- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.941
Biz almadık canım, cimri kocam gerek görmedi ama yazın binsin diye bisiklet alacam kızıma :)))
Biz almadık canım, cimri kocam gerek görmedi ama yazın binsin diye bisiklet alacam kızıma :)))
Hmmmm bisiklet henüz erken olur diye aklima gelmemisti benim...aceba bizdemi bisiklet alsakki...
Bizim aklimizda sunlar vardi
yada bu
icinde 100 tane top var
hiç çalışmasalar olmaz mı :)
Şebnemcim sen en doğrusunu yapıyorsun, bütün doktorlar gece beslenmelerine karşı. Ben de artık sadece 2 defa emziriyorum geceleri, bu sütümün gitmesine sebep olacak belki ama yeter, dana kadar oldu zaten :)
Hay Allah yaw, yazık oldu onca şeye...
Ellerine emeğine sağlık Yasemincim, özledik çok...
Doğum günü hediyesi olarak ben çadır aldım, babası da ışıklı falan bir araba aldı :)
Ondan önce zıplamalı top havuzu aldık ama çok büyük ve şişmesi çok zor bişey geldi, iade ettik. Zelihacım top havuzuna bayıldım, nerden alabilriz bunu?
Fulya, zengin koca konusunda geç kaldık, çalışmaya devam mecburen :)
bayıldımKADIN
Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde
yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir. Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır.
Nazım HİKMET
Doğum günü hediyesi olarak ben çadır aldım, babası da ışıklı falan bir araba aldı :)
Ondan önce zıplamalı top havuzu aldık ama çok büyük ve şişmesi çok zor bişey geldi, iade ettik. Zelihacım top havuzuna bayıldım, nerden alabilriz bunu?
canım gün içinde 2 defa uyuyor biri öğlen diğeri akşam üstü her uykusu 1-1,5 saat arasında değişiyor
gün içinde sürekli birşeyler tıkıyor ağzına bol bol kuru üzüm kayısı yiyor meyva yiyor yemekleride düzenli
vitamin vermiyorum,balık yağıda vermiyorum
şuan 11 kilo
Nasil bir bisiklet, 3 Tekerlilerden felanmi?
Erken degilmi henüz?
,
AlmanyadanBen alman sayfalarina bakiyorum.
24 Euro yani yaklasik 50 TL fiyati.
Ama simdi bisiklet dediler kafami karistirdilar...
bayıldım
Zeliha, top havuzuna bende bayıldım ama evde çok yer kaplayacak oyuncaklara karşıyım, ayağımın altında sürekli oyuncakların dolanması beni deli ediyor..
Benim alacağım bisiklet ebeveyn kontrollü olanlardan, şimdilik ben yardımcı olurum sonrasında da öğrenince kendi sürer diye düşündüm.
Smart Trike Plus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bunun gibi bir bisiklet işte..
off biton işim war sizde kaynatıosunuz hee
mardinin havaalanı wardı ki ztn yasmin büyüğünümü yapcaklar mardin çok güzel yaa gezmenizi şiddetle tavsiye ederim.
burcucum top havuzunu ben melikeye kendim yaptım. yani önce yüzme havuzu aldım netten şişme 1 metre eninde 30 cm yüksekliğinde küçük bişe yani sonra içine 2 paket top aldım hepsiburadadan 50 tl ye mal oldu melikenin odasında duruo melike çