- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.861
Ooooo bi gezmeye gittik geldik muhabbet bayagi ilerlemis...
Mis gibi hava var disarda iyi geldi...
Yemegimizide yedik ortada dolaniyor beyfendi öyle...odasina gidip gidip geliyor...
Bizimkide henüz dogdugu kilonun üc katina cikamamis...
3640 gr dogdu, az önce tarttim kiyafetlerle 10400 geldi. Yani 10 kilo diyebiliriz herhalde.
Her Cocugun gelisimi farkli, tabi bazi cok bilmisler bunu algilamakda zorluk cekiyor.
Artik cisini söylemesi gerekiyormus mesela bazilarina göre....
Bu arada biz hala emekleyemiyoruz ve bi yerden tutunmadan yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyoruz...gülüyorum artik napiyim
Cok güzel bence...yakisir Hilalime
Yaklasik ayni seyler düsünmüsüz demekki bende sunu aldim
iyi günlerde giyinsin cnm, çok şeker yakışır minik prensese
ay çok ilginç bunları yapamıyo ama yürüyo ha:))
walla malesef biz de doğum kilomuzun 3 katına erişemeyenlerdeniz, 3550 doğup şu an en fazla 8,5 kiloyuz(
çok cici..
ben çok beğendim..iyi günlerde giysin canım
iyi günlerde giyinsin cnm, çok şeker yakışır minik prensese
ay çok ilginç bunları yapamıyo ama yürüyo ha:))
walla malesef biz de doğum kilomuzun 3 katına erişemeyenlerdeniz, 3550 doğup şu an en fazla 8,5 kiloyuz(
Eyocum 6. ve 7. dişleri aynı anda çıkarıyo, ikisi de patladı patlayacak.. Bi de ne olduysa apartmanda bi daireyle zillerimiz birbirine girmiş, onun ziline her basıldığında bizim zil de ötüyo,evleri de yol geçen hanı sanki bi türlü bitmiyo kapı sesi e doğal olarak eymen öğle uykusunu da uyuyamadı adam gibi.. sonuç olarak çok huysuzlandı neyse ki şimdi uyudu. tüm bu cümlelerle neden yaklaşık 1 saattir aktif halde yazamadığımı açıklamaya çalışıyorum:))
Cerencim çok geçmiş olsun cnm Elvine
Öznur ne yaptın o meseleyi? konuşabildin mi eşinle,kv gitti mi?
Ooooo bi gezmeye gittik geldik muhabbet bayagi ilerlemis...
Mis gibi hava var disarda iyi geldi...
Yemegimizide yedik ortada dolaniyor beyfendi öyle...odasina gidip gidip geliyor...
Bizimkide henüz dogdugu kilonun üc katina cikamamis...
3640 gr dogdu, az önce tarttim kiyafetlerle 10400 geldi. Yani 10 kilo diyebiliriz herhalde.
Her Cocugun gelisimi farkli, tabi bazi cok bilmisler bunu algilamakda zorluk cekiyor.
Artik cisini söylemesi gerekiyormus mesela bazilarina göre....
Bu arada biz hala emekleyemiyoruz ve bi yerden tutunmadan yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyoruz...gülüyorum artik napiyim
Selam,
Sahalara biri daha döndü ama biraz daha işi var, bugün çok aktif olamam ama buralarda olacam.. Hepinizi öptüm.
günaydın anneler mok gibi bi hafta sonu geçirdim hiçbişey anlamadım sinir harbi halindeyim cumartesi mesai yaptım ve çok gereksiz aksaklıkar oldu öğleden sora yemeğe davetliyydim bööle fasıl gibi biyere iş yzünden iptal ettim eltimde gittiğinden ebbeğe bakacak kimseyi bulamadım 2 saat birinde 2 saat birinde 4 kapı gezdi yavrucum ne uyku ne yemek perişan oldu bütü düzeniçok siniriyim çok eser çok bilirmiş gibi akıl vermese ben herşeyi ayarlamıştım ama çok biliyo herşeyi çokkkkk
helal olsun ne demek ....Biz kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak üzme kendini...
DOĞUM GÜNÜ OLAN BEBİŞLERİMİZ HAFTASONUNA DENK GELDİĞİNDEN KUTLAYAMADIM...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
31 Megryann 05.03.2010
32 Peri_iii 05.03.2010
33 Ynur 06.03.2010
günaydın
güzel bir haftasonunun ardından merhaba.bugün eşim yeni işine başladı.umarım bizim için hayırlı olur.
bugün aşımız varona gideceğiz.hava güneşli ama deli gibi rüzgar esiyor.Alpiço bebek arabasında asla durmuyor.koyduğum an etini koparıyorlarmış gibi ağlıyor.kucakta gideceğiz,çare yok.
oğluma cumartesi akşamı düğün gibi bir doğumgünü yaptık,çok içime sindi.konfetiler,balonlar falan çok güzeldi herşey.çok şükür bunuda sorunsuzca atlattık.resimlerimiz facebook ta var.bir tanede buraya ekleyeyeyim.
