2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

istanbullu bayanlar havalar güzelleşsinde buluşalım artık noooluuuurrr ben gidiyorum temmuz da artık göremem sizlerii

Son düzenleme:
Eyo yürüme işinde biraz daha ustalaşmaya başladı:)) önceden ben karşısına geçip hadi gel demedikçe hiç adım atmazdı ama haftasonu kendisi oyun oynarken falan iki koltuk arası gibi kısa mesafelerde yürüdü, doğumgününe kadar tam yürüyecek sanırım inşallah

evet havalar düzelsin de bi buluşma yapalım sahiden inş., sen nereye gisiyosun? temelli mi?

masallah tontisime serhan bi tusa basti noktaki harfleri yazamiyorum

sarka gidiyoruz canim mayis da belli olacak

fıkra gibi olmuş ama güzel olmuş cevaplar süper....

Deme öyle demeeee

Sağol Seyhancım...

istanbullu bayanlar havalar güzelleşsinde buluşalım artık noooluuuurrr ben gidiyorum temmuz da artık göremem sizlerii

bu haftadan sonra hava düzelecekmiş, havayı koklayan adam öyle dedi. Mart bitmeden buluşup tüm bebeler için parti yapalım :)

Maaşallah kuzuma

Aaa öyle mi, ben hiç bilmiyordum Seyhancım, hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşinin görevi gereği di mi? Ne kadar kalaacaksınız, o belli mi?

Tekrar soruyorum, Gülşan nerde?

selam
geçmişe bakayım dedim ama Nihan izin vermedi o uyuyunca ve işlerimi bitirince bakabilirim inşallah.
ben de hasta oldum Nihan dan sonra...kaçınılmaz olarak ama çok da kötü değilim şükürler olsun:))

ve asıl paylaşmak istedğim şey:)
sonunda Nihan'ında ilk dişi patladı
okuldan gelidikten sonra emzirirken farkettim bir ucu patlamış çok şükür...ne zmana çıkar yaa çok heyecanlandım şimdi

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun yeni dişiniz...

evet canim 2 yil bazen 4 de olabiliyo ama buyuk ihtimal 2
bekliyoruz bakalim hayirlisi
bu arada bakicinin cevaplarina bende bittim

ya ne oldu yazamiyorum sinir oldum duzeltemedimde bi turlu

he bu arada mart sonu benim kv burada ancak nisanda bulusabilirim ben ama cok ozledim seninle tanismak da nasip olmadi bi turlu dorukun o boncuk gozlerinden bi opucem nasip olursa

gecmis olsun canim
masallah boncuk kizimiza artik pat pat gelir gerisi insallah sorunsuz cikarir canim

Geçmiş olsun Hanifecim...
İlk dişiniz hayırlı olsun, geç geldi ne kıymetli olur şimdi :)

İnşallah bundan sonrakileri de böyle fark ettirmeden, rahatça çıkarır

Hayırlısı olsun Seyhancım.
Evet sorma, bir türlü aynı buluşmalara katılamadık, bu seferkinde biraraya gelebiliriz inşallah.
Valla ben kvalidem burdayken daha bi zevkle gidiyorum buluşmalara

geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun yeni dişiniz...

çok sağolun canlarım çok sevindim cidden...çok geç geldi ama inşallah sağlıklı olurlar denildiği gibi:))

yalniz olmayacak canim babasida gelecek kardeside serhanin dogum gunu icin geliyorlar 10 falan kalirlar buyuk ihtimal
ayrica siz gizlisiniz haberleri yok bu konuda paranoyaklar birazdan cok fazla

selam kızlar
çok özledim sizi elektrikler yok burda jeneratör bilem çalışmıyo,geceden beri fırtına var ağaçlar yere deyiyo, saatte kaç km hızla esiyo bilemiyorum:18: merti kat kat giydirdik üşümesin diye,çoook soğuk hava dondummmm birazdan elektrik yine gidebilir merak etmeyin beni diye girdim geçmişe bakayım bi neler kaynatmışsınız

hayırlısı olsun cnm

bu haftadan sonra hava düzelecekmiş, havayı koklayan adam öyle dedi. Mart bitmeden buluşup tüm bebeler için parti yapalım :)

Tekrar soruyorum, Gülşan nerde?

Gülşanın nerede olduğunu kimse bilmiyo sanırım, belki de bağlanamıyodur kk ya, dün Nimet giremediğini söylemişti bana

Şu bebelere doğumgünü olayına gelince yapalım sahiden ya, bi cafede yapalım, ortaklaşa bi pasta yaptıralım mart bebeleri iyi ki doğdunuz diye yazdıralım

oyyy hayırlı olsun cnm ilk inciniz, ben bile heyecan yapıp sevindim:)) öyle hemen büyümüyolar cnm epey bi beklicen daha gözle görünür hale gelmesi için.))

Hayırlısı olsun Seyhancım.
Evet sorma, bir türlü aynı buluşmalara katılamadık, bu seferkinde biraraya gelebiliriz inşallah.
Valla ben kvalidem burdayken daha bi zevkle gidiyorum buluşmalara

ne zaman gidecekleri belli mi burcu henüz ses yok mu yoksa

yalniz olmayacak canim babasida gelecek kardeside serhanin dogum gunu icin geliyorlar 10 falan kalirlar buyuk ihtimal
ayrica siz gizlisiniz haberleri yok bu konuda paranoyaklar birazdan cok fazla

Hee, internetten bulduğun insanlarla tanışılmaz, buluşulmaz, bebeği çalarlar, seni keserler paranoyaları... Bizde de var, bi gün ben onları kesecem, halbuki internetten de tanışmadıydık, noldu ki diyecekler !

Sabahtan beri 3 kere sordum bea, birimize haber ver böyle durumlarda, aklıma fena fena şeyler geldi. Gerçi salal mıyım, senin işyeri telefonunu googledan bulurdum, niye aramadım ki

Harika olur Meral yaa, yapalım valla...
Hafta sonu gideceklermiş sanırsam, artık hiç huzur bulamıyorlar benim yüzümden

çok açııııımmmm .. öğle yemeğine yetişemedim,,, evde de yemek yoktu ,,, dıaşrdan söyledim ama hala gelemedii,,,

Oyy kıyamam. Biraz daha iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…