- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.481
canım götür mutlaka...Nihan da durum aynı diş geliyor diyordum ama gripmiş...sonunda diş de çıkarsa fena olmaz ama...geçmiş olsun...mert öğle arası bitkin görünüyodu ve çok ağlıyo iki-üç gündürdiş etleri morarmış dişi çıkacak galiba ama ya başka bi sıkıntısı varsa diye içim içimi yiyo,bugün kontrole götürcem zaten bi baktırayım sağına soluna iştahıda azaldı bir haftadır inşallah diştendir:18:
Nihan kuzuma da geçmiş olsun, çabuk toparlar inşallah.
Sipariş açmam lazım, gidiyorum, gelecem inşallah, beni unutmayın...
Sen belediye başkanının yanında mı çalışıyon cnm
evet bence de böyle pek tatsız tuzsuz oluyo, bi an evel çöz şu problemi Burcu
Allah sana ikinciyi kız nasip etsin o zaman, ben kaçırdım o treni:))
Sen belediye başkanının yanında mı çalışıyon cnm
evet bence de böyle pek tatsız tuzsuz oluyo, bi an evel çöz şu problemi Burcu
Allah sana ikinciyi kız nasip etsin o zaman, ben kaçırdım o treni:))
valla 2 yıl idare etse yeter sonra ona daha büyüğünü alır eskisini kardeşine veririzbende gri kırmızı aldım mavi gri alacaktım ama o sitede kalmamıştı, fiyatı uygun olunca aldım bende
iyiki doğmuş mavişim
bende beğendim onu ama yedek uç yok hiçbiyerde 3 kullanımdan sonra çöpemi atacam:26: bugün burdaki eczanelere bi sorayım siparişle getirirlermi acaba
evet ama mahidevran ne yaptıysa oda aynını yaptı gıcık oldum onada
sümüklü böcek ailesine hoşgeldin canımgeçmiş olsun
sağol canım
geçmiş olsun canımmaaşallah iki kez hastalanmış
tanya sen belediyedemi çalışıyon,yoksa nikah memuresimisin
inşallah canım inşallah
Niye be, eş zamanlı birer tane daha yapalım işte, kız olurlar belkim :)
Geçmiş olsun tosunuma...
Diştendir Gülşancım, 5. yi patlatana kadar Doruk da öyleydi.
maaşallah kuzumabu arada 10kg 76cm olmuş...aşısı da vardı bugün ama iyileşsin haftaya yaptırın dedi doktoru:26:
ben şeyma hasta zannediyodum denizmi hastaŞeymacım geçmiş olsun cnm dün söyleyememiştim, biraz daha iyidir inşallah şimdi Denizin durumu
Evet ben de o mimiklerin doğallığına bayılıyorum zaten, yoksa Gülşancım yaptığı şeyleri elbette beğenmiyorum hele zavallı Gülnihale
seni unutmak mümkünmüNihan kuzuma da geçmiş olsun, çabuk toparlar inşallah.
Sipariş açmam lazım, gidiyorum, gelecem inşallah, beni unutmayın...
ooooo bu topictede kimse kilolu deil mi bea kimse bilmiyo ben anlatiyim kısaca vaser lipo lipoda son teknoloji liponun ameliyat sonrası etkilerini en aza indiriyo ayrıcada operasyon sırasında sinirler ve kaslar hiç zarar görmüyo en kısa zamanda ayağa kalkıyosunuz operasyonu doktor bir cihazla gerçekleştiriyo genel anestezi altında vücudu belirlenen bölgelerinden 0,3 cm lik kesilerle girilip ilaç veriliyo buraya kadar aynı herşey burdan sonra cihaz devreye giriyo ve yağları parçalıyo hiç normal lipo izlediniz mi bilmem doktor oyar insanın içini bunda o kısım olmuyo işte sonrasında morluk ve ödem minimuma iniyo hemen işe dönebiliyosun alınan yağ miktarı da değişmiyo sadece fiyat değişiyogıttım dr bugun hepsı amelıyatdaymıs.ogleden sonra tekrar gıdecegım canım.
gulsancıgım otrı bebe nın aspıratoru var.ben ondan kullanıyorum tavsıye ederım.kullanımı cok rahat.
bebeklerın yurume sorunu ıcın padagoglar duz olmayan yerlerı tavsıye edıyorlarmıs.hatta bı padagog koy cocuklarında bu tur problemler olmaz cunku duz olmayan ınıslı cıkıslı yerlerde bulunurlar vs demıs enısteme.
vaser lıposuctıon ne kı ?
Ben de kız isteyip pipiyle karşılaşanlardanımhatta eşim dahil tüm iki taraf sülale de kız isteyip pipiyle karşılaştı Allah bize 2. yi kız bağışlasın diyeceği ama bana fal bakıp şubat ayında iş değiştireceksin diyen falcım 2. erkek 3. kız demişti
3.cüyü doğurcan yaniiiBen de kız isteyip pipiyle karşılaşanlardanımhatta eşim dahil tüm iki taraf sülale de kız isteyip pipiyle karşılaştı Allah bize 2. yi kız bağışlasın diyeceği ama bana fal bakıp şubat ayında iş değiştireceksin diyen falcım 2. erkek 3. kız demişti
Allah kolaylık versin canım, en yoğun kurumlardan biritoptan cevap veriyorum belediye de calışmıyorum hertür işin yapıldığı bir yerdeyim ben :))nüfus md..:))
20 gündür burnu akıyo zaten gribal enfeksiyon ama geçmedi bitürlü, kontrole götürcem tekrar, alerjiden şüphelenmeye başladım artıkcanım götür mutlaka...Nihan da durum aynı diş geliyor diyordum ama gripmiş...sonunda diş de çıkarsa fena olmaz ama...geçmiş olsun...
