- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.461
tünaydın kızlar
merlikeeee dogum günün kutlu olsun.
iyiki dogdun iyiki allah nasip etmiş.
iyiki annen seni dogurmuş.:)
hilal kuzuma maşallah annesi çok dilli bu kız..
burcu sorunu halletmene sevindim siz yoksunuz ben geçmişe dalamadıgımdan yazabiliyorum :)))
ama olsun siz olun ben yazamayayım.o zaman böyle ayrılık olmazzzzzz böyle yanlız kalınmazz heyytt:)
selin kuzuma geçmiş olsun .sana özel atmıştım bakarmısın..
atladıgım biri varsa affola..
selam
bugün doğumgünü olan tüm bebeklerimizi ve annelereini kutluyorum...nice yıllara:))
Aylin yeni işin hayırlı olsun...
geçmişe bakamadım affedin...umarım bir sorun yoktur.
Nihan ayağaımda uyuyor şu an çünkü kuzucum grip oldu...haftasonu tatsızdı zaten pazartesi öksürük başladı ertesi gün burun akıntısı dün akşam da ateşlendi gece boyu 38di ateşi...bu sabah doktora götürdüm...zaten daha önce verdiği varolan ilaçları aynen kullan dedi ki 2 gündür kullanıyordum...artı balgam söktürücü bir ilaç verdi.
1 yılda 2. kez hasta olmuş oldu ilkinde 7 aylıktı hemen geçmişti bu da çabuk geçer inşallah...haftaya kontrole gidicez tahil yapar kanına da bakarız duruma göre balık yağı vs. kullanmaya başlar dedi.
SORMA CANIM BENİM SABAH ALTINI DEĞİŞTİRİYORUM ÇİSSS DİYOR ONU SÖYLÜYOR BAŞLADI KENDİ KENDİNE KONUŞMAYA KAHKAHA ATIYOR...ISLAK MENDİLİ ALIYOR POPOSUNU SİLİYOR....
öğle arası ama ben hala calışmaktayımüstüne 4 tane de nikah var dellendim bugün..
Benim mevcut durumumda kavuşmuş sayılmayız kanımca ve çok mutsuzum.
Ben de hep bir kızım olsun istemiştim, bir oğlum olduğu için çok mutluyum, Allah onu bana bağışlasın, öte yandan bir kızım olmasını hala çok istiyorum, arkadaşım olsun benim :)
Off böyle girip cee deyip çıkınca muhabbetin tadına varamıyorum bea
valla 2 yıl idare etse yeter sonra ona daha büyüğünü alır eskisini kardeşine veririzteşekkür ederim kızlarr
bende oğlum olsun istemiştim ilk olan abi olsun die. benim abim war çünkü aramız çok iyidir beni korur kollar kasrdeşlerinide kollasın istemiştim. bide kızlar çok duygusal olur içli olur ailesini daha çok düşünür öyle biri olmasın diye kızım olmasını hiç istememiştim hatta:) ama rabbim kızımı werdi iyikide wermiş onun masum gülüşleri bana içli içli bakışları beni mahfedio:) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden herkese wersin.
gülşan melikeninde boyu uzun ayaklarımız şu an dışarı sarkıo koltuktan hatta öne oturduğumda kafama değcek nerdeyse:) ama boyları uzarken gövde kısımlarıda uzadığı için orantılı oluo çok sarkmaz tahminimce. diğer koltugumuzdada eyvah dedim biz bunu iki ay anca kullanırız sarkar die ama boyu uzadıkca öyle çok bi sarkma olmadı umarım memnun kalırız. ne renk aldın bizximki gri kırmızı.
iyiki doğmuş mavişimsabahtan beri günaydın diyeceğim ama ata izin vermiyor :)
ancak müsait oldum tünaydın
melike kuzum iyiki doğdun annesi iyiki doğurmuşsun :)
ben hep sarışın mavi gözlü bir oğlum olsun isterdim daha hamile kalmadan bile önce :)
ata doğduğunda kara saçlıydı ve beyaz bir çocuk değildi gördüğümde çok bozulmuştum ama şimdi boncuk gözlü bir oğlum var iyiki var
allah evlatlarımızdan ayırmasın sağlıkla sıhhatle bir ömür boyu mutlu olsunlar
buarada belli değilmi boşunamı mavıdüşler olduk :)))
bende beğendim onu ama yedek uç yok hiçbiyerde 3 kullanımdan sonra çöpemi atacam:26: bugün burdaki eczanelere bi sorayım siparişle getirirlermi acabagıttım dr bugun hepsı amelıyatdaymıs.ogleden sonra tekrar gıdecegım canım.
gulsancıgım otrı bebe nın aspıratoru var.ben ondan kullanıyorum tavsıye ederım.kullanımı cok rahat.
