- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.601
Dogum günü Bebislerimizin Dogum günleri kutlu olsun Allah saglikli huzurlu YIllar nasip etsin hepsine insallah !!!
Bizdede hazirliklar devam ediyor. 12.03. Cumartesi Dogum günümüz.
Evde yapmiyoruz biz, oyun parkindan yer kiraladik. Biraz kalabalik olacagiz gibi görünüyor.
Simdi geriye sadece Tugranin Kiyafeti kaldi, ondada kararsizim belki sunu almayi düsünüyorum, ne dersiniz?
Sonra zaten rahat oynayanilmesi icin esofman takimi giydircem.
HERKESE GÜNAYDIN
Bugün doğan bebişlere nice yıllar diliyorum
sabah mert şurup şişesini eline alıp gezerken yere düştü şişe tuzla buz oldu ellerine hep cam kırkları battıçok ağladı yavrum camları temizleyip yarabandı yapıştırdım çok derin değil kesikler ama çok korktu oğlum burnundada bi çizik var babası olacak gerizekalı bana bağırdı sen ne biçim annesin eline niye veriyon ilaç şişesini diye yavrum iyice ağladı o bağırınca zaten üstünü giyinip çıktı gitti beni o halde yanlız bıraktı bende oğlumu bırakamadım melek geldi evi temizledim heryer cam kırığı olmuştu çünkü kahvaltısını yaptırdım uyuttum öyle geldim işe canım çok sıkkın küstüm o gıcık kocaya
HERKESE GÜNAYDIN
sabah mert şurup şişesini eline alıp gezerken yere düştü şişe tuzla buz oldu ellerine hep cam kırkları battıçok ağladı yavrum camları temizleyip yarabandı yapıştırdım çok derin değil kesikler ama çok korktu oğlum burnundada bi çizik var babası olacak gerizekalı bana bağırdı sen ne biçim annesin eline niye veriyon ilaç şişesini diye yavrum iyice ağladı o bağırınca zaten üstünü giyinip çıktı gitti beni o halde yanlız bıraktı bende oğlumu bırakamadım melek geldi evi temizledim heryer cam kırığı olmuştu çünkü kahvaltısını yaptırdım uyuttum öyle geldim işe canım çok sıkkın küstüm o gıcık kocaya
Huysuzlanınca, karnı acıkmıştır yoğurdunu yedir demiş. Ebru da 2,5-3 saat olması lazım öğün aralarında demiş, bu itiraz etmiş. Kızcağız kek yapmış Doruk'a, peynirli, onu kahvaltısına koy demiş, Ebru kahvaltısında şunlar şunlar var zaten demiş, e keki ne zaman yedirecen diye tutturmuş. Bezini bunların yanında değiştirmek istememiş, niye burda değiştirmiyorsun diye laf etmmiş falan filan. Bu arada bana bunları kvalide anlattı, Ebru değil. Daha bir sürü şey, hem de ilk günden...
Dün de bana diyor ki, yarın perdeleri yıkayalım da kadın assın. Kadın perde falan asmaz dedim, o temizlikçi değil, Doruk'un bakıcısı. Cevap: E tamam Doruk'a biz bakarız, o da perdeleri asar. Buna ne anlatacan ki :84:
Doruk nezle oluyor sanırım, evi aradım şimdi, yine burnu tıkalıymış üzüm gözlünün :)
Allah annenden razı olsun, senin bugünlerde kendini dinlemeye, dinlenmeye çok ihtiyacın var.
Kızım bunlar aynı zamanda nezle oluyo:) bizimki de sümüklüböcek oldu foşur foşur dolanıyo ortalarda,2 akşam otrivine damlattım açtı iyice burnunu haberin olsun.
Bu arada benim dr.bozuntusu kocam Kerem in neden nezle olduğunu buldu:Ben çocuğu çorapsız yatırıyormuşum o da üşüyüp nezle oluyormuş, ayaklarını üşüttüğünden mi nezle oldu yani dedim,çok bilmiş bir şekilde evet dedi, sakın başkasının yanında söyleme gülmesinler sana diyebildim
Merve, Vınn işini halledemedim henüz, şu an müdürüm yerinde değil, ben de hiç bir iş yapmadan sizinle yazışıyorum :)
Baba pimpirik diyorsunuz ya, bizim bakıcıyı görseniz ne dersiniz kimbilir... Aradı az önce, Doruk gözlerini kaşıyormuş, iştahsızmış, burnu akıyormuş, doktora götür dedi. Dedim dur, nezle olmuştur, ıhlamur falan kaynat içir, ateşi çıkarsa haber ver. Hala ama doktor falan diyordu, hadi görüşürüz deyip kapattım. Allahım evde beni delirtmek için bir milli cephe mi oluştu nedir :26:
Dogum günü Bebislerimizin Dogum günleri kutlu olsun Allah saglikli huzurlu YIllar nasip etsin hepsine insallah !!!
Bizdede hazirliklar devam ediyor. 12.03. Cumartesi Dogum günümüz.
Evde yapmiyoruz biz, oyun parkindan yer kiraladik. Biraz kalabalik olacagiz gibi görünüyor.
Simdi geriye sadece Tugranin Kiyafeti kaldi, ondada kararsizim belki sunu almayi düsünüyorum, ne dersiniz?
Sonra zaten rahat oynayanilmesi icin esofman takimi giydircem.
HERKESE GÜNAYDIN
amin canım amin annemin tek dileği bizim mutlu olmamız,,, ben gülünce oda gülüyor çünki ,,,
kayınvalidene hiç biş idiyemeyeceğim ,, mevlam sabır versin size,,,çünki düzelmez bu tavırlar,,,doruk paşama da geçmiş olsun,,, perdeleri kayınvaliden takabilir kanımca :)
eşineve senin cevabına
bakıcı doruğu sahiplenmiş güzel bişi bu ama sen ona senin pimpirikli halinden bahset ki yoksa durum çıkmaza girecek sanırım :) doruğu düşünüyorum ielrde eline diken batsa doktora koşan bi çocuk olacak kızıyorum size
çok beğendim kesinlikle al bu takımı
canım çok üzüldüm geçmiş olsun ,,, mert in inşallah bişeyi yoktur arayıp sorduğunda bizede haber ver ,, eşinede eminim arayıp gönlünü alır üzülme,, oda korkmuştur tabi verdiği tepki hoş değil ama eşinde öyle kötü bi adam değil biliyoruz :)
herkese günaydın
Hasretcim günaydın, geldi mi nihayet laptop? nasıl geçti partiniz, foto yüklesene face'e
Gülşan çok geçmiş olsun cnm benim yaa, Allahtan derin kesikler değilmiş kıyamam yavrum( bu ara fazla kaza atlatıyo sanki, ayetelkürsi falan okusan üzerine iyi gelir cnm. kocanı da boşver, sabah uyku mahmuruyken insan ne dediğini bilmiyor,sinirli oluyor. senin kocan çabuk affedilmeyi hakediyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?