- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.741
günaydın öznurcumm naptın gecen nası geçti keyfin iyi gibi inş..
gece sana dua ettim umarım kabul olur:)
bu da nesi:44:????????*sevgılı arkadaslarım,
burada olan sız degerlı arkadaslarım hakkında bılerek yada bılmeyerek cahılce hakkınızda kotu dusunduysem gıybet yaptıysam once rabbımden benı affetmesını sonra sızlerden hakkınızı helal etmenızı rıca edıyorum.
bu da nesi:44:????????*
annemi kowmadı ki lan:) annemlerin ewinde kawga oldu annemonu siktr etti, laflar sayınca o da ewime barkıma basma dedi..[sıze="2"]
yaa hasrett konu boşanılacak kadar büyük deil bence sende abartma.
Eger boşanmayı düşünüyorsan gerçekten bitirmişsen bunu anneni evden kovdugunda bitirecektin cnm.zaten arada fazla zamanda yok o zaman annenin kalbide kırılmazdı. Pire için yorgan yakma iyi düşün derim arkadaşım..[/sıze]
işte senin bu cümlen zaten hep aklımdaydı şebnem.. aynen öyle oluyor her gelen kawga dahada ağır oluyor.. buna dur demeliyim. boşanmayı bnde istemiyorum ama bu şeklde olmaınada göz yumamamevet hasret onlara yaşatmaya hakkı yok buarada tedavi olmadığı sürece bencede affetme daha öncede söyledim sana olay çözülmeden üstü kapanınca bir sonraki olay daha çözülemez oluyor
onunda çocukları için tedavi olması şu sinirlerine hakim olması gerekiyo
sorun kendisi, öfkesine hakim olamamsı, en ufak şeyde şiddete başwurması köpürmesi.. we bebeklerimin bunlara şahit olmasısorunlarınız ne seni bu kadar son damlaya getiren olay vurdumduymazlıkları olamaz iş yüzünden mi ailesi yüzünden mi? iyi düşün canım benim
:44: helali hoş ola yawrum, şaşırdım bi an sadece:)helallık ve af ıstıyorum canım olan bu :))
yeni yaşımıza yeni ticker nasıl
yeni yaşımıza yeni ticker nasıl
hu hu üstünden tır geçmiş kadar bitmiş bir anne geldiiiii :))) sabah 8 de uyandık veeee kendime şimdi zaman ayırabiliyorum bütün gün üstümde gitmedi canım oğlummm herseyi birlikte yapıyoruz bulasıklaarı makinaya yerleştiriyoruz yemeği birlikte yapıyoruz ..bi oyna demi o kadar oyuncak aldık yokkk devamlı bacaklarıma yapışacak
günaydın çoookkk hastayım elim ayağım tutmuyor resmen ,,, boğazlarım ağrıyor , burnum sürekli akıyor öksürürken ciğerlerim çıkıyor sanki
işyerinde eleman yokmuş izin alamıyorum
hıcbısey yapmadım canım.namaz kılmayı ogrenmeye calısıyorum onunla ılgılı kıtap almıstım okudum bı sure sonra oglumuda kucagıma aldım uyudum.
sabahda kalktım kahvaltı hazırladım.oglumu yedırdım vs.tam kıtabımı okuyacakken annem ve kv kalktı.
bı dunya gıybet yaptı kv annemde dınledı
gıybet yapmak ve dınlemek cok yanlıs bır durum bence.
kactıkca bu durum kovalıyor sankı benı.
sevgılı arkadaslarım,
burada olan sız degerlı arkadaslarım hakkında bılerek yada bılmeyerek cahılce hakkınızda kotu dusunduysem gıybet yaptıysam once rabbımden benı affetmesını sonra sızlerden hakkınızı helal etmenızı rıca edıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?