- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.681
hiç bişy düşünemiyorum artık.. tek bildiğim onu görmek istemiyorum.. kendini kaybediyo sinirlenince.. onu affetmem hiçbişeyi çözmeyecek tam tersi sorunların yine üstünü örtmem demek olacak we bi sonraki kawga dahada ağır olacak.. artık yoruldum.. boşanma hususunda ısrarcıyım kimse wazgeçilmez değil ewlatlarımızdan başka.. bunu çok iyi anladım artık.. yüreğim resmen kaskatı kesildi birden, meğer ne kadar yanlış yapmışım yıllardır her yaptığını sineyeçekerek..
bu son oldu, son damla oldu.. rabbim hayırlısı neyse onla karşılaştırsın dilerim..
bana başkayol bırakmadı.. hiçbi adım ileriye gidemiyoruz aynı yerde saymaktan bıktım.. içimde sewgide hissetmiyorum şuan.. daha farklı şeyler war! benim kızım wedoğacak oğlum onun mutsuzluğunu huzursuzluğunu yaşamak zorunda değiller bana yaşattı onlara yaşatamaz!ya bi dur ne oldu?ne boşanması.. afallaadım birden
bana başkayol bırakmadı.. hiçbi adım ileriye gidemiyoruz aynı yerde saymaktan bıktım.. içimde sewgide hissetmiyorum şuan.. daha farklı şeyler war! benim kızım wedoğacak oğlum onun mutsuzluğunu huzursuzluğunu yaşamak zorunda değiller bana yaşattı onlara yaşatamaz!
bana başkayol bırakmadı.. hiçbi adım ileriye gidemiyoruz aynı yerde saymaktan bıktım.. içimde sewgide hissetmiyorum şuan.. daha farklı şeyler war! benim kızım wedoğacak oğlum onun mutsuzluğunu huzursuzluğunu yaşamak zorunda değiller bana yaşattı onlara yaşatamaz!
ben haftasonu çıkabilirsem bakıcam cnm, eyoya da almayı düşünüyorum aynından bulursam. çıkar ve bulursam ararım seni konuşuruz beden v.s. ile ilgili Ayrıca bunun için kölem olmana gerek yok rica ederim:89:
Amanın!!! Bi hamile daha mı vaR yoksa???regl tarihim 15 gün gecti bugün itibariyle ...5 gün gectikten sonra test yaptım negatifdi bugün bi daha yapacagım nolurrrrrrr o da negatif olsun(
Senin için neyin en iyisi olduğunu sadece sen bilirsin cnm. Nasıl huzurlu olacaksan öyle yap... Allah senin ve yavruların için hayırlısını versin..hiç bişy düşünemiyorum artık.. tek bildiğim onu görmek istemiyorum.. kendini kaybediyo sinirlenince.. onu affetmem hiçbişeyi çözmeyecek tam tersi sorunların yine üstünü örtmem demek olacak we bi sonraki kawga dahada ağır olacak.. artık yoruldum.. boşanma hususunda ısrarcıyım kimse wazgeçilmez değil ewlatlarımızdan başka.. bunu çok iyi anladım artık.. yüreğim resmen kaskatı kesildi birden, meğer ne kadar yanlış yapmışım yıllardır her yaptığını sineyeçekerek..
bu son oldu, son damla oldu.. rabbim hayırlısı neyse onla karşılaştırsın dilerim..
Sen ne zaman boşandın ya??? :44:Tamam canım ararsın bulursan
Ben de yarın çıkıp bişeyler bakıcam buralardan.
Hasret senin kocanın yaptıklarının binde birini yapan kocayı boşamış olduğumdan sana akıl veremiyorum arkadaşım ama bildiğim tek şey kimse için mutsuz olmaya değmiyor.
