- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.881
atanın ağzı hiç durmuyo yanında kimse birşey yiyemiyor ve içemiyo mutlaka saldırıyo ama bunun yanında çok kilolu değil çünkü sürekli yakıyo ama anneme kalsa çocuk doğru dürüst yemiyo
atada 3 kilo doğdu tam yaşında 11 kiloydu
annem ekmek yemeyi çok seviyo ataya da yedirmeye çalışıyo her yemekte 2 dilim ekmek yiyor ata hiç beyaz ekmek vermiyorum ben çavdar kepek veya tam buğday yiyor ama bence ekmek biraz fazla yiyor sonuçta doyması için ekmek yemesi gerekmiyo bence yanılıyormuyum
kızlar ex koca aklımı aldı bugün hiçbir konuda yorum yazamadım kimse alınmasın yarın aktif olurum artık
buarada benim yeğenim (dayımın kızı )hamileydi daha yeniydi hamileliği kanaması falan vardı hastanede yattı sabah gebeliğin boş gebelik olduğunu öğrenmişler şimdi kürtaj oluyo onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen
atanın ağzı hiç durmuyo yanında kimse birşey yiyemiyor ve içemiyo mutlaka saldırıyo ama bunun yanında çok kilolu değil çünkü sürekli yakıyo ama anneme kalsa çocuk doğru dürüst yemiyo
atada 3 kilo doğdu tam yaşında 11 kiloydu
annem ekmek yemeyi çok seviyo ataya da yedirmeye çalışıyo her yemekte 2 dilim ekmek yiyor ata hiç beyaz ekmek vermiyorum ben çavdar kepek veya tam buğday yiyor ama bence ekmek biraz fazla yiyor sonuçta doyması için ekmek yemesi gerekmiyo bence yanılıyormuyum
hadi bakalım gözünaydın cnm:)) yaşasın süt iznii
kızlar ex koca aklımı aldı bugün hiçbir konuda yorum yazamadım kimse alınmasın yarın aktif olurum artık
buarada benim yeğenim (dayımın kızı )hamileydi daha yeniydi hamileliği kanaması falan vardı hastanede yattı sabah gebeliğin boş gebelik olduğunu öğrenmişler şimdi kürtaj oluyo onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen
ne biliyim yaw geç çalışıyo aklım bazen Burcu:)) cnm walla daha yeni keşfettim zaten zillerin karışmış olabileceğini, önceden basıp basıp kaçıyolar sanıyodum, sonra bi başkasının zili ile karışmış olabileceği ihtimali geldi aklıma, karışan kişi de caminin imamıymış meğer:))
tam ben bunları yazıyodum ki zil çaldıbizim zilin iptal olması hiçbişi ifade etmiyomuşş
Niye unutalım seni yaw, sen unutulacak kadın mısın
Öznurcum ben ajanstan buldum bakıcıyı.
İstersen bilgilerini vereyim sana da...
Eyocum 6. ve 7. dişleri aynı anda çıkarıyo, ikisi de patladı patlayacak.. Bi de ne olduysa apartmanda bi daireyle zillerimiz birbirine girmiş, onun ziline her basıldığında bizim zil de ötüyo,evleri de yol geçen hanı sanki bi türlü bitmiyo kapı sesi e doğal olarak eymen öğle uykusunu da uyuyamadı adam gibi.. sonuç olarak çok huysuzlandı neyse ki şimdi uyudu. tüm bu cümlelerle neden yaklaşık 1 saattir aktif halde yazamadığımı açıklamaya çalışıyorum:))
Cerencim çok geçmiş olsun cnm Elvine
Öznur ne yaptın o meseleyi? konuşabildin mi eşinle,kv gitti mi?
Aklım bıraz karısık bu konu hakkında.Anacım gorusmelerı sen yaparsın ona gore :))
Esım henuz gelmedı canım.Kv burada.
Merhaba canlar
Doruk ve Alp'in doğum günü fotoğrafları beni ağlattı
Ne çabuk büyüyorlar
Son derece duygusalım
Sizlerden uzak kalmak bana hiç yaramıyor
Eymene doğum günü yapmak ve yapmamak arasında kararsızım
yapsam curcuna ve stressten hiç bir şey anlamayacağım sadece anne baba kardeşler 20 kişiyi geçiyoruz...
çekirdek ailemizle yapsam hem şenlikli olmaz hem
herkesten eleştiri alırım ne yapacağım ben yaa :26:
Eymen pıtır pıtır yürüyor artık şükürler olsun
12. dişini çıkarmak üzere...
uykuları aynı düzensizlikte ama iştahı biraz iyi gibi geçen 2 gündür burnu tıkanık hasta olmaz inşallah
buluşma olsun bunu bende çok istiyorum
Sen düşün, gerek olduğuna karar verirsen icabına bakarız. Ihh, kvalideyi gönderirim, o daha iyi biliyor bu işleri
Ayyyy ben geldim ancakkkk
Burda da net açık işler yoğun :) gözlerim yanıyor pc ye bakmaktan ayrıca ucuz rimellere alışık olan kirpiklerim ve gözlerim max factorun rimeline tepki verdi çok yanıyor ve batıyor
Ben geldim, kimse kalmamış...
Pelin'in burnu akıyo.. Gece boyunca uyumadı(( Haftasonu babaannesinde ağlaya ağlaya kusup ne varsa ağzından burnundan çıktığını yazmıştım.. O günden beri burnu akıyo (
Bu arada YAZGI ve BURCU oğluşlarınızla süper çıkmışsınız. Yazgı gerçekten çok sevindim d.gününde herşeyin yolunda gitmesine. Burcu Doruk paşa çook yakışıklı olmuş.. Senle de saç modellerimiz aynıymış:))
ŞEBNEM eşinin ne yapmaya çalıştığına ben de bi anlam veremedim valla.. Erkekleri anladığım gün alim olcam zaten..
ÖZNUR bacı senin KV meselesi noldu? Konuşabildin mi eşinle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?