2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk çocugumun erkek olmasını istemiştim abi olsun başlarında korusun diye
ALLAH öylede nasip etti iyiki var benim kuzum inşallah kardeşlerine göz kulak olucak.
gerçi çok karşıyım abinin kardeşlerine karışmasına ama yinede biraz korksun istiyorum.

selam
bugün doğumgünü olan tüm bebeklerimizi ve annelereini kutluyorum...nice yıllara:))
Aylin yeni işin hayırlı olsun...
geçmişe bakamadım affedin...umarım bir sorun yoktur.

Nihan ayağaımda uyuyor şu an çünkü kuzucum grip oldu...haftasonu tatsızdı zaten pazartesi öksürük başladı ertesi gün burun akıntısı dün akşam da ateşlendi gece boyu 38di ateşi...bu sabah doktora götürdüm...zaten daha önce verdiği varolan ilaçları aynen kullan dedi ki 2 gündür kullanıyordum...artı balgam söktürücü bir ilaç verdi.

1 yılda 2. kez hasta olmuş oldu ilkinde 7 aylıktı hemen geçmişti bu da çabuk geçer inşallah...haftaya kontrole gidicez tahil yapar kanına da bakarız duruma göre balık yağı vs. kullanmaya başlar dedi.

ben süpürgeyi açayım oglumun uyku saati yaklaşıyo.
uyuyuncada silme işlerime yemeklerime bakayım.
malum annemle babam bende işlere zor yetişiyorum kızlar.

SORMA CANIM BENİM SABAH ALTINI DEĞİŞTİRİYORUM ÇİSSS DİYOR ONU SÖYLÜYOR BAŞLADI KENDİ KENDİNE KONUŞMAYA KAHKAHA ATIYOR...ISLAK MENDİLİ ALIYOR POPOSUNU SİLİYOR....

gecmiş olsun canım hemencecik iyileşsin
SORMA CANIM BENİM SABAH ALTINI DEĞİŞTİRİYORUM ÇİSSS DİYOR ONU SÖYLÜYOR BAŞLADI KENDİ KENDİNE KONUŞMAYA KAHKAHA ATIYOR...ISLAK MENDİLİ ALIYOR POPOSUNU SİLİYOR....

ya ben yerim onu ..kız bebekler daha da cilveli oluyor maşallah hilal bebeğe cok tatlıdır eminim..

öğle arası ama ben hala calışmaktayım üstüne 4 tane de nikah var dellendim bugün..

Benim mevcut durumumda kavuşmuş sayılmayız kanımca ve çok mutsuzum.

Ben de hep bir kızım olsun istemiştim, bir oğlum olduğu için çok mutluyum, Allah onu bana bağışlasın, öte yandan bir kızım olmasını hala çok istiyorum, arkadaşım olsun benim :)

Off böyle girip cee deyip çıkınca muhabbetin tadına varamıyorum bea

Hanifecim çok geçmiş olsun cnm kıyamam güzel kelebeğime, hemencecik iyileşir inş.

Nimetcim kolay gelsin cnm hiç bitmez bu işler ama ben bugün yemek yapmıyorum, grevdeyim:)) dün oğluş okuldan geldi,yemek hazır, "ben de evde yemek olmasa da hamburger yapıp yesek diye hayal etmiştim" demez mi sonra da koca kişi gelince "sen niye hergün yemek yapıyosun, arada bi menemen falan yesek ne güzel olur" dedi yaw iyi öyleyse bugün ne istiyolarsa yesinler hıh

Aylincim Keremitoya da çok geçmiş olsun cnm havalar buz gibi walla ben de çıkaramıyorum korkudan kuzuyu

öğle arası ama ben hala calışmaktayım üstüne 4 tane de nikah var dellendim bugün..

