2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok beğendimmm
Böyle şık bişey aradım ama bulamadım.almanya sitesinden alıyorsun di mi bunu?türkiye olsa ben de alayım
Ne aldınız millet d.günü için erkek bebelere kıyafet?

HERKESE GÜNAYDIN
Bugün doğan bebişlere nice yıllar diliyorum
sabah mert şurup şişesini eline alıp gezerken yere düştü şişe tuzla buz oldu ellerine hep cam kırkları battı çok ağladı yavrum camları temizleyip yarabandı yapıştırdım çok derin değil kesikler ama çok korktu oğlum burnundada bi çizik var babası olacak gerizekalı bana bağırdı sen ne biçim annesin eline niye veriyon ilaç şişesini diye yavrum iyice ağladı o bağırınca zaten üstünü giyinip çıktı gitti beni o halde yanlız bıraktı bende oğlumu bırakamadım melek geldi evi temizledim heryer cam kırığı olmuştu çünkü kahvaltısını yaptırdım uyuttum öyle geldim işe canım çok sıkkın küstüm o gıcık kocaya

Zelihacım Tuğra için beğendiğin kıyafet çok hoş, çok beğendim... Ben de Doruk'a buna benzer bişey aldım, yarın giyecek, pazar günü yüklerim resmilerini, fikrin olur :)

Demir, Elif ve Haktan kuzularımız da iyi ki doğmuşlar, iyi ki annelerinin ve topiğimizin melekleri olmuşlar, Allah nice yaşlarını kutlamayı nasip etsin.

Aylin, buralarda smokin tarzı şeyler çok var, fiyatlar 60-70 lira civarında, hatta Zeliha'nın beğendiği takımın aynı renginden vardı, yelek yakası, pantolonun kuşağı ve papyonu parlak gri, tam takım 70 lira. Ya da Doruk'un kıyafetine bir bak, beğenirsen onu yollarım :)

çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm şimdi ...

günaydın:)

haftanın son günü kociş de haftasonu için geliyor:)) güzel bir gün yani biraz yoğunum ama olsun...
gülşan gecmiş olsun benimki de sever şişeleri..ucuz atlatmışsınız allahtan

doğum günü bebeklrini de kutluyorumm nice yaslara..
gecmişe bakamadım cok iyi atlamışsam sorry

Aylin, Burcu tsk ederim büyük ihtimal alirim herhalde bunu. Evet Alman sitesinden bakiyorum...
Doruk kuzuyada nasil yakisir takimi eminim

Gülsan canim cok gecmis olsun...Artik kuzcuklarin böyle kazalar artmaya basladi, cok dikkat etmemiz lazim

Gülşancım, çok geçmiş olsun Mert'ime, Allah beterinden korusun.
Oluyor böyle kazalar, doruk da dün çekmeceye parmağını sıkıştırdı. Ne kadar dikkat etsek de olacak, canlarını acıta acıta kendilerini korumayı öğrenecekler.
Koca konusunu boşver, hepsi bi cins bunların, küs, aklı başına gelsin.

amin canım amin annemin tek dileği bizim mutlu olmamız,,, ben gülünce oda gülüyor çünki ,,,

kayınvalidene hiç biş idiyemeyeceğim ,, mevlam sabır versin size,,,çünki düzelmez bu tavırlar,,, doruk paşama da geçmiş olsun,,, perdeleri kayınvaliden takabilir kanımca :)

eşine ve senin cevabına

bakıcı doruğu sahiplenmiş güzel bişi bu ama sen ona senin pimpirikli halinden bahset ki yoksa durum çıkmaza girecek sanırım :) doruğu düşünüyorum ielrde eline diken batsa doktora koşan bi çocuk olacak kızıyorum size

çok beğendim kesinlikle al bu takımı

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ,,, mert in inşallah bişeyi yoktur arayıp sorduğunda bizede haber ver ,, eşinede eminim arayıp gönlünü alır üzülme,, oda korkmuştur tabi verdiği tepki hoş değil ama eşinde öyle kötü bi adam değil biliyoruz :)

Günaydınlarrr

Bugün 4 doğumgünü bebeği var, hepsine nice yıllar diliyorum, çok ama çok mutlu olsunlar hep inşallah

Takmaz anacım, kontestir kendisi. Az önce aldığım habere göre sabah eşime hala perde muhabbeti yapıyormuş

Ben öyle hapşırınca doktora götürme yanlısı değilim, ateşi bile çıksa hemen götürmem, bana niye kızıyorsun bea

