2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım

maalesef var öyle cahil edepsizler bilmediği gibi bide biliyomuş gibi bır bır insanı sinir ediyolar

eleman olsa zaten izin veririlerdi ,, o şekilde izin almam demek baya zor durumda bırakmam demek olur ,, he çok daha fena olursam elbetet yapacak bişi yok raporsuzda derdimi anlatır ziin alırım :)

O da bişey mi?
Geçen gün İklim'in videosunu izliyordum, pıtır pıtır yürüyor yavrum Eşime dedim gel bak diye, kv atladı hemen. İzledik, hemen arkasından yorum geldi: İyi besleniyor demek ki ! Ölür müsün öldürür müsün yaw
Bi de öğretmendir kendisi.
Boşver Hanifem, ağzı olan konuşuyor...

Güzeeeelll
Sık sık ararım ki ben artık :)

sağol canım... rotavirüsümüz geçmiyor bir türlü cırtt cırtt akşma kadar...

desene biz bitmişiz biizmki 3.500 doğdu taş çatlasın 8500 gr...

sağol canım... çok ağır çıkarttı benimki çokk... sırtında elle tutulur yer kalmadı yavrumun...

çok geçmiş olsun canım

maalesef var öyle cahil edepsizler bilmediği gibi bide biliyomuş gibi bır bır insanı sinir ediyolar

sağol canım...

çok geçmiş olsun canım

var değil mi her yerde her konuda böyle konuşanlar...kiminin yemesi kinin yürümesi kiminin konuşması herkese dert herkes uzman...her bebek farklı halbuki...okumuş cahiller konuşunca daha sinir bozucu oluyor ama...

ben zaten dediklerini takmıyorum cevap vermek zorunda kalmak sinirime dokunuyor...

amaaaan çokk biliyorlar çocuk mühendisi hepsi sinir oluyorum sinir... klava:

o kadar hastalanmış kuzum kolay mı...cidden dedikleri gibi zayıf doğna bebekler çok tombiş doğanlar az alıyor galiba.

çok geçmiş olsun canım allah salıh sıhat nasıp etsin bir yerden mi ? bulaştı acaba

sorma bizimde aynı derdimiz vardı ama şükür 1.buçuk ay önce çıkarmaya başladı bende acayip üzülüuyordum kaynanamda babası 4buçuk aylıkken çıkarmıştı yok şöyledi diye sinir etti oğlumda çıkardı şükür...

slmlarrrr ... oğluşuma kırmısı bi papyon aldım d.gününde takacagım kuzuya .. bütün kütahyayı aradım papyon için en sonunda büromun karsısında, kapı karsısında bi bebe çeyiz dükkanı var ordan buldum :))))

muhabbet koyulaşmış yine .....
beni unutuyorsunuz yaa iyi öyle olsun bakemm
sayfalar boya ilerlemiş...
kaçırdığım bişey var mı?

nihan sena ya çok üzüldüm annesi düşünce korktu demekki yavrum
serhan da geç yürüyecek sanırım anasına çektiyse ki ben 16 aylıkken yürümüşüm:78:
babası hakkında bi bilgim yok 8 aylık olduğu gün emeklemişti zaten birde koca totosunu kaldıramıyo göbek öne ağırlık veriyo ve en önemlisi korkuyo parmağının ucu ile bile olsa illa bi yerden destek alacak ellerini bırakacağımı anladığı an oturuyo hemen

kilo demişken serhan da biaz fazla kilo almaya başladı 1 ayda 1 kilo almış pekmezi falan azaltmıştım cevizide 2 3 günde bir veriyorum artık akşam muhallebisini de hafta da 2 ye düşürdüm çok tosbik görünmüyo ama ağır taşıyamıyorum kolum uyuşuyo artık

burcu bakıcıyı nereden buldun?detaylarını verır mısın ? boylesı cevval cabbar bı bakıcıda ben tutayım barı.

canım cok gecmıs olsun.

demek pittik pittik geziyor kuzucukk:)) maşallah annesi..merak ettim ben sizi görseydimm:)
milano ya tayin cıktı canım..

hehe ben yanında olduğum sürece acele etmiyor özgür de.bir de gelişim sırasını şaşırdı benim ağır vasıta..önce sıraladı sonra bağımsız adım attı ve en son emekledi:)) dr bile diyor enteresan adam bu diye

o kendi başına ilk adımı 1 bucuk ay önce attı.ben demedim yürüyor diye..diim bari:)) ama hala kucakta gezmeyi seviyor sıpa

dr sağlıklı dediyse düşünme bence eninde sonunda genetiğini bulacak :))

canım ya zor olmuştur..aşısı varsa biraz da olsun hafif atlatmıştır rotavirüsü demi..
acil şifa versin canımm

muhabbet koyulaşmış yine .....
beni unutuyorsunuz yaa iyi öyle olsun bakemm
sayfalar boya ilerlemiş...
kaçırdığım bişey var mı?

Niye unutalım seni yaw, sen unutulacak kadın mısın

burcu bakıcıyı nereden buldun?detaylarını verır mısın ? boylesı cevval cabbar bı bakıcıda ben tutayım barı.

canım cok gecmıs olsun.

Öznurcum ben ajanstan buldum bakıcıyı.
İstersen bilgilerini vereyim sana da...

Eyocum 6. ve 7. dişleri aynı anda çıkarıyo, ikisi de patladı patlayacak.. Bi de ne olduysa apartmanda bi daireyle zillerimiz birbirine girmiş, onun ziline her basıldığında bizim zil de ötüyo,evleri de yol geçen hanı sanki bi türlü bitmiyo kapı sesi e doğal olarak eymen öğle uykusunu da uyuyamadı adam gibi.. sonuç olarak çok huysuzlandı neyse ki şimdi uyudu. tüm bu cümlelerle neden yaklaşık 1 saattir aktif halde yazamadığımı açıklamaya çalışıyorum:))

Cerencim çok geçmiş olsun cnm Elvine

Öznur ne yaptın o meseleyi? konuşabildin mi eşinle,kv gitti mi?

Cerenova Elvin kuzuma çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatır canım
Serhan paşama da maşallah canım benim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…