- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.781
merhaba arkaşlar nasılsınız.. bizim hafta sonunumuz çok güzledi oğlum 1 yaşını kutladık... nice yaşlara inşallah..
bu günde aşımız vardı aşıya gitiik şimdi uyor ama inşallah bir sorun olmaz...
oğlum 80 cm olmuş kilosuda 11kilo olmuş biraz zayıf ama çook hareketli maşallahh.doktıor normal dedi...
günaydın
güzel bir haftasonunun ardından merhaba.bugün eşim yeni işine başladı.umarım bizim için hayırlı olur.
bugün aşımız varona gideceğiz.hava güneşli ama deli gibi rüzgar esiyor.Alpiço bebek arabasında asla durmuyor.koyduğum an etini koparıyorlarmış gibi ağlıyor.kucakta gideceğiz,çare yok.
oğluma cumartesi akşamı düğün gibi bir doğumgünü yaptık,çok içime sindi.konfetiler,balonlar falan çok güzeldi herşey.çok şükür bunuda sorunsuzca atlattık.resimlerimiz facebook ta var.bir tanede buraya ekleyeyeyim.
Eki Görüntüle 153686
bişeyler yazmak istedim ama ne diyeceğimi bilemedimm ...kızlar biraz uzun ama sabırla okuyun içim şişti haftasonu içimde saklamaktan
offf offf atanın resimlerini face yükletmiş arasındada bir barda çekilmiş resimler varmış
allah karşıma çıkarttı beş kuruş parası yok ama barlara gidiyo içlerinde bir kadın resmi vardı
onun elemanı 40 yaşlarında evli çocuklu içime bir kurt düştü ne işin vardı o kadınla barda dedim1 kere gittim dedi bende yatağına kaç kere girdi dedim
cevap bile veremedi bende hepinizin allah b..... versin dedim hemen boşanma ilamını alıyorsun nafakayı hesabıma yatırıyorsun beni bir daha aramıyorsun ben birşey olursa ararım dedim ne yüzünü görmek nede sesini duymak istiyorum dedim sonuçta erkek 8-9 aydır ayrıyız birşeyler yaşaması normal ama gecelik ilişki yaşarsın biter ama bu öyle değil sürekli görüşüyorlar o aralarında birşey olmadığını söylüyor ama yermiyim onu
sonra ex görümcem aradaıabimin aklı hep sende seni kızdırmak için söylemiştir takma kafanı dedi
bende dedimki ben onu çok iyi tanıyorum yapmadığı birşey için aslı yaptım demez yolu açık olsun benden uzak dursun dedim çok bozuldu onada dedim benim nikahımı versin ne halt yiyorsa yesin
ama hala boşanma ilamını almayacağım sürem bitincede itiraz edicem boşanmaya diyor yüzsüz.
günaydın canlarım
ben çok hastayım heryerim ağrıyo serhan dan satın aldım sanırım o iyi olsun da ben hasta olsam da sorun değil bugün biraz daha iyi
sanırım alt komşunun bebeğinden geçti serhana ama bebekten çok annenin kabahati kızına su verdi serhanda sanki çok severmiş gibi gitti yanlarına baktı yalanmaya başladı ben tam kalktım serhanın suyunu getiricem kadın sokuverdi biberonu ağzına bende dedim o kiraz ucu sevmiyo damaklı kullanıyoruz getiricem sen verme dedim ama iş işten geçti tabii bu konuda dikkatsiz kırmadan nasıl söyliycem bilemiyorum
neyse herkes iyidir umarım serhan uyandığı için geçmişe bakamadım doğumgünü olan bebişlerimiz doğumgünü kutlu olsun
hasta olanlar varsa geçmiş olsun
şimdilik öpüyorum hepinizi çünkü canavarım izin vermiyo
hee unutmadan serhan bey nihayet tay tay durmaya başladı 5 10 sn.duruyo ama biraz daha cesaret lazım ellerini bırakdığını farkedince yavaşca oturuyo istese duruyo ama korkuyo öyle işte öptümbitaneler
Valla yorum yapmanın biraz tehlikeli olduğu bir konu bu...
İnsan başına gelmeden, davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, münasebetsiz şeyler de söyleyebilir çünkü.
Seninle bir araya gelmeye çalışırken, düşündüğün gibi bir ilişkisi varsa hoş değil tabi. Ama gönül ilişkisi olduğundan emin değilsen, şans verilebilir diye düşünüyorum.