Annenin dileği en kısa zamanda gerçek olacak inşallah, Allah tüm dileklerini senin güzel kalbine göre versin

canlarım selam işlerimin yoğunluğundan siteye bir türlü girmek nasib olmadı.Face den yakalayabildiklerimin doğum günlerini kutladım ama kaçırdığım ve denk gelmeyenler olursa tüm bebiklerimizin ilk yaşları kutlu olsun ömürleri uzun olsun hep sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah.
bende 12.03 de yapıcam doğum günüsünü evde kutlicaz ankaralı hatunları beklerim.
çok çok öpüyorum hepinizi.dediğim gibi doğum gününü kaçırdıklarım kusura bakmasın lütfen.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
canım çok sıkkın bugün, eve gitsemde oğluma sarılsam hergün yeni bi kaza atlatıyo yavrum
ben biraz dolaşayım kızlar öpüyom hepinizi

Hasretcim günaydın, geldi mi nihayet laptop? nasıl geçti partiniz, foto yüklesene face'e

Gülşan çok geçmiş olsun cnm benim yaa, Allahtan derin kesikler değilmiş kıyamam yavrum( bu ara fazla kaza atlatıyo sanki, ayetelkürsi falan okusan üzerine iyi gelir cnm. kocanı da boşver, sabah uyku mahmuruyken insan ne dediğini bilmiyor,sinirli oluyor. senin kocan çabuk affedilmeyi hakediyor:))

bana dediklerinden dolayı kızmıyorum aslında sinirlenir saniyesinde unutur benim kocam aslında dediklerinde de haklılık payı var dikkat etmeliydim çünkü benim yanımdaydı mert ama kaç kere dedim şu çocuğun yanında bağırarak konuşma diye,iştekilere kızar bağırır bazen evde oğlum hemen korkup ağlar alışık değil,çocuk elinin acımasına değil babasının bağırmasına ağladı daha çok melekle konuştum şimdi suskun suskun yatıyomuş tv karşısında hiç hayra alamet değil kuduruk oğlum hiç yatmaz öyle evde sabah akşam ayetel kürsi nas felak okuyom ama kendi nazarımmı deyiyo acaba

herkese günaydın:80:

bugün benim minik serserimle kucaklaşmamın tam 1.yıldönümü.onu kollarıma aldığım gün bugün.o benim güneşim,o benim yaşam kaynağım,o benim dünyam.Allah uzun,sağlıklı ömür versin ona ve tabi tüm bebeklerimize.
DOĞUM GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.
HAKTAN,DEMİR VE ELİF in doğumgünü kultu olsun,nice yaşlara.

çok uykusuzum,Alp dün gece mahvetti beni.gecenin saat 5 i.adam ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor,oyun oynuyor.artık durduramıyorum kıpırcanı.sürekli hareket halinde,ama görmeniz lazım,ne hareket,ne hareket.dün odada yanlız kaldı.bir geldimki sehpanın başında ayağa dikilmiş,su dolu bardağı devirmiş,şap şap oynuyor,heryeri sırılsıklam
doğumgünü hazırlıklarımız tamam gibi.yarın akşam akçay da bir cafede kutlayacağız.pastamız 1 şeklinde ama kremadan,şeker hamurundan değil.şeker hamurunun dilimine 10 lira istedilerkıyafetini aldık.istediğim Zeliha nın beğendiği gibi birşeydi,ama maalesef buralarda bulamadım.lcw dan kareli kırmızı gömlek,lacivert fermuarlı bir yelek ve papyon aldık.bunlarda güzel,spor ve şık olacak şehzade.ben kendime bişey bulamadım
eşim pazartesi yeni işine başlayacak,çok şükür.
bizde haberler böyle.çok uzun oldu,MERAL OKUMAZ ŞİMDİ

Hasretcim hoşgeldin...
Geçen hafta ne face'e ne kk'ya giremedim, bende telefonun da yok, bir türlü kutlayamadım Cery'nin doğum gününü, kusura bakma nolur. Geçmiş doğum günü kutlu olsun kuzunun, sağlıkla, huzurla nice güzel yaşları olsun kudura kudura :)

Gülşan, Doruk'un yanında bağırılmasına, hatta gerginliklerin yansıtılmasına ben de çok kızıyorum, hemen anlıyorlar artık. Ama eşin de telaşla boş bulundu demek ki, idare et.

Sanırım benim kuzunun sıkıntısı 6. dişten, annem eli sürekli ağzında diyor, 5. dişi çıkarırken olduğu gibi yemeyip öğürüyormuş. Diş biraz burun akıntısı yapıyordu di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…