- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.841
çok geçmiş olsun canımmerhaba calar,
nasılsınız? umarıjm yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi uzunn zamandır yazamıyorum aksilikler üst üste. Elvin su çiçeği çıkardı, sonra suçiçeği orta kulka iltihabına dönüştü, ayrıca bir de rotavirüs kapmış ki aşılı bebeğim. acillerde ateş ölçerlerle şurupsavaşlarıyla geçen koca bir zman dilmi rabbim kimseye yaşatmasın. herkese tekrar merhaba...
maalesef var öyle cahil edepsizler
sorma canım ama birazda görmemişin kızının dişi olmuş gibi oldu
babası 1 buçuk yaşında çıkarmış ilk...o zaman kadar çıkmayacak diye üzülüyordum ama çok şükür başladı gerisi gelir inşallah:))
bir de herkes bilinçli değil maalesef 1 yaşında nasıl dişi yok ...nasıl olmaz..kemikleri mi zayıf... abuk sabuk konuşuyor bazıları..ki buna bazı öğretmen arkadaşlarım dahil...ister istemez can sıkıyordu insanlara anlatmak zorunda kalışım...onlara neyse!!!
mert bir kanepeden diğerine kendisi yürümeye başlayınca yürüyo artık dedim ben ama şuan tüm evi geziyo ve artık asla emeklemek istemiyo bızdığım çok tatlı yürüyo artık dün flo dan spor ayakkabı aldım oğluma ortopedik biraz zorlandı ilk yürüyüşünde ama çok sevdi genelde eline alıp gezdiriyo ama ayakkabıları
bikaç gün sabret o zaman arkadaşım,ben olsam akşam acile gidip rapor alırdım
tayinmi nereye gidiyosunuz
evet iyi insanım dimiyoksa iti an çomağı hazırlamı oldu
bende yaseminden başka kimsenin nosu yokkioda benden beter bu aralar zaten hiç girmiyoki kk ya bana özelden atıverin telefonunuzu
google'ye nusaybin kaymakamlığı yazın çıkan numarayı arayın, teli ben açıyorum zaten
babası 1 buçuk yaşında çıkarmış ilk...o zaman kadar çıkmayacak diye üzülüyordum ama çok şükür başladı gerisi gelir inşallah:))
bir de herkes bilinçli değil maalesef 1 yaşında nasıl dişi yok ...nasıl olmaz..kemikleri mi zayıf... abuk sabuk konuşuyor bazıları..ki buna bazı öğretmen arkadaşlarım dahil...ister istemez can sıkıyordu insanlara anlatmak zorunda kalışım...onlara neyse!!!
mert bir kanepeden diğerine kendisi yürümeye başlayınca yürüyo artık dedim ben ama şuan tüm evi geziyo ve artık asla emeklemek istemiyo bızdığım çok tatlı yürüyo artık dün flo dan spor ayakkabı aldım oğluma ortopedik biraz zorlandı ilk yürüyüşünde ama çok sevdi genelde eline alıp gezdiriyo ama ayakkabıları
bende yaseminden başka kimsenin nosu yokkioda benden beter bu aralar zaten hiç girmiyoki kk ya bana özelden atıverin telefonunuzu
google'ye nusaybin kaymakamlığı yazın çıkan numarayı arayın, teli ben açıyorum zaten
hoşgeldinn geçmiş olsun canım ..
şimdi iyidir umarımm
kesinleşti..beklemedeyiz bakalım..sağol canım
demi..ben de öyle düşündüm ..
bu durumda benim ağır vasıta 14 ayda falan anca yürürr:))
ya bu 1 yaş kilosuna taktım ben de Burcu 3 katıysa sorun yoktur demiş ya..ben de nette öyle okumuştum...bu durumda Nihan'ın 11.700 olması gerekirdi...3900 doğdu...ama 10 kilo daha...doktoru anne babaya göre (ikimiz de minyonuz...fazla kilolara rağmen) gelişimi çok iyi diyor çok memnun ama ben tatmin olmadım ya...ilk ay kilo alamamıştı onu etkisi mi acaba???
kıyamam çok geçmiş olsun canım benim alt komşumun kızı geçirdi su çiceği ki bi gün önce de serhanla 2 3 saat oynamışlardı çok korktum serhana da geçmiştir diye ama şükür geçmedi
böcüğümü yedirdim uyuttum inşallah uzun uyur
tekrar teşekkür ederim canlarım alıntı yapmıştım ama nere gitmişler anlamadım hem hayırlısı olsunlara hem geçmiş olsunlara
aynen burcum bazen çığlık atasım geliyo bu konularda yaşadıklarımı söylediklerini anlatsam sinirden komediden gülersiniz ağlanacak halime valla bi araya geldiğimizde bi kaç tanesini anlatırım inşallah
bebişlere toplu doğum gününü ben çok istiyorum temsili hepsi için çok güzel bi anı olur zaten en çok birlikte kutlamayı bizler hakediyoruz
çok geçmiş olsun canım
maalesef var öyle cahil edepsizlerbilmediği gibi bide biliyomuş gibi bır bır insanı sinir ediyolar
çok geçmiş olsun canım
maalesef var öyle cahil edepsizlerbilmediği gibi bide biliyomuş gibi bır bır insanı sinir ediyolar
O da bişey mi?
