2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm. Ben de geçen gün Pelin'i benim ilaçlarımdan birini yerken yakaladım(( Biraz daha geç kalsaymışım nolurdu bilemiyorum!!
Doğumgününüz kutlu olsun Yazgı..
Ben anlamadım.. Nasıl dilimine 10TL??? Pasta dilim dilim mi??? Ayrıca o şeker hamuru o kdr pahalı bişe diil ki.. Normak pastanın üzerine sen bile yapabilirsin..

Evet akıntı da yapıyo, salya da yapıyo, pişik de yapıyo.. yapıyo da yapıyo...

tam eymeni uyuttum bıraktım aşağıdan zile bastılar, kimo diyorum pardon yanlış oldu diyor gerizekalı inip dövecektim neredeyse adamı, uyandı kuzu şimdi(

Selam herkese..
Napıyosunuz ii misiniz?Bebeler de ii mi?

selam cnm hamdolsun iyiyiz ufak tefek hastalıklar harici, sizden naber?

doğru çocuklar bağırış çağırıştan çok etkileniyo

hee sen öyle san canımı dişime takıp okudum:)) beni terbiye ettiniz burda, artık okuyorum herşeyi Alp paşamın doğumgününü bir kez daha kutlayayım, nice senelere inş. cnm

evet eymende hafif oluyo burun akıntısı da, sanırım bizim de 6.diş geliyo artık bizde de mızmızlık var. e 5. çıkalı 1 ayı geçti zaten niye bu kadar ara oldu anlamadım

Esimde bunu begenmis az önce telde konustukda....
Bakmak istersiniz bu C&A da. Türkiyedede var bildigim kadariyla herhalde.

Spor Takim daha cok yakisir diyor.

Evet oluyor...bizde salya sümük birbirine karisiyor neredeyse diyebilirim

Zelihacım iliki de çok güzeldi ama bu spor takım bana da daha hoş geldi, bebeklere çok kalasik sevmiyorum ben de

Yerim onun kıyafetini, güle güle giysin.
Tekrar kutlu olsun doğum gününüz...

Hee, çok az pişik de vardı dün, ondan demek ki...
Diş kesinleşmiştir, rahatladım gari...
Yalnız 5 ve 6'yı bu kadar zor çıkaran bir çocuğun azo ve köpek dişlerini çıkararkenki halini düşünemiyorum :18:

Bu arada size de geçmiş olsun kıymet, ucuz atlatmışsınız...

Gerizekalı işte bunlar, geçen gün de biri bizim kapıyı çaldı öyle, sucudan geliyormuş, broşür dağıtıyormuş, burnundan sokacaktım broşürleri

Kıymetcim yok pasta dilim dilim olmuyo:)) 15 kişilik pasta 150 oluyo işte, kişi sayısına göre artıyo fiyat
Ne bilim anacım, ne biçim bi sektörmüş bu böyle!!!
O paranın 1/4ini verin ben pastaların alasını yapim size :76: Aslında o kdr kolay ki o pastaları yapmak.Belki bi tek üzerindeki bebek,çiçek şekilleri fln oyalayabilir..

Bu arada bebelere Kraft Omega oto koltuğu alan anneler, bu oto koltuğu 9-25 kg mu yoksa 0-18 i de var mı? Ve kaç paraya aldınız??

nolsun anacım.dudagımın ve burnumun yerındekı ucuklar yara oldu.oglus bı kafa koydu patlattı hepsını.
bırde elmacık kemıgıme ayrıca kafa attı.surat zatı normal degıldı ıyıce yamuldu :)))

geçmiş olsun cnm yaa. ameliyat mevzuu için ne dedi eşin

geçmiş olsun cnm yaa. ameliyat mevzuu için ne dedi eşin

soyle gelisti canim.anlattim doktorun dediklerini.icden kemigin egri oldugunu ameliyatin emzirme donemi bittikden sonra yapilmasi gerektigini, tek burun deligi ile nefes aldigimi soyledigini, ameliyati olmazsam ileride problem cikacagini, sadece icini yaptirsamda her halukarda burnumun kirilmasi gerektigini vs vs anlattim.
bir yil daha idare et askim Doguhan`i sutten kestigimizde yaptiralim dedi
niri niri ni niri niri ni

nolsun anacım.dudagımın ve burnumun yerındekı ucuklar yara oldu.oglus bı kafa koydu patlattı hepsını.
bırde elmacık kemıgıme ayrıca kafa attı.surat zatı normal degıldı ıyıce yamuldu :)))
Eli ağırmış doğuhan beyin!Geçmiş olsun.
Hadi hayırlı olsun:)

Esin canim dun senin bahsettigin vaser lipo nun yerine, kavitasyonun baska bir modeli cikmis.adini ogreneyim mi senin icin?

canım yazmıştım kavitasyona gittim 7 seans hiçbi işe yaramadı ben artık o yöntemlere inanmıyorum başka şeyler de denemiştim zamanında ben doktorumu da buldum ayısta istanbuldayım hasta ziyaretine beklerim anacım
bu arada aynı kemik eyriliği bendede var htta sülalemde var 40 yaşındaki amcam geçen sene ameliyat oldu sağlıklı nefes alamadığından ciğerleri 70 yaşında insan ciğeri gibiymiş benimde yaptırmam lazım ama salladım durdum beki lipoyla aynı anda yaptırırım sende ihmal etme

ok istersen nezaretci olarak kalirim ben yatacaksan.dr kim ? burun icinde Emre Ilhan iyi diyorlar.
nefes alamamanin cigerlere zarar verdigini bilmiyordum.:26:
cok gecmis olsun amcana

ok istersen refakatci olarak kalirim ben yatacaksan.dr kim ? burun icinde Emre Ilhan iyi diyorlar.
nefes alamamanin cigerlere zarar verdigini bilmiyordum.:26:
cok gecmis olsun amcana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…