2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar magnet siparişini dün werdim akşamda havale yaptım bildirim fln dio onuda yaptım hala sipariş durumu ödeme beklenior dio sizinkiler kaç günde geldi netten takip yapamıyomuyuz ne alemde olduğunu. ben 6 tANE en büyük boydan sipariş werdim.

Hilal iyi teyzesi damaklar şiş altta iki tane şiş damaklar morarmış ama neşesi her daim çok iyi şükür bıdı bıdı konuşuyor -koşuyor-yürüyor ara da pat düşüyor

oyy yerim ben onu maaşallah.. daha hiç çıkan dişi yok mu? Arda da ilk dişini geçen hafta çıkardı ama üst yandan bakalım bir sonraki nerden çıkacak merakla bekliyorum

aminn cnm.yegenim o yüzden 2 gün önce kaybetti bebegini ondan söyledim cnm.
yorma kendini sen 3 canlısın:))
vayy hamişe bak sen oyunlardada rekor kırıyo hangi siteymiş bende kırayım:))

vayy hamişe bak sen oyunlardada rekor kırıyo hangi siteymiş bende kırayım:))

nestlesicakcikolata.com sitenin adı ama kampanyası bitti 28 şubat'a kadardı aslında kazanacağımdan umudum yoktu da severim öyle kelime oyunlarını zevkine oynamıştım bi de 2 gün sonra mail kutuma baktım ki kazanmışım

Ben de Jale çok yoruluyo heralde ondan buraya uğrayamıyor diyordum, meğer oyun oynuyormuşsun:)) erkekler anlaşılmaz varlıklardır şekerim boşver

Öznur seninle ilgilenecektim ama gitmişsin

Nimetcim ellerine sağlık cnm, yok Furkan gayet memnundu hamburger yemekten:)) koca kişisi ne yiycek bilmiyorum onu da gelince görücem:))

yaa kızlaaar benim bi derdim var
hamileliğimin 35. haftasında ablamın düğünü var ve ne giyeceğimi bilmiyorum yani bi tek o gün için bişey almak istemiyorum çünkü hak verirsiniz ki daha sonra mümkün değil bir daha giyemem
size bir sorayım dedim sizin ya da yakınlarınızın hamileyken giyilebilecek öyle şık bişeyiniz var mııııı kapalı olduğumu unutmayın bu arada

cnm 6 tane büyük boya ne kadar ödedin??

ben malesef hiç şık bişi almadım kendime cnm genelde spor şeyler giyindim. Ama alacağın kıyafeti sonrada terziye verip daraltabilirsin onun için ona göre sonradan da severek giyineceğin bişi al bence

canım ben siparişi verip havaleyi yaptıktan sonraki gün sipariş çıktı banada 2 günde geldi
istersen iletişimden yazıp sorabilirsin ne durumda diye ben sormuştum sonrasında fazla ödeme yapmışım onuda sordum hemen cevap geldi veya tlf et sor

Şebo sen orta boy mu yaptırdın? kaç adet ve ne kdara mal oldu cnm? sonuçtan memnundun di mi bi de:))

ben de bugün pastanelere baktım, cadde üstünde bulvar pastanesi var, onların kendi katoloğunda var zaten 1 şeklinde pasta, güzel bişi onun dışında da çok güzel pastalar var 100tl civarı fiyatları

bi de sokağımızdaki pastaneden fotolu pasta fiyatı sordum, 15 kişilik pastayı 55'e yaparız dedi, 1 şeklinde de yapabiliriz ona da 35 alırız dedi. şimdi bilmiyorum onlara mı yaptırsam acep kararsızım

sokağınızdaki pastaneden hiç pasta yedinizmi eğer yediyseniz ve beğendiysen oraya yaptır
ama önce dene

canım ben orta boy 15 tane verdim kargoyla birlikte 34 lira tuttu ben memnun kaldım yazgıda beğendi :)
birde takvim hediye geldi o da çok iyi oldu

sağol cnm

sokağınızdaki pastaneden hiç pasta yedinizmi eğer yediyseniz ve beğendiysen oraya yaptır
ama önce dene

yedim, güzel aslında pastaları:44: daha zaman var ben bi kez daha test edeyim bu arada pastalarını iyisi mi:))

meral bencede dene çünkü bizim pastamız iirençti ben öle şekilli fln yaptırmadım en küçük turtadan al dedim eşime 3ümüzdük cunku krema namına bişi yoktu 3 kat aralardada krem şanti bende krem şantiyi sewmem hiç güzel diildi we 18 liraymş çüş dedim keşke pastaban alıp kendim yapsaydım o 18 e de kızıma bişi alsaydım nası pişman oldum. memlekette annemlerle 8 e aldık aynı boy meyveli we inanılmaz lezzetliydi.
güzel oldu doğum günümüz giyindik 3ümüzde resim çektik bol bol ailecek:) minik kızımızla minik ailecek:) 2 mum erid ibiz çekesiye:) kuzumu yıkadık sonrada uyudu noluo demiştir bi telaş:) rabbim hepimizin yawrularını korusun inşş.

son soru yarın aşı olmaya gidicez inş. önceden ağrı kesici weriyimmi siz werdiniz mi 1 yaş anneleriii:)

yarışmayı seviyorsan bak faceboktan yuva maya yı beyen yarışmasına katıl belki ondada kazanırsın.
ben katıldım inşallah hediyem gelir:)ilgilenlere duyurulur 12 mart son gün.
1 şeklinde 35 tl çok iyiymiş tabi tadıda iyiyse tatlılıgından yenmez..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…