- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.501
kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?bugün işim yok sonunda...emirhanda uyuyor..rahat vermiyor bilgisayar başında yoksa bana...sizi özledim yaaa....bebişler nasıl siz nasılsınız...?
canımm hoşgeldin ne zamandır yoktun hoşgeldin ,,
sen nasılın , eşinin işşleri yoluna girdi mi ?
selam veren yok ama ben halim sorulmuş gibi anlatayım en iyisimi...ben iyiyim,,,kiloları takmış durumdayım şu sıra,,erayın hala hiperactivite tedavisi devam ediyor..güzel sonuçlar vermeye başladı çok şükür...emirhanda su çiçeği artı grip...
kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?bugün işim yok sonunda...emirhanda uyuyor..rahat vermiyor bilgisayar başında yoksa bana...sizi özledim yaaa....bebişler nasıl siz nasılsınız...?
nerelerdesin sen yaaa özledik seni çok geçmiş olsun Emirhan'a Eray içinde gelişmelere sevindim ....
iyiyim canımm.çoçuklarla uğraşmaktan giremiyorumki bu gün biraz bolca zaman buldum işte bi bakayım dedim..emirhan uyanıkken bırakmıyor bilgisayarda beni..ancak o uyuyacak benimde işim olmayacak ta ben gireceğim bilgisayara..erolun işleri hala aynı adam iş aramıyorki bulsun...
sen nasılsın?
Geldim geldim :))
Şu sayfaların zemini pembe olmasa işim daha kolay olacak. Kazen abi, duy sesimi :)
Ebrucum, Emirhan su çiçeği mi oldu? Geçmiş olsun çok...
ben buralardayımda dedimya emirhan bey yüzünden bakamıyorum...bir gün parçalayacak bilgisayaraı...gördümü elinden alamıyorum...bende bu sefer çıkarmıyorum onun yanında bilgisayarı...şimdi uyuyor işimde yok ...sizde buldum kendimi hemen..bende özledim valla..ne sıkıcı oluyor siz olmayınca varya...
benim telefon tuvalete gitti ya,, birde canımcım yaz adımı sorun değil artıkkkk,,, sen tekrardan mesaj atarsın dimi ? :)
selam veren yok ama ben halim sorulmuş gibi anlatayım en iyisimi...ben iyiyim,,,kiloları takmış durumdayım şu sıra,,erayın hala hiperactivite tedavisi devam ediyor..güzel sonuçlar vermeye başladı çok şükür...emirhanda su çiçeği artı grip...
Kızlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr
burun amelıyatı olmak zorundaymısım
Niye adını yazabiliyoruz artık?Bilmediğim ne oldu? atarım tabiiii
amanın demek su çiçeği, kerem e de özel kızamık aşısı alıcam çünkü aşıyı 15inden önce vurmuyor sağlık ocağı ve 13ünde d.günü olacak riske giremeyeceğim.
hay allahım yarabbim,buna sevinen bi sen varsındır herhalde
pembe sayfalar çok dikakt çekici değil mi ? :)
bence renk seçeneğimiz olmalı değil mi ,,,
bilmediğin bişey oyk canım sonuçta ben buradaki paylaşımımı hep yapacağım , evet çok özeli açıkça buradan zaten yazmıyroum , böyle düşünüyorum artık ,,, kendime gelemye başladım sanırım :)
Kesinlikle katılıyorum FATMACIM...
Bu arada Doruk sabahtan beri dünyayı dar etmiş evdekilere, çok huysuzmuş, babaanneye bakıp bakıp gidib bakıcıya sarılıyormuş. Babaannesi en sonunda kendini odaya kapatmış, bizimki biraz sankinleşmiş. Ne diyeyim şimdi ben :)
Kesinlikle katılıyorum FATMACIM...
Bu arada Doruk sabahtan beri dünyayı dar etmiş evdekilere, çok huysuzmuş, babaanneye bakıp bakıp gidib bakıcıya sarılıyormuş. Babaannesi en sonunda kendini odaya kapatmış, bizimki biraz sankinleşmiş. Ne diyeyim şimdi ben :)
içinden gelmiyo demekki cocugun kızma annesi sütündenmi gectiki
İnsan alışıyor hele sizleri 2 gün görmeyeyim haftasonları tabii sabah gelir gelmez açıyorum topiği anlayabiliyorum seni....eee fırsat buldukça gel bacım.Birara yine buluşma yapıcaz yine gel tamam mı ?
Niye adını yazabiliyoruz artık?Bilmediğim ne oldu? atarım tabiiii
amanın demek su çiçeği, kerem e de özel kızamık aşısı alıcam çünkü aşıyı 15inden önce vurmuyor sağlık ocağı ve 13ünde d.günü olacak riske giremeyeceğim.
hay allahım yarabbim,buna sevinen bi sen varsındır herhalde
canım ben iyiyim.işe başlamana sevindim hayırlı olsun..sıpa için zor olaçak ama işte...selam canım:)) senle uzun zamandır konuşamamaıştık..biz iyiyiz ben işe başladım alışmasını bekliyorum sıpamın zorlanıyoruz biraz ..sen nasılsın?? ufaklıklar seni cok yoruyor mu??
geçmiş olsun emirhan a ,, erayında ielrleme kaydetmesine çok sevindim canım ,,,
Geldim geldim :))
Şu sayfaların zemini pembe olmasa işim daha kolay olacak. Kazen abi, duy sesimi :)
Ebrucum, Emirhan su çiçeği mi oldu? Geçmiş olsun çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?