bebeklerın yurume sorunu ıcın padagoglar duz olmayan yerlerı tavsıye edıyorlarmıs.hatta bı padagog koy cocuklarında bu tur problemler olmaz cunku duz olmayan ınıslı cıkıslı yerlerde bulunurlar vs demıs enısteme.
vaser lıposuctıon ne kı ?
evet ama mahidevran ne yaptıysa oda aynını yaptı gıcık oldum onadaDün izledim Sultan Sülümanı:)) bence dizinin bu kadar izlenmesinde Hürrem rolünü üstlenen kadının oyunculuğu çok etkili, farklı bi karakter koymuş ortaya. aksanlı konuşması da çok yakışıyo, tepkilerine bayılıyorum kadının
sümüklü böcek ailesine hoşgeldin canımSelamun aleyküm ahali
uykusuz gece sayım 2 ye çıktı ama öyle böyle değil cidden nerdeyse 2 günde toplam bikaç saat kesik kesik uyuyabildim,zombiye döndüm ekrana bakınca gözlerim batıyor, oğlum da sümüklüböcekler kervanına katıldı,bi de yastıkla yatmadığından geniz akıntısı oldu ve hep öğürdü gece titiz böceğimanneme telefonda anlatıyordum diyor ki bu çocuk nerde üşütüyor,hay yarabbim ya soruya bak,iyi bakamıyorum anne cam pencere açıyorum demem lazımdı aslında ama yine de hadi dedim annemdir, sabahın ayazında bakıcıya gidiyor akşamın ayazında evine geliyor normal değil mi sence dedim.
İşlerim yeni olduğumdan yoğun bu sefer de bundan giremiyorum ama şıraya bi alışayım eski performansımı yakalarım.
Melikeciğin de doğum gününü kutlar,şu minikleri bize bağışlayan allahımın Merveye gelinlikli halini göstermesini dilerim.
sağol canımEsintoş biliyosun benim de bilgim yok bu konuda
Düşen bebelere de geçmiş olsun
geçmiş olsun canımselam
bugün doğumgünü olan tüm bebeklerimizi ve annelereini kutluyorum...nice yıllara:))
Aylin yeni işin hayırlı olsun...
geçmişe bakamadım affedin...umarım bir sorun yoktur.
Nihan ayağaımda uyuyor şu an çünkü kuzucum grip oldu...haftasonu tatsızdı zaten pazartesi öksürük başladı ertesi gün burun akıntısı dün akşam da ateşlendi gece boyu 38di ateşi...bu sabah doktora götürdüm...zaten daha önce verdiği varolan ilaçları aynen kullan dedi ki 2 gündür kullanıyordum...artı balgam söktürücü bir ilaç verdi.
1 yılda 2. kez hasta olmuş oldu ilkinde 7 aylıktı hemen geçmişti bu da çabuk geçer inşallah...haftaya kontrole gidicez tahil yapar kanına da bakarız duruma göre balık yağı vs. kullanmaya başlar dedi.
tanya sen belediyedemi çalışıyon,yoksa nikah memuresimisingecmiş olsun canım hemencecik iyileşsin
ya ben yerim onu ..kız bebekler daha da cilveli oluyor maşallah hilal bebeğe cok tatlıdır eminim..
öğle arası ama ben hala calışmaktayımüstüne 4 tane de nikah var dellendim bugün..
hamile iken hep erkek olsun istedim ama şimdi diyorum ki iyiki bir kızım olmuş ,, mevlam daim etsin bu duygumu :)
bende hamile iken hep kızım olsun isterdim ama tosunumu verdi Allahım şükürler olsun iyiki varlar
Günaydın kızzlarr:))
Yasemin'in herkese çok selamıo var arkadaşlar bu arada,dün sölemeyi unuttum, yarına oda aramızda olacak hayırlısıyla
DİKAAAATTTT...
sevgili arkadaşlarım mayıs ayı itibariyle vaser liposuction yaptırıcam fakat internetten yaptığım araştırmayı yeterli bulmadım tanıdığınız iyi bir estetik cerrah bu operasyonu yaptırmış kimsevarsa bana konu hakkında bilgi ve tecrübeleri yazmanızı rica ederim bu durumuda bilginize arz ederim
Dün izledim Sultan Sülümanı:)) bence dizinin bu kadar izlenmesinde Hürrem rolünü üstlenen kadının oyunculuğu çok etkili, farklı bi karakter koymuş ortaya. aksanlı konuşması da çok yakışıyo, tepkilerine bayılıyorum kadının
bende ilk çocugumun erkek olmasını istemiştim abi olsun başlarında korusun diye
ALLAH öylede nasip etti iyiki var benim kuzuminşallah kardeşlerine göz kulak olucak.
gerçi çok karşıyım abinin kardeşlerine karışmasına ama yinede biraz korksun istiyorum.
