- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.821
selam
geçmişe bakayım dedim ama Nihan izin vermedi o uyuyunca ve işlerimi bitirince bakabilirim inşallah.
ben de hasta oldum Nihan dan sonra...kaçınılmaz olarak ama çok da kötü değilim şükürler olsun:))
ve asıl paylaşmak istedğim şey:)
sonunda Nihan'ında ilk dişi patladı
okuldan gelidikten sonra emzirirken farkettim bir ucu patlamış çok şükür...ne zmana çıkar yaa çok heyecanlandım şimdi
Geçmiş olsun Hanifecim...
İlk dişiniz hayırlı olsun, geç geldi ne kıymetli olur şimdi :)
İnşallah bundan sonrakileri de böyle fark ettirmeden, rahatça çıkarır
Hayırlısı olsun Seyhancım.
Evet sorma, bir türlü aynı buluşmalara katılamadık, bu seferkinde biraraya gelebiliriz inşallah.
Valla ben kvalidem burdayken daha bi zevkle gidiyorum buluşmalara
Hee, internetten bulduğun insanlarla tanışılmaz, buluşulmaz, bebeği çalarlar, seni keserler paranoyaları... Bizde de var, bi gün ben onları kesecem, halbuki internetten de tanışmadıydık, noldu ki diyecekler !
Sabahtan beri 3 kere sordum bea, birimize haber ver böyle durumlarda, aklıma fena fena şeyler geldi. Gerçi salal mıyım, senin işyeri telefonunu googledan bulurdum, niye aramadım ki
Harika olur Meral yaa, yapalım valla...
Hafta sonu gideceklermiş sanırsam, artık hiç huzur bulamıyorlar benim yüzümden
Oyy kıyamam. Biraz daha iyi misin?
gösterdiğin o zebanilere bakılırsa cidden çok acıkmışsın sen cnm:))
doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllar diliyorumhelal olsun ne demek ....Biz kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak üzme kendini...
DOĞUM GÜNÜ OLAN BEBİŞLERİMİZ HAFTASONUNA DENK GELDİĞİNDEN KUTLAYAMADIM...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
31 Megryann 05.03.2010
32 Peri_iii 05.03.2010
33 Ynur 06.03.2010
hayırlı olsun :)) umarım diğerlerini sorunsuz rahatca cıkarır..
gecmiş olsun sana daa hemen iyileşirsin umarım
buluşun bakalım :88:siz buluştukca iyice gıcık olmaya başladım ben burdasanırım sizle tanışamadan gideceğim ben..
bizim tayin cıktı söylemişmiydim..oturum izni beklioruz.. sorun cıkmazsa gidiş uzak değil...
ay kulaklarım bile tıkandı çok fenayım ,,, eleman yok izin alamıyorum , amaa 12-13-14-15-16 mart tarihlerinde izinliyim,,,,
birşeyi cok merak ediyorum :bebişlere ne zaman yürüdü deniyor?kendi başlarına bir yere tutunmadan ayağa kalkıp adım atınca mı? yoksa bağımsız ilk adımını atabildiğinde mi??
hayırlısı olsun cnm
Gülşanın nerede olduğunu kimse bilmiyo sanırım, belki de bağlanamıyodur kk ya, dün Nimet giremediğini söylemişti bana
Şu bebelere doğumgünü olayına gelince yapalım sahiden ya, bi cafede yapalım, ortaklaşa bi pasta yaptıralım mart bebeleri iyi ki doğdunuz diye yazdıralım
oyyy hayırlı olsun cnm ilk inciniz, ben bile heyecan yapıp sevindim:)) öyle hemen büyümüyolar cnm epey bi beklicen daha gözle görünür hale gelmesi için.))
ne zaman gidecekleri belli mi burcu henüz ses yok mu yoksa
hayırlı olsun :)) umarım diğerlerini sorunsuz rahatca cıkarır..
buluşun bakalım :88:siz buluştukca iyice gıcık olmaya başladım ben burdasanırım sizle tanışamadan gideceğim ben..
bizim tayin cıktı söylemişmiydim..oturum izni beklioruz.. sorun cıkmazsa gidiş uzak değil...
nihan hanımın ilk dişi hayırlı olsun
seyhan çok geçmiş olsuh canım
burcu çok tatlı olmuşsunuz doğumgününde
şebnem iyi düşün doğru bir karar ver arkadaşım, herşey istediğin gibi olur inşallah
yazgı sizde çok tatlı çıkmışsınız canımeşinin işi hayırlı olsun
doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllar diliyorum
esin eltin nereye gitti anlamadım ben,yazık kuzuma
fatma geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
yasemin dön artık aramıza
öznur kayınvalidenle küs bence kalbini çok fena kır ki bidaha evine adım atmasın
hasret bu seninki çile değil artık mazoşistlik, kendine ve yavrularına bu eziyeti çektirme artık
merhaba calar,
nasılsınız? umarıjm yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi uzunn zamandır yazamıyorum aksilikler üst üste. Elvin su çiçeği çıkardı, sonra suçiçeği orta kulka iltihabına dönüştü, ayrıca bir de rotavirüs kapmış ki aşılı bebeğim. acillerde ateş ölçerlerle şurupsavaşlarıyla geçen koca bir zman dilmi rabbim kimseye yaşatmasın. herkese tekrar merhaba...