[Bherkese merhaba bugün doğan
27 Nilüferşahh 04.03.2010 haktan
28 Yaz34 04.03.2010 alp
29 Handeozf 04.03.2010 demir
30 Sumeyra05 04.03.2010 elif
bebeklerimize mutlu yıllar iyiki doğmuşsunuz iyiki varsınız.daha nice senelere inşallah.
nasılsınız millet ara ara bakıyorum tam yazcam doğan uyanıyo ve tuşlara başlıyo işkenceye yazamıyorum.
doruk.nihan sena ve mert beye geçmiş olsun.zaten şu burcunun evide kaç kişilik merakta etmiyo değilim hani?
aaaa hasret canım yaaa hamile hamile nelerle uğraşıyosun en doğru karar senin sen bilirsin canım yaa üzüldüm inan.inşallah düzelir düzelmezsede boşa gitsin.belki böylesi en güzelide oadam sana boşanınca huzur verirmi bilmem.ortada ikide çocuk var bence iyice düşün.
bizdede doğumgünü şimdiden zehir olmuş durumda. neymiş kaynana ve kaynımıda çağrıcakmışız ya adamlar 10 dkkalık mesafede bir yıldır gelmemiş biz bide eve davet edicez neyapcam bilmiyorum muallaktayım.
][/B]
hayır kızlar dün doktra gittim kontrole annemede uğradım eşyalarımı aldım ama laptopu melisa hnımın elinden alamadım hafta sonu gelirken getrecek umarım..
dükkandan giriyorum..
ya bu telefonlardan nden giremiyorum kkya güya eşşek yükü para werdik aldık
msn we facedeyim hep kk açılmıyor..
partymiz iptal oldu bazı sorunlardan ötürü akşam cafede kendi aramazıda yaptık.. cengizle ayrıyız salı gününden beri onu kowdum ewden we hayatımdan.. kenan abilerde kalıyor salıdan beri burnunu ewden çıkarmayıp yatıyormuş, çok kötüymüş..
yüzünü bile görmek istemiyorum, kızımın ilk yaş günün berbat etti, beni huzursuz etti bıktım artık yaptıklarından son damlaydı salı günü..
her sorana bitti artık diyorum.. ortağı (serpil abla) ona tedawi olmasını önerecek aksi takdirde boşanacağım.. çok farklı hiç bişey eskisi gibi deil içimde!
neyse
ulaş bey 26+1di dun we 900gr olmuş, gayet sağlıklı baş aşağı dönmüştü bu defa başı yukarı dönmüş.. dr tekrar döner daha erken ama dönmezse normal doğuramazsın dedihayırlısı artık göreceğiz..
cery arsızlıklarına dewam ediyor, kaynanam beni dellendirmeye başladı her hareketi batıyo yine.. neyse bu ay sonu taşınıyorum üsküdara eğer kartalda ki ew satılmazsa..
regl tarihim 15 gün gecti bugün itibariyle ...5 gün gectikten sonra test yaotım negatifdi bugün bi daha yapacagım nolurrrrrrr o da negatif olsun(
yoğunluktan bakamadım size bugün ..hafta bitiyor nihayet..
bu arada demin bir arkadaş yazmış reglim gecti diye sormayın benim de gecti ...6 gün kadar..tırsmaktayımm:18:
Tamam canım ararsın bulursan
Ben de yarın çıkıp bişeyler bakıcam buralardan.
Hasret senin kocanın yaptıklarının binde birini yapan kocayı boşamış olduğumdan sana akıl veremiyorum arkadaşım ama bildiğim tek şey kimse için mutsuz olmaya değmiyor.
Bir yıldır gelmiyolarsa d.gününe de gelmezler dert etme
Amanın!!! Bi hamile daha mı vaR yoksa???
Senin için neyin en iyisi olduğunu sadece sen bilirsin cnm. Nasıl huzurlu olacaksan öyle yap... Allah senin ve yavruların için hayırlısını versin..
