- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.641
Esimde bunu begenmis az önce telde konustukda....
Bakmak istersiniz bu C&A da. Türkiyedede var bildigim kadariyla herhalde.
Spor Takim daha cok yakisir diyor.
HERKESE GÜNAYDIN
Bugün doğan bebişlere nice yıllar diliyorum
sabah mert şurup şişesini eline alıp gezerken yere düştü şişe tuzla buz oldu ellerine hep cam kırkları battıçok ağladı yavrum camları temizleyip yarabandı yapıştırdım çok derin değil kesikler ama çok korktu oğlum burnundada bi çizik var babası olacak gerizekalı bana bağırdı sen ne biçim annesin eline niye veriyon ilaç şişesini diye yavrum iyice ağladı o bağırınca zaten üstünü giyinip çıktı gitti beni o halde yanlız bıraktı bende oğlumu bırakamadım melek geldi evi temizledim heryer cam kırığı olmuştu çünkü kahvaltısını yaptırdım uyuttum öyle geldim işe canım çok sıkkın küstüm o gıcık kocaya
herkese günaydın:80:
bugün benim minik serserimle kucaklaşmamın tam 1.yıldönümü.onu kollarıma aldığım gün bugün.o benim güneşim,o benim yaşam kaynağım,o benim dünyam.Allah uzun,sağlıklı ömür versin ona ve tabi tüm bebeklerimize.
DOĞUM GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.
HAKTAN,DEMİR VE ELİF in doğumgünü kultu olsun,nice yaşlara.
çok uykusuzum,Alp dün gece mahvetti beni.gecenin saat 5 i.adam ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor,oyun oynuyor.artık durduramıyorum kıpırcanı.sürekli hareket halinde,ama görmeniz lazım,ne hareket,ne hareket.dün odada yanlız kaldı.bir geldimki sehpanın başında ayağa dikilmiş,su dolu bardağı devirmiş,şap şap oynuyor,heryeri sırılsıklam
doğumgünü hazırlıklarımız tamam gibi.yarın akşam akçay da bir cafede kutlayacağız.pastamız 1 şeklinde ama kremadan,şeker hamurundan değil.şeker hamurunun dilimine 10 lira istedilerkıyafetini aldık.istediğim Zeliha nın beğendiği gibi birşeydi,ama maalesef buralarda bulamadım.lcw dan kareli kırmızı gömlek,lacivert fermuarlı bir yelek ve papyon aldık.bunlarda güzel,spor ve şık olacak şehzade.ben kendime bişey bulamadım
eşim pazartesi yeni işine başlayacak,çok şükür.
bizde haberler böyle.çok uzun oldu,MERAL OKUMAZ ŞİMDİ
Esimde bunu begenmis az önce telde konustukda....
Bakmak istersiniz bu C&A da. Türkiyedede var bildigim kadariyla herhalde.
Spor Takim daha cok yakisir diyor.
nolsun anacım.dudagımın ve burnumun yerındekı ucuklar yara oldu.oglus bı kafa koydu patlattı hepsını.
bırde elmacık kemıgıme ayrıca kafa attı.surat zatı normal degıldı ıyıce yamuldu :)))
agir olmazmi hayatim.mutfakdaki sandalyeyi alip girise kadar goturuyor minik ayi boganim.masallah kuvvetli bi cocuk.
dun bide babaannesini tokatlamis.anneannesinin burnuna kafa atmis
sagol canim benim.
ok istersen refakatci olarak kalirim ben yatacaksan.dr kim ? burun icinde Emre Ilhan iyi diyorlar.
nefes alamamanin cigerlere zarar verdigini bilmiyordum.:26:
cok gecmis olsun amcana
meral bencede dene çünkü bizim pastamız iirençti ben öle şekilli fln yaptırmadım en küçük turtadan al dedim eşime 3ümüzdük cunku krema namına bişi yoktu 3 kat aralardada krem şanti bende krem şantiyi sewmem hiç güzel diildi we 18 liraymş çüş dedim keşke pastaban alıp kendim yapsaydım o 18 e de kızıma bişi alsaydım nası pişman oldum. memlekette annemlerle 8 e aldık aynı boy meyveli we inanılmaz lezzetliydi.