Alıntı yaptım sanıyordum, yapmamışım, o papyonlu Alpiş'i ve taşş annesini yerim ben, maaşallah ikinize de... Herşeyin istediğin gibi olmasına çok sevindim...
bu da bizim partimizden :)
merhaba arkaşlar nasılsınız.. bizim hafta sonunumuz çok güzledi oğlum 1 yaşını kutladık... nice yaşlara inşallah..
bu günde aşımız vardı aşıya gitiik şimdi uyor ama inşallah bir sorun olmaz...
oğlum 80 cm olmuş kilosuda 11kilo olmuş biraz zayıf ama çook hareketli maşallahh.doktıor normal dedi...
günaydın
güzel bir haftasonunun ardından merhaba.bugün eşim yeni işine başladı.umarım bizim için hayırlı olur.
bugün aşımız varona gideceğiz.hava güneşli ama deli gibi rüzgar esiyor.Alpiço bebek arabasında asla durmuyor.koyduğum an etini koparıyorlarmış gibi ağlıyor.kucakta gideceğiz,çare yok.
oğluma cumartesi akşamı düğün gibi bir doğumgünü yaptık,çok içime sindi.konfetiler,balonlar falan çok güzeldi herşey.çok şükür bunuda sorunsuzca atlattık.resimlerimiz facebook ta var.bir tanede buraya ekleyeyeyim.
Eki Görüntüle 153686
kızlar biraz uzun ama sabırla okuyun içim şişti haftasonu içimde saklamaktan
offf offf atanın resimlerini face yükletmiş arasındada bir barda çekilmiş resimler varmış
allah karşıma çıkarttı beş kuruş parası yok ama barlara gidiyo içlerinde bir kadın resmi vardı
onun elemanı 40 yaşlarında evli çocuklu içime bir kurt düştü ne işin vardı o kadınla barda dedim1 kere gittim dedi bende yatağına kaç kere girdi dedim
cevap bile veremedi bende hepinizin allah b..... versin dedim hemen boşanma ilamını alıyorsun nafakayı hesabıma yatırıyorsun beni bir daha aramıyorsun ben birşey olursa ararım dedim ne yüzünü görmek nede sesini duymak istiyorum dedim sonuçta erkek 8-9 aydır ayrıyız birşeyler yaşaması normal ama gecelik ilişki yaşarsın biter ama bu öyle değil sürekli görüşüyorlar o aralarında birşey olmadığını söylüyor ama yermiyim onu
sonra ex görümcem aradaıabimin aklı hep sende seni kızdırmak için söylemiştir takma kafanı dedi
bende dedimki ben onu çok iyi tanıyorum yapmadığı birşey için aslı yaptım demez yolu açık olsun benden uzak dursun dedim çok bozuldu onada dedim benim nikahımı versin ne halt yiyorsa yesin
ama hala boşanma ilamını almayacağım sürem bitincede itiraz edicem boşanmaya diyor yüzsüz.
günaydın canlarım
ben çok hastayım heryerim ağrıyo serhan dan satın aldım sanırım o iyi olsun da ben hasta olsam da sorun değil bugün biraz daha iyi
sanırım alt komşunun bebeğinden geçti serhana ama bebekten çok annenin kabahati kızına su verdi serhanda sanki çok severmiş gibi gitti yanlarına baktı yalanmaya başladı ben tam kalktım serhanın suyunu getiricem kadın sokuverdi biberonu ağzına bende dedim o kiraz ucu sevmiyo damaklı kullanıyoruz getiricem sen verme dedim ama iş işten geçti tabii bu konuda dikkatsiz kırmadan nasıl söyliycem bilemiyorum
neyse herkes iyidir umarım serhan uyandığı için geçmişe bakamadım doğumgünü olan bebişlerimiz doğumgünü kutlu olsun
hee unutmadan serhan bey nihayet tay tay durmaya başladı 5 10 sn.duruyo ama biraz daha cesaret lazım ellerini bırakdığını farkedince yavaşca oturuyo istese duruyo ama korkuyo öyle işte öptümbitaneler
bu da bizim partimizden :)
günaydın canlarım
gönül ilişkisi olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsaydı açıkça söyler veya direk boşanma ilamını alır rahatlardı onu tutan birşey yok geçici bir ilişki olsa bile sürekli yüzyüze geldiği birinin olması canımı sıkıyo sadece sonuçta biz barışsak bile o kadın hep etrafında olucak çünkü aynı piyasada çalışıyorlar bende hep şüphe duyucam bu şüpehyle zaten bizim ilişkimiz bir yere gitmez dedimya
eskiden de tanıdığı her dakika tlf görüştüğü biri yani ben hamileykende sonrasındada belki sık sık biraraya geldiler işte o yüzden bunları düşünüp kafayı yememek için kafamda bitirmem lazım böyle bir adamla ne yapabilirim ki
nice mutlu senelere cnm, ayriyeten 11 kiloya zayıf diyebilmene şaştım kaldımmaşallah gayet iyi boyu da kilosu da
günaydın cnm, içine sinen bi parti olmasına çok sevindim, yine herzamanki gibi muhteşem görünüyosunuz
Şebnemcim böyle bi fotoyu yanlışlıkla koyacağını sanmam, özellikle senin görmen ve kıskanman için yapmış olabilir mi acaba? belki de ters tepeceğini düşünemedi.. hakkınızda hayırlısı olsun cnm, insanın kafasında sürekli soruların dönmesi nasıldır iyi bilirim
günaydın cnm geçmiş olsun çok, komşuna da çok kızdım yaw gıcık oluyorum böyle düşüncesiz davrananlara
siz de herzamanki gibi muhteşemsiniz yine tabisi de:))
O sizin güzelliğiniz canım arkadaşlarım
Ayyy size kvalide ile bakıcı arasında geçen bi diyalog anlatayım da gülün:
* Bakıcı dDoruk'un kıyafetlerini ütülerken kvalide diyor ki; şurda babasının gömlekleri de var, onları da ütüleyiver. Bakıcı cevap veriyor, valla teyzecim ben Doruk'un bakıcısıyım, babasının değil, ütüleyemem.
