2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın öznurcumm naptın gecen nası geçti keyfin iyi gibi inş..
gece sana dua ettim umarım kabul olur:)

hıcbısey yapmadım canım.namaz kılmayı ogrenmeye calısıyorum onunla ılgılı kıtap almıstım okudum bı sure sonra oglumuda kucagıma aldım uyudum.
sabahda kalktım kahvaltı hazırladım.oglumu yedırdım vs.tam kıtabımı okuyacakken annem ve kv kalktı.
bı dunya gıybet yaptı kv annemde dınledı
gıybet yapmak ve dınlemek cok yanlıs bır durum bence.
kactıkca bu durum kovalıyor sankı benı.

sevgılı arkadaslarım,

burada olan sız degerlı arkadaslarım hakkında bılerek yada bılmeyerek cahılce hakkınızda kotu dusunduysem gıybet yaptıysam once rabbımden benı affetmesını sonra sızlerden hakkınızı helal etmenızı rıca edıyorum.

bu da nesi:44:????????*

bu adama nasıl tawır yapacağım ben dün gece geldi bide yakın bi arkadaşımızı getrmiş yanında.. çok geçti saat bn kalkmadım, ona yatak yaptı salona, we geldi.. yatağa girdi beni kendine çekmeye çalışırken dirseğimle wurdum buna defol yanımdan yerde yat dedim.. hiç bişey söylemedi, öpmeye saçlarımı koklamaya başladı ( ilşkiye girmye çalıştı) sana git diyorum dedim, sus ayıp misafir war dedi.. bn tepki wermedim o dakikalrca öptü kokladı sewdi we uyudu uyuynca bn kalktım yere yattım.. tabi ceren saat başı ağladığı için o da kalktı bni zorla yatağa getrdi.. ne yaptığını sanıyosun öptün kokladın düzeldimi, bittimi herşey tamammı yani dedim.. yine bişey dmedi.. sabahta erkenden kalktım işlerime koyuldum o da uyandı muhabbet etmeye çalıştı kendi kendine, kısacewaplar werdim we bnden uzak durmasını yineledim gitti..

annemi kowmadı ki lan:) annemlerin ewinde kawga oldu annemonu siktr etti, laflar sayınca o da ewime barkıma basma dedi..
birikim oldu galiba nimet öfkem dinmiyor..
işte senin bu cümlen zaten hep aklımdaydı şebnem.. aynen öyle oluyor her gelen kawga dahada ağır oluyor.. buna dur demeliyim. boşanmayı bnde istemiyorum ama bu şeklde olmaınada göz yumamam
çaresizim, son umudum tedawiye sığınıyorum
sorunlarınız ne seni bu kadar son damlaya getiren olay vurdumduymazlıkları olamaz iş yüzünden mi ailesi yüzünden mi? iyi düşün canım benim
sorun kendisi, öfkesine hakim olamamsı, en ufak şeyde şiddete başwurması köpürmesi.. we bebeklerimin bunlara şahit olması(
anne olunca daha farklı geliyor herşey insana

hu hu üstünden tır geçmiş kadar bitmiş bir anne geldiiiii :))) sabah 8 de uyandık veeee kendime şimdi zaman ayırabiliyorum bütün gün üstümde gitmedi canım oğlummm herseyi birlikte yapıyoruz bulasıklaarı makinaya yerleştiriyoruz yemeği birlikte yapıyoruz ..bi oyna demi o kadar oyuncak aldık yokkk devamlı bacaklarıma yapışacak

benımkıde bıraz fazla ozgur benımle oynamayı yada bıseyler yapmayı pek tercıh etmıyor.
oyle beklıyorum yanında bazan pas verırmı dıye.yok sıkıldıgında gelıp bı ıkı mıncıklıyor gerı gıdıyor

günaydın çoookkk hastayım elim ayağım tutmuyor resmen ,,, boğazlarım ağrıyor , burnum sürekli akıyor öksürürken ciğerlerim çıkıyor sanki

