2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın milletttt
nabersiniz melike 7 bucukta uyandı sabah ezanından sonra ağladı bende aramıza aldım sanki bagıran o diil gibi bi bana baktı bi babasına sonra dondü totosunu uyudu sıpa. odasını ayırmayı düşünürken yatak ayırmaya kadar düşcez sanırım. gece lavaboya kalktımda yan oda çok karanlık nası ayırcam ben kuzumu ya kafaltı yapcaz birazdan burası buzzz gibi home home sweet home en iisi.
biz melikecikler ewde gerinirken apartmandan bakıcıya giden ağlayan huysuzlanan bebeleri görünce üzülüyorum sogukta belkide uykularından uyandırılıolar ewe gelselerde ben baksam:)
aylin keremitoya astronot tulum giydiriomusun çorlu buz tutuodur üşümesin kuzucuk giderken..
gülşan gene elektriksiz sanırım naptı acaba gece
burcu iki haftanın hıncını alırcasına herkese cvp yazıo topiii yakalayabilene aşkolsun:)

Buzz gibi ve hafif karlı bir İstanbul sabahından günaydın,
Ben çıktıktan sonra gelen ve fotomuz için iltifatlarda bulunan canım arkadaşlarıma teşekkürler, o sizin güzelliğiniz :)
Dün gece, önceki gecelere göre biraz daha iyi uyuduk, kendimi daha iyi hissediyorum. Artık ciddi ciddi beraber yatıyoruz biz, babayı da sepetledik, ikimiz döne döne uyuyoruz kuzuyla :) Sık uyansa bile daha az yoruluyorum böylelikle...

günaydın ,,,

hala hastayım ,

burada resmen fırtına kopuyor ,, karlı rüzgarlı buzz gibi bir hava,,,

selin artık daha rahat uyuyor gece acıkmaları olmasa , yatarken içiyor 120 cc mama gece 3 te içiyor 90 cc mama sabah 6 da içiyor 60 cc mama bu iyi bişey değil çünki kilo almıyor ,,, ve sadece alışkanlıktan ibaret,,, tabi birde beni emiyor ,,,

Karlı bir Ankara sabahından sıcacık bir günaydın arkadaşlarım :)))
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ nüz kutlu olsun..
Hepinizi sevgiyle kucaklarım..

Valla da unutmuştum ben, siz söylemeseniz farkında değilim.
Kadınlar gününüz kutlu olsun güzel arkadaşlarım, seviyorum hepinizi...

yaşasın bugün sizinleyim ama dünden biriken çok işim var elektrikler akşam 9da geldi buzlukta ne var ne yok çözüldü fırtına bugün yerini toz dumana bırakacak sanırsam suriyeden çöl kumu gelmese bari
sizler nasılsınız kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım

Sonunda proje bitti :)))
Mardinimize hayırlı uğurlu olsun, cillop gibi bir Havaalanı olacak :))
Emeklerimin karşılığını da aldım çok şükür, çok çalıştım ama değdi gerçekten..

Geçmişe çok vakıf olamadığım için kaçırdığım çok şey vardır eminim, toplu olarak hasta olan annelerimize ve kuzularına geçmiş olsun diliyorum.
Doğum gününü kutlayamadığım bebeklerimizin tekrar doğum günleri kutlu olsun, bugün doğan kuzucuklarımızın doğum günleri de kutlu olsun..

bence küçük bebekleri olanlar en az 3 sene 6 -7 saat çalışsın bebeler unutuyor bizleri

hiç çalışmasalar olmaz mı :)

kızlar ben gece ataya hiç birşey vermiyorum oda uyanmıyor zaten yanlış yapmıyorum dimi doktor gece yemelerini kesmen lazım demişti

Şebnemcim sen en doğrusunu yapıyorsun, bütün doktorlar gece beslenmelerine karşı. Ben de artık sadece 2 defa emziriyorum geceleri, bu sütümün gitmesine sebep olacak belki ama yeter, dana kadar oldu zaten :)

Hay Allah yaw, yazık oldu onca şeye...

Ellerine emeğine sağlık Yasemincim, özledik çok...

kızlar ben gece ataya hiç birşey vermiyorum oda uyanmıyor zaten yanlış yapmıyorum dimi doktor gece yemelerini kesmen lazım demişti

Yanlış yapmıyorsun Şebnemcim, bizim doktor İklim 10 aylıkken gece mamalarını kes demişti, 3 saatte bir 180 cc. mama içiyordu zilli, ben ancak gece bir kere 150 cc. ye düşürebildim, artık bizde kessek iyi olur, bakalım bu ay ki kontrolünde doktorumuz ne diyecek..

patron ve eşi kadınlar günü dolayısıyla küçük saksı çiçeklerinden dağıtıyolar hükümet konağında en son bana gelicekler galiba
yasemin teşekkür ederim arkadaşım ellerine sağlık proje için (mardini temsilen ben teşekkür ettim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…