- K.V: Ütülesen nolur?
- Bakıcı: Burcu Hanım'ın kesin talimatı var, çocukla ilgilenmem lazım, onun lafından çıkamam.
- K.V: Çocukla ben ilgilenirim.
- Bakıcı: O benim işim, çok istiyorsan sen gömlekleri ütüle...
- K.V: Hiç sesini çıkarmaz, ütüleri de yapmaz
* Bakıcı dDoruk'un kıyafetlerini ütülerken kvalide diyor ki; şurda babasının gömlekleri de var, onları da ütüleyiver. Bakıcı cevap veriyor, valla teyzecim ben Doruk'un bakıcısıyım, babasının değil, ütüleyemem.
- Bakıcı: Burcu Hanım'ın kesin talimatı var, çocukla ilgilenmem lazım, onun lafından çıkamam.
bana atnın resimlerini yüklettim bak dedi bende baktım sonra aradım bunlar ne diye oda bana ne işi var oresimlerin dedi ben hallederim dedi bende zahmet etme face ni açıp sildim onları birdaha benim çocuğumun resimlerinin içinde böyle resimler istemiyorum ne halt edersen et dedim
sen seçimini yapmışsın dedim oda bana ben seçim falan yapmadım yapmayada niyetim yok dedi vs. vs.
ben o kadar laf söyledim gıkını çıkarmadı sadece dinledi başka zaman olsa o benden daha çok bağırırdı olayın burasıda ilginç birde ilk defa kardeşine dert yanmış oda beni aradı şaştım kaldım
o sizin güzelliğiniz canım arkadaşlarım
* bakıcı ddoruk'un kıyafetlerini ütülerken kvalide diyor ki; şurda babasının gömlekleri de var, onları da ütüleyiver. Bakıcı cevap veriyor, valla teyzecim ben doruk'un bakıcısıyım, babasının değil, ütüleyemem.
- k.v: ütülesen nolur?
- bakıcı: Burcu hanım'ın kesin talimatı var, çocukla ilgilenmem lazım, onun lafından çıkamam.
- k.v: çocukla ben ilgilenirim.
- bakıcı: O benim işim, çok istiyorsan sen gömlekleri ütüle...
- k.v: Hiç sesini çıkarmaz, ütüleri de yapmaz
Sebnemcim valla ne desemki bilemiyorum...Hakkinizda ve en cokda Ata icin hayirlisi neyse o olsun diyebiliyorum sadece...
Burcu canim cok güzel olmussunuz, Koca adam olmus Doruk ya...
Bide zayif felan diyordun
yorumlarınız için teşekkür ederiz
BURCU HANIM sizde oğlunuzla bir harikasınız
ayrıca bakıcını ara,yazgı seni tebrik ediyor de,kaynanatöre ne harika cevaplar vermiş
valla beni gülümsettin burcu sağol
burada bakıcının cevapları harika başkası olsa tabiii der ama oda işini iyi biliyor tebrikler
Yasemin e hadi bitmedi mi projee:)) özledik seni
çok güzel demiş
biraz zaman geçsin de bi dinle bakalım cnm ne dicek acaba, fevri davranma hemen..İnşallah mantıklı, kafanı rahatlatacak bişiler söyler
bakıcını tebrik ediyorum bir de kupa veriyorumm ağzına sağlık:)))
resmi de yeni farkettim çokk tatlı olmuş doruk maşallah onatakım sevmem cocuklarda ama buna pek bi yakışmışş.
ŞEBO m yorumlarımı yüzyüze geldiğimiz zamana saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?