- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.621
Geçmiş olsun cnm. Ben de geçen gün Pelin'i benim ilaçlarımdan birini yerken yakaladımbana dediklerinden dolayı kızmıyorum aslında sinirlenir saniyesinde unutur benim kocam aslında dediklerinde de haklılık payı var dikkat etmeliydim çünkü benim yanımdaydı mert ama kaç kere dedim şu çocuğun yanında bağırarak konuşma diye,iştekilere kızar bağırır bazen evde oğlum hemen korkup ağlar alışık değil,çocuk elinin acımasına değil babasının bağırmasına ağladı daha çokmelekle konuştum şimdi suskun suskun yatıyomuş tv karşısında hiç hayra alamet değil kuduruk oğlum hiç yatmaz öyle evde sabah akşam ayetel kürsi nas felak okuyom ama kendi nazarımmı deyiyo acaba
Doğumgününüz kutlu olsun Yazgı..herkese günaydın:80:
bugün benim minik serserimle kucaklaşmamın tam 1.yıldönümü.onu kollarıma aldığım gün bugün.o benim güneşim,o benim yaşam kaynağım,o benim dünyam.Allah uzun,sağlıklı ömür versin ona ve tabi tüm bebeklerimize.
DOĞUM GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.
HAKTAN,DEMİR VE ELİF in doğumgünü kultu olsun,nice yaşlara.
çok uykusuzum,Alp dün gece mahvetti beni.gecenin saat 5 i.adam ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor,oyun oynuyor.artık durduramıyorum kıpırcanı.sürekli hareket halinde,ama görmeniz lazım,ne hareket,ne hareket.dün odada yanlız kaldı.bir geldimki sehpanın başında ayağa dikilmiş,su dolu bardağı devirmiş,şap şap oynuyor,heryeri sırılsıklam
doğumgünü hazırlıklarımız tamam gibi.yarın akşam akçay da bir cafede kutlayacağız.pastamız 1 şeklinde ama kremadan,şeker hamurundan değil.şeker hamurunun dilimine 10 lira istedilerkıyafetini aldık.istediğim Zeliha nın beğendiği gibi birşeydi,ama maalesef buralarda bulamadım.lcw dan kareli kırmızı gömlek,lacivert fermuarlı bir yelek ve papyon aldık.bunlarda güzel,spor ve şık olacak şehzade.ben kendime bişey bulamadım
eşim pazartesi yeni işine başlayacak,çok şükür.
bizde haberler böyle.çok uzun oldu,MERAL OKUMAZ ŞİMDİ
Hasretcim hoşgeldin...
Geçen hafta ne face'e ne kk'ya giremedim, bende telefonun da yok, bir türlü kutlayamadım Cery'nin doğum gününü, kusura bakma nolur. Geçmiş doğum günü kutlu olsun kuzunun, sağlıkla, huzurla nice güzel yaşları olsun kudura kudura :)
Gülşan, Doruk'un yanında bağırılmasına, hatta gerginliklerin yansıtılmasına ben de çok kızıyorum, hemen anlıyorlar artık. Ama eşin de telaşla boş bulundu demek ki, idare et.
Sanırım benim kuzunun sıkıntısı 6. dişten, annem eli sürekli ağzında diyor, 5. dişi çıkarırken olduğu gibi yemeyip öğürüyormuş. Diş biraz burun akıntısı yapıyordu di mi?
Selam herkese..
Napıyosunuz ii misiniz?Bebeler de ii mi?
bana dediklerinden dolayı kızmıyorum aslında sinirlenir saniyesinde unutur benim kocam aslında dediklerinde de haklılık payı var dikkat etmeliydim çünkü benim yanımdaydı mert ama kaç kere dedim şu çocuğun yanında bağırarak konuşma diye,iştekilere kızar bağırır bazen evde oğlum hemen korkup ağlar alışık değil,çocuk elinin acımasına değil babasının bağırmasına ağladı daha çokmelekle konuştum şimdi suskun suskun yatıyomuş tv karşısında hiç hayra alamet değil kuduruk oğlum hiç yatmaz öyle evde sabah akşam ayetel kürsi nas felak okuyom ama kendi nazarımmı deyiyo acaba
herkese günaydın:80:
bugün benim minik serserimle kucaklaşmamın tam 1.yıldönümü.onu kollarıma aldığım gün bugün.o benim güneşim,o benim yaşam kaynağım,o benim dünyam.Allah uzun,sağlıklı ömür versin ona ve tabi tüm bebeklerimize.
çok uykusuzum,Alp dün gece mahvetti beni.gecenin saat 5 i.adam ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor,oyun oynuyor.artık durduramıyorum kıpırcanı.sürekli hareket halinde,ama görmeniz lazım,ne hareket,ne hareket.dün odada yanlız kaldı.bir geldimki sehpanın başında ayağa dikilmiş,su dolu bardağı devirmiş,şap şap oynuyor,heryeri sırılsıklam
doğumgünü hazırlıklarımız tamam gibi.yarın akşam akçay da bir cafede kutlayacağız.pastamız 1 şeklinde ama kremadan,şeker hamurundan değil.şeker hamurunun dilimine 10 lira istedilerkıyafetini aldık.istediğim Zeliha nın beğendiği gibi birşeydi,ama maalesef buralarda bulamadım.lcw dan kareli kırmızı gömlek,lacivert fermuarlı bir yelek ve papyon aldık.bunlarda güzel,spor ve şık olacak şehzade.ben kendime bişey bulamadım
Hasretcim hoşgeldin...
