2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun :)) umarım diğerlerini sorunsuz rahatca cıkarır..
gecmiş olsun sana daa hemen iyileşirsin umarım

buluşun bakalım :88:siz buluştukca iyice gıcık olmaya başladım ben burda sanırım sizle tanışamadan gideceğim ben..
bizim tayin cıktı söylemişmiydim..oturum izni beklioruz.. sorun cıkmazsa gidiş uzak değil...

ay kulaklarım bile tıkandı çok fenayım ,,, eleman yok izin alamıyorum , amaa 12-13-14-15-16 mart tarihlerinde izinliyim,,,,

birşeyi cok merak ediyorum :bebişlere ne zaman yürüdü deniyor?kendi başlarına bir yere tutunmadan ayağa kalkıp adım atınca mı? yoksa bağımsız ilk adımını atabildiğinde mi??

nihan hanımın ilk dişi hayırlı olsun
seyhan çok geçmiş olsuh canım

burcu çok tatlı olmuşsunuz doğumgününde
şebnem iyi düşün doğru bir karar ver arkadaşım, herşey istediğin gibi olur inşallah
yazgı sizde çok tatlı çıkmışsınız canım eşinin işi hayırlı olsun

doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllar diliyorum

esin eltin nereye gitti anlamadım ben,yazık kuzuma
fatma geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
yasemin dön artık aramıza
öznur kayınvalidenle küs bence kalbini çok fena kır ki bidaha evine adım atmasın
hasret bu seninki çile değil artık mazoşistlik, kendine ve yavrularına bu eziyeti çektirme artık

merhaba calar,
nasılsınız? umarıjm yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi uzunn zamandır yazamıyorum aksilikler üst üste. Elvin su çiçeği çıkardı, sonra suçiçeği orta kulka iltihabına dönüştü, ayrıca bir de rotavirüs kapmış ki aşılı bebeğim. acillerde ateş ölçerlerle şurupsavaşlarıyla geçen koca bir zman dilmi rabbim kimseye yaşatmasın. herkese tekrar merhaba...

Aaa kesinleşti mi? Hadi hayırlı olsun...

ay kulaklarım bile tıkandı çok fenayım ,,, eleman yok izin alamıyorum , amaa 12-13-14-15-16 mart tarihlerinde izinliyim,,,,

Tüh tüh, tekrar geçmiş olsun.
Ama izin süpermiş, inşallah hava da güzel olur da gezersiniz Selin'le...
Sen ne diyorsun, yapalım mı bebelere toplu parti?

Yine Vınn'la bağladım, diğer türlü bağlanmama izin vermiyor, tam da Vınn'ı kocama hediye etmeye karr vermiştim, bahtsız adam işte

birşeyi cok merak ediyorum :bebişlere ne zaman yürüdü deniyor?kendi başlarına bir yere tutunmadan ayağa kalkıp adım atınca mı? yoksa bağımsız ilk adımını atabildiğinde mi??

daha o ilk adımda yürüdü denemz cnm, Eymen o şekildeki ilk adımını neredeyse 1 ay önce attı ama halen yürümüyor tam, yani ilk şık doğrudur bence artık yürüyolar demek için:))

teşekkür ederiz:))
hemen büyüseydi yaa

canım hoşgeldin...çok geçmiş olsun nasılda üst üste gelmiş...

Çok geçmiş olsun, çok fena olmuş sahiden.
Allah beterinden korusun, sağlık versin bal kızımıza :)

Sağol Gülşancım

hemen büyüseydi yaa

Dedim ben geç gelince kıymetli olur diye

hemen büyüseydi yaa

[/COLOR][/B]

Sağol Gülşancım

sağolun teyzeleri... başka su çiçeği çıkaran var mı? salgın diye duydum da...

hoşgeldinn geçmiş olsun canım ..
şimdi iyidir umarımm

kesinleşti..beklemedeyiz bakalım..sağol canım
daha o ilk adımda yürüdü denemz cnm, Eymen o şekildeki ilk adımını neredeyse 1 ay önce attı ama halen yürümüyor tam, yani ilk şık doğrudur bence artık yürüyolar demek için:))

demi..ben de öyle düşündüm ..
bu durumda benim ağır vasıta 14 ayda falan anca yürürr:))

