2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yerim o simit kemiren Ata'yı, afiyet olsun boncuğuma, maaşallah.
Benim oğlum da yese ya öyle şeyler...

Meral yaw, niye zili iptal etmeyi daha önce düşünmedin ki sahiden

Atanın yemeği bu kadar sevdiği halde kilolu olmması çok güzel sahiden, ne güzel hem her vitamini aldığından eminsin için rahat hem de pof pof bi çocuk değil. Bene de fazla ekmek yemesine gerek yok cnm doğru düşünüyosun

Şeymacım biz de bu ay yeni yeni yemek yemeye başladık diyebilirim halen de daha 1 kase çorba bitirmiyoruz( hele şimdi yine diş sıkıntısı başladı tekrardan azaldı iştahı

kızlar ex koca aklımı aldı bugün hiçbir konuda yorum yazamadım kimse alınmasın yarın aktif olurum artık
buarada benim yeğenim (dayımın kızı )hamileydi daha yeniydi hamileliği kanaması falan vardı hastanede yattı sabah gebeliğin boş gebelik olduğunu öğrenmişler şimdi kürtaj oluyo onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen

çok geçmiş olsun cnm, Allah ona da ilerde hayırlı güzel bi evlat nasip etsin inşallah

Doruk da ekmeği çok seviyor. Ben kahvaltısına ve çorbalarına birer dilim ekmek koyuyorum. Esmer undan yapılan ekmekleri bu aralar çok sık vermiyorum, çünkü hem barsakları yumuşatıyor ki bizimkiler zaren fazlasıyla yumuşak, hem de demir emilimini baskılarmış.

Doyması için ekmek şart değil ama onda da besin maddeleri var, aşırı olmadıkça tüketmesinde sakınca yok diye düşünüyorum.

hadi bakalım gözünaydın cnm:)) yaşasın süt iznii

Sağol Meralcim... Bakalım lafta kalacak, icraata dökecek miyiz :)

ne biliyim yaw geç çalışıyo aklım bazen Burcu:)) cnm walla daha yeni keşfettim zaten zillerin karışmış olabileceğini, önceden basıp basıp kaçıyolar sanıyodum, sonra bi başkasının zili ile karışmış olabileceği ihtimali geldi aklıma, karışan kişi de caminin imamıymış meğer:))

tam ben bunları yazıyodum ki zil çaldı bizim zilin iptal olması hiçbişi ifade etmiyomuşş

Geçmiş olsun, Allah yardımcısı olsun...

Bunu keşfetmiş olman büyük başarı aslında, ben olsam anca küfrediyordum zile basıp yukarı gelmeyenlere :)))

Heee, diğer tarafın da kendi zilini iptal etmesi lazım di mi? Çok fena yaa... Uykusu gelmiş ama uyuyamayan bir bebeden daha fena çok az şey vardır kanımca...

Niye unutalım seni yaw, sen unutulacak kadın mısın

Öznurcum ben ajanstan buldum bakıcıyı.
İstersen bilgilerini vereyim sana da...

Aklım bıraz karısık bu konu hakkında.Anacım gorusmelerı sen yaparsın ona gore :))

Esım henuz gelmedı canım.Kv burada.

Ben yine nickimi parketmiş gitmiş gibi oldum yaww..
Hepinize iyi akşamlar, yarın sabah hızlı bir giriş yapacam inşallah KK'ya..
Öpüldünüz..

