2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nihan kuzuma da geçmiş olsun, çabuk toparlar inşallah.

Sipariş açmam lazım, gidiyorum, gelecem inşallah, beni unutmayın...

canım götür mutlaka...Nihan da durum aynı diş geliyor diyordum ama gripmiş...sonunda diş de çıkarsa fena olmaz ama...geçmiş olsun...

sağol canım...inşallah çabuk geçer...kolay gelsin sana:))

Ben de kız isteyip pipiyle karşılaşanlardanım hatta eşim dahil tüm iki taraf sülale de kız isteyip pipiyle karşılaştı Allah bize 2. yi kız bağışlasın diyeceği ama bana fal bakıp şubat ayında iş değiştireceksin diyen falcım 2. erkek 3. kız demişti

toptan cevap veriyorum belediye de calışmıyorum hertür işin yapıldığı bir yerdeyim ben :))nüfus md..:))

Niye be, eş zamanlı birer tane daha yapalım işte, kız olurlar belkim :)

Geçmiş olsun tosunuma...
Diştendir Gülşancım, 5. yi patlatana kadar Doruk da öyleydi.
inşallah canım inşallah

bu arada 10kg 76cm olmuş...aşısı da vardı bugün ama iyileşsin haftaya yaptırın dedi doktoru:26:
maaşallah kuzuma

ben şeyma hasta zannediyodum denizmi hasta geçmiş olsun nası okuyosam artık

seni unutmak mümkünmü

merhabalar ohhh be sonunda topik hareketlenmeye basladı :)) oğlumun d.günü için papyon arıyorum tabi ki kütahyada bulamadım kırmızı kalmıs nete bakıyorum ordada yok sizin bildiğiniz bi site varmı canım arkadaslarım ??

ooooo bu topictede kimse kilolu deil mi bea kimse bilmiyo ben anlatiyim kısaca vaser lipo lipoda son teknoloji liponun ameliyat sonrası etkilerini en aza indiriyo ayrıcada operasyon sırasında sinirler ve kaslar hiç zarar görmüyo en kısa zamanda ayağa kalkıyosunuz operasyonu doktor bir cihazla gerçekleştiriyo genel anestezi altında vücudu belirlenen bölgelerinden 0,3 cm lik kesilerle girilip ilaç veriliyo buraya kadar aynı herşey burdan sonra cihaz devreye giriyo ve yağları parçalıyo hiç normal lipo izlediniz mi bilmem doktor oyar insanın içini bunda o kısım olmuyo işte sonrasında morluk ve ödem minimuma iniyo hemen işe dönebiliyosun alınan yağ miktarı da değişmiyo sadece fiyat değişiyo

neredeydi bu falcın :) telefonlada bakıyor mu :)

Son düzenleme:
3.cüyü doğurcan yaniii

toptan cevap veriyorum belediye de calışmıyorum hertür işin yapıldığı bir yerdeyim ben :))nüfus md..:))
Allah kolaylık versin canım, en yoğun kurumlardan biri

canım götür mutlaka...Nihan da durum aynı diş geliyor diyordum ama gripmiş...sonunda diş de çıkarsa fena olmaz ama...geçmiş olsun...

sağol canım...inşallah çabuk geçer...kolay gelsin sana:))
20 gündür burnu akıyo zaten gribal enfeksiyon ama geçmedi bitürlü, kontrole götürcem tekrar, alerjiden şüphelenmeye başladım artık

hoşgeldin bende bi araştırayım senin için

ıyyyy gözümün önünde garip bir ameliyat görüntüsü oluştu şuan:92: ben istemem şimdilik kalsın

şeyma iyileştinmi biraz geçmiş olsun canım

selinde mi üşütmüş kıyamam canım

iyileşemedim canım ya bir gün iyi 3 gün kötü halsizlik burun akıntısı tıkanıklık sonunda ben de cold mix kullancam ilaçlar bir halta yaramadı

teşekkür ederim deniz iyi ya sadece boğazında kızarıklık var grip başlangıcı annesinden bulaşmış tabi ki

kız sevdasına 3.yü de yaparsın sen şimdi

hııııı şu mesele olsun canım buralarda sizin işlerin yarısıı biz öğretmenlere yaptırıyorlar alan taraması ayağına

inşallah canım inşallah

maaşallah kuzuma

ben şeyma hasta zannediyodum denizmi hasta geçmiş olsun nası okuyosam artık

seni unutmak mümkünmü

ikimiz de hastayız canım anne hasta olunca velede de bulaşıyor ister istemez

ben gayet şişmanım canım 160 boy 71 kilo ama önce güğüs operasyonu var listemde o da ancak ikinciyi doğurduktan sonra süt kanallarını riske atmamak için zaten 95ti kocamandı çamaşır bulamazdım doğru düzgün şimdi 100 oldu hiç bulamıyorum

Çocuk kardeşsiz olmaz deyip ya herru ya merru atlayıp 2. yi yapıcam da 3. olursa tamamen kaza olup dr.ların alamayız demeleri sonucu olur.
Falcının da yerini ve telefonunu vermiştim hardtimes arkadaşım sildin mi

ben olayım ii bişeyse sana da öneririm

Çocuk kardeşsiz olmaz deyip ya herru ya merru atlayıp 2. yi yapıcam da 3. olursa tamamen kaza olup dr.ların alamayız demeleri sonucu olur.
Falcının da yerini ve telefonunu vermiştim hardtimes arkadaşım sildin mi

benim telefon tuvalete gitti ya,, birde canımcım yaz adımı sorun değil artıkkkk,,, sen tekrardan mesaj atarsın dimi ? :)

al bendende o kadar çamaşır bulma sıkıntısından nefret ediyorum bende 169cm 71 kiloyum göbeğim ve göğüslerimden nefret ediyorum şuan

Nihan kuzuma çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir.....
Hilal kuzumu ısırmak isteyenler buyrun gelin bize:)))
Hardtimes canım Selin kuzum iyidir inşallah
Ben kız olduğunun duyunca SEVİNMİŞTİM eşim daha da çok sevinmişti....

kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?bugün işim yok sonunda...emirhanda uyuyor..rahat vermiyor bilgisayar başında yoksa bana...sizi özledim yaaa....bebişler nasıl siz nasılsınız...?

gecmiş olsun canım cabuk atlatır umarım..
desene öğretmenliğe geciş yapsam da kurulamayacağımm :))

al bendende o kadar çamaşır bulma sıkıntısından nefret ediyorum bende 169cm 71 kiloyum göbeğim ve göğüslerimden nefret ediyorum şuan

ya sizin giydiğiniz yakışıyordur bence ..ben hamile olduğum kilonun da altına düştüm miss iskeletor olma yolundayım hamilelik öncesi pantullarımdan 1 tanesi tam gerisi büyük(giyinince de sopaya cuval gecirmiş gibi duruyor üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…