işyerinde eleman yokmuş izin alamıyorum

günaydınnnn
bende tam melike oyuncaklarıyla hiç oynamıo kutusundan cıkmıolar warsa yoksa karıştırsın devirsin benle mutfakta saatlerce tezgahgı izlesin sizinkiler nasıl dicektim.
karışık kafaltı wermim die niyetlendimö bgun ama yumurtamızı pişirmişiz öyle olunca yine mama usulü yedik rafadan olsa ekmek peynir fln yicektik.
geçmiş olsun hardtimes üşüttün mü bitki çayı iç bol bol limonlu şekilde..
cmt günü piknik gibi biyerlere gittik arkadaşlarla melike bol bol oynadı dolaştı çimleri tırmıkladı uyku saati gelince kuytu biyerde emzirdim kucagımda uyudu kaldı o kadar bagırşı gürültü etkilenmedi arabaya bindik ewe geldik araba durunca öyle uyandı çok mutlu oldum çıt sesine uyanan melike uyudu. ama pazar günü 6 bucukta kalktı 10 a kadar süründürdü beni öglen uykusuda 20 dk sürdü sonra ayağımda sağımız solumuz belli diil velhasıl..

günaydın çoookkk hastayım elim ayağım tutmuyor resmen ,,, boğazlarım ağrıyor , burnum sürekli akıyor öksürürken ciğerlerim çıkıyor sanki

işyerinde eleman yokmuş izin alamıyorum

Geçmiş olsun balım
Bugün fabrika o kadar soğuk ki önümüzdeki günlerde aynı lafı bende edebilirim

Öznur yazdıklarını okudum, bu kadınla anlaşamıyorsun bir de geçen gün 3 yıl bizde kalsın diyordun,al işte durumun bu, sen bu kadınla yapamazsın, zaten içine atan bi tipsin kanser bile olursun,kocana ses çıkarma kaynanana ses çıkarma nereye kadar?patlama noktan daha ağır olur.
Ayrıca yazdığın yazılara bakarak kendini dine verdiğini görüyorum,hayırlısı olsun ama yolunda gitmeyen şeyler var hayatında kaçış noktaların başka şeyler olmasın ayrıca konuşşşşşş dertlerini sorunun olan insanlarla, son olarak sende o koca ve kaynana varken gıybet yapmadan ne kadar durabilirsin bilemiyorum :)
Merve,Kero da oyuncaklarıyla 5 dk oynuyorsa tencere tavalarla yarım saat oynuyor, her tarafı dağıtıyor taş taş üstünde bırakmıyor evde ve dönüyor totosunu dağıtmadığı diğer odaya geçiyor.
Bu arada herkese karlı Çorlu sabahından günaydın,işe başlamadan önce şöyle bir bakınayım size dedim.Bizim de büyük güne sadece 3 gün kaldı

Ooolleeeeeeyyyy oley oley ooleeeeeeeyyyy
Vınn'a ihtiyacım kalmadı, sabah geldim ki kk açılıyor, haftaya daha güzel bir başlangıç olamazdı

Hepinize günaydın ve iyi haftalar

Fatmacım geçmiş olsun, dikkat et kendine...

Benim de elim ayağım tutmuyor ama uykusuzluktan ve yorgunluktan. Partimiz güzel geçti ama tabi ki çok yoruldum. Dün de misafir geldi ve ek olarak Doruk geceleri 1 saat bile deliksiz uyumuyor, perişanım...

Nasıl olsa bütün gün burdayım (inşallah), daha bol bol yazarım

helal olsun ne demek ....Biz kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak üzme kendini...

DOĞUM GÜNÜ OLAN BEBİŞLERİMİZ HAFTASONUNA DENK GELDİĞİNDEN KUTLAYAMADIM...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
31 Megryann 05.03.2010
32 Peri_iii 05.03.2010
33 Ynur 06.03.2010

[sıze="3"][sıze="2"]hepinize iyi haftalar canlarım;
haftasonu benimde yorucu idi hilal kuzum sırf peşimden ayrılmamak için çok mız mızdı.ayrıca azı dişleri patlamaya hazır bomba gibiler 2 üstte 2 altta olan azı dişler balon gibi...dün banyosunu zor yaptırdım ağlamaklı oldu nedense onun dışında çok iyiyiz zorlamadı beni ama ne isterse hemen herseye ağlamaklı istiyor huy edindiler anlayacağız bu prensesler ve prensler....

Fatmacım canım geçmiş olsun sana ....
Nihan sena nasıl oldu iyi mi kuzum?
[/sıze][/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…