güzel oldu doğum günümüz giyindik 3ümüzde resim çektik bol bol ailecek:) minik kızımızla minik ailecek:) 2 mum erid ibiz çekesiye:) kuzumu yıkadık sonrada uyudu noluo demiştir bi telaş:) rabbim hepimizin yawrularını korusun inşş.
son soru yarın aşı olmaya gidicez inş. önceden ağrı kesici weriyimmi siz werdiniz mi 1 yaş anneleriii:)
slm millet
zor bir gece geçirdik deniz bey dellendi gece gece saat birde hala uyanıktı sonra nasıl uyudu hiç bilmiyorum babasıyla amcası uğraşıyordu en songecenin bir körü ağlayarak uyandı 7 ve 8. dişler alarm veriyor sanırım su içirdik diş jeli sürdük anlattı anlattı emzirdim uyudu garibim sonra ne oldu şeyma okula kıl payı yetişti saati kapatıp yatmışım gözümü bir açtım güneş doğmuş :78: (normalde sabah 5.30da uyanıyorum ve hava hala karanlık oluyor da) neyse ki okula yetişecek kadar zamanım vardı
geçmiş olsun canım ya veletler kaza konusunda yarışıyor, ellerine aldıklarını vermiyorlar ki nasıl bakacaksın her şey saniyenin onda biri zamanda oluyor sen baka kalıyorsun. kocanın cümlesi biraz ağır kaçmış ama arada yapıyorlar işte öyle kalaslıklar
aplin ve bütün bu gün doğan bebiklerin doğum günü kutlu olsun
pasta fiyetı ne öyle yav altından mı yapacaklar şeker hamuru denilen şeyi lokum gıda boyası ve pudra şekeriyle sen de yapabiliyorsun pasta sektörü çok kazıkçıeşinin yeni işi hayırlı olsun ayrıca
bence bunun içinde diğeriyle olacağından çok daha fazla rahat edecek
ayyyyyyyfena yapmış bir ara selin de fatmaya kafa atmıştı değil mi
terminatör gibi çalışıyor seninki
allam bende sürekli gezen bi koca istiyorum en iyi koca uzaktaki koca felsefesindeyim
canım doktorum naci çelik adam bu işte çok başarılı adını bi sürü insandan duydum yaptıran 2 kişiyle de konuşma fırsatım oldu çok memnnlar yalnız henüz fiyat öğrenemedim refakatçi(nezaretçi)teklifine teşekkürler ama yalnız kalabileceğimi sanıyorum bebek te anneml kardeşimde kalacak bi gece yatıp çıkıcam zaten ağrım sızım da pek olmicakmış ertesi gün çarşıya çıkan var düşün artık
gülşan geçmiş olsun canım olur öyle kazalar allaha emanet hepsi kocanada küsme o kadar hata kadı kızındada olur senin koca en uyumlu iyi koca seçilmişti unutma:) oda üzüntüyle demiş işte.
kimdi bana yaa temizlik yap dışarı gitme die unuttum şimdi ama allah razı olsun yani beni gazladı bende kalktım bi güzel ewi süpürdüm melikeyi uyuttum sildim toz aldım oda saolsun 1,5 saat uyudu bende epey iş gördüm eşim aradı akşama çaya misafir gelcekmiş oh ewim temiz buzluktanda zeytinyağlı sarma börek profiterol çıkardım bide kek yaptımmı süper!