Eki Görüntüle 153686
kızlar biraz uzun ama sabırla okuyun içim şişti haftasonu içimde saklamaktan
offf offf atanın resimlerini face yükletmiş arasındada bir barda çekilmiş resimler varmış
allah karşıma çıkarttı beş kuruş parası yok ama barlara gidiyo içlerinde bir kadın resmi vardı
onun elemanı 40 yaşlarında evli çocuklu içime bir kurt düştü ne işin vardı o kadınla barda dedim1 kere gittim dedi bende yatağına kaç kere girdi dedim
cevap bile veremedi bende hepinizin allah b..... versin dedim hemen boşanma ilamını alıyorsun nafakayı hesabıma yatırıyorsun beni bir daha aramıyorsun ben birşey olursa ararım dedim ne yüzünü görmek nede sesini duymak istiyorum dedim sonuçta erkek 8-9 aydır ayrıyız birşeyler yaşaması normal ama gecelik ilişki yaşarsın biter ama bu öyle değil sürekli görüşüyorlar o aralarında birşey olmadığını söylüyor ama yermiyim onu
sonra ex görümcem aradaıabimin aklı hep sende seni kızdırmak için söylemiştir takma kafanı dedi
bende dedimki ben onu çok iyi tanıyorum yapmadığı birşey için aslı yaptım demez yolu açık olsun benden uzak dursun dedim çok bozuldu onada dedim benim nikahımı versin ne halt yiyorsa yesin
ama hala boşanma ilamını almayacağım sürem bitincede itiraz edicem boşanmaya diyor yüzsüz.
bu da bizim partimizden :)
O sizin güzelliğiniz canım arkadaşlarım
Ayyy size kvalide ile bakıcı arasında geçen bi diyalog anlatayım da gülün:
* Bakıcı dDoruk'un kıyafetlerini ütülerken kvalide diyor ki; şurda babasının gömlekleri de var, onları da ütüleyiver. Bakıcı cevap veriyor, valla teyzecim ben Doruk'un bakıcısıyım, babasının değil, ütüleyemem.
- K.V: Ütülesen nolur?
- Bakıcı: Burcu Hanım'ın kesin talimatı var, çocukla ilgilenmem lazım, onun lafından çıkamam.
- K.V: Çocukla ben ilgilenirim.
- Bakıcı: O benim işim, çok istiyorsan sen gömlekleri ütüle...
- K.V: Hiç sesini çıkarmaz, ütüleri de yapmaz
masallah tontisime serhan bi tusa basti noktaki harfleri yazamiyorum
sarka gidiyoruz canim mayis da belli olacak
kızlar bu oğlan bir alem biraz önce simit alıpgeldim masanın üstüne koydum ortasına doğru
ata ne yapıp etmiş poşete uzanıp almış onu içinden de simiti almış onu yiyordu bir gördüm sesiz sedasız kemiriyordu valla resmini çektim gün içinde yüklerim :))
kızlar bu oğlan bir alem biraz önce simit alıpgeldim masanın üstüne koydum ortasına doğru
ata ne yapıp etmiş poşete uzanıp almış onu içinden de simiti almış onu yiyordu bir gördüm sesiz sedasız kemiriyordu valla resmini çektim gün içinde yüklerim :))
selam
geçmişe bakayım dedim ama Nihan izin vermedi o uyuyunca ve işlerimi bitirince bakabilirim inşallah.
ben de hasta oldum Nihan dan sonra...kaçınılmaz olarak ama çok da kötü değilim şükürler olsun:))
ve asıl paylaşmak istedğim şey:)
sonunda Nihan'ında ilk dişi patladı
okuldan gelidikten sonra emzirirken farkettim bir ucu patlamış çok şükür...ne zmana çıkar yaa çok heyecanlandım şimdi
Saat 4 olunca müdürüm sen neden çıkmadın dedi. E süt iznim bitti, sen de ilave izin vermedin ya dedim. Çık hadi sen, oğlunu özlemişsindir dedi. Gerçekten mi falan diye saçmalayana kadar servisi kaçırdım. Ben de bu pozitif ortamdan yararlanma amacı ile, ara sıra çıkarım di mi diye şımardım hemen, tamam, çok yoğun olmadığımız zamanlarda çıkarsın dedi. Hadi bakalım, inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?