2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım sende dikkat et valla bebeklerle hasta olmak daha bi işkence oluyor , selin evde artık özgürlüğünü ilan etti , misafirliğe gidiyoruz bir dakika oturmuyor ve ev sahibinin elinden tutup hadi evi gezdir diyro resmen , tük palaı kapıalrı açtırıp girdiği odalarda da şu tepki veriyro ,,, aaaaayyyy cicciiii :):)

ayrıca bırak öznuru kendini dine evrsin çok güzel bu :) ama içine atmaması gerektiği konusunda bende sana katılyıroum ,,,

saol canım ,,
melikecik belliki çok güzel uyumuş maşşalah diyorum :)

günaydın ve iyi haftalar:))

günaydın canım günaydınnn,,,

saol canım ,,, seni yeniden sahalarda görmek harika :)

Günaydinlar herkese...

Fatma canim cok gecmis olsun, Selin kuzuma gecmez insallah...
Burdada havalar soguk ama günesli mis gibi...
Haftasonu Almanlarin Karnavali vardi...nerdeyse bütün gün disardaydik, Tugra cok eglendi....
Onlar `Helau`diye bagirdikca Tugrada heyaaaa deyip kahkahalar atti.

C&A dan o gösterdigim takimi aldik. Ben tabiki duramadim hemen giydirip Resimlerini cektim.
Ama takimin kendi kravatini degilde evde daha önce kullandigimiz bir kravat vardi onu taktim, digerin baglamayi beceremedim cünkü.

çok yakışmış Tuğra paşamıza bence güle güle giysin....

günaydın anneler mok gibi bi hafta sonu geçirdim hiçbişey anlamadım sinir harbi halindeyim cumartesi mesai yaptım ve çok gereksiz aksaklıkar oldu öğleden sora yemeğe davetliyydim bööle fasıl gibi biyere iş yzünden iptal ettim eltimde gittiğinden ebbeğe bakacak kimseyi bulamadım 2 saat birinde 2 saat birinde 4 kapı gezdi yavrucum ne uyku ne yemek perişan oldu bütü düzeniçok siniriyim çok eser çok bilirmiş gibi akıl vermese ben herşeyi ayarlamıştım ama çok biliyo herşeyi çokkkkk

Selam,
Sahalara biri daha döndü ama biraz daha işi var, bugün çok aktif olamam ama buralarda olacam.. Hepinizi öptüm.

Son düzenleme:
Günaydınnnlarr herkese

günaydın çoookkk hastayım elim ayağım tutmuyor resmen ,,, boğazlarım ağrıyor , burnum sürekli akıyor öksürürken ciğerlerim çıkıyor sanki

işyerinde eleman yokmuş izin alamıyorum

çok geçmiş olsun cnm benim

oleyyy ben de çok sevindim:)) parti fotolarını yükle bi an evvel, görelim paşayı

iyi günlerde giyinsin cnm çok yakışmışş

Aylincim ben dün cevahire gittim ama malesef orda yoktu bu takımdan

Tuğra'ya çok yakışmış kıyafeti, güle güle giysin.

Bugün benim de beklediğimden fazla işim var sanırım ama olsun, sizi okuyabilmek bile mutlu ediyor beni.

Bugün doğan kuzucukların doğum günü kutlu olsun.

Meralcim, burdan foto yükleyemeyebilirim, emin değilim, ilk fırsatta deneyecem.

Bu arada ben daha geçen hafta baktım Palladium'daki C&A'ya, böyle bir takım yoktu, belki Türkiye koleksiyonunda yoktur.

Yasemincim biraz dinlenebildim mi?

herkese günaydın

bu haftasonunu bende sinir harbi içinde geçirdim sebep ex kocaydı birazdan anlatıcam size ata durmuyo

ama sonuç benim bu ex koca herzaman ex koca olarak kalmaya devam edecek o hiçbirşeyi hakketmiyo hele beni ve oğlumu asla

Evet evet bende cok merak ediyorum Resimleri...

Bizim yasadigimiz sehirdede yokdu bu Takim. Internette gördüm ben.
Sonra C&A nin Servis HAttini aradim. Bize en yakin hangi subede oldugunu öyle ögrendim.
Düsseldorfa gittim sirf bunu almak icin, delimiyim neyim gerci uzak degil arabayla yarim saat.

günaydın çoookkk hastayım elim ayağım tutmuyor resmen ,,, boğazlarım ağrıyor , burnum sürekli akıyor öksürürken ciğerlerim çıkıyor sanki

işyerinde eleman yokmuş izin alamıyorum

gecmıs olsun.

canım mesele anlasamamak degıl artık cok farklı boyutlarda.
dın meselesıne gelınce :) alemsın. bu konuyu cok uzun zamandır dusunuyordum.yanı bu durumla alakalı degıl canım.
yok yok gıybet yapmayacagım kesınlıkle.ıc huzurum bozuluyor kendımı kalıtesız asagılık bırı gıbı goruyorum oyle ortamlarda olunca.

hayırdır ınsallah ?

merhaba arkaşlar nasılsınız.. bizim hafta sonunumuz çok güzledi oğlum 1 yaşını kutladık... nice yaşlara inşallah..
bu günde aşımız vardı aşıya gitiik şimdi uyor ama inşallah bir sorun olmaz.
..

oğlum 80 cm olmuş kilosuda 11kilo olmuş biraz zayıf ama çook hareketli maşallahh.doktıor normal dedi...

