- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.541
Havayı biraz daha iyi gördüm önceki günlere göre çıkardım biraz kuzumu geldim, yarım saat falan dolaştık iyi geldi ikimize de:)) Çorbası için kemik kaynatmıştım gelince de kemiklerden eti sıyırıp yedirdim biraz bi de ilik yedirdim ilk kez, siz hiç yediriyo musunuz onu merak ettim. severk yedi ama ağır gelmez di mi? bi de yağlı et yediriyo musunuz?
Lütfen sorularıma cvp verin olur muu
son 10 dakika..oğluşa kavusma vakti:))
öptüm herkesi iyi akşamlarrrr
Havayı biraz daha iyi gördüm önceki günlere göre çıkardım biraz kuzumu geldim, yarım saat falan dolaştık iyi geldi ikimize de:)) Çorbası için kemik kaynatmıştım gelince de kemiklerden eti sıyırıp yedirdim biraz bi de ilik yedirdim ilk kez, siz hiç yediriyo musunuz onu merak ettim. severk yedi ama ağır gelmez di mi? bi de yağlı et yediriyo musunuz?
ebru hasta
yazgı yok?
şebnem yok?
Yaya yok? işleri yoğun yarın kavuşuruz inşallah
Hasret yok?
yese ben de vereceğim onları ama yemiyor ki beyefendi, büyüdüler artık bence bir şey olmaz
iyi yapmışsın canım verebilirsin ben özellikle yesin diye uğraşıyorum..yağlı et vermedim hiç azcık yağlı olursa yiyebilir sanki tadı olur hem etin:)
selam kızlaaaar
bayadır uğramıyorum aklıma düştü dedim bi bakayım napıyomuş bizim annecikler
herkes iyidir umarım
Arda'm salı günü 1 yaşını doldurdu çarşamba 1 yaş aşılarını oldu ve yine çarşamba günü kardeşi mert eymen beyefendi 6. ayını doldurdu... arada yaşadığım tansiyon düşüklüğü ve yorulduğumda karnımın alt tarafında oluşan ağrılar dışında hamileliğim iyi gidiyor kendimi çok yormamaya çalışıyorum işte benim kıpırdakla ne kadar mümkün olursa artık :))
Allah'tan hem gece hem gündüz uykuları iyi de dinlenmeye fırsatım oluyor çok şükürr....
ben haşlama et sewmediğim için daha doğrusu köfte harici pek et yemediğim için melikede et yemiyo ona alıp yapsam yediği bi öğünde ceviz kadar ancadır. ona tek alsam kalanı nolcak derken. hiç köfte harici et yedirmiorm bide dolma içi yiyo. içime sinmio ama o çok yemeyince yani pütürlüyü bnmde yapasım gelmio
sanırım oldu yeni ticker'ımız :))
canım ben iliği yediriyorum ama hep bişeylerle karıştırıyorum yağlı et vermiyorum bizde yemiyoruz o yüzden almıyorum zaten ama haftasonu babasının canı çekmiş yağlı et almış pişirdi oğluma da yediricem dedi yağlaını ayırıp verdim tabi yinede yağlıydı biraz hiç bu kadar severek yemek yediği olmamıştıağır falan da gelmedi tek başına bir koca biftek yedi
ayfercim buralarda olmadığıma göre artık biliyo olmanız lazım en çok gezen anne olarak gezmeye gittik :))
burda havalar çok güzel bizde bol bol parka gidiyoruz ata çıldırıyo dışarı çıkınca nereye saldıracağını nereye koşturacağını şaşırıyo :)
Oy cnm Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin oğlumun adaşını:)) Ardama da nice nice seneler tekrardan
ayfercim buralarda olmadığıma göre artık biliyo olmanız lazım en çok gezen anne olarak gezmeye gittik :))
burda havalar çok güzel bizde bol bol parka gidiyoruz ata çıldırıyo dışarı çıkınca nereye saldıracağını nereye koşturacağını şaşırıyo :)
Hanifecim çok geçmiş olsun cnm kıyamam güzel kelebeğime, hemencecik iyileşir inş.
Nimetcim kolay gelsin cnm hiç bitmez bu işlerama ben bugün yemek yapmıyorum, grevdeyim:)) dün oğluş okuldan geldi,yemek hazır, "ben de evde yemek olmasa da hamburger yapıp yesek diye hayal etmiştim" demez mi sonra da koca kişi gelince "sen niye hergün yemek yapıyosun, arada bi menemen falan yesek ne güzel olur" dedi yaw iyi öyleyse bugün ne istiyolarsa yesinler hıh
Aylincim Keremitoya da çok geçmiş olsun cnm havalar buz gibi walla ben de çıkaramıyorum korkudan kuzuyu
evet cnm 3 gün felan oluyo gönderdigim dolumu acaba mesaj kutun..olur burcum inşallh dünya güzeli birde kızın olur :9
canım bana mı özelden ayzdın gelemmeiş ??
bence ne tam anlamıyla çıakbiliyorlar ende kaalbiliyrolar arada kalıp deliriyorlar :):)
toptan cevap veriyorum belediye de calışmıyorum hertür işin yapıldığı bir yerdeyim ben :))nüfus md..:))
bosnacım mavide oluyo sayfalar ben bir ara öyle kullanıyordum pek sarmadı. tekrar pebbeye geçtim.:))Geldim geldim :))
Şu sayfaların zemini pembe olmasa işim daha kolay olacak. Kazen abi, duy sesimi :)
Ebrucum, Emirhan su çiçeği mi oldu? Geçmiş olsun çok...
meral güneşe aldanma ayaz var havada çok soguk esiyo..Havayı biraz daha iyi gördüm önceki günlere göre çıkardım biraz kuzumu geldim, yarım saat falan dolaştık iyi geldi ikimize de:)) Çorbası için kemik kaynatmıştım gelince de kemiklerden eti sıyırıp yedirdim biraz bi de ilik yedirdim ilk kez, siz hiç yediriyo musunuz onu merak ettim. severk yedi ama ağır gelmez di mi? bi de yağlı et yediriyo musunuz?
nice yaşlara jalecim dogum günü kutlu olsun..selam kızlaaaar
bayadır uğramıyorum aklıma düştü dedim bi bakayım napıyomuş bizim annecikler
herkes iyidir umarım
Arda'm salı günü 1 yaşını doldurdu çarşamba 1 yaş aşılarını oldu ve yine çarşamba günü kardeşi mert eymen beyefendi 6. ayını doldurdu... arada yaşadığım tansiyon düşüklüğü ve yorulduğumda karnımın alt tarafında oluşan ağrılar dışında hamileliğim iyi gidiyor kendimi çok yormamaya çalışıyorum işte benim kıpırdakla ne kadar mümkün olursa artık :))
Allah'tan hem gece hem gündüz uykuları iyi de dinlenmeye fırsatım oluyor çok şükürr....
nice yaşlara jalecim dogum günü kutlu olsun..
mert eymenede maşallah.dikkat et cnm düşük tansiyonuna erken doguma neden oluyormuş.
ALLAH muhafaza..
jale canım iyi olmanıza sevindim ...Maşallah paşalarıma benim çok iyi ...Dilenmen en iyisi....
sağol ayfercim... hilal kuzum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?