2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pembe sayfalar çok dikakt çekici değil mi ? :)

bence renk seçeneğimiz olmalı değil mi ,,,
kesinlikle katılıyorumm..

o kadar temizler ki hissediyorlar canım..kim onları yürekten seviyor kim annelerini seviyor ...özgür de öyle yaptı babannesine:) afferin demek geldi doruk sıpasına içimden:) diyebilirmiyim??

çocuklar çok masum melekler yaww,,, içlerine doğuyor kimin sevilip kimin sevilmeyeceği :) sanırım senin kayınvalide öyle çok sıcak çok içten yaklaşmıyor doruğa,,,

Valla bilmiyorum ki...
Çok seviyor aslında Doruk'u ama, seyrek gördüğü için yadırgıyor demek ki çocuk. bir de benim olumsuz enerjim ona da yansıyordur ister istemez.

Geçmiş olsun tekrar...
Ya eksik hissetme durumu çok kötü.
Her gün mesai süresince burda takılırken birden mahrum kalınca bi fena oldum ki ben :)

Diyebilirsin tabi Tanyacım, ne istersen de :)

şimdi emirhanın dr si ile konuştum...
2 hafta sonra su çiçeği aşısı yapaçaktı...1 ay sonraya attı aşıyı..hastalığın üzerinden bir ay geçmesi lazımmış...

:))) anasının oğlu..emirhanında var öyle haz etmediği bir kaç kişi....

Slm Ebrucum seni burda görmek tekrardan ne güzel:)) Erayın daha iyi olmasına çok sevindim, emirhana da çok geçmiş olsun Eraydan mı kaptı???

Havayı biraz daha iyi gördüm önceki günlere göre çıkardım biraz kuzumu geldim, yarım saat falan dolaştık iyi geldi ikimize de:)) Çorbası için kemik kaynatmıştım gelince de kemiklerden eti sıyırıp yedirdim biraz bi de ilik yedirdim ilk kez, siz hiç yediriyo musunuz onu merak ettim. severk yedi ama ağır gelmez di mi? bi de yağlı et yediriyo musunuz?
Lütfen sorularıma cvp verin olur muu

Son düzenleme:

ben yediriyorum ..çorbalarını falan hep kemik suyuna yapıyorum..ilikleride katıyorum içine..çok faydalı..afiyet olsun kuzuya...

kemik suyu evet de ilik yedirmedim hiç artık 1 yasına geldiler agır gelmez sanırım onun dısında her türlü eti veriyorum ama cok asırı yaglı olmamasına dikkat ediyorum

ne yapayım hayatım kocam kesınlıkle karsı burnumu yaptırmama.ne buluyorsa kocaman burnumda.
bosarım senı falan dıyor cıddı cıddı

merallcıgım dunku programdada belırttıler etıde yedırmemız gerekıyormus.ok vıtamınlerı falan suyuna gecıyormus ama kalanlarda varmıs.

kemik suyu evet de ilik yedirmedim hiç artık 1 yasına geldiler agır gelmez sanırım onun dısında her türlü eti veriyorum ama cok asırı yaglı olmamasına dikkat ediyorum

teşekkürr

merallcıgım dunku programdada belırttıler etıde yedırmemız gerekıyormus.ok vıtamınlerı falan suyuna gecıyormus ama kalanlarda varmıs.

ha onu biliyorum cnm, zaten kırmızı et te veriyorum normalde, iliği ilk kez verdim sadece. Bi de et biraz yağlıydı, yağlı eti de çok vermiyorum kırmızı taraflarından verdim daha ziyade ama yağlı taraftan versem daha kolay yutacak sanki

yarın dünyaya gelecek(yani dünyaya gelen meleklerimiz) Hepisini çok seviyom iyi ki doğmuşlar....

27 Nilüferşahh 04.03.2010
28 Yaz34 04.03.2010
29 Handeozf 04.03.2010
30 Sumeyra05 04.03.2010

Kızlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr
burun amelıyatı olmak zorundaymısım

sen bu kadar mutlu olursan bize de gözünaydın demek düşüyor

pembe sayfalar çok dikakt çekici değil mi ? :)

bence renk seçeneğimiz olmalı değil mi ,,,

kesinlikle katlıyorum yoksa kociş cinnet geçirecek :89:

seninki de yamanmış

içinden gelmiyo demekki cocugun kızma annesi sütündenmi gectiki

yese ben de vereceğim onları ama yemiyor ki beyefendi, büyüdüler artık bence bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…