2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esin boyun kaç kilon kaç çok merak ettim allasen. bıçak altına yatcak kadar neyin olabilirki??

ben bizzat gördüm evet yaptırsın o güzelliğe o popo çok fazla büyük
Zeliha spor olan takım daha hoşmuş, C&A yakın olup o takımı bana alıp gönderecek arkadaşım olursa kölesi olabilirim nüffffeeen noluuuur

bende pek beğendim o takımı yarın izmire gidiyorum izmirde vardır herhalde ugrama sansım olursa bakarım varmı aynısı varsa alayım mı

ayyyy bu adam delirtcek beni 1 saat önce yarın izmire gidem şimdi izmirden en yakın arkadası geliyomus bizim onu bırakıp gitmemiz olmaz ((( c&a izmirde de yokmuş aylinim hos zaten gidemiyorum

ben haftasonu çıkabilirsem bakıcam cnm, eyoya da almayı düşünüyorum aynından bulursam. çıkar ve bulursam ararım seni konuşuruz beden v.s. ile ilgili Ayrıca bunun için kölem olmana gerek yok rica ederim:89:

offfff yıkılan hayallerim kaldık bu hafta sonuda bu soguk sehirde yine,gerçi şükür valiz hazırlamadan vazgecti bu sefer ((( ama mayısda inşallah istanbula gelecem 3-4 gün kalacam belki nisan sonuda olabiler bunaldım yaw buradan

selam
geçmişe baktım ama alıntı yapmadım...doğum günü olan bebeklerimizi ve annelerini kutluyorum...bizim gibi hastalara da şifalar diliyorum...

Nihan bugün daha iyi...gece kötüydü ama kusunca rahatladı...doktoru mukolator diye bir ilaç vermişti genzi açılsın diye öksürtür biraz endişelenmeyin demişti...yavrumun genzi açıldı ama herşeyi yuttuğu için daha fazla dayanamdı sanırım...2ye doğru baktım çok öksürüyor tıkanıyor kalktım kucağıma alayım dik durunca bira rahatlar umuduyla...kucağıma alır almaz yatağımızın orta yerine bir kustu ki sormayın...çok da iyi oldu aslında rahatladı kuzum biraz ağladı kusmaya alışık olmadığından korktu.sonrasında bir güzel uyudu..iştah sıfır tabi...ama bugün çok daha iyi sanırım atlattı

ahhh canım benim çok geçmiş olsun kuzuma içtiği ilaç mı yaptı ki?

hayır kızlar dün doktra gittim kontrole annemede uğradım eşyalarımı aldım ama laptopu melisa hnımın elinden alamadım hafta sonu gelirken getrecek umarım..
dükkandan giriyorum..
ya bu telefonlardan nden giremiyorum kkya güya eşşek yükü para werdik aldık
msn we facedeyim hep kk açılmıyor..
partymiz iptal oldu bazı sorunlardan ötürü akşam cafede kendi aramazıda yaptık.. cengizle ayrıyız salı gününden beri onu kowdum ewden we hayatımdan.. kenan abilerde kalıyor salıdan beri burnunu ewden çıkarmayıp yatıyormuş, çok kötüymüş..
yüzünü bile görmek istemiyorum, kızımın ilk yaş günün berbat etti, beni huzursuz etti bıktım artık yaptıklarından son damlaydı salı günü..
her sorana bitti artık diyorum.. ortağı (serpil abla) ona tedawi olmasını önerecek aksi takdirde boşanacağım.. çok farklı hiç bişey eskisi gibi deil içimde!
neyse
ulaş bey 26+1di dun we 900gr olmuş, gayet sağlıklı baş aşağı dönmüştü bu defa başı yukarı dönmüş.. dr tekrar döner daha erken ama dönmezse normal doğuramazsın dedi hayırlısı artık göreceğiz..
cery arsızlıklarına dewam ediyor, kaynanam beni dellendirmeye başladı her hareketi batıyo yine.. neyse bu ay sonu taşınıyorum üsküdara eğer kartalda ki ew satılmazsa..

yok canım yaaa olsun önemli olan onun sağlığı artık iğrençlikte olsa alışmış olmalıyız bu durumlara önemli olan sağlıkları

çok geçmiş olsun cnm, yarına hiçbişeyi kalmaz inşallah

of be Hasretcim yine mi yaa( cnm benim ne demeli bilmiyorum ki, şu durumda bu sıkıntıları yaşamaman gerekiyo inşallah bi an evvel aklını başına alır da toparlarsınız

yok anacım bu erkeklerin hepsi bi arıza cok kızdım eşine en güzel gününüz artı bi bebek daha vereceksin ona daha ne istiyo ((

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...sen kendine dikkat et önemli olan senin sağlığın bebeklerinin sana ihtiyacı var her şey hallolur Allahın izniyle...

yok canım yaaa olsun önemli olan onun sağlığı artık iğrençlikte olsa alışmış olmalıyız bu durumlara önemli olan sağlıkları

haklısın canım ben zaten tiksinmiyorum da buraya yazınca garip geldi...konu bebek olunca en iğrenç şeyler bile güzelleşip mutluluk kaynağı oluyor:))

sağol Meralim...face te henüz aktif olamadım yorum yazacak kadar ama fotoğraflarını gördüm Eymenin maşallah çok yakışıklı...sana benziyor ama abisini de çok andırıyor...abisi demişken Furkinin yok mu yeni fotoğrafları ben onun da hastasıyım:))

offf canım benim yaaa üzüldüm neler yaşıyorsun birde hamilelik filan stres yapma canım dikkat et kendine...

nihanada cokkk gecmiş olsun kıyamam ben ona .. ısınsın artık bu havalar yaz olunca bu kadar cok hastalık olmaz die düşüünüyrum umarım yanılmıyorumdur ..evet gecen sene miniciklerdi cok önemli bi hastalık yasamadık yazın kıs geldi geleli bizde 2 kutu ant kullandık

regl tarihim 15 gün gecti bugün itibariyle ...5 gün gectikten sonra test yaotım negatifdi bugün bi daha yapacagım nolurrrrrrr o da negatif olsun (

sağol canım...evet yaz gelsin..buraya çok geliyor ama(
hamdolsun hiç antibiyotik kullanmadık...ama baştan ayağa naz oldu kuzum...uyandı şimdi onunla ilgileneyim başlar şimdi dudaklarını büzmeye

canım benim kendini düşün ve bebeklerini düşün siz herşeyden önemlisiniz bırak biraz aklını başına alsın sakinleşsin ve tedavi olsun bu böyle her geçen gün daha zor olacak sanada yazık yaaa nedir bu hamile halinle el üstünde tutması gerekirken
kızım senin koca tam dayaklık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…