buzluğa bak patiseri gibi:)) profiterol de oluyo mu buzlukta ayol.. ellerine sağlık, güle güle kirlet dicem ama belliki akşama kirlenicek zaten:76:
Öznur ve Esin bacılar şimdiden ameliyatınızda başarılar
Oznur geçmiş olsun Hilal de kafa atar bana da toss yapar geçen akşam masa saatini burnuma vurdu eli dediğin gibi ağır bizim zillininde:)))
:))) yakın olsada seninde misafirin geldiğinde gönderiversem wala:) teyzem benim süper aşçıdır bana geldiğinde iki tepsi profiterol yaptı içleri boş bi halde parça parça buzluğa koyduk misafir geldikce cıkartıyorum az az içini dışını doldurudup handistancevizi hooop hazır:)) aklında olsun sende becerebiliosan öle boş koyabilirsin canım
benim ameliyata daha cokkkkkkkkkkk var canim
kiz o minnak esmer dilberin eli nasil agir olur.ben onun minik ellerini parmaklarini isiririm operim koklarim
gazlama beni zati şu an burnumdan soluyorum kenne hoş solumadığım günde yok ya neyse şimdilik boşamicam ya doğum bendede çok zor oldu annem olmasa ölürdüm bi başıma ama bu ameliyatta gerek olmazmış zaten bi hemşireye biraz para vercem arada yoklar beni o da yeter heralde ben guatr ameliyatı da olmuştum çok rahat geçmişti neağrı ne sızı halbuki boynumu boydan boya kesmişlerdi ağrı eşiğim yüksek galibabu da guzelmis bak.
enistemin babasi yani oglusumun tek dedesi tank diyor benim sipaya.
ay oyle deme esin yalniz kalma gecedogumdan benim cok feci kanamam olmustu.yanimda kimse olmasa halim harapti.
yilbasi gecesini evden uzak gecirdik ya ondan oldu herhalde.ocak ayindan bu yana 5. falan cikisi bu.
tavsiye ederim yeni yila disarida girin ailecek.
yada eser`i bosa kaptan, carrkcibasi bi koca bul kendine
saol anacım çok hazırım karşınıza minik popomla çıkınca hepiniz yaptırıcaksınızÖznur ve Esin bacılar şimdiden ameliyatınızda başarılar
boy 1,72 kilo 80 aslında dev anası gibi deilim fakat üstüm 40 beden basenim 44 beden haliyle insandan çok armuda benziyorum popom da üstüm gibi görünse hatta ikisi 42 de buluşsa ben onaa razıyım bu operasyonun amacı denge yaneesin boyun kaç kilon kaç çok merak ettim allasen. bıçak altına yatcak kadar neyin olabilirki??
gazlama beni zati şu an burnumdan soluyorum kenne hoş solumadığım günde yok ya neyse şimdilik boşamicam ya doğum bendede çok zor oldu annem olmasa ölürdüm bi başıma ama bu ameliyatta gerek olmazmış zaten bi hemşireye biraz para vercem arada yoklar beni o da yeter heralde ben guatr ameliyatı da olmuştum çok rahat geçmişti neağrı ne sızı halbuki boynumu boydan boya kesmişlerdi ağrı eşiğim yüksek galiba
saol anacım çok hazırım karşınıza minik popomla çıkınca hepiniz yaptırıcaksınız
boy 1,72 kilo 80 aslında dev anası gibi deilim fakat üstüm 40 beden basenim 44 beden haliyle insandan çok armuda benziyorum popom da üstüm gibi görünse hatta ikisi 42 de buluşsa ben onaa razıyım bu operasyonun amacı denge yane
ALLAH yardımcın olsun cnm bizde seni çok özledik.inşallah hafta sonu kızınla iyi vakit geçirirsin..Şu an saat 02:50 ve ben hala şirketteyim, sabahlayacam malesef bu proje yüzünden(
Artık yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerimin altı morardı, siz düşünün halimi..
Sizleri çok özledim, ama sabah ben yine olmayacam, çünkü projeyi teslim edip eve gidip uyumayı düşünüyorum, kızımı 3 gündür görmüyorum, ne evimin düzeni kaldı ne de hayatımın,
çok yorgunuuummm..
Hepinizi seviyorum, enerji toplayıp, yeniden aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum, umarım beni özlemişsinizdir :))
Çok öpüldünüz..
