- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.721
Geçmiş olsun Nihan kuzuya..
Evet ağlatmaamk lazım ama bizimki de bunu kullanmaya başlayacak die korkuyorumİstemediği bişe olunca hemen çığlıkğı basarak ağlamaya başlıyor...Bu gün eşimin teyzesi de ordaymış .Onu yabancılamış..
ıste nasıl anlatacagımı bılsem.
normalde kv nın yaptıkklarıını bıle anlatmam kı ben sırf rencıde olmasın dıye.bı kere anlattım cok utanmıstı.kocamı o sekılde karsımda gormek cok uzucu(((
soylemesı kolay be yawrum doldum tasıyorum
amannnn kendı derdımden bebeklerıme gecmıs olsun demeyı unuttum bı an.
ıste nasıl anlatacagımı bılsem.
normalde kv nın yaptıkklarıını bıle anlatmam kı ben sırf rencıde olmasın dıye.bı kere anlattım cok utanmıstı.kocamı o sekılde karsımda gormek cok uzucu(((
soylemesı kolay be yawrum doldum tasıyorum
İnşallahyeğenim hiç kullanmadı çünkü o durma gelmekten korkuyordu zaten
ki daha çok korktuğu zamanlarda o kadar ağlardı...özellikle banyo öncesi şimdi banyodan çıkmıyor ama her banyo öncesi kusardı bir posta...o yüzden kullanıcağını zannetmem...
amannnn kendı derdımden bebeklerıme gecmıs olsun demeyı unuttum bı an.
İnşallahÇok hırslı bi çocuk bu Pelin ya..İstediği olmazsa yıkıyo ortalığı.
Saol cnm..
yeğenim hiç kullanmadı çünkü o durma gelmekten korkuyordu zaten
ki daha çok korktuğu zamanlarda o kadar ağlardı...özellikle banyo öncesi şimdi banyodan çıkmıyor ama her banyo öncesi kusardı bir posta...o yüzden kullanıcağını zannetmem...
öyle ama söylemez içine atarsan da sen harap oluyorsun sana acıyan kim?
sağol canım:))
Böyle sus sus otur nereye kadar Öznur..Olan sana oluyo ve hiç bişey değişmiyo. Yıllarca ben de böyle yaşadım.. Bi gün psikiyatrist, öncelikli olan senin huzurun ayrıca da herkesi aynı anda mutlu edemezsin, ben fedakarlık edeyim herkes mutlu olsun die bişe yok dedi.. Biraz idare edecek şekilde davranmak gerekiyo, politik olmak gerekiyo..
Benim kv telefon eder, saatlerce senin nie çocuğun yok, elalem soruyo mahçup oluyorum ne diyeceğimi bilmiyorum fln derdi. Dr dedi ki, ocakta yemeğim taştı de kapat!!! ??!!?? Nası yani dedim, psikiyatrist böyle bi öneride bulunur mu hiç.. Ben de aynısını yapıyorum bazı insanlara karşı dedi..
Bunları duyduğun sürece sen hastalanacaksın Öznur, ya kadın konuşmaya başlayınca bi şeklide lafı değiştireceksin ki lafını unutsun.. Ya da eşinle güzelce konuşacaksın..Ama susup sineye çekmek çözüm diil..
İnşallahÇok hırslı bi çocuk bu Pelin ya..İstediği olmazsa yıkıyo ortalığı.
Saol cnm..
problemlerden bırıde bu zaten saglıgımı kaybedıyorum.kac aydır sureklı bı rahatsızlık var.hangı dr gıttıysem stres kaynaklı dıyor.yok yanı bı sebep yok ama ben sureklı bas agrısı bacak agrısı gogus agrısı cekıyorum.en sonra ucuklar cıkardım testler yapıldı yok bırseyım.
bende psıkologa gıtmeyı dusunuyorum pazartesı.
hanıfe haklısın bana kım acıyor kımse .esım uzulmesın dıye ben mutsuzluk ıcınde yasıyorum.
yok o zaman arkadaşım bu iş böyle olmaz..yuvayı dişi kuş yapardan benim anladığım evdeki düzeni huzuru sağlamasıdır...önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de eşin de mutlu olsun...mutlaka yardım al ve hep sen üzüleceğine bir kez de eşin üzülssün ama sorun çözülsün...
