2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doğan bebeklerimiz iyiki doğmuşsunuz iyiki varsınız nice mutlu yıllarınız olsun inş.

burda bahar havası var şuan evde hiç birşey yanmıyor ve içerisi sıcak :))
şuan ata uyuyor uyansın dışarı çıkıcaz bu fırsatı kaçırmayalım :))

kocam Hollanda`ya gidiyormus bu defada.
ayyyy hemen yatili program yapayim. yarin sabah cikacak yola.bende oglen cikarim artikin

slm millet
zor bir gece geçirdik deniz bey dellendi gece gece saat birde hala uyanıktı sonra nasıl uyudu hiç bilmiyorum babasıyla amcası uğraşıyordu en son gecenin bir körü ağlayarak uyandı 7 ve 8. dişler alarm veriyor sanırım su içirdik diş jeli sürdük anlattı anlattı emzirdim uyudu garibim sonra ne oldu şeyma okula kıl payı yetişti saati kapatıp yatmışım gözümü bir açtım güneş doğmuş :78: (normalde sabah 5.30da uyanıyorum ve hava hala karanlık oluyor da) neyse ki okula yetişecek kadar zamanım vardı

geçmiş olsun canım ya veletler kaza konusunda yarışıyor, ellerine aldıklarını vermiyorlar ki nasıl bakacaksın her şey saniyenin onda biri zamanda oluyor sen baka kalıyorsun. kocanın cümlesi biraz ağır kaçmış ama arada yapıyorlar işte öyle kalaslıklar

aplin ve bütün bu gün doğan bebiklerin doğum günü kutlu olsun
pasta fiyetı ne öyle yav altından mı yapacaklar şeker hamuru denilen şeyi lokum gıda boyası ve pudra şekeriyle sen de yapabiliyorsun pasta sektörü çok kazıkçı eşinin yeni işi hayırlı olsun ayrıca

Esimde bunu begenmis az önce telde konustukda....
Bakmak istersiniz bu C&A da. Türkiyedede var bildigim kadariyla herhalde.

Spor Takim daha cok yakisir diyor.

bence bunun içinde diğeriyle olacağından çok daha fazla rahat edecek

nolsun anacım.dudagımın ve burnumun yerındekı ucuklar yara oldu.oglus bı kafa koydu patlattı hepsını.
bırde elmacık kemıgıme ayrıca kafa attı.surat zatı normal degıldı ıyıce yamuldu :)))

ayyyyyyy fena yapmış bir ara selin de fatmaya kafa atmıştı değil mi

agir olmazmi hayatim.mutfakdaki sandalyeyi alip girise kadar goturuyor minik ayi boganim.masallah kuvvetli bi cocuk.
dun bide babaannesini tokatlamis.anneannesinin burnuna kafa atmis
sagol canim benim.

terminatör gibi çalışıyor seninki

ok istersen refakatci olarak kalirim ben yatacaksan.dr kim ? burun icinde Emre Ilhan iyi diyorlar.
nefes alamamanin cigerlere zarar verdigini bilmiyordum.:26:
cok gecmis olsun amcana

allam bende sürekli gezen bi koca istiyorum en iyi koca uzaktaki koca felsefesindeyim
canım doktorum naci çelik adam bu işte çok başarılı adını bi sürü insandan duydum yaptıran 2 kişiyle de konuşma fırsatım oldu çok memnnlar yalnız henüz fiyat öğrenemedim refakatçi(nezaretçi)teklifine teşekkürler ama yalnız kalabileceğimi sanıyorum bebek te anneml kardeşimde kalacak bi gece yatıp çıkıcam zaten ağrım sızım da pek olmicakmış ertesi gün çarşıya çıkan var düşün artık

Son düzenleme:

canım bizim hemşiremiz aşıdan sonra verdirdi çünkü aşılardan biri ağrı yaparmış sıkıntısı olmasın rahat geçirsin dedi

gülşan geçmiş olsun canım olur öyle kazalar allaha emanet hepsi kocanada küsme o kadar hata kadı kızındada olur senin koca en uyumlu iyi koca seçilmişti unutma:) oda üzüntüyle demiş işte.
kimdi bana yaa temizlik yap dışarı gitme die unuttum şimdi ama allah razı olsun yani beni gazladı bende kalktım bi güzel ewi süpürdüm melikeyi uyuttum sildim toz aldım oda saolsun 1,5 saat uyudu bende epey iş gördüm eşim aradı akşama çaya misafir gelcekmiş oh ewim temiz buzluktanda zeytinyağlı sarma börek profiterol çıkardım bide kek yaptımmı süper!

bu da guzelmis bak.
enistemin babasi yani oglusumun tek dedesi tank diyor benim sipaya.

