2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yapmışsın canım verebilirsin ben özellikle yesin diye uğraşıyorum..yağlı et vermedim hiç azcık yağlı olursa yiyebilir sanki tadı olur hem etin:)

selam kızlaaaar
bayadır uğramıyorum aklıma düştü dedim bi bakayım napıyomuş bizim annecikler
herkes iyidir umarım
Arda'm salı günü 1 yaşını doldurdu çarşamba 1 yaş aşılarını oldu ve yine çarşamba günü kardeşi mert eymen beyefendi 6. ayını doldurdu... arada yaşadığım tansiyon düşüklüğü ve yorulduğumda karnımın alt tarafında oluşan ağrılar dışında hamileliğim iyi gidiyor kendimi çok yormamaya çalışıyorum işte benim kıpırdakla ne kadar mümkün olursa artık :))
Allah'tan hem gece hem gündüz uykuları iyi de dinlenmeye fırsatım oluyor çok şükürr....

ben haşlama et sewmediğim için daha doğrusu köfte harici pek et yemediğim için melikede et yemiyo ona alıp yapsam yediği bi öğünde ceviz kadar ancadır. ona tek alsam kalanı nolcak derken. hiç köfte harici et yedirmiorm bide dolma içi yiyo. içime sinmio ama o çok yemeyince yani pütürlüyü bnmde yapasım gelmio

canım ben iliği yediriyorum ama hep bişeylerle karıştırıyorum yağlı et vermiyorum bizde yemiyoruz o yüzden almıyorum zaten ama haftasonu babasının canı çekmiş yağlı et almış pişirdi oğluma da yediricem dedi yağlaını ayırıp verdim tabi yinede yağlıydı biraz hiç bu kadar severek yemek yediği olmamıştıağır falan da gelmedi tek başına bir koca biftek yedi

ebru hasta
yazgı yok?
şebnem yok?
Yaya yok? işleri yoğun yarın kavuşuruz inşallah
Hasret yok?

ayfercim buralarda olmadığıma göre artık biliyo olmanız lazım en çok gezen anne olarak gezmeye gittik :))
burda havalar çok güzel bizde bol bol parka gidiyoruz ata çıldırıyo dışarı çıkınca nereye saldıracağını nereye koşturacağını şaşırıyo :)

yese ben de vereceğim onları ama yemiyor ki beyefendi, büyüdüler artık bence bir şey olmaz

benimki de yeni yeni yemeye başladı cnm, inşallah deniz de başlar yemeye, ara ara dene sen birden başlayabiliyolar:))

iyi yapmışsın canım verebilirsin ben özellikle yesin diye uğraşıyorum..yağlı et vermedim hiç azcık yağlı olursa yiyebilir sanki tadı olur hem etin:)

sağol cnm, evet di mi bence de azıcık tadı olur diğer türlüsünü ben bile zor yutuyorum:))

Oy cnm Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin oğlumun adaşını:)) Ardama da nice nice seneler tekrardan

alıp küçük porsiyonlar halinde bşlerek yerleştirirsen dolaba azar azar pişirebilirsin aslında cnm, gerçi zaten kıyma yiyo o da güzel ama kemikli et te bi ayrıdır, güçlendirir

sanırım oldu yeni ticker'ımız :))

evet çok güzel olmuşş

heyt maşallah yarasın benim güzel gözlü cemy'me:)) Eyo hayatta yemez o kadar ama azıcık ta yese kardır mantığıyla yaşıyorum ben artık

oy kuzum benim çok iyi yapmışsınız walla Şebnemcim, burada hava çok soğuk yaw ısınsın artık(

bol bol temiz hava alın canım ne güzel.....ahh bende evde olsam da bende gezsem kızımla oda dışarıya çıkmaya bayılıyor.....

ohh annemler gitsin yemek konusunda bende greve çekilecegim.
bak bugünde niye yemek yapmadın derler
işler bitmiyo cnm çok yoruluyorum ama eglenceli geçiyo günüm seviyorum temizlik yapmayı,
evi temizledim yemegimi yaptım böregimi yaptım geldim.
bu arada yağız babamla arkş oldular çok güzel oynuyorlar.hem babamında canı sıkılnmıyo.
olur burcum inşallh dünya güzeli birde kızın olur :9

canım bana mı özelden ayzdın gelemmeiş ??

bence ne tam anlamıyla çıakbiliyorlar ende kaalbiliyrolar arada kalıp deliriyorlar :):)
evet cnm 3 gün felan oluyo gönderdigim dolumu acaba mesaj kutun..
toptan cevap veriyorum belediye de calışmıyorum hertür işin yapıldığı bir yerdeyim ben :))nüfus md..:))

Geldim geldim :))
Şu sayfaların zemini pembe olmasa işim daha kolay olacak. Kazen abi, duy sesimi :)
Ebrucum, Emirhan su çiçeği mi oldu? Geçmiş olsun çok...
bosnacım mavide oluyo sayfalar ben bir ara öyle kullanıyordum pek sarmadı. tekrar pebbeye geçtim.:))
meral güneşe aldanma ayaz var havada çok soguk esiyo..
ben 6 ayından sonra başladım ilik suyuyla yemek yapmaya ama hiç sade yaglı vermemiştim.
ben sevmedigim için onunda yemegecegini düşündüm nedense:))
nice yaşlara jalecim dogum günü kutlu olsun..
mert eymenede maşallah.dikkat et cnm düşük tansiyonuna erken doguma neden oluyormuş.
ALLAH muhafaza..

nice yaşlara jalecim dogum günü kutlu olsun..
mert eymenede maşallah.dikkat et cnm düşük tansiyonuna erken doguma neden oluyormuş.
ALLAH muhafaza..

ayy Allah korusun yaa öyle sürekli değil de çok yorulunca düşüyor işte... bi de yemeğimi ihmal edip aç gezersem :)) bazen canım hiç bişey yemek istemiyor açlık hissetmiyorum yani... sonra bi bakıyorum halsizleşmişim gözüm kararıyor sonra yesem de iş işten geçmiş oluyor baya bi toparlanamıyorum :)))

ayy bugün çok sinirliyim koca kişisine
nestle'nin sitesinde bi oyun vardı, verilen harflerden kelime türetme oyunu en yüksek puan alan 3 kişiye sinema bileti hediyeydi ve kazandım film bu akşam 9'da ama eşim tutturdu gitmem diye uyuz işte noolcak... Arda'ya da komşum bakacaktı ayarlamıştım 3 gündür ikna etmeye çalışıyorum ama nafile
ben de napiim artık o bakarım diyen komşuma devrettim hakkımı, onlar gidecekler büyük ihtimal
filmin adı kader ajanları fragmanını izledim güzel bişeye benziyor neyse inşallah komşum beğenir de işe yarar bari biletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…