- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.521
kesinlikle katılıyorumm..pembe sayfalar çok dikakt çekici değil mi ? :)
bence renk seçeneğimiz olmalı değil mi ,,,
Kesinlikle katılıyorum FATMACIM...
Bu arada Doruk sabahtan beri dünyayı dar etmiş evdekilere, çok huysuzmuş, babaanneye bakıp bakıp gidib bakıcıya sarılıyormuş. Babaannesi en sonunda kendini odaya kapatmış, bizimki biraz sankinleşmiş. Ne diyeyim şimdi ben :)
çocuklar çok masum melekler yaww,,, içlerine doğuyor kimin sevilip kimin sevilmeyeceği :) sanırım senin kayınvalide öyle çok sıcak çok içten yaklaşmıyor doruğa,,,
valla kız eksik gibi hissediyo insan kendini
yaa su çiçeği ..ama hafifi atlatıyor bu ayda su çiçeği aşısı olaçaktı..nasıl olçak bilmiyorum artık..ben son kızamık ve zatürre yaptırdım 2 hafta önce...özel aşı almadım normal vuruldu...
canım ben iyiyim.işe başlamana sevindim hayırlı olsun..sıpa için zor olaçak ama işte...
sağol canımm...
hoşgeldin... :))
evet ya su çiçeği geçiriyor ama çok hafif..7-8 tane çıkıyor onlar kayboluyor ertesi güne sonra başka yerleirinden o kadar daha çıkıyor...o farkında bile değil...
kesinlikle katılıyorumm..
o kadar temizler ki hissediyorlar canım..kim onları yürekten seviyor kim annelerini seviyor ...özgür de öyle yaptı babannesine:) afferin demek geldi doruk sıpasına içimden:) diyebilirmiyim??
Bu arada Doruk sabahtan beri dünyayı dar etmiş evdekilere, çok huysuzmuş, babaanneye bakıp bakıp gidib bakıcıya sarılıyormuş. Babaannesi en sonunda kendini odaya kapatmış, bizimki biraz sankinleşmiş. Ne diyeyim şimdi ben :)
Slm Ebrucum seni burda görmek tekrardan ne güzel:)) Erayın daha iyi olmasına çok sevindim, emirhana da çok geçmiş olsun Eraydan mı kaptı???
Havayı biraz daha iyi gördüm önceki günlere göre çıkardım biraz kuzumu geldim, yarım saat falan dolaştık iyi geldi ikimize de:)) Çorbası için kemik kaynatmıştım gelince de kemiklerden eti sıyırıp yedirdim biraz bi de ilik yedirdim ilk kez, siz hiç yediriyo musunuz onu merak ettim. severk yedi ama ağır gelmez di mi? bi de yağlı et yediriyo musunuz?
Lütfen sorularıma cvp verin olur muu
Havayı biraz daha iyi gördüm önceki günlere göre çıkardım biraz kuzumu geldim, yarım saat falan dolaştık iyi geldi ikimize de:)) Çorbası için kemik kaynatmıştım gelince de kemiklerden eti sıyırıp yedirdim biraz bi de ilik yedirdim ilk kez, siz hiç yediriyo musunuz onu merak ettim. severk yedi ama ağır gelmez di mi? bi de yağlı et yediriyo musunuz?
Niye adını yazabiliyoruz artık?Bilmediğim ne oldu? atarım tabiiii
amanın demek su çiçeği, kerem e de özel kızamık aşısı alıcam çünkü aşıyı 15inden önce vurmuyor sağlık ocağı ve 13ünde d.günü olacak riske giremeyeceğim.
hay allahım yarabbim,buna sevinen bi sen varsındır herhalde
ben yediriyorum ..çorbalarını falan hep kemik suyuna yapıyorum..ilikleride katıyorum içine..çok faydalı..afiyet olsun kuzuya...
kemik suyu evet de ilik yedirmedim hiç artık 1 yasına geldiler agır gelmez sanırım onun dısında her türlü eti veriyorum ama cok asırı yaglı olmamasına dikkat ediyorum
merallcıgım dunku programdada belırttıler etıde yedırmemız gerekıyormus.ok vıtamınlerı falan suyuna gecıyormus ama kalanlarda varmıs.
kızlar ben kaçar.emirhan uyandı öptüm hepinizi....
yarın dünyaya gelecek(yani dünyaya gelen meleklerimiz) Hepisini çok seviyom iyi ki doğmuşlar....
27 Nilüferşahh 04.03.2010
28 Yaz34 04.03.2010
29 Handeozf 04.03.2010
30 Sumeyra05 04.03.2010
Kızlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr
burun amelıyatı olmak zorundaymısım
pembe sayfalar çok dikakt çekici değil mi ? :)
bence renk seçeneğimiz olmalı değil mi ,,,
içinden gelmiyo demekki cocugun kızma annesi sütündenmi gectiki
sen bu kadar mutlu olursan bize de gözünaydın demek düşüyor
kesinlikle katlıyorum yoksa kociş cinnet geçirecek :89:
seninki de yamanmış
yese ben de vereceğim onları ama yemiyor ki beyefendi, büyüdüler artık bence bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?