merhaba calar,
nasılsınız? umarıjm yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi uzunn zamandır yazamıyorum aksilikler üst üste. Elvin su çiçeği çıkardı, sonra suçiçeği orta kulka iltihabına dönüştü, ayrıca bir de rotavirüs kapmış ki aşılı bebeğim. acillerde ateş ölçerlerle şurupsavaşlarıyla geçen koca bir zman dilmi rabbim kimseye yaşatmasın. herkese tekrar merhaba...
nihan hanımın ilk dişi hayırlı olsun
seyhan çok geçmiş olsuh canım
burcu çok tatlı olmuşsunuz doğumgününde
şebnem iyi düşün doğru bir karar ver arkadaşım, herşey istediğin gibi olur inşallah
yazgı sizde çok tatlı çıkmışsınız canımeşinin işi hayırlı olsun
doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllar diliyorum
esin eltin nereye gitti anlamadım ben,yazık kuzuma
fatma geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
yasemin dön artık aramıza
öznur kayınvalidenle küs bence kalbini çok fena kır ki bidaha evine adım atmasın
hasret bu seninki çile değil artık mazoşistlik, kendine ve yavrularına bu eziyeti çektirme artık
teşekkür ederiz:))
hemen büyüseydi yaa
canım hoşgeldin...çok geçmiş olsun nasılda üst üste gelmiş...
teşekkür ederiz:))
hemen büyüseydi yaa
canım hoşgeldin...çok geçmiş olsun nasılda üst üste gelmiş...
Çok geçmiş olsun, çok fena olmuş sahiden.
Allah beterinden korusun, sağlık versin bal kızımıza :)
[/COLOR][/B]
Sağol Gülşancım
Dedim ben geç gelince kıymetli olur diye
merhaba calar,
Aaa kesinleşti mi? Hadi hayırlı olsun...
Tüh tüh, tekrar geçmiş olsun.
Ama izin süpermiş, inşallah hava da güzel olur da gezersiniz Selin'le...
Sen ne diyorsun, yapalım mı bebelere toplu parti?
Yine Vınn'la bağladım, diğer türlü bağlanmama izin vermiyor, tam da Vınn'ı kocama hediye etmeye karr vermiştim, bahtsız adam işte
daha o ilk adımda yürüdü denemz cnm, Eymen o şekildeki ilk adımını neredeyse 1 ay önce attı ama halen yürümüyor tam, yani ilk şık doğrudur bence artık yürüyolar demek için:))
Çok geçmiş olsun, çok fena olmuş sahiden.
Allah beterinden korusun, sağlık versin bal kızımıza :)
[/COLOR][/B]
Sağol Gülşancım
Dedim ben geç gelince kıymetli olur diye
mert bir kanepeden diğerine kendisi yürümeye başlayınca yürüyo artık dedim ben ama şuan tüm evi geziyo ve artık asla emeklemek istemiyo bızdığım çok tatlı yürüyo artık dün flo dan spor ayakkabı aldım oğluma ortopedik biraz zorlandı ilk yürüyüşünde ama çok sevdi genelde eline alıp gezdiriyo ama ayakkabılarıbirşeyi cok merak ediyorum :bebişlere ne zaman yürüdü deniyor?kendi başlarına bir yere tutunmadan ayağa kalkıp adım atınca mı? yoksa bağımsız ilk adımını atabildiğinde mi??
bikaç gün sabret o zaman arkadaşım,ben olsam akşam acile gidip rapor alırdımay kulaklarım bile tıkandı çok fenayım ,,, eleman yok izin alamıyorum , amaa 12-13-14-15-16 mart tarihlerinde izinliyim,,,,
tayinmi nereye gidiyosunuzhayırlı olsun :)) umarım diğerlerini sorunsuz rahatca cıkarır..
evet iyi insanım dimiGülşancım iyi insan lafının üstüne gelirmiş:))
Hee, internetten bulduğun insanlarla tanışılmaz, buluşulmaz, bebeği çalarlar, seni keserler paranoyaları... Bizde de var, bi gün ben onları kesecem, halbuki internetten de tanışmadıydık, noldu ki diyecekler !
Sabahtan beri 3 kere sordum bea, birimize haber ver böyle durumlarda, aklıma fena fena şeyler geldi. Gerçi salal mıyım, senin işyeri telefonunu googledan bulurdum, niye aramadım ki
Harika olur Meral yaa, yapalım valla...
Hafta sonu gideceklermiş sanırsam, artık hiç huzur bulamıyorlar benim yüzümden
Oyy kıyamam. Biraz daha iyi misin?
sağolun teyzeleri... başka su çiçeği çıkaran var mı? salgın diye duydum da...
sağolun teyzeleri... başka su çiçeği çıkaran var mı? salgın diye duydum da...
hoşgeldinn geçmiş olsun canım ..
şimdi iyidir umarımm
kesinleşti..beklemedeyiz bakalım..sağol canım
demi..ben de öyle düşündüm ..
bu durumda benim ağır vasıta 14 ayda falan anca yürürr:))
merhaba calar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?