2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nice yaşlara canım:))
bu arada oğluşunun kilosu gayet iyi zayıf değil maşallah oğluşuna

bir maşallah da sizeçok tatlı cıkmışsınız..nice yaşlara canım sağlılkla..
bişeyler yazmak istedim ama ne diyeceğimi bilemedimm ...
üzmemeye çalış kendini..hayırlısı olsun ..

gecmiş olsnn
paşana da maşallahh benimki de öyle canım hele yakında ben varsam kendi etrafında tur atıp bacaklarıma yapışıyor hemen tırsık

gönül ilişkisi olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsaydı açıkça söyler veya direk boşanma ilamını alır rahatlardı onu tutan birşey yok geçici bir ilişki olsa bile sürekli yüzyüze geldiği birinin olması canımı sıkıyo sadece sonuçta biz barışsak bile o kadın hep etrafında olucak çünkü aynı piyasada çalışıyorlar bende hep şüphe duyucam bu şüpehyle zaten bizim ilişkimiz bir yere gitmez dedimya
eskiden de tanıdığı her dakika tlf görüştüğü biri yani ben hamileykende sonrasındada belki sık sık biraraya geldiler işte o yüzden bunları düşünüp kafayı yememek için kafamda bitirmem lazım böyle bir adamla ne yapabilirim ki

nice mutlu senelere cnm, ayriyeten 11 kiloya zayıf diyebilmene şaştım kaldım maşallah gayet iyi boyu da kilosu da

günaydın cnm, içine sinen bi parti olmasına çok sevindim, yine herzamanki gibi muhteşem görünüyosunuz

Şebnemcim böyle bi fotoyu yanlışlıkla koyacağını sanmam, özellikle senin görmen ve kıskanman için yapmış olabilir mi acaba? belki de ters tepeceğini düşünemedi.. hakkınızda hayırlısı olsun cnm, insanın kafasında sürekli soruların dönmesi nasıldır iyi bilirim

günaydın cnm geçmiş olsun çok, komşuna da çok kızdım yaw gıcık oluyorum böyle düşüncesiz davrananlara

bu da bizim partimizden :)

siz de herzamanki gibi muhteşemsiniz yine tabisi de:))

Seyhancım ikinize de çok geçmiş olsun...
Komşun çok yanlış yapmış cidden, açıkça söyle, kırılacak bişey yok bunda, bi daha yaptırma canımcım...

Aynı Doruk'u anlatmışsın... mutfakta orayı burayı karıştırırken dalgınlığına geliyor, gayet güzel ayakta duruyor, adım bile atıyor. Ama naptığını fark ettiği an yanındaysam bacaklarıma sarılıyor, uzaktaysam hoop oturuyor

Hmmm, şimdi daha iyi anladım, sürekli gördüğü bizi yani. O zaman can sıkıcı, evet, haklısın, yanlış seçim yapmış ex koca gönül eğlendirmek için. Ama yine de herşey olumlu giderken, adam üstüne titrerken bu sebepten ziyan olmasına gönlüm razı olmuyor. Azıcık daha az fevri olup bi dinlesen şu adamı, olma mı? Ata'nın babasıyla büyüme şansı va ortada be Şebnem, bunu unutma...

Sebnemcim valla ne desemki bilemiyorum...Hakkinizda ve en cokda Ata icin hayirlisi neyse o olsun diyebiliyorum sadece...

Burcu canim cok güzel olmussunuz, Koca adam olmus Doruk ya...
Bide zayif felan diyordun

O sizin güzelliğiniz canım arkadaşlarım

Ayyy size kvalide ile bakıcı arasında geçen bi diyalog anlatayım da gülün:

* Bakıcı dDoruk'un kıyafetlerini ütülerken kvalide diyor ki; şurda babasının gömlekleri de var, onları da ütüleyiver. Bakıcı cevap veriyor, valla teyzecim ben Doruk'un bakıcısıyım, babasının değil, ütüleyemem.
- K.V: Ütülesen nolur?
- Bakıcı: Burcu Hanım'ın kesin talimatı var, çocukla ilgilenmem lazım, onun lafından çıkamam.
- K.V: Çocukla ben ilgilenirim.
- Bakıcı: O benim işim, çok istiyorsan sen gömlekleri ütüle...
- K.V: Hiç sesini çıkarmaz, ütüleri de yapmaz

