2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar o kadar sinirlerim bozukki kaynana zillisine.
1 haftadır nelerle kaşılaştım oglum hasta zaten huysuz uyumuyo,
dün tam uyuttum,kapısını kapatıyordum kaynana kapıya vurdu tokmakla bir vuruş şekli var
sanki eve baskın yapıyo alıcaklılar.bende hızlıca gittim açtım yagız uyanmasın diye,
kısık sesle anne yavaş vur kapıya dedim, oda olmaz olaydın diyosun deilmi dedi.
bende yok öyle niye diyim dedim yagız uyumuyo zaten huysuz ane dedim, ne yağız uyuyo diye gelmiyecezmi oğlumun evine dedi,bende ben gelmem mi dedim şimdi yavaş vur ddim.,
bir dk oturmadı çekti gitti. bugün hiç ugramadı dün aşagıda yine beni çekiştirmiş eltimle kaynıma istemiyorsa bende gitmem evine bugün eltimin kızı geldi yenge gene ne oldu babannem dert yanıyo diyo bizimkilere ayy sinirlerim tavan yaptı ogluda yanımdaydı. onun nazınımı çekicem ya dedim.gelmezze gelmesin ,eşimde annemde diyoki git özür dile yanlış anlamışsın ,
ben özürlük bişey yapmadım. :asıl benim küsmem lazım ona yağıza bakıcam dedi bakıcıyı vazgeçirdi,sonradanda bakmadı dedim işime sesini çıkarmadı.her seferinde böyle alınganlık yapıp huzurumu kaçırıyo.:47
off ne doluyum varya sabaha kadar yazasım var başınızı agrtmak istemiyorum..

son soru yarın aşı olmaya gidicez inş. önceden ağrı kesici weriyimmi siz werdiniz mi 1 yaş anneleriii:)
Arda oldu 1 yaş aşısını ben de evden çıkmadan vereyim diyodum kendimce ama unutmuşum hemşireye sordum bu aşı ateş yapmaz sadece kızamık aşısı 1 haftaya kadar kırmızı döküntü yapabilir dedi o da olmadı zaten iyi ki vermemişim boşuna vermiş olacaktım

yarışmayı seviyorsan bak faceboktan yuva maya yı beyen yarışmasına katıl belki ondada kazanırsın.
ben katıldım inşallah hediyem gelir:)ilgilenlere duyurulur 12 mart son gün.
sağol canım hemmen bakıyorum

ayy ben okurken sinir oldum senin halini hiç düşünemiyorum Allah yardımcın olsun bacım yaa böyle anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor

Şu an saat 02:50 ve ben hala şirketteyim, sabahlayacam malesef bu proje yüzünden (
Artık yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerimin altı morardı, siz düşünün halimi..
Sizleri çok özledim, ama sabah ben yine olmayacam, çünkü projeyi teslim edip eve gidip uyumayı düşünüyorum, kızımı 3 gündür görmüyorum, ne evimin düzeni kaldı ne de hayatımın,
çok yorgunuuummm..
Hepinizi seviyorum, enerji toplayıp, yeniden aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum, umarım beni özlemişsinizdir :))
Çok öpüldünüz..

Günün ilk günaydını da benden olsun, kafayı sıyırmak üzereyim, saat 07:00
Evime gitmek istiyorum, çok uykum var ((
Cumanız hayır olsun bu arada..

İkinci günaydında benden gelsin ,,,

elbetteki çok özledik seniii,,, dön artık aramıza,,,

Özür falan dileme,böyle kaynanaların her zaman kötü gelinler üstesinden gelmiştir.Bırak ne hali varsa görsün hatta surat as

Günün ilk günaydını da benden olsun, kafayı sıyırmak üzereyim, saat 07:00
Evime gitmek istiyorum, çok uykum var ((
Cumanız hayır olsun bu arada..