[/COLOR][/B]

Sağol Gülşancım

sorma canım ama birazda görmemişin kızının dişi olmuş gibi oldu
babası 1 buçuk yaşında çıkarmış ilk...o zaman kadar çıkmayacak diye üzülüyordum ama çok şükür başladı gerisi gelir inşallah:))
bir de herkes bilinçli değil maalesef 1 yaşında nasıl dişi yok ...nasıl olmaz..kemikleri mi zayıf... abuk sabuk konuşuyor bazıları..ki buna bazı öğretmen arkadaşlarım dahil...ister istemez can sıkıyordu insanlara anlatmak zorunda kalışım...onlara neyse!!!

mert bir kanepeden diğerine kendisi yürümeye başlayınca yürüyo artık dedim ben ama şuan tüm evi geziyo ve artık asla emeklemek istemiyo bızdığım çok tatlı yürüyo artık dün flo dan spor ayakkabı aldım oğluma ortopedik biraz zorlandı ilk yürüyüşünde ama çok sevdi genelde eline alıp gezdiriyo ama ayakkabıları

bikaç gün sabret o zaman arkadaşım,ben olsam akşam acile gidip rapor alırdım

tayinmi nereye gidiyosunuz

Gülşancım iyi insan lafının üstüne gelirmiş:))
evet iyi insanım dimi yoksa iti an çomağı hazırlamı oldu

bende yaseminden başka kimsenin nosu yokki oda benden beter bu aralar zaten hiç girmiyoki kk ya bana özelden atıverin telefonunuzu
google'ye nusaybin kaymakamlığı yazın çıkan numarayı arayın, teli ben açıyorum zaten

sağolun teyzeleri... başka su çiçeği çıkaran var mı? salgın diye duydum da...

Selkie Ebru'nun oğlu Emirhan da çıkardı ama hafif atlatıyor dedi annesi.

Ebru demişken, Mamur'un annesi Ebru nerelerde?

Doruk da o civarlarda yürüyecek, hiç acelesi yok :)
Zaten geç emeklemişti, şimdi tadını çıkarıyor sıpam :)

Bu arada benim süt iznim bitti, artık 17.30'da çıkacam, oğlumu da bi özledim ki

kendi başına adım attığı andır yüyrüyo denilecek an bence....Nihan bir ay önce başldı yürümeye ama şu an elimden tutmadan kolay kolay yürümüyor çok düştü...ki son düşüşü fenaydı yüzüstü düşüp burnunu kanattı o zamnadan beri tek yürümüyor fazla bazen elini bırakınca ağlıyor hatta.

ya bu 1 yaş kilosuna taktım ben de Burcu 3 katıysa sorun yoktur demiş ya..ben de nette öyle okumuştum...bu durumda Nihan'ın 11.700 olması gerekirdi...3900 doğdu...ama 10 kilo daha...doktoru anne babaya göre (ikimiz de minyonuz...fazla kilolara rağmen) gelişimi çok iyi diyor çok memnun ama ben tatmin olmadım ya...ilk ay kilo alamamıştı onu etkisi mi acaba???

Son düzenleme:

kıyamam çok geçmiş olsun canım benim alt komşumun kızı geçirdi su çiceği ki bi gün önce de serhanla 2 3 saat oynamışlardı çok korktum serhana da geçmiştir diye ama şükür geçmedi

böcüğümü yedirdim uyuttum inşallah uzun uyur

tekrar teşekkür ederim canlarım alıntı yapmıştım ama nere gitmişler anlamadım hem hayırlısı olsunlara hem geçmiş olsunlara

aynen burcum bazen çığlık atasım geliyo bu konularda yaşadıklarımı söylediklerini anlatsam sinirden komediden gülersiniz ağlanacak halime valla bi araya geldiğimizde bi kaç tanesini anlatırım inşallah

bebişlere toplu doğum gününü ben çok istiyorum temsili hepsi için çok güzel bi anı olur zaten en çok birlikte kutlamayı bizler hakediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…