- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.561
Hilal iyi teyzesi damaklar şiş altta iki tane şiş damaklar morarmış ama neşesi her daim çok iyi şükür bıdı bıdı konuşuyor -koşuyor-yürüyor ara da pat düşüyor
aminn cnm.yegenim o yüzden 2 gün önce kaybetti bebegini ondan söyledim cnm.ayy Allah korusun yaa öyle sürekli değil de çok yorulunca düşüyor işte... bi de yemeğimi ihmal edip aç gezersem :)) bazen canım hiç bişey yemek istemiyor açlık hissetmiyorum yani... sonra bi bakıyorum halsizleşmişim gözüm kararıyor sonra yesem de iş işten geçmiş oluyor baya bi toparlanamıyorum :)))
vayy hamişe bak sen oyunlardada rekor kırıyo hangi siteymiş bende kırayım:))ayy bugün çok sinirliyim koca kişisine
nestle'nin sitesinde bi oyun vardı, verilen harflerden kelime türetme oyunu en yüksek puan alan 3 kişiye sinema bileti hediyeydi ve kazandım film bu akşam 9'da ama eşim tutturdu gitmem diye uyuz işte noolcak... Arda'ya da komşum bakacaktı ayarlamıştım 3 gündür ikna etmeye çalışıyorum ama nafile
ben de napiim artık o bakarım diyen komşuma devrettim hakkımı, onlar gidecekler büyük ihtimal
filmin adı kader ajanları fragmanını izledim güzel bişeye benziyor neyse inşallah komşum beğenir de işe yarar bari biletler
vayy hamişe bak sen oyunlardada rekor kırıyo hangi siteymiş bende kırayım:))
kızlar magnet siparişini dün werdim akşamda havale yaptım bildirim fln dio onuda yaptım hala sipariş durumu ödeme beklenior dio sizinkiler kaç günde geldi netten takip yapamıyomuyuz ne alemde olduğunu. ben 6 tANE en büyük boydan sipariş werdim.
yaa kızlaaar benim bi derdim var
hamileliğimin 35. haftasında ablamın düğünü var ve ne giyeceğimi bilmiyorum yani bi tek o gün için bişey almak istemiyorum çünkü hak verirsiniz ki daha sonra mümkün değil bir daha giyemem
size bir sorayım dedim sizin ya da yakınlarınızın hamileyken giyilebilecek öyle şık bişeyiniz var mııııı kapalı olduğumu unutmayın bu arada
Ben de Jale çok yoruluyo heralde ondan buraya uğrayamıyor diyordum, meğer oyun oynuyormuşsun:)) erkekler anlaşılmaz varlıklardır şekerim boşver
kızlar magnet siparişini dün werdim akşamda havale yaptım bildirim fln dio onuda yaptım hala sipariş durumu ödeme beklenior dio sizinkiler kaç günde geldi netten takip yapamıyomuyuz ne alemde olduğunu. ben 6 tANE en büyük boydan sipariş werdim.
canım ben siparişi verip havaleyi yaptıktan sonraki gün sipariş çıktı banada 2 günde geldi
istersen iletişimden yazıp sorabilirsin ne durumda diye ben sormuştum sonrasında fazla ödeme yapmışım onuda sordum hemen cevap geldi veya tlf et sor
Şebo sen orta boy mu yaptırdın? kaç adet ve ne kdara mal oldu cnm? sonuçtan memnundun di mi bi de:))
ben de bugün pastanelere baktım, cadde üstünde bulvar pastanesi var, onların kendi katoloğunda var zaten 1 şeklinde pasta, güzel bişi onun dışında da çok güzel pastalar var 100tl civarı fiyatları
bi de sokağımızdaki pastaneden fotolu pasta fiyatı sordum, 15 kişilik pastayı 55'e yaparız dedi, 1 şeklinde de yapabiliriz ona da 35 alırız dedi. şimdi bilmiyorum onlara mı yaptırsam acep kararsızım
canım ben orta boy 15 tane verdim kargoyla birlikte 34 lira tuttu ben memnun kaldım yazgıda beğendi :)
birde takvim hediye geldi o da çok iyi oldu
sokağınızdaki pastaneden hiç pasta yedinizmi eğer yediyseniz ve beğendiysen oraya yaptır
ama önce dene
sağol cnm
yedim, güzel aslında pastaları:44: daha zaman var ben bi kez daha test edeyim bu arada pastalarını iyisi mi:))
yarışmayı seviyorsan bak faceboktan yuva maya yı beyen yarışmasına katıl belki ondada kazanırsın.nestlesicakcikolata.com sitenin adı ama kampanyası bitti 28 şubat'a kadardı aslında kazanacağımdan umudum yoktu da severim öyle kelime oyunlarını zevkine oynamıştım bi de 2 gün sonra mail kutuma baktım ki kazanmışım
1 şeklinde 35 tl çok iyiymiş tabi tadıda iyiyse tatlılıgından yenmez..:2:ben de bugün pastanelere baktım, cadde üstünde bulvar pastanesi var, onların kendi katoloğunda var zaten 1 şeklinde pasta, güzel bişi onun dışında da çok güzel pastalar var 100tl civarı fiyatları
bi de sokağımızdaki pastaneden fotolu pasta fiyatı sordum, 15 kişilik pastayı 55'e yaparız dedi, 1 şeklinde de yapabiliriz ona da 35 alırız dedi. şimdi bilmiyorum onlara mı yaptırsam acep kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?