bana atnın resimlerini yüklettim bak dedi bende baktım sonra aradım bunlar ne diye oda bana ne işi var oresimlerin dedi ben hallederim dedi bende zahmet etme face ni açıp sildim onları birdaha benim çocuğumun resimlerinin içinde böyle resimler istemiyorum ne halt edersen et dedim
sen seçimini yapmışsın dedim oda bana ben seçim falan yapmadım yapmayada niyetim yok dedi vs. vs.
ben o kadar laf söyledim gıkını çıkarmadı sadece dinledi başka zaman olsa o benden daha çok bağırırdı olayın burasıda ilginç birde ilk defa kardeşine dert yanmış oda beni aradı şaştım kaldım

yorumlarınız için teşekkür ederiz
BURCU HANIM sizde oğlunuzla bir harikasınız
ayrıca bakıcını ara,yazgı seni tebrik ediyor de,kaynanatöre ne harika cevaplar vermiş

Son düzenleme:

valla beni gülümsettin burcu sağol
burada bakıcının cevapları harika başkası olsa tabiii der ama oda işini iyi biliyor tebrikler

Yasemin e hadi bitmedi mi projee:)) özledik seni

çok güzel demiş

biraz zaman geçsin de bi dinle bakalım cnm ne dicek acaba, fevri davranma hemen..İnşallah mantıklı, kafanı rahatlatacak bişiler söyler

bakıcını tebrik ediyorum bir de kupa veriyorumm ağzına sağlık:)))
resmi de yeni farkettim çokk tatlı olmuş doruk maşallah ona takım sevmem cocuklarda ama buna pek bi yakışmışş.

fıkra gibi olmuş ama güzel olmuş cevaplar süper....

yagı için aradığında esiini de tbriklerini iletiver lütfen

YAZGI VE BURCU hanımlar yakmışsınız ortalığıııııı fakat kuzucuklar kadar ışıldıyamamışsınız yinede

SEYHANCIM çok geçmiş olun

ŞEBNEMCİM canım arkadaşım bi kere boşanan koca geri alınmaz bence yeni ufuklaryelken açılı yeni umutlar yeni aşklar hayat kısa aynı adamla harcamaya değmez koy dötüne rahva gitsin

Sebnemcim valla ne desemki bilemiyorum...Hakkinizda ve en cokda Ata icin hayirlisi neyse o olsun diyebiliyorum sadece...

Burcu canim cok güzel olmussunuz, Koca adam olmus Doruk ya...
Bide zayif felan diyordun

yorumlarınız için teşekkür ederiz
BURCU HANIM sizde oğlunuzla bir harikasınız
ayrıca bakıcını ara,yazgı seni tebrik ediyor de,kaynanatöre ne harika cevaplar vermiş

Teşekkürler canlarımmm.
Niye Burcu Hanım oldum birden bea, çok mu yaşlı çıkmışım, ondan mı resmi oldunuz Abla deyin bari

valla beni gülümsettin burcu sağol
burada bakıcının cevapları harika başkası olsa tabiii der ama oda işini iyi biliyor tebrikler

Sen hep gül arkadaşım, gülmek sana çok yakışıyor...

Yasemin e hadi bitmedi mi projee:)) özledik seni

çok güzel demiş

biraz zaman geçsin de bi dinle bakalım cnm ne dicek acaba, fevri davranma hemen..İnşallah mantıklı, kafanı rahatlatacak bişiler söyler

Acayip hazır cevap valla, eee dinsizin hakkından imansız gelir demişler, yesinler birbirlerini :)

bakıcını tebrik ediyorum bir de kupa veriyorumm ağzına sağlık:)))
resmi de yeni farkettim çokk tatlı olmuş doruk maşallah ona takım sevmem cocuklarda ama buna pek bi yakışmışş.

Sağol Tanya teyzesi altı kot pantolon zati, çok karizmaydı oğlum fakat ayakkabı giymeyi kesinlikle reddetti...

ŞEBO m yorumlarımı yüzyüze geldiğimiz zamana saklıyorum

Yakınlarda bi buluşma var kanımca. Buraya gelin hep beraber yorumlayalım

geçmiş olsun ve serhan için iyidileklerinize çok teşekkürler canlarım
alıntı yapmadım çünkü serhanın eli her an pc nin üzerinde yapsamda siliniyor
burcu ve yazgı oğluşlarınızla çok tatlısınız
şebnemcim çok ince bi çizgi ve düşüncelerin de haklısın şüphe çok kötü birşey belki birşey yok ama o şüphe yokmu insanı yiyip bitiren birşey umarım sen yanılıyorsundur canım sadece bu kadar söyleyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…