım. hediyesini şimdiden werdi bana. rabbim bütün bebekleri korusun olmayanlarada bu duyguyu yaşatsın inş tüm kalbimle diliyorum. ben şimdi kafaltı hazırlayım babamızda ewde..
aslında temizlik yapmam lazım ama bugün kızımın günü tamaamen onla ilgilencem oynicam babasıyla minik pastamızı alıp 3ümüz kutlicaz. biraz daha iyileşelim haftaya minik bi organizasyon yapabilirim. hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım görüşmek üzere.. tebriklerinz için gönülden teşekkürler..

seLİN KUZUMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM....
HİLAL de aynı alıyor bebeğini mama veriyor mama diyor sallıyor eee eee diyor ...pat pat poposuna vuruyor....kucağına alıp gezdiriyor oda oda...

sanırım bende küçük bi kutlama yapıcam başbaşa olalım istiyorum ama belli olmaz magnet için resim çekmem lazım

sağol canım düşünce korktu galiba ilk kez böyle canı yandı yavrumun hiç düşmemişti ve canı yanmamıştı ama sonra keyfi yerine geldi

kolay gelsin canım

yerim o zilliyi

geçmiş olsun canım mertte iyileşmedi hala bugün kontrole götürcem tekrar 20 günü geçti iyileşmedi hala sümüklü böceğim keyfi yerinde aslında ama burnu akıyo tıkanıyo hep

seLİN KUZUMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM....
HİLAL de aynı alıyor bebeğini mama veriyor mama diyor sallıyor eee eee diyor ...pat pat poposuna vuruyor....kucağına alıp gezdiriyor oda oda...

hamile iken hep erkek olsun istedim ama şimdi diyorum ki iyiki bir kızım olmuş ,, mevlam daim etsin bu duygumu :)

Günaydın kızzlarr:))

MELİKE kuzumun doğumgünü kutlu olsun Mervecim, Rabbim nice yaşlarını görmeyi nasip etsin sağlık ve mutlulukla inşallah

Mert ve Selin kuzulara daçok geçmiş olsun

Yasemin'in herkese çok selamıo var arkadaşlar bu arada,dün sölemeyi unuttum, yarına oda aramızda olacak hayırlısıyla

tünaydın canım öğlen oldu sağol teyzesi eymen paşa nasıl
aleyküm selam canım

günaydın anneler ben geldimmm
İYİYKİİİİİİ DOOOODDUUUUNNN MELİKEEEEEE İYİKİ ANNENİ TANIMAMIZA VESİLE OLDUN UZUN MUTLU SAĞLIKLI BİR ÖMRÜN OLSUN HEP MUTLU OL ÇOK MUTLU OL
allahım ne güzel bi ay hergün bi doğum günü haberi
bende söölemeden edemicem hep bi kızım olsun istedim bana yüzünde güller açan bi oğul verdi hayat mutluyum hergün şükrediyorum varolduğu için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

DİKAAAATTTT...
sevgili arkadaşlarım mayıs ayı itibariyle vaser liposuction yaptırıcam fakat internetten yaptığım araştırmayı yeterli bulmadım tanıdığınız iyi bir estetik cerrah bu operasyonu yaptırmış kimsevarsa bana konu hakkında bilgi ve tecrübeleri yazmanızı rica ederim bu durumuda bilginize arz ederim

sabahtan beri günaydın diyeceğim ama ata izin vermiyor :)

ancak müsait oldum tünaydın

melike kuzum iyiki doğdun annesi iyiki doğurmuşsun :)

ben hep sarışın mavi gözlü bir oğlum olsun isterdim daha hamile kalmadan bile önce :)

ata doğduğunda kara saçlıydı ve beyaz bir çocuk değildi gördüğümde çok bozulmuştum ama şimdi boncuk gözlü bir oğlum var iyiki var
allah evlatlarımızdan ayırmasın sağlıkla sıhhatle bir ömür boyu mutlu olsunlar

buarada belli değilmi boşunamı mavıdüşler olduk :)))