ay oyle deme esin yalniz kalma gece dogumdan benim cok feci kanamam olmustu.yanimda kimse olmasa halim harapti.
yilbasi gecesini evden uzak gecirdik ya ondan oldu herhalde.ocak ayindan bu yana 5. falan cikisi bu.
tavsiye ederim yeni yila disarida girin ailecek.
yada eser`i bosa kaptan, carrkcibasi bi koca bul kendine

buzluğa bak patiseri gibi:)) profiterol de oluyo mu buzlukta ayol.. ellerine sağlık, güle güle kirlet dicem ama belliki akşama kirlenicek zaten:76:

Oznur geçmiş olsun Hilal de kafa atar bana da toss yapar geçen akşam masa saatini burnuma vurdu eli dediğin gibi ağır bizim zillininde:)))

buzluğa bak patiseri gibi:)) profiterol de oluyo mu buzlukta ayol.. ellerine sağlık, güle güle kirlet dicem ama belliki akşama kirlenicek zaten:76:

:))) yakın olsada seninde misafirin geldiğinde gönderiversem wala:) teyzem benim süper aşçıdır bana geldiğinde iki tepsi profiterol yaptı içleri boş bi halde parça parça buzluğa koyduk misafir geldikce cıkartıyorum az az içini dışını doldurudup handistancevizi hooop hazır:)) aklında olsun sende becerebiliosan öle boş koyabilirsin canım

Öznur ve Esin bacılar şimdiden ameliyatınızda başarılar

benim ameliyata daha cokkkkkkkkkkk var canim

Oznur geçmiş olsun Hilal de kafa atar bana da toss yapar geçen akşam masa saatini burnuma vurdu eli dediğin gibi ağır bizim zillininde:)))

kiz o minnak esmer dilberin eli nasil agir olur.ben onun minik ellerini parmaklarini isiririm operim koklarim

ohh teyzenin ellerine sağlık şu hamurunu atıyon demek sadece, ben de dolu koydun sanmıştım, yapıyorum cnm ben de profiterol ama zaten kremesı sosu hazırlanırken hamur oluveriyo onu yapıp koymaya ne gerek var ki:44:

benim ameliyata daha cokkkkkkkkkkk var canim

kiz o minnak esmer dilberin eli nasil agir olur.ben onun minik ellerini parmaklarini isiririm operim koklarim

sorma o minnak eller benim ellerim gibi ağır bu yüzden annesine çekmiş :))) oyuncaklarıyla oynarken bile hızlıca vuruyor pat diye yere atıyor kapı kapandığı zaman hızlıca kapıya vurur güçlü kızım altını değişireceğim bazen istemediğinde elimden bile kaçıyor:) ....

gazlama beni zati şu an burnumdan soluyorum kenne hoş solumadığım günde yok ya neyse şimdilik boşamicam ya doğum bendede çok zor oldu annem olmasa ölürdüm bi başıma ama bu ameliyatta gerek olmazmış zaten bi hemşireye biraz para vercem arada yoklar beni o da yeter heralde ben guatr ameliyatı da olmuştum çok rahat geçmişti neağrı ne sızı halbuki boynumu boydan boya kesmişlerdi ağrı eşiğim yüksek galiba

Öznur ve Esin bacılar şimdiden ameliyatınızda başarılar
saol anacım çok hazırım karşınıza minik popomla çıkınca hepiniz yaptırıcaksınız
esin boyun kaç kilon kaç çok merak ettim allasen. bıçak altına yatcak kadar neyin olabilirki??
boy 1,72 kilo 80 aslında dev anası gibi deilim fakat üstüm 40 beden basenim 44 beden haliyle insandan çok armuda benziyorum popom da üstüm gibi görünse hatta ikisi 42 de buluşsa ben onaa razıyım bu operasyonun amacı denge yane

sporla kuculmedi mi ki ?

ALLAH yardımcın olsun cnm bizde seni çok özledik.inşallah hafta sonu kızınla iyi vakit geçirirsin..
Özür falan dileme,böyle kaynanaların her zaman kötü gelinler üstesinden gelmiştir.Bırak ne hali varsa görsün hatta surat as

Offf bu nasıl iş,Allah yardımcın olsun.

valla özür dilemeyi hiç düşünmüyorum.gelene kapım açık gelmeyende kendi bilir..
gece en sonunda kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra agladım.
eşimde sarıldı yapma böyle geçecek bunlar diye tesselli etti.
aslında eşimi çok seviyorum ama biraz sorumluk sahibi aşkından ölecegim.. kıyafet çok hoş ama spr olan daha iyi olur rahatlık ve görünüm açısından

çok geçmiş olsun ALLAH BETERİNDEN KORUSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…