2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ooooo bi gezmeye gittik geldik muhabbet bayagi ilerlemis...
Mis gibi hava var disarda iyi geldi...

Yemegimizide yedik ortada dolaniyor beyfendi öyle...odasina gidip gidip geliyor...
Bizimkide henüz dogdugu kilonun üc katina cikamamis...
3640 gr dogdu, az önce tarttim kiyafetlerle 10400 geldi. Yani 10 kilo diyebiliriz herhalde.

Her Cocugun gelisimi farkli, tabi bazi cok bilmisler bunu algilamakda zorluk cekiyor.
Artik cisini söylemesi gerekiyormus mesela bazilarina göre....

Bu arada biz hala emekleyemiyoruz ve bi yerden tutunmadan yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyoruz... gülüyorum artik napiyim

Eki Görüntüle 154202

kızıma bu tişörtü aldım doğum gününde pasta keserken giydircemmm nasıl sizce?

iyi günlerde giyinsin cnm, çok şeker yakışır minik prensese

ay çok ilginç bunları yapamıyo ama yürüyo ha:))

walla malesef biz de doğum kilomuzun 3 katına erişemeyenlerdeniz, 3550 doğup şu an en fazla 8,5 kiloyuz(

Evet öyle Meralcim...bende gülüyorum artik valla...
2 aydir yürüyor Poposunun üstünde bir dakika oturmuyor disarda bile ama onlari hala yapamiyor...yada belki yapmak istemiyor

çok cici..
ben çok beğendim..iyi günlerde giysin canım

sağolun kızlar heyecan bastı beni nedense anlamadım gitti bu akşamda kızımın fotoları çekeyim magnet yaptırcam süsleyip püsleyeyim kuzumu

kolay gelsin güzel gözlüme...
Doruk zil çalınca uyanmıyor ama ezan okununca uyanıyor yaw :)

Eki Görüntüle 154202

kızıma bu tişörtü aldım doğum gününde pasta keserken giydircemmm nasıl sizce?

Çok güzelmiş, güle güle giysin kuzucuk...

Hepsi bi değişik bu cücüklerin :)))

Valla süt iznim bitmeseymiş, ben bu işleri hayatta yetiştiremezmişim zati, gözüm aydın, bizim sektörün yoğun sezonu başlıyor, hunimi getirin

AYFERCİM CİCİNİZ ÇOK GÜZELMİŞ güle güle giysin hilalcik
ve teşekkür ederim serhan adına
yazamıyorum uyandı benim canavarım

slm millet
akşam oldu ben gelene kadar koca gün internetim yoktu deli oldum evde özledim sizi be yaaaaaa

Selam,
Sahalara biri daha döndü ama biraz daha işi var, bugün çok aktif olamam ama buralarda olacam.. Hepinizi öptüm.

hoşgeldin canım eksikler tamamlanıyor sayfalar almış yürümüş inşallah okuycam birazdan

erkeklere planlama yaptırmayacaksın zaten zik zak çizmeyi çok seviyorlar ve yollarda çürütüyorlar insanı

doüğum günü olan bebişlere nice mutlu yıllar allah sağlıklı uzun ömürler nasibetsin hepsine

herşeyin en güzeli sizlerle olsun eşinin işi hayırlı olsun fotonuz süper çıkmış

canım benin boşanma sebebinizi de iyi kötü hatırladığım için yorum yapmaktan çekiniyorum ama sanırım o ex kocanın yeniden senin hayatına dönmek için çooooooook fırın ekmek yemesi lazım bunları nasıl tamir eder sen nasıl unutursun bilemiyorum

bu da bizim partimizden :)

ikinize de kocaman maşallah

bakıcına saygı ve sempati duydum ne güzel yapıştırmış lafları öyle. temizlikçi zannetti herhalde bakıcıyı. anne bizim evde iş yapacak insanyoksa parasını ver temizliğe ayrı insan getirelim de bari yazık kaynanana emretmeye iş yaptırmaya ihtiyacı var garibin

masallah tontisime serhan bi tusa basti noktaki harfleri yazamiyorum

sarka gidiyoruz canim mayis da belli olacak

hayırlısıyla iyi bir yer olur inşallah seçme şansınız varsa urfa mardin yazın en az vukaat buralarda

..
şef geldi yan masadaki arkadaşın yanına sandalye çekti( işleri uzun sürecek sanırım ..kafayı çevirse benim pc cee diyecek adama( ben biraz kaçtımm

Son düzenleme:
kızlar bu oğlan bir alem biraz önce simit alıpgeldim masanın üstüne koydum ortasına doğru
ata ne yapıp etmiş poşete uzanıp almış onu içinden de simiti almış onu yiyordu bir gördüm sesiz sedasız kemiriyordu valla resmini çektim gün içinde yüklerim :))

ben olsam fotosunu çekmek değilde gidip poposundan bi ısırım alırdım :):)

Oyyy yerim ben o Behlülümü....
Bencede yani seninde gidip onu parcalayana kadar yemen lazimdi...

gözün aydıııııın allah diğerlerini de kolayca çıkarmayı nasibetsin

keşke benim oğlum da yapsa onun yaptığını bu ay iyi yiyor diye seviniyorduk bir ayda aldığı 150gr adam resmen yaşamak için yiyor hiç öyle bir şeylere saldırayım yiyeyim hevesi yok bizimki doğum kilosunu 3e katladı ama 2980 doğmuştu (doktor 3500 doğar bu kilosu iyi deyince çok üzerine düşmemiştim kazık yedik doktordan) şimdi 9300 sizin 6.ayda yedirdiğiniz 1 kase çorbayı benim oğlum daha bir aydır bitirebiliyor, hevesle meyve kemirmeye yeni başladı daha

demekki açmiş Paşam afiyet bal şeker olsun

henüz yarım saat uyumadan yine zil çaldı ve uyandı oğluş( hemen elektrikçiyi çağırdım ama halledemedi yarına kaldı, ben de bugünlük zili tamamen iptal ettim.. offf sonuç halen huysuz olan bi velet

Saat 4 olunca müdürüm sen neden çıkmadın dedi. E süt iznim bitti, sen de ilave izin vermedin ya dedim. Çık hadi sen, oğlunu özlemişsindir dedi. Gerçekten mi falan diye saçmalayana kadar servisi kaçırdım. Ben de bu pozitif ortamdan yararlanma amacı ile, ara sıra çıkarım di mi diye şımardım hemen, tamam, çok yoğun olmadığımız zamanlarda çıkarsın dedi. Hadi bakalım, inşallah...

atanın ağzı hiç durmuyo yanında kimse birşey yiyemiyor ve içemiyo mutlaka saldırıyo ama bunun yanında çok kilolu değil çünkü sürekli yakıyo ama anneme kalsa çocuk doğru dürüst yemiyo
atada 3 kilo doğdu tam yaşında 11 kiloydu

annem ekmek yemeyi çok seviyo ataya da yedirmeye çalışıyo her yemekte 2 dilim ekmek yiyor ata hiç beyaz ekmek vermiyorum ben çavdar kepek veya tam buğday yiyor ama bence ekmek biraz fazla yiyor sonuçta doyması için ekmek yemesi gerekmiyo bence yanılıyormuyum

hadi bakalım gözünaydın cnm:)) yaşasın süt iznii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…