teşekkür ederim kızlarr
bende oğlum olsun istemiştim ilk olan abi olsun die. benim abim war çünkü aramız çok iyidir beni korur kollar kasrdeşlerinide kollasın istemiştim. bide kızlar çok duygusal olur içli olur ailesini daha çok düşünür öyle biri olmasın diye kızım olmasını hiç istememiştim hatta:) ama rabbim kızımı werdi iyikide wermiş onun masum gülüşleri bana içli içli bakışları beni mahfedio:) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden herkese wersin.
gülşan melikeninde boyu uzun ayaklarımız şu an dışarı sarkıo koltuktan hatta öne oturduğumda kafama değcek nerdeyse:) ama boyları uzarken gövde kısımlarıda uzadığı için orantılı oluo çok sarkmaz tahminimce. diğer koltugumuzdada eyvah dedim biz bunu iki ay anca kullanırız sarkar die ama boyu uzadıkca öyle çok bi sarkma olmadı umarım memnun kalırız. ne renk aldın bizximki gri kırmızı.

gıttım dr bugun hepsı amelıyatdaymıs.ogleden sonra tekrar gıdecegım canım.

gulsancıgım otrı bebe nın aspıratoru var.ben ondan kullanıyorum tavsıye ederım.kullanımı cok rahat.

bebeklerın yurume sorunu ıcın padagoglar duz olmayan yerlerı tavsıye edıyorlarmıs.hatta bı padagog koy cocuklarında bu tur problemler olmaz cunku duz olmayan ınıslı cıkıslı yerlerde bulunurlar vs demıs enısteme.

vaser lıposuctıon ne kı ?

Dün izledim Sultan Sülümanı:)) bence dizinin bu kadar izlenmesinde Hürrem rolünü üstlenen kadının oyunculuğu çok etkili, farklı bi karakter koymuş ortaya. aksanlı konuşması da çok yakışıyo, tepkilerine bayılıyorum kadının

canım güzel kızının doğum günü kutlu olsun ömrü uzun ve huzurla neşeyle olsun i,nşallah ,,,

başta yazdığın düşünceler var ya aynen ebnde de onarl avrdı ,,

benim bi abim yok ama dayımı abi gibi severdim oda abi gibi olmuyor tabi :)

o yüzden kızımın bi abisi olsun onu koruyup kollasın istemiştim ,,, birde kız çocukalrını yetiştrimek çok daha zor geliyrodu çünki çok kırılganalr e bide balık burcu eyvah :)

mevlma kızıma ömür evrsin diyorum şimdi canımın içi gözümün nuru yani :)

Bence ilk çocuğun kız olması daha güzel, büyüyünce anneye arkadaş oluyo kız çocukları hele arada fazla yaş farkı olmazsa mükemmel olur. Bi de kız çocukları ailesinden hiç kopmuyo ne güzel, oğlanlarsa evlenince el olup gidiyo walla halbuki eskiden tam tersi düşünüldüğü için herkes erkek istermiş

tünaydın kızlar
merlikeeee dogum günün kutlu olsun.
iyiki dogdun iyiki allah nasip etmiş.
iyiki annen seni dogurmuş.:)

hilal kuzuma maşallah annesi çok dilli bu kız..

burcu sorunu halletmene sevindim siz yoksunuz ben geçmişe dalamadıgımdan yazabiliyorum :)))

ama olsun siz olun ben yazamayayım.o zaman böyle ayrılık olmazzzzzz böyle yanlız kalınmazz heyytt:)

selin kuzuma geçmiş olsun .sana özel atmıştım bakarmısın..

atladıgım biri varsa affola..

Selamun aleyküm ahali
uykusuz gece sayım 2 ye çıktı ama öyle böyle değil cidden nerdeyse 2 günde toplam bikaç saat kesik kesik uyuyabildim,zombiye döndüm ekrana bakınca gözlerim batıyor, oğlum da sümüklüböcekler kervanına katıldı,bi de yastıkla yatmadığından geniz akıntısı oldu ve hep öğürdü gece titiz böceğim anneme telefonda anlatıyordum diyor ki bu çocuk nerde üşütüyor,hay yarabbim ya soruya bak,iyi bakamıyorum anne cam pencere açıyorum demem lazımdı aslında ama yine de hadi dedim annemdir, sabahın ayazında bakıcıya gidiyor akşamın ayazında evine geliyor normal değil mi sence dedim.
İşlerim yeni olduğumdan yoğun bu sefer de bundan giremiyorum ama şıraya bi alışayım eski performansımı yakalarım.
Melikeciğin de doğum gününü kutlar,şu minikleri bize bağışlayan allahımın Merveye gelinlikli halini göstermesini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…