SORMA CANIM BENİM SABAH ALTINI DEĞİŞTİRİYORUM ÇİSSS DİYOR ONU SÖYLÜYOR BAŞLADI KENDİ KENDİNE KONUŞMAYA KAHKAHA ATIYOR...ISLAK MENDİLİ ALIYOR POPOSUNU SİLİYOR....
gecmiş olsun canım hemencecik iyileşsin
ya ben yerim onu ..kız bebekler daha da cilveli oluyor maşallah hilal bebeğe cok tatlıdır eminim..
Benim mevcut durumumda kavuşmuş sayılmayız kanımca ve çok mutsuzum.
Ben de hep bir kızım olsun istemiştim, bir oğlum olduğu için çok mutluyum, Allah onu bana bağışlasın, öte yandan bir kızım olmasını hala çok istiyorum, arkadaşım olsun benim :)
Off böyle girip cee deyip çıkınca muhabbetin tadına varamıyorum bea
tünaydın kızlar
merlikeeee dogum günün kutlu olsun.
iyiki dogdun iyiki allah nasip etmiş.
iyiki annen seni dogurmuş.:)
hilal kuzuma maşallah annesi çok dilli bu kız..
burcu sorunu halletmene sevindim siz yoksunuz ben geçmişe dalamadıgımdan yazabiliyorum :)))
ama olsun siz olun ben yazamayayım.o zaman böyle ayrılık olmazzzzzz böyle yanlız kalınmazz heyytt:)
selin kuzuma geçmiş olsun .sana özel atmıştım bakarmısın..
atladıgım biri varsa affola..
Selamun aleyküm ahali
uykusuz gece sayım 2 ye çıktı ama öyle böyle değil cidden nerdeyse 2 günde toplam bikaç saat kesik kesik uyuyabildim,zombiye döndüm ekrana bakınca gözlerim batıyor, oğlum da sümüklüböcekler kervanına katıldı,bi de yastıkla yatmadığından geniz akıntısı oldu ve hep öğürdü gece titiz böceğimanneme telefonda anlatıyordum diyor ki bu çocuk nerde üşütüyor,hay yarabbim ya soruya bak,iyi bakamıyorum anne cam pencere açıyorum demem lazımdı aslında ama yine de hadi dedim annemdir, sabahın ayazında bakıcıya gidiyor akşamın ayazında evine geliyor normal değil mi sence dedim.
İşlerim yeni olduğumdan yoğun bu sefer de bundan giremiyorum ama şıraya bi alışayım eski performansımı yakalarım.
Melikeciğin de doğum gününü kutlar,şu minikleri bize bağışlayan allahımın Merveye gelinlikli halini göstermesini dilerim.
Bence ilk çocuğun kız olması daha güzel, büyüyünce anneye arkadaş oluyo kız çocukları hele arada fazla yaş farkı olmazsa mükemmel olur. Bi de kız çocukları ailesinden hiç kopmuyo ne güzel, oğlanlarsa evlenince el olup gidiyo walla halbuki eskiden tam tersi düşünüldüğü için herkes erkek istermiş
gecmiş olsun canım hemencecik iyileşsin
Hanifecim çok geçmiş olsun cnm kıyamam güzel kelebeğime, hemencecik iyileşir inş.
Nimetcim kolay gelsin cnm hiç bitmez bu işlerama ben bugün yemek yapmıyorum, grevdeyim:)) dün oğluş okuldan geldi,yemek hazır, "ben de evde yemek olmasa da hamburger yapıp yesek diye hayal etmiştim" demez mi sonra da koca kişi gelince "sen niye hergün yemek yapıyosun, arada bi menemen falan yesek ne güzel olur" dedi yaw iyi öyleyse bugün ne istiyolarsa yesinler hıh
Aylincim Keremitoya da çok geçmiş olsun cnm havalar buz gibi walla ben de çıkaramıyorum korkudan kuzuyu
valla 2 yıl idare etse yeter sonra ona daha büyüğünü alır eskisini kardeşine veririzbende gri kırmızı aldım mavi gri alacaktım ama o sitede kalmamıştı, fiyatı uygun olunca aldım bende
iyiki doğmuş mavişim
bende beğendim onu ama yedek uç yok hiçbiyerde 3 kullanımdan sonra çöpemi atacam:26: bugün burdaki eczanelere bi sorayım siparişle getirirlermi acaba
evet ama mahidevran ne yaptıysa oda aynını yaptı gıcık oldum onada
sümüklü böcek ailesine hoşgeldin canımgeçmiş olsun
sağol canım
geçmiş olsun canımmaaşallah iki kez hastalanmış
tanya sen belediyedemi çalışıyon,yoksa nikah memuresimisin
slm millet
MELİKENİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUUUUUUNNNN
HASTA BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN
dün denizi doktora götürmek için çıktım birt daha uğrayamadım kusuruma bakmayın. oğlum 76cm olmuş kilo 9300 1 ayda 150gr almış napcam ben bu sıpayla yaaaaaa
ben hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim içime de hep öyle doğardı gerçekten de öyle oldu. hep abim olsun istemiştim o yüzden her haldekısmette inşallah sağlıklı bir de kız evlat vardır onu da görürüm
slm hoşgeldin diyeceğim ama ben senden sonra geldimiyi hadi yasemin de gelsin de sohbet hızımız eskiye dönsün artık.