Geçen hafta ne face'e ne kk'ya giremedim, bende telefonun da yok, bir türlü kutlayamadım Cery'nin doğum gününü, kusura bakma nolur. Geçmiş doğum günü kutlu olsun kuzunun, sağlıkla, huzurla nice güzel yaşları olsun kudura kudura :)
Gülşan, Doruk'un yanında bağırılmasına, hatta gerginliklerin yansıtılmasına ben de çok kızıyorum, hemen anlıyorlar artık. Ama eşin de telaşla boş bulundu demek ki, idare et.
Sanırım benim kuzunun sıkıntısı 6. dişten, annem eli sürekli ağzında diyor, 5. dişi çıkarırken olduğu gibi yemeyip öğürüyormuş. Diş biraz burun akıntısı yapıyordu di mi?
Hasretcim hoşgeldin...
Esimde bunu begenmis az önce telde konustukda....
Bakmak istersiniz bu C&A da. Türkiyedede var bildigim kadariyla herhalde.
Spor Takim daha cok yakisir diyor.
herkese günaydın:80:
Geçmiş olsun cnm. Ben de geçen gün Pelin'i benim ilaçlarımdan birini yerken yakaladım(( Biraz daha geç kalsaymışım nolurdu bilemiyorum!!
Doğumgününüz kutlu olsun Yazgı..
Ben anlamadım.. Nasıl dilimine 10TL??? Pasta dilim dilim mi??? Ayrıca o şeker hamuru o kdr pahalı bişe diil ki.. Normak pastanın üzerine sen bile yapabilirsin..
Evet akıntı da yapıyo, salya da yapıyo, pişik de yapıyo.. yapıyo da yapıyo...
tam eymeni uyuttum bıraktım aşağıdan zile bastılar, kimo diyorum pardon yanlış oldu diyor gerizekalıinip dövecektim neredeyse adamı, uyandı kuzu şimdi (
selam cnm hamdolsun iyiyiz ufak tefek hastalıklar harici, sizden naber?
doğru çocuklar bağırış çağırıştan çok etkileniyo
hee sen öyle san canımı dişime takıp okudum:)) beni terbiye ettiniz burda, artık okuyorum herşeyiAlp paşamın doğumgününü bir kez daha kutlayayım, nice senelere inş. cnm
evet eymende hafif oluyo burun akıntısı da, sanırım bizim de 6.diş geliyo artık bizde de mızmızlık var. e 5. çıkalı 1 ayı geçti zaten niye bu kadar ara oldu anlamadım
Ne bilim anacım, ne biçim bi sektörmüş bu böyle!!!Kıymetcim yok pasta dilim dilim olmuyo:)) 15 kişilik pasta 150 oluyo işte, kişi sayısına göre artıyo fiyat
selamlar,
yaralı bocugunuz geldııııııııı :)))
Sana noldu bacı????
nolsun anacım.dudagımın ve burnumun yerındekı ucuklar yara oldu.oglus bı kafa koydu patlattı hepsını.
bırde elmacık kemıgıme ayrıca kafa attı.surat zatı normal degıldı ıyıce yamuldu :)))
geçmiş olsun cnm yaa. ameliyat mevzuu için ne dedi eşin
Eli ağırmış doğuhan beyin!Geçmiş olsun.nolsun anacım.dudagımın ve burnumun yerındekı ucuklar yara oldu.oglus bı kafa koydu patlattı hepsını.
bırde elmacık kemıgıme ayrıca kafa attı.surat zatı normal degıldı ıyıce yamuldu :)))
soyle gelisti canim.anlattim doktorun dediklerini.icden kemigin egri oldugunu ameliyatin emzirme donemi bittikden sonra yapilmasi gerektigini, tek burun deligi ile nefes aldigimi soyledigini, ameliyati olmazsam ileride problem cikacagini, sadece icini yaptirsamda her halukarda burnumun kirilmasi gerektigini vs vs anlattim.
bir yil daha idare et askim Doguhan`i sutten kestigimizde yaptiralim dedi
niri niri ni niri niri ni
Esin canim dun senin bahsettigin vaser lipo nun yerine, kavitasyonun baska bir modeli cikmis.adini ogreneyim mi senin icin?
Eli ağırmış doğuhan beyin!Geçmiş olsun.
Hadi hayırlı olsun:)
canım yazmıştım kavitasyona gittim 7 seans hiçbi işe yaramadı ben artık o yöntemlere inanmıyorum başka şeyler de denemiştim zamanında ben doktorumu da buldum ayısta istanbuldayım hasta ziyaretine beklerim anacım
bu arada aynı kemik eyriliği bendede var htta sülalemde var 40 yaşındaki amcam geçen sene ameliyat oldu sağlıklı nefes alamadığından ciğerleri 70 yaşında insan ciğeri gibiymiş benimde yaptırmam lazım ama salladım durdum beki lipoyla aynı anda yaptırırım sende ihmal etme
canım yazmıştım kavitasyona gittim 7 seans hiçbi işe yaramadı ben artık o yöntemlere inanmıyorum başka şeyler de denemiştim zamanında ben doktorumu da buldum ayısta istanbuldayım hasta ziyaretine beklerim anacım
bu arada aynı kemik eyriliği bendede var htta sülalemde var 40 yaşındaki amcam geçen sene ameliyat oldu sağlıklı nefes alamadığından ciğerleri 70 yaşında insan ciğeri gibiymiş benimde yaptırmam lazım ama salladım durdum beki lipoyla aynı anda yaptırırım sende ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?