Son düzenleme:
günaydın

güzel bir haftasonunun ardından merhaba.bugün eşim yeni işine başladı.umarım bizim için hayırlı olur.
bugün aşımız varona gideceğiz.hava güneşli ama deli gibi rüzgar esiyor.Alpiço bebek arabasında asla durmuyor.koyduğum an etini koparıyorlarmış gibi ağlıyor.kucakta gideceğiz,çare yok.

oğluma cumartesi akşamı düğün gibi bir doğumgünü yaptık,çok içime sindi.konfetiler,balonlar falan çok güzeldi herşey.çok şükür bunuda sorunsuzca atlattık.resimlerimiz facebook ta var.bir tanede buraya ekleyeyeyim.

kızlar biraz uzun ama sabırla okuyun içim şişti haftasonu içimde saklamaktan

offf offf atanın resimlerini face yükletmiş arasındada bir barda çekilmiş resimler varmış
allah karşıma çıkarttı beş kuruş parası yok ama barlara gidiyo içlerinde bir kadın resmi vardı
onun elemanı 40 yaşlarında evli çocuklu içime bir kurt düştü ne işin vardı o kadınla barda dedim1 kere gittim dedi bende yatağına kaç kere girdi dedim
cevap bile veremedi bende hepinizin allah b..... versin dedim hemen boşanma ilamını alıyorsun nafakayı hesabıma yatırıyorsun beni bir daha aramıyorsun ben birşey olursa ararım dedim ne yüzünü görmek nede sesini duymak istiyorum dedim sonuçta erkek 8-9 aydır ayrıyız birşeyler yaşaması normal ama gecelik ilişki yaşarsın biter ama bu öyle değil sürekli görüşüyorlar o aralarında birşey olmadığını söylüyor ama yermiyim onu

sonra ex görümcem aradaıabimin aklı hep sende seni kızdırmak için söylemiştir takma kafanı dedi
bende dedimki ben onu çok iyi tanıyorum yapmadığı birşey için aslı yaptım demez yolu açık olsun benden uzak dursun dedim çok bozuldu onada dedim benim nikahımı versin ne halt yiyorsa yesin

ama hala boşanma ilamını almayacağım sürem bitincede itiraz edicem boşanmaya diyor yüzsüz.

Amanın noluyu :18:

Şimdi baktım da fotolara, cücüğümün tek başına doğru dürüst fotosu yok yaw, hep birilerinin kucağında :)

Kutlu olsun

Bizim doktor doğum kilosunu 3'e katladıysa hiç takma diyor, Doruk katlamış çok şükür, rahatım :) Yeme konusundaki manyaklığım bile geçer gibi oldu.

Gülşan nerde, mesaiye çok geç kaldı?

Ayrıca döndüm işte, konuşsanıza bea

çok tatlı çıkmışsınız...maşallah alp paşaya

bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ama üzüldüm şahsen senin adına hakkınızda hayırlısı olsun canım benim üzme kendini

bosanma ılamını almayıp ıtıraz etmek gıbı bır surec oldugunu bılmıyordum.pekı emın mısın canım? aklının gonlunun bı yerınde bı suphe var mı ?

günaydın canlarım
ben çok hastayım heryerim ağrıyo serhan dan satın aldım sanırım o iyi olsun da ben hasta olsam da sorun değil bugün biraz daha iyi
sanırım alt komşunun bebeğinden geçti serhana ama bebekten çok annenin kabahati kızına su verdi serhanda sanki çok severmiş gibi gitti yanlarına baktı yalanmaya başladı ben tam kalktım serhanın suyunu getiricem kadın sokuverdi biberonu ağzına bende dedim o kiraz ucu sevmiyo damaklı kullanıyoruz getiricem sen verme dedim ama iş işten geçti tabii bu konuda dikkatsiz kırmadan nasıl söyliycem bilemiyorum
neyse herkes iyidir umarım serhan uyandığı için geçmişe bakamadım doğumgünü olan bebişlerimiz doğumgünü kutlu olsun
hasta olanlar varsa geçmiş olsun
şimdilik öpüyorum hepinizi çünkü canavarım izin vermiyo

hee unutmadan serhan bey nihayet tay tay durmaya başladı 5 10 sn.duruyo ama biraz daha cesaret lazım ellerini bırakdığını farkedince yavaşca oturuyo istese duruyo ama korkuyo öyle işte öptümbitaneler

Valla yorum yapmanın biraz tehlikeli olduğu bir konu bu...
İnsan başına gelmeden, davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, münasebetsiz şeyler de söyleyebilir çünkü.
Seninle bir araya gelmeye çalışırken, düşündüğün gibi bir ilişkisi varsa hoş değil tabi. Ama gönül ilişkisi olduğundan emin değilsen, şans verilebilir diye düşünüyorum.

Alıntı yaptım sanıyordum, yapmamışım, o papyonlu Alpiş'i ve taşş annesini yerim ben, maaşallah ikinize de... Herşeyin istediğin gibi olmasına çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…