Sen ne zaman boşandın ya??? :44:
Bir yıldır gelmiyolarsa d.gününe de gelmezler dert etme
asıl ona gelirler işte bence laf sokmak için iyi fırsat durumu kendi çıkarları için kullanmalı
slm kızlar nasılsınız
biz bugün hastaneye gittik serhan kızamık aşısını oldu inşallah ateş yapmaz calpol vericem yatırmadan ve serhan maalesef dün geceden beri burun akıntısı yaşıyo ilk kez oldu bugünde burnu aktı sürekli ateşi falan yok ama akıntımız var biraz ıhlamur kaynattım zencefil portakal koydum zorla içti nerden oldu anlamadım
kilosuna boyuna bakalım dedi dr. biraz kiloluyuz dedi ki öyle çıktı 12.800olmuş ve 80 cm ben bu kadar beklemiyodum doğrusu tartıda rakamları görünce şaşırdım serhan pof pof durmuyo çünkü etleri sıkı sanırım
bu geceyi bi atlatsak şu akıntı geçse çok sevinicem inşallah geçer hasta bebişler var sanırım çok geçmiş olsun rabbim korusun hepsini
şimdilik öptüm yatırayım şu böcüğü iyi geceler iyi haftasonları
slm kızlar nasılsınız
biz bugün hastaneye gittik serhan kızamık aşısını oldu inşallah ateş yapmaz calpol vericem yatırmadan ve serhan maalesef dün geceden beri burun akıntısı yaşıyo ilk kez oldu bugünde burnu aktı sürekli ateşi falan yok ama akıntımız var biraz ıhlamur kaynattım zencefil portakal koydum zorla içti nerden oldu anlamadım
kilosuna boyuna bakalım dedi dr. biraz kiloluyuz dedi ki öyle çıktı 12.800olmuş ve 80 cm ben bu kadar beklemiyodum doğrusu tartıda rakamları görünce şaşırdım serhan pof pof durmuyo çünkü etleri sıkı sanırım
bu geceyi bi atlatsak şu akıntı geçse çok sevinicem inşallah geçer hasta bebişler var sanırım çok geçmiş olsun rabbim korusun hepsini
şimdilik öptüm yatırayım şu böcüğü iyi geceler iyi haftasonları
yaa hasrett konu boşanılacak kadar büyük deil bence sende abartma.hayır kızlar dün doktra gittim kontrole annemede uğradım eşyalarımı aldım ama laptopu melisa hnımın elinden alamadım hafta sonu gelirken getrecek umarım..
dükkandan giriyorum..
ya bu telefonlardan nden giremiyorum kkya güya eşşek yükü para werdik aldık
msn we facedeyim hep kk açılmıyor..
partymiz iptal oldu bazı sorunlardan ötürü akşam cafede kendi aramazıda yaptık.. Cengizle ayrıyız salı gününden beri onu kowdum ewden we hayatımdan.. Kenan abilerde kalıyor salıdan beri burnunu ewden çıkarmayıp yatıyormuş, çok kötüymüş..
yüzünü bile görmek istemiyorum, kızımın ilk yaş günün berbat etti, beni huzursuz etti bıktım artık yaptıklarından son damlaydı salı günü..
her sorana bitti artık diyorum.. Ortağı (serpil abla) ona tedawi olmasını önerecek aksi takdirde boşanacağım.. çok farklı hiç bişey eskisi gibi deil içimde!
neyse
ulaş bey 26+1di dun we 900gr olmuş, gayet sağlıklı baş aşağı dönmüştü bu defa başı yukarı dönmüş.. Dr tekrar döner daha erken ama dönmezse normal doğuramazsın dediHayırlısı artık göreceğiz..
cery arsızlıklarına dewam ediyor, kaynanam beni dellendirmeye başladı her hareketi batıyo yine.. Neyse bu ay sonu taşınıyorum üsküdara eğer kartalda ki ew satılmazsa..
maşallah tosbik serhana yürüyünce verir biraz korkma.ama çok tatlı o yanaklar tam ısırmalık.bence burnunun akması iyi.akamasa daha kötü.belki yarına geçer bazen doğanında akar ertesi güne bişeyciği kalmaz.aşı içinde geçmiş olsun bi ağrı kesici ver rahat uyusun.
maşallah ona annesi :)
burun akması iyidir içe akarsa daha zor inş. çabuk atlatır
kızlar ben dogum günü yapamayacagım sanırım babamız dogru düzgün para almıyo..
pasta kıyafet birsürü masraf tutacak şuan buna müsaat deilim.
oysa ben böyle özel günleri asla kaçırmayan biriyim ..
yapacagımı düşünenler şimdiden hediyelerini almışlar bugün kulagıma geldi..
offff aile arasında desem ailede kalabalık çok şaşkın durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?