Sen belediye başkanının yanında mı çalışıyon cnm

evet bence de böyle pek tatsız tuzsuz oluyo, bi an evel çöz şu problemi Burcu
Allah sana ikinciyi kız nasip etsin o zaman, ben kaçırdım o treni:))

valla 2 yıl idare etse yeter sonra ona daha büyüğünü alır eskisini kardeşine veririz bende gri kırmızı aldım mavi gri alacaktım ama o sitede kalmamıştı, fiyatı uygun olunca aldım bende

iyiki doğmuş mavişim

bende beğendim onu ama yedek uç yok hiçbiyerde 3 kullanımdan sonra çöpemi atacam:26: bugün burdaki eczanelere bi sorayım siparişle getirirlermi acaba

evet ama mahidevran ne yaptıysa oda aynını yaptı gıcık oldum onada

sümüklü böcek ailesine hoşgeldin canım geçmiş olsun
Esintoş biliyosun benim de bilgim yok bu konuda
Düşen bebelere de geçmiş olsun
sağol canım

geçmiş olsun canım maaşallah iki kez hastalanmış

tanya sen belediyedemi çalışıyon,yoksa nikah memuresimisin

slm millet

MELİKENİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUUUUUUNNNN

HASTA BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN

dün denizi doktora götürmek için çıktım birt daha uğrayamadım kusuruma bakmayın. oğlum 76cm olmuş kilo 9300 1 ayda 150gr almış napcam ben bu sıpayla yaaaaaa

hamile iken hep erkek olsun istedim ama şimdi diyorum ki iyiki bir kızım olmuş ,, mevlam daim etsin bu duygumu :)

bende hamile iken hep kızım olsun isterdim ama tosunumu verdi Allahım şükürler olsun iyiki varlar

ben hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim içime de hep öyle doğardı gerçekten de öyle oldu. hep abim olsun istemiştim o yüzden her halde kısmette inşallah sağlıklı bir de kız evlat vardır onu da görürüm

Günaydın kızzlarr:))
Yasemin'in herkese çok selamıo var arkadaşlar bu arada,dün sölemeyi unuttum, yarına oda aramızda olacak hayırlısıyla

slm hoşgeldin diyeceğim ama ben senden sonra geldim iyi hadi yasemin de gelsin de sohbet hızımız eskiye dönsün artık.

forumda estetik oparasyon linkine bak ben de bahsettiğin şey hakkında hiç bir şey bilmiyorum hatta öğrendiklerini bize de anlat

ben doğru düzgün isleyemedim avon siparişlerimi vermeye çalışırken başını kaçırdım sonra da koca kişisi trt deki maç yüzünden reklam arası gezintisi bahanesiyle limon sıktı keyfime
hatun gerçekten çok iyi oyuncu mimikler öyle doğal ki bayılıyorum

düşüncelerime tercümansın

ısırcam ben sizin yaramazları bir yakalasam

sen nikah memurumusun

mert öğle arası bitkin görünüyodu ve çok ağlıyo iki-üç gündür diş etleri morarmış dişi çıkacak galiba ama ya başka bi sıkıntısı varsa diye içim içimi yiyo,bugün kontrole götürcem zaten bi baktırayım sağına soluna iştahıda azaldı bir haftadır inşallah diştendir:18:

olur burcum inşallh dünya güzeli birde kızın olur :9

canım bana mı özelden ayzdın gelemmeiş ??

geçmiş olsun canım sleinde hasta

bence ne tam anlamıyla çıakbiliyorlar ende kaalbiliyrolar arada kalıp deliriyorlar :):)

sağolun arkadaşlar inşallah çabuk atlatır bünyesi dayanıklı maşallah ama nefes alamıyor kuzum üzülüyorum...keşke bebekler hiç hasta olmadan bağışıklık kazansalardı:))

ay cnaım yaa çok güldüm evdeki duruma

Niye be, eş zamanlı birer tane daha yapalım işte, kız olurlar belkim :)

Geçmiş olsun tosunuma...
Diştendir Gülşancım, 5. yi patlatana kadar Doruk da öyleydi.

şeyma iyileştinmi biraz geçmiş olsun canım

selinde mi üşütmüş kıyamam canım

Şeymacım geçmiş olsun cnm dün söyleyememiştim, biraz daha iyidir inşallah şimdi Denizin durumu

Evet ben de o mimiklerin doğallığına bayılıyorum zaten, yoksa Gülşancım yaptığı şeyleri elbette beğenmiyorum hele zavallı Gülnihale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…