Offf bu nasıl iş,Allah yardımcın olsun.

günaydın günaydın
hani nerde mart anneleri uykusuzluktan sızıp kaldınızmı eyovvvvvvvvv
bizdede uykusuzluk başladı akşam 9 gibi yatıyor sabah 5 ve 6da tam anlamıyla zınk diye uyanıyorr :85: yasemin işin zor ama sanırım devamlı böyle olmaz halletmişsindir umarım iş ev hanımı vede anne olmak çok zor

günaydınnnnnnn
doğuım günümüzün arkasından:)
kahvaltısını yaptırdım şimdide ben yapıcam hava çok güzel dışarı cıkarmak istiyorum ama yerden kalkmıor ki ne bulsas eline almak istio agzına sokmak istio koşup yürümüo habire yere yapışcak:) temizlik yapcam artık bugün 3 gündür erteliorm bende kafaltımı yapıp başlicam inşş
umarım herkes iyidir.
eftelcim ismini unuttum ayline katılıyorum özür fln dileme bu kadın tepene çıkcak cinsten yanlış anlamışsa anlamaz bidahakine merak etme bnmde en sinir oldugum şey uyuttuktansonra uyandırılmasıdır. adam gibi çalsın kapıyı yada gelmesin!
yasemincim kolay gelsin cnm yaa bu derece yogun çalışıosun allah gücünü arttırsın
aylin nası gidio yeni işin geçen sana çalışmasan 1 sene keremitoyla olsan fln demiştim değer yani tecrübeyle sabit demiştim:) belki daa erken cıkabileceğin iş olur sonra..:S
burcuu hallettin mi vınn işini

Günaydın, hayırlı cumalar,

Yasemincim Allah kolaylık versin arkadaşım, bitiyormuş bugün çok şükür, iyive dinlenirsin inşallah. Seni tabisi çok özledik...

Nimet, özür falan dileme, ne hali varsa görsün, sinir oldum sabah sabah.

Geceyi çok zor geçirdik, burnu tıkandı, bi yeri ağrıdı sanırım, çığlık çığlığa ağladı, serum fizyolojik damlattım, Calpol verdim, iyice kıyameti kopardı. Uykuya daldığımızda saat 03.30'du, berbatım ve aklım evde.

Bu arada dün eve gittiğimde bakıcı çok sinirliydi, sonradan öğrendim ki kvalidem ilk günden kudurtmuş kadını, önümüzdeki günlerde kaçırmaz inşallah. Herşeye karışıyor herrrşeyeeee

Geçmişe çok bakamadım, herkesler iyidir inşallah...

ve;

İyi ki doğdun Alpiiişşşş, İyi ki doğdun Alpiiişşşş, mutlu yıllar sanaaaa
Kuduruk kuzucuğum, Allah sana sağlıklı, mutlu, huzurlu, upuzun bir ömür versin, nice güzel yaşların olsun, anneciğin hep güzel günlerini görsün inşallah...

Bugün doğan başka kuzumuz var mıydı ki?

Son düzenleme:

ne yaptıda bakısıyıda bu kadr kızdırabildi acep maşşalah :) doruğun derdi ne acaba ? gene diş mi ? üzüm gözlü kuzum benim,,,

canım bence artık erteleme yap bügün temizliğini hem havalar artık çok soğuk dışarı çıkmayın hasta olur miniğin,,,

o konuya en güzel çözüm benim durumum oldu :) annem bakıyor bana sadece sevmesi kalıyor hatta geceleride çok ağaldığında annem alıyro benden ilgileniyor saolsun :) şaka bi yana mevlaya şükredin sabredin geçecek elbet bu günler,,

Özür falan dileme,böyle kaynanaların her zaman kötü gelinler üstesinden gelmiştir.Bırak ne hali varsa görsün hatta surat as

Offf bu nasıl iş,Allah yardımcın olsun.

bencede ayline katılıyorum nimetcim sakın özür felan dileme özür diledikçe tepene çıkıyorlar,,, sürekli seni suçlu kötü görüyorlar,,,

Huysuzlanınca, karnı acıkmıştır yoğurdunu yedir demiş. Ebru da 2,5-3 saat olması lazım öğün aralarında demiş, bu itiraz etmiş. Kızcağız kek yapmış Doruk'a, peynirli, onu kahvaltısına koy demiş, Ebru kahvaltısında şunlar şunlar var zaten demiş, e keki ne zaman yedirecen diye tutturmuş. Bezini bunların yanında değiştirmek istememiş, niye burda değiştirmiyorsun diye laf etmmiş falan filan. Bu arada bana bunları kvalide anlattı, Ebru değil. Daha bir sürü şey, hem de ilk günden...