Ayyyy ben geldim ancakkkk
Burda da net açık işler yoğun :) gözlerim yanıyor pc ye bakmaktan ayrıca ucuz rimellere alışık olan kirpiklerim ve gözlerim max factorun rimeline tepki verdi çok yanıyor ve batıyor

Ben geldim, kimse kalmamış...
Pelin'in burnu akıyo.. Gece boyunca uyumadı(( Haftasonu babaannesinde ağlaya ağlaya kusup ne varsa ağzından burnundan çıktığını yazmıştım.. O günden beri burnu akıyo(
Bu arada YAZGI ve BURCU oğluşlarınızla süper çıkmışsınız. Yazgı gerçekten çok sevindim d.gününde herşeyin yolunda gitmesine. Burcu Doruk paşa çook yakışıklı olmuş.. Senle de saç modellerimiz aynıymış:))
ŞEBNEM eşinin ne yapmaya çalıştığına ben de bi anlam veremedim valla.. Erkekleri anladığım gün alim olcam zaten..
ÖZNUR bacı senin KV meselesi noldu? Konuşabildin mi eşinle??

pelin hanıma ,elvine ve serhan beye kocaman bir geçmiş olsun.
burcu ve yazgı hanımında fotoları süperrrrr.maşallah bebişkolarada.yazgı aynı takımdan bizdede var yanlız ceket kırmızı.bende onu giydiricektim papyonda süper olmuş bizde cumartesi 1 yaşındayız ama ben bir gün önce yapıcam doğum gününü,..
ŞEBNEM VE HASRET valla yorum yapamıyorum rabbim kocalarınıza akıl fikir versin nediyim.siz bence topluca bi doktora gönderin.
---doğanda artık kendi ayağa kalkıp yürüyo.bi kanepeden bi kanepeye maşallah rahat yürüyo ama uzun mesafe pat düşüyo.hele ellerini kaldırıp sendek sündük yürümesi yokmu ölürsünüz gülmekten.gündüz giremiyorum gene buluşma düzenlenecek herhal şu eşimi bi kafalasam gelmeyi çok istiyorum.

Merhaba canlar

Doruk ve Alp'in doğum günü fotoğrafları beni ağlattı
Ne çabuk büyüyorlar
Son derece duygusalım
Sizlerden uzak kalmak bana hiç yaramıyor

Eymene doğum günü yapmak ve yapmamak arasında kararsızım
yapsam curcuna ve stressten hiç bir şey anlamayacağım sadece anne baba kardeşler 20 kişiyi geçiyoruz...
çekirdek ailemizle yapsam hem şenlikli olmaz hem
herkesten eleştiri alırım ne yapacağım ben yaa :26:

Eymen pıtır pıtır yürüyor artık şükürler olsun
12. dişini çıkarmak üzere...
uykuları aynı düzensizlikte ama iştahı biraz iyi gibi geçen 2 gündür burnu tıkanık hasta olmaz inşallah
buluşma olsun bunu bende çok istiyorum

canım birşey sorucam 12. diş çıkıyor olduğuna göre azılarınız çıktı herhalde arka azıların çıkış yeri tam diş etinin ortasımı yoksa biraz daha dışardaan mı ?
atanınki sanki dışa doğru çıkıyor gibi anlayamadım

Sen düşün, gerek olduğuna karar verirsen icabına bakarız. Ihh, kvalideyi gönderirim, o daha iyi biliyor bu işleri

gelin kaynana topragindan olur derlermis
benim kv oyle dedikce cin carpmis gibi oluyorum

Ayyyy ben geldim ancakkkk
Burda da net açık işler yoğun :) gözlerim yanıyor pc ye bakmaktan ayrıca ucuz rimellere alışık olan kirpiklerim ve gözlerim max factorun rimeline tepki verdi çok yanıyor ve batıyor

bide lancome dene.ilk aldigimda hadi canim boyle rimeldemi varmis dedim kendime.

hayir canim.esim henuz gelmedi.yarin gelecekmis.ay birden acidim kocama ha

buldum buldum:))
çok güzel hakkaten yaa maşş hepinize
de yazgı maşş çok güzelsin canım ya seni yeni gördüm ben burcumu biliodum. seni kafamda böle kurmamıştım:) oğlunda sende süpersiniz allah nazarlardan saklasın.
burcu hemen resimler çerçevelenmiş konmuş köşelere ben daha cıkarttırmadım bile enerjine bayıldım çalışınca böle oluo heralsde ben miskin miskin bi hafta önce gelen magnetleri daha ananesine ve babannesine postalicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…