sağol canım...inşallah çabuk geçer...kolay gelsin sana:))
hoşgeldin bende bi araştırayım senin içinmerhabalar ohhh be sonunda topik hareketlenmeye basladı :)) oğlumun d.günü için papyon arıyorum tabi ki kütahyada bulamadım kırmızı kalmıs nete bakıyorum ordada yok sizin bildiğiniz bi site varmı canım arkadaslarım ??
ooooo bu topictede kimse kilolu deil mi bea kimse bilmiyo ben anlatiyim kısaca vaser lipo lipoda son teknoloji liponun ameliyat sonrası etkilerini en aza indiriyo ayrıcada operasyon sırasında sinirler ve kaslar hiç zarar görmüyo en kısa zamanda ayağa kalkıyosunuz operasyonu doktor bir cihazla gerçekleştiriyo genel anestezi altında vücudu belirlenen bölgelerinden 0,3 cm lik kesilerle girilip ilaç veriliyo buraya kadar aynı herşey burdan sonra cihaz devreye giriyo ve yağları parçalıyo hiç normal lipo izlediniz mi bilmem doktor oyar insanın içini bunda o kısım olmuyo işte sonrasında morluk ve ödem minimuma iniyo hemen işe dönebiliyosun alınan yağ miktarı da değişmiyo sadece fiyat değişiyo
şeyma iyileştinmi biraz geçmiş olsun canım
selinde mi üşütmüş kıyamam canım
Şeymacım geçmiş olsun cnm dün söyleyememiştim, biraz daha iyidir inşallah şimdi Denizin durumu
Evet ben de o mimiklerin doğallığına bayılıyorum zaten, yoksa Gülşancım yaptığı şeyleri elbette beğenmiyorum hele zavallı Gülnihale
Ben de kız isteyip pipiyle karşılaşanlardanımhatta eşim dahil tüm iki taraf sülale de kız isteyip pipiyle karşılaştı Allah bize 2. yi kız bağışlasın diyeceği ama bana fal bakıp şubat ayında iş değiştireceksin diyen falcım 2. erkek 3. kız demişti
toptan cevap veriyorum belediye de calışmıyorum hertür işin yapıldığı bir yerdeyim ben :))nüfus md..:))
inşallah canım inşallah
maaşallah kuzuma
ben şeyma hasta zannediyodum denizmi hastageçmiş olsun nası okuyosam artık
seni unutmak mümkünmü
ooooo bu topictede kimse kilolu deil mi bea kimse bilmiyo ben anlatiyim kısaca vaser lipo lipoda son teknoloji liponun ameliyat sonrası etkilerini en aza indiriyo ayrıcada operasyon sırasında sinirler ve kaslar hiç zarar görmüyo en kısa zamanda ayağa kalkıyosunuz operasyonu doktor bir cihazla gerçekleştiriyo genel anestezi altında vücudu belirlenen bölgelerinden 0,3 cm lik kesilerle girilip ilaç veriliyo buraya kadar aynı herşey burdan sonra cihaz devreye giriyo ve yağları parçalıyo hiç normal lipo izlediniz mi bilmem doktor oyar insanın içini bunda o kısım olmuyo işte sonrasında morluk ve ödem minimuma iniyo hemen işe dönebiliyosun alınan yağ miktarı da değişmiyo sadece fiyat değişiyo
iyileşemedim canım yabir gün iyi 3 gün kötü halsizlik burun akıntısı tıkanıklık sonunda ben de cold mix kullancam ilaçlar bir halta yaramadı
teşekkür ederim deniz iyi ya sadece boğazında kızarıklık var grip başlangıcı annesinden bulaşmış tabi ki
kız sevdasına 3.yü de yaparsın sen şimdi
hııııı şu mesele olsun canım buralarda sizin işlerin yarısıı biz öğretmenlere yaptırıyorlar alan taraması ayağına
ikimiz de hastayız canım anne hasta olunca velede de bulaşıyor ister istemez
ben gayet şişmanım canım 160 boy 71 kilo ama önce güğüs operasyonu var listemde o da ancak ikinciyi doğurduktan sonra süt kanallarını riske atmamak içinzaten 95ti kocamandı çamaşır bulamazdım doğru düzgün şimdi 100 oldu hiç bulamıyorum
Çocuk kardeşsiz olmaz deyip ya herru ya merru atlayıp 2. yi yapıcam da 3. olursa tamamen kaza olup dr.ların alamayız demeleri sonucu olur.
Falcının da yerini ve telefonunu vermiştim hardtimes arkadaşım sildin mi
iyileşemedim canım yabir gün iyi 3 gün kötü halsizlik burun akıntısı tıkanıklık sonunda ben de cold mix kullancam ilaçlar bir halta yaramadı
teşekkür ederim deniz iyi ya sadece boğazında kızarıklık var grip başlangıcı annesinden bulaşmış tabi ki
hııııı şu mesele olsun canım buralarda sizin işlerin yarısıı biz öğretmenlere yaptırıyorlar alan taraması ayağına
ben gayet şişmanım canım 160 boy 71 kilo ama önce güğüs operasyonu var listemde o da ancak ikinciyi doğurduktan sonra süt kanallarını riske atmamak içinzaten 95ti kocamandı çamaşır bulamazdım doğru düzgün şimdi 100 oldu hiç bulamıyorum
ben olayım ii bişeyse sana da öneririm
al bendende o kadar çamaşır bulma sıkıntısından nefret ediyorumbende 169cm 71 kiloyum göbeğim ve göğüslerimden nefret ediyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?