Allahın ıznıyle pazartesı aksam donecek yurtdısından.kv bı yere gıtmezkı oturup konnusayım kocamla.
bı yolunu bulacagım ınsallah.
öznur öyle hanımefendi kadını oynayıp kocama anasını çekiştirmeyim dedikodusunu yapmayım üzülmesin zamanı diil canım benim. öyle haassassın sen ama sana karşı kimse hassas değil gördüğün üzre. ne oğlu ne anası... o yüzden kendini düşünceksin annesi ne yaptıysa akşamına kocana dökeceksin böyle böyle yaptı bana diye sonra yawaştan istemediğini huzurunun olmadığını ya annen ya ben demeden önce bişeyler yapması gerektiğini anlat kocana bu böyle gitmez canım kendini yıpratıyosun
kocan anasının ne olduğunu bilsin. ona ne altından yaa benden izin aldınmıymış pardonda kimsin sen!
berabermi yaşıyosunuz bilmiorum senin ewin dimi orası yani onun ewine yerleşmediniz siz. ona önce onu öğret sinir kadın
önce kendini düşünceksin sonra bebeğini sonra kocanı. kendine güvenli davran kadınada aldığın terbiye müsaade ettikce yerini öğret güszel güzel kibar kibar lafları sok. ablama altın wermek için senden izin almam gerekir mi anne sence de mesela sonra eşine anlat.
bu adamlar anaları böyle huyunu bozuyorlar insanların canım napcaksın işyte allah yarıdmcın olsun ama boşanmayı lütfen bidaa düşünme anası yüzünden yıkma yuvanı. uzun oldu ama ben bile sinirlendim inan. dualarımız seninle canım üzülme dua et yat kocanla konuşmadan öncede dua et oku yüzüne karşı sonra konuş allahın gücüne inan o ikna eder onu merak etme
canım inşallah fırsat bulur konuşursun...geciktirme...
hayırlısıyla yüreğin hafifler inaşallah:))
iyi geceler arkadaşlar ..bir iki işim var sonra da yatayım malum en geç 6 buçukta ayaktayız...
Allah'a emanet olun:))
ben cevap kısmına girmeden kimse yoktu burdaymışsınız meğer nasılsınız arkadaşlar uyuyor değil mi bebişler:))
Ce-e!!!Saklanıyodum ben Bebiş uyuyo evt ama yrm saatte bir hortlar uykuya dalana kdr.. Babası da uyuyo!!! Ben de burdayım...
Böyle sus sus otur nereye kadar Öznur..Olan sana oluyo ve hiç bişey değişmiyo. Yıllarca ben de böyle yaşadım.. Bi gün psikiyatrist, öncelikli olan senin huzurun ayrıca da herkesi aynı anda mutlu edemezsin, ben fedakarlık edeyim herkes mutlu olsun die bişe yok dedi.. Biraz idare edecek şekilde davranmak gerekiyo, politik olmak gerekiyo..
Benim kv telefon eder, saatlerce senin nie çocuğun yok, elalem soruyo mahçup oluyorum ne diyeceğimi bilmiyorum fln derdi. Dr dedi ki, ocakta yemeğim taştı de kapat!!! ??!!?? Nası yani dedim, psikiyatrist böyle bi öneride bulunur mu hiç.. Ben de aynısını yapıyorum bazı insanlara karşı dedi..
Bunları duyduğun sürece sen hastalanacaksın Öznur, ya kadın konuşmaya başlayınca bi şeklide lafı değiştireceksin ki lafını unutsun.. Ya da eşinle güzelce konuşacaksın..Ama susup sineye çekmek çözüm diil..
öyle ama söylemez içine atarsan da sen harap oluyorsun sana acıyan kim?
ben de geldim ama geç kalmışım
arkadaşların söylediklerine katılıyorum canım sürekli sabrederek olmuyor. eşinle konuş mutlaka ama şikayet eder gibi değil de dert yanar gibi anlatmaya çalış umarım anlar çünkü senin şikayet etmeye değil dertleşip çözüm bulmaya ihtiyacın var
ben kararımı verdım canım.bu ısı konusulup halledılecek.halledılmezse herkes olacakların sorumlulugun paylasır bana bırsey olmaz Allah ın ıznıyle.
bencede canım biran önce konuş konuşmadıkça bunlar artarak devam edecek ve seni daha çok yıpratacak buna izin verme sen ve bebiş herşeyden daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?