Özür falan dileme,böyle kaynanaların her zaman kötü gelinler üstesinden gelmiştir.Bırak ne hali varsa görsün hatta surat as
Offf bu nasıl iş,Allah yardımcın olsun.
günaydınnnnnnn
doğuım günümüzün arkasından:)
kahvaltısını yaptırdım şimdide ben yapıcam hava çok güzel dışarı cıkarmak istiyorum ama yerden kalkmıor ki ne bulsas eline almak istio agzına sokmak istio koşup yürümüo habire yere yapışcak:) temizlik yapcam artık bugün 3 gündür erteliorm bende kafaltımı yapıp başlicam inşş
umarım herkes iyidir.
eftelcim ismini unuttum ayline katılıyorum özür fln dileme bu kadın tepene çıkcak cinsten yanlış anlamışsa anlamaz bidahakine merak etme bnmde en sinir oldugum şey uyuttuktansonra uyandırılmasıdır. adam gibi çalsın kapıyı yada gelmesin!
yasemincim kolay gelsin cnm yaa bu derece yogun çalışıosun allah gücünü arttırsın
aylin nası gidio yeni işin geçen sana çalışmasan 1 sene keremitoyla olsan fln demiştim değer yani tecrübeyle sabit demiştim:) belki daa erken cıkabileceğin iş olur sonra..:S
burcuu hallettin mi vınn işini
valla özür dilemeyi hiç düşünmüyorum.gelene kapım açık gelmeyende kendi bilir..Günaydın, hayırlı cumalar,
Yasemincim Allah kolaylık versin arkadaşım, bitiyormuş bugün çok şükür, iyive dinlenirsin inşallah. Seni tabisi çok özledik...
Nimet, özür falan dileme, ne hali varsa görsün, sinir oldum sabah sabah.
Geceyi çok zor geçirdik, burnu tıkandı, bi yeri ağrıdı sanırım, çığlık çığlığa ağladı, serum fizyolojik damlattım, Calpol verdim, iyice kıyameti kopardı. Uykuya daldığımızda saat 03.30'du, berbatım ve aklım evde.
Bu arada dün eve gittiğimde bakıcı çok sinirliydi, sonradan öğrendim ki kvalidem ilk günden kudurtmuş kadını, önümüzdeki günlerde kaçırmaz inşallah. Herşeye karışıyor herrrşeyeeee
Geçmişe çok bakamadım, herkesler iyidir inşallah...
ve;
İyi ki doğdun Alpiiişşşş, İyi ki doğdun Alpiiişşşş, mutlu yıllar sanaaaa
Kuduruk kuzucuğum, Allah sana sağlıklı, mutlu, huzurlu, upuzun bir ömür versin, nice güzel yaşların olsun, anneciğin hep güzel günlerini görsün inşallah...
Bugün doğan başka kuzumuz var mıydı ki?
kıyafet çok hoş ama spr olan daha iyi olur rahatlık ve görünüm açısındanDogum günü Bebislerimizin Dogum günleri kutlu olsun Allah saglikli huzurlu YIllar nasip etsin hepsine insallah !!!
Bizdede hazirliklar devam ediyor. 12.03. Cumartesi Dogum günümüz.
Evde yapmiyoruz biz, oyun parkindan yer kiraladik. Biraz kalabalik olacagiz gibi görünüyor.
Simdi geriye sadece Tugranin Kiyafeti kaldi, ondada kararsizim belki sunu almayi düsünüyorum, ne dersiniz?
Sonra zaten rahat oynayanilmesi icin esofman takimi giydircem.
HERKESE GÜNAYDIN
Bugün doğan bebişlere nice yıllar diliyorum
sabah mert şurup şişesini eline alıp gezerken yere düştü şişe tuzla buz oldu ellerine hep cam kırkları battıçok ağladı yavrum camları temizleyip yarabandı yapıştırdım çok derin değil kesikler ama çok korktu oğlum burnundada bi çizik var babası olacak gerizekalı bana bağırdı sen ne biçim annesin eline niye veriyon ilaç şişesini diye yavrum iyice ağladı o bağırınca zaten üstünü giyinip çıktı gitti beni o halde yanlız bıraktı bende oğlumu bırakamadım melek geldi evi temizledim heryer cam kırığı olmuştu çünkü kahvaltısını yaptırdım uyuttum öyle geldim işe canım çok sıkkın küstüm o gıcık kocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?