forumda estetik oparasyon linkine bak ben de bahsettiğin şey hakkında hiç bir şey bilmiyorum hatta öğrendiklerini bize de anlat
ben doğru düzgün isleyemedim avon siparişlerimi vermeye çalışırken başını kaçırdım sonra da koca kişisi trt deki maç yüzünden reklam arası gezintisi bahanesiyle limon sıktı keyfime
hatun gerçekten çok iyi oyuncu mimikler öyle doğal ki bayılıyorum
düşüncelerime tercümansın
ısırcam ben sizin yaramazları bir yakalasam
sen nikah memurumusun
Hanifecim çok geçmiş olsun cnm kıyamam güzel kelebeğime, hemencecik iyileşir inş.
Nimetcim kolay gelsin cnm hiç bitmez bu işlerama ben bugün yemek yapmıyorum, grevdeyim:)) dün oğluş okuldan geldi,yemek hazır, "ben de evde yemek olmasa da hamburger yapıp yesek diye hayal etmiştim" demez mi sonra da koca kişi gelince "sen niye hergün yemek yapıyosun, arada bi menemen falan yesek ne güzel olur" dedi yaw iyi öyleyse bugün ne istiyolarsa yesinler hıh
Aylincim Keremitoya da çok geçmiş olsun cnm havalar buz gibi walla ben de çıkaramıyorum korkudan kuzuyu
Sen belediye başkanının yanında mı çalışıyon cnm
evet bence de böyle pek tatsız tuzsuz oluyo, bi an evel çöz şu problemi Burcu
Allah sana ikinciyi kız nasip etsin o zaman, ben kaçırdım o treni:))
mert öğle arası bitkin görünüyodu ve çok ağlıyo iki-üç gündürdiş etleri morarmış dişi çıkacak galiba ama ya başka bi sıkıntısı varsa diye içim içimi yiyo,bugün kontrole götürcem zaten bi baktırayım sağına soluna iştahıda azaldı bir haftadır inşallah diştendir:18:
şeyma iyileştinmi biraz geçmiş olsun canımslm millet
MELİKENİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUUUUUUNNNN
HASTA BEBİŞLERE GEÇMİŞ OLSUN
dün denizi doktora götürmek için çıktım birt daha uğrayamadım kusuruma bakmayın. oğlum 76cm olmuş kilo 9300 1 ayda 150gr almış napcam ben bu sıpayla yaaaaaa
ben hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim içime de hep öyle doğardı gerçekten de öyle oldu. hep abim olsun istemiştim o yüzden her haldekısmette inşallah sağlıklı bir de kız evlat vardır onu da görürüm
slm hoşgeldin diyeceğim ama ben senden sonra geldimiyi hadi yasemin de gelsin de sohbet hızımız eskiye dönsün artık.
forumda estetik oparasyon linkine bak ben de bahsettiğin şey hakkında hiç bir şey bilmiyorum hatta öğrendiklerini bize de anlat
ben doğru düzgün isleyemedim avon siparişlerimi vermeye çalışırken başını kaçırdım sonra da koca kişisi trt deki maç yüzünden reklam arası gezintisi bahanesiyle limon sıktı keyfime
hatun gerçekten çok iyi oyuncu mimikler öyle doğal ki bayılıyorum
düşüncelerime tercümansın
ısırcam ben sizin yaramazları bir yakalasam
sen nikah memurumusun
selinde mi üşütmüş kıyamam canımolur burcum inşallh dünya güzeli birde kızın olur :9
canım bana mı özelden ayzdın gelemmeiş ??
geçmiş olsun canım sleinde hasta
bence ne tam anlamıyla çıakbiliyorlar ende kaalbiliyrolar arada kalıp deliriyorlar :):)
Niye be, eş zamanlı birer tane daha yapalım işte, kız olurlar belkim :)
Geçmiş olsun tosunuma...
Diştendir Gülşancım, 5. yi patlatana kadar Doruk da öyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?