- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.921
sonunda proje bitti :)))
mardinimize hayırlı uğurlu olsun, cillop gibi bir havaalanı olacak :))
emeklerimin karşılığını da aldım çok şükür, çok çalıştım ama değdi gerçekten..
Geçmişe çok vakıf olamadığım için kaçırdığım çok şey vardır eminim, toplu olarak hasta olan annelerimize ve kuzularına geçmiş olsun diliyorum.
Doğum gününü kutlayamadığım bebeklerimizin tekrar doğum günleri kutlu olsun, bugün doğan kuzucuklarımızın doğum günleri de kutlu olsun..
buzz gibi ve hafif karlı bir istanbul sabahından günaydın,
ben çıktıktan sonra gelen ve fotomuz için iltifatlarda bulunan canım arkadaşlarıma teşekkürler, o sizin güzelliğiniz :)
dün gece, önceki gecelere göre biraz daha iyi uyuduk, kendimi daha iyi hissediyorum. Artık ciddi ciddi beraber yatıyoruz biz, babayı da sepetledik, ikimiz döne döne uyuyoruz kuzuyla :) sık uyansa bile daha az yoruluyorum böylelikle...
merhaba canlar
doruk ve alp'in doğum günü fotoğrafları beni ağlattı
ne çabuk büyüyorlar
son derece duygusalım
sizlerden uzak kalmak bana hiç yaramıyor
Eymene doğum günü yapmak ve yapmamak arasında kararsızım
yapsam curcuna ve stressten hiç bir şey anlamayacağım sadece anne baba kardeşler 20 kişiyi geçiyoruz...
çekirdek ailemizle yapsam hem şenlikli olmaz hem
herkesten eleştiri alırım ne yapacağım ben yaa :26:
Eymen pıtır pıtır yürüyor artık şükürler olsun
12. Dişini çıkarmak üzere...
Uykuları aynı düzensizlikte ama iştahı biraz iyi gibi geçen 2 gündür burnu tıkanık hasta olmaz inşallah
buluşma olsun bunu bende çok istiyorum
maaşallah kuzuya bide konuşsalar neler anlatacaklar kimbilirGünaydinlar...
Kadinlar gününüz kutlu olsun Güzeller...
burda cok güzel bir hava var. Sonra disari cikicaz pasta siparisimizi vericez. Gerci biz cok sogukda bile cikiyoruz hergün. Beyfendi alisti cikmazsak o gün bitmistir, mizir mizir durmuyor yoksa.
Yavv bu gece beslenmeleri isi nolacak bilmiyorum. Bizim doktorumuzda yapacak bisey yok emmek istiyorsa dedi. Gece 3-4 kere kalkiyoruz.
Odasinda Oyuncaklarini tüm yere dökmüs, kos koca sepeti elinde sürükleyerek yanima geldi simdi. bide bak bak bak diyo sipa yaa
ben merte saat 17:30 civarı yemeğini yediriyorum, 19:30 civarı meyvesini,21 civarıda bir küçük kase gece mamasını veriyorum gece bir yada iki kez emmeye kalkıyo. istersen sende öyle dene az az ama kısa aralıklarla karnını doyur,gece acıkmaz böylecenaber hatun kişiler günaydınlar hepinize
geçmişe bakamadım çünküüü çok gevezesinizzz yetişemiyorum dün öğleden sonra şehir dışına çıktım o yüzden de size hasret kaldım bugün de olmicam umarım herbirkesler iyidir
dün spor salonuna yazıldım lipoya kadar doğum öncesi kiloma dönmeyi hedefliyorum ayrıcada diyete başladım şu ana kadarçok ii gitti
gec yemeleri konusunda ne yapabilirim bilmiyorum akşam yemeğini yemiyo biraz da oyun uyku bizi yeni görmüş oluyo yemek yemek istemiyo oynamak istiyo e haliyle gece acıkıyo bayağı azalttık sabaha karşı 5 gibi uyanıp 150 cc mama alıyo ama yinede kesemiyoruz onu çünkü acıkıyo kalkıp ağlıyo bide hala bizimle yatıyo napcam bilmiyorum eskiden beşiğinde yatan adam şimdi hiçbi şekilde yatmıyo illa ki eli saçımda olacak
milano çok uzak canım oraya gidip bizi unutma sakın haaaagünaydın..
dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun..her anne bir emekçidir anne olunca daha iyi anladım:))
herkese güzel bir gün diliyorum..çok yoğunum bugün ..