Geçen gün İklim'in videosunu izliyordum, pıtır pıtır yürüyor yavrumEşime dedim gel bak diye, kv atladı hemen. İzledik, hemen arkasından yorum geldi: İyi besleniyor demek ki ! Ölür müsün öldürür müsün yaw Bi de öğretmendir kendisi.
Boşver Hanifem, ağzı olan konuşuyor...
Güzeeeelll
Sık sık ararım ki ben artık :)
var değil mi her yerde her konuda böyle konuşanlar...kiminin yemesi kinin yürümesi kiminin konuşması herkese dert herkes uzman...her bebek farklı halbuki...okumuş cahiller konuşunca daha sinir bozucu oluyor ama...
ben zaten dediklerini takmıyorum cevap vermek zorunda kalmak sinirime dokunuyor...
sağol canım... rotavirüsümüz geçmiyor bir türlü cırtt cırtt akşma kadar...
desene biz bitmişiz biizmki 3.500 doğdu taş çatlasın 8500 gr...
sağol canım... çok ağır çıkarttı benimki çokk... sırtında elle tutulur yer kalmadı yavrumun...
sağol canım...
amaaaan çokk biliyorlar çocuk mühendisi hepsi sinir oluyorum sinir...klava:
merhaba calar,
nasılsınız? umarıjm yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi uzunn zamandır yazamıyorum aksilikler üst üste. Elvin su çiçeği çıkardı, sonra suçiçeği orta kulka iltihabına dönüştü, ayrıca bir de rotavirüs kapmış ki aşılı bebeğim. acillerde ateş ölçerlerle şurupsavaşlarıyla geçen koca bir zman dilmi rabbim kimseye yaşatmasın. herkese tekrar merhaba...
O sizin güzelliğiniz canım arkadaşlarım
Ayyy size kvalide ile bakıcı arasında geçen bi diyalog anlatayım da gülün:
* Bakıcı dDoruk'un kıyafetlerini ütülerken kvalide diyor ki; şurda babasının gömlekleri de var, onları da ütüleyiver. Bakıcı cevap veriyor, valla teyzecim ben Doruk'un bakıcısıyım, babasının değil, ütüleyemem.
- K.V: Ütülesen nolur?
- Bakıcı: Burcu Hanım'ın kesin talimatı var, çocukla ilgilenmem lazım, onun lafından çıkamam.
- K.V: Çocukla ben ilgilenirim.
- Bakıcı: O benim işim, çok istiyorsan sen gömlekleri ütüle...
- K.V: Hiç sesini çıkarmaz, ütüleri de yapmaz
nihan hanımın ilk dişi hayırlı olsun
seyhan çok geçmiş olsuh canım
burcu çok tatlı olmuşsunuz doğumgününde
şebnem iyi düşün doğru bir karar ver arkadaşım, herşey istediğin gibi olur inşallah
yazgı sizde çok tatlı çıkmışsınız canımeşinin işi hayırlı olsun
doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllar diliyorum
esin eltin nereye gitti anlamadım ben,yazık kuzuma
fatma geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
yasemin dön artık aramıza
öznur kayınvalidenle küs bence kalbini çok fena kır ki bidaha evine adım atmasın
hasret bu seninki çile değil artık mazoşistlik, kendine ve yavrularına bu eziyeti çektirme artık
merhaba calar,
Selkie Ebru'nun oğlu Emirhan da çıkardı ama hafif atlatıyor dedi annesi.
Ebru demişken, Mamur'un annesi Ebru nerelerde?
Doruk da o civarlarda yürüyecek, hiç acelesi yok :)
Zaten geç emeklemişti, şimdi tadını çıkarıyor sıpam :)
Bu arada benim süt iznim bitti, artık 17.30'da çıkacam, oğlumu da bi özledim ki
o kendi başına ilk adımı 1 bucuk ay önce attı.ben demedim yürüyor diye..diim bari:)) ama hala kucakta gezmeyi seviyor sıpakendi başına adım attığı andır yüyrüyo denilecek an bence....Nihan bir ay önce başldı yürümeye ama şu an elimden tutmadan kolay kolay yürümüyor çok düştü...ki son düşüşü fenaydı yüzüstü düşüp burnunu kanattı o zamnadan beri tek yürümüyor fazla bazen elini bırakınca ağlıyor hatta.
dr sağlıklı dediyse düşünme bence eninde sonunda genetiğini bulacak :))ya bu 1 yaş kilosuna taktım ben de Burcu 3 katıysa sorun yoktur demiş ya..ben de nette öyle okumuştum...bu durumda Nihan'ın 11.700 olması gerekirdi...3900 doğdu...ama 10 kilo daha...doktoru anne babaya göre (ikimiz de minyonuz...fazla kilolara rağmen) gelişimi çok iyi diyor çok memnun ama ben tatmin olmadım ya...ilk ay kilo alamamıştı onu etkisi mi acaba???
sağol canım... rotavirüsümüz geçmiyor bir türlü cırtt cırtt akşma kadar...
desene biz bitmişiz biizmki 3.500 doğdu taş çatlasın 8500 gr...
sağol canım... çok ağır çıkarttı benimki çokk... sırtında elle tutulur yer kalmadı yavrumun...
sağol canım...
muhabbet koyulaşmış yine .....
beni unutuyorsunuz yaa iyi öyle olsun bakemm
sayfalar boya ilerlemiş...
kaçırdığım bişey var mı?
burcu bakıcıyı nereden buldun?detaylarını verır mısın ? boylesı cevval cabbar bı bakıcıda ben tutayım barı.
canım cok gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?