Dün de bana diyor ki, yarın perdeleri yıkayalım da kadın assın. Kadın perde falan asmaz dedim, o temizlikçi değil, Doruk'un bakıcısı. Cevap: E tamam Doruk'a biz bakarız, o da perdeleri asar. Buna ne anlatacan ki :84:
Doruk nezle oluyor sanırım, evi aradım şimdi, yine burnu tıkalıymış üzüm gözlünün :)

Allah annenden razı olsun, senin bugünlerde kendini dinlemeye, dinlenmeye çok ihtiyacın var.

Merve ben evde yapabilecek bi kadın değilim sıkılıyorum afakanlar basıyor,Kerem e tahammülsüz oluyorum o zaman,en iyisi benim çalışmam, ayrıca bi hayat standardı yakalamışken tek maaşa düşmemiz demek o standardın da düşmesi demek, o yüzden böylesi iyi.
Alpimin d.günün kutluyorum,iyiki katıldı aramıza,iyiki annesinin babasının yüzünü güldürdü,allah anneciğine damatlığını gösterir inşallah.
Burcuuuu sana da günaydın

Kızım bunlar aynı zamanda nezle oluyo:) bizimki de sümüklüböcek oldu foşur foşur dolanıyo ortalarda,2 akşam otrivine damlattım açtı iyice burnunu haberin olsun.
Bu arada benim dr.bozuntusu kocam Kerem in neden nezle olduğunu buldu:Ben çocuğu çorapsız yatırıyormuşum o da üşüyüp nezle oluyormuş, ayaklarını üşüttüğünden mi nezle oldu yani dedim,çok bilmiş bir şekilde evet dedi, sakın başkasının yanında söyleme gülmesinler sana diyebildim

Merve, Vınn işini halledemedim henüz, şu an müdürüm yerinde değil, ben de hiç bir iş yapmadan sizinle yazışıyorum :)

Baba pimpirik diyorsunuz ya, bizim bakıcıyı görseniz ne dersiniz kimbilir... Aradı az önce, Doruk gözlerini kaşıyormuş, iştahsızmış, burnu akıyormuş, doktora götür dedi. Dedim dur, nezle olmuştur, ıhlamur falan kaynat içir, ateşi çıkarsa haber ver. Hala ama doktor falan diyordu, hadi görüşürüz deyip kapattım. Allahım evde beni delirtmek için bir milli cephe mi oluştu nedir :26:

Bunlar birbirine çok yakın zamanlarda emeklemişlerdi zati. E ikisi de yürümüyor hala, hadi bakalım :)
Ali abime ayrıca güldüm, çok yaşasın
Doruk büyük ihtimalle geceleri üstünü örtmeyi şiddetle reddettiği ve son aldığım polar tulum yeterli gelmediği için nezle oldu.

27 Nilüferşahh 04.03.2010
28 Yaz34 04.03.2010
29 Handeozf 04.03.2010
30 Sumeyra05 04.03.2010
bugün kucaklarında olan mis kokulu melekler aramızda iyi ki doğdunuz....

Dogum günü Bebislerimizin Dogum günleri kutlu olsun Allah saglikli huzurlu YIllar nasip etsin hepsine insallah !!!

Bizdede hazirliklar devam ediyor. 12.03. Cumartesi Dogum günümüz.
Evde yapmiyoruz biz, oyun parkindan yer kiraladik. Biraz kalabalik olacagiz gibi görünüyor.

Simdi geriye sadece Tugranin Kiyafeti kaldi, ondada kararsizim belki sunu almayi düsünüyorum, ne dersiniz?

Sonra zaten rahat oynayanilmesi icin esofman takimi giydircem.

YAKIŞIR TUĞRA 'YA ÇOK GÜZEL BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…