çiçeğim çok güzelinternet sitemize resmimi koycam tüh keşke bugün takım elbise giyseydim paspal paspal geldim basında burdaydı patron en çok hizmetini gördüğümüz personelimiz falan diye iltifatta bulundu gazeteciler resmimi çekti ama bugün çok paspalım
mert iki gecedir sadece bir kez emiyo gece başkada uyanmıyotekrara beşiğinde yatırıyorum bende
Sonunda proje bitti :)))
Mardinimize hayırlı uğurlu olsun, cillop gibi bir Havaalanı olacak :))
Emeklerimin karşılığını da aldım çok şükür, çok çalıştım ama değdi gerçekten..
Geçmişe çok vakıf olamadığım için kaçırdığım çok şey vardır eminim, toplu olarak hasta olan annelerimize ve kuzularına geçmiş olsun diliyorum.
Doğum gününü kutlayamadığım bebeklerimizin tekrar doğum günleri kutlu olsun, bugün doğan kuzucuklarımızın doğum günleri de kutlu olsun..
kızlar ben gece ataya hiç birşey vermiyorum oda uyanmıyor zaten yanlış yapmıyorum dimi doktor gece yemelerini kesmen lazım demişti
Bende hepinizi çok özledim...
Gülşancım, patronun dağıttığı o çiçeklerden bende isterim, banane banane... :)))
Mardin halkı adına teşekkürünü de kabul etmiş bulunmaktayım duyurulur, belki yapım aşamasında şantiyesine de gelirim.. Zaten çok merak ediyorum Mardini..
Bu arada eski Mardin Havaalanının olduğu yere yapılacak yenisi, sen biliyorsundur oraları Gülşan.
Sırada Ordu ve Giresun Havaalanları var, sonrada ihalesi kabul olursa Diyarbakır..
ben merte saat 17:30 civarı yemeğini yediriyorum, 19:30 civarı meyvesini,21 civarıda bir küçük kase gece mamasını veriyorum gece bir yada iki kez emmeye kalkıyo. istersen sende öyle dene az az ama kısa aralıklarla karnını doyur,gece acıkmaz böylece
milano çok uzak canım oraya gidip bizi unutma sakın haaaa
giresunmuuuu
oraya yapma yada berbat bişi yap :)
süperrrrrr
gün içersindeki uykuları ve beslenmesi nasıl ve atanın kilosu nasıl annesi.vitamin filan veriyormusun.
Kuzucuklara Anne Baba olarak Dogum günü Hediyesi aldinizmi yada alacakmisiniz?
ben bisiklet alıcam
şuanki havaalanı kızıltepe ilçesinde bize 30 dakika mesafede yani,gel mutlaka pek resimlerdeki gibi değil ama akşam eski mardinin uzaktan görüntüsü büyüleyiciBende hepinizi çok özledim...
Gülşancım, patronun dağıttığı o çiçeklerden bende isterim, banane banane... :)))
Mardin halkı adına teşekkürünü de kabul etmiş bulunmaktayım duyurulur, belki yapım aşamasında şantiyesine de gelirim.. Zaten çok merak ediyorum Mardini..
Bu arada eski Mardin Havaalanının olduğu yere yapılacak yenisi, sen biliyorsundur oraları Gülşan.
Sırada Ordu ve Giresun Havaalanları var, sonrada ihalesi kabul olursa Diyarbakır..
patron senin buradaki çalışmaalrından dolayı tebrik gödnerdi sanırım ,
ellerine sağlık canım benim,,,
evet senle bu konuyu konuşmuştuk ,, bencede en doğrusunu yapıorsun ,, keşke bende kesebilsem deliksiz güzel bir uyku uyusa hem zihinsel hem fiziksel gelişimi için bu çok daha önemli bence,,,
:26: niyeki:44:giresunmuuuu
oraya yapma yada berbat bişi yap :)
anladım canım sende eltinden çıkmadan yedirsen yemeğini olmazmı:26: zor işler bunlar canımgülşancım ii diyosunda ben zaten saat 19 dan önce evde olamıyorum ve benimki saa 21 de yatıyo eltime 50 kere edim ben gelmeden akşam yemeğini yedir ne zaman almaya gitsem bizde tam şimdi yiyoduk dio e ben daha eve gidip yemek yapıcm ver en evde yediririm diyorum tabi eve varıp yemeği ocağa koyup onunla ilgilenene kadar onun iştahı kapanmış oluyo şansım varsa meyvesini yediriyorum mamasıyla uyuyo
Kuzucuklara Anne Baba olarak Dogum günü Hediyesi aldinizmi yada alacakmisiniz?
canım gün içinde 2 defa uyuyor biri öğlen diğeri akşam üstü her uykusu 1-1,5 saat arasında değişiyor
gün içinde sürekli birşeyler tıkıyor ağzına bol bol kuru üzüm kayısı yiyor meyva yiyor yemekleride düzenli
vitamin vermiyorum,balık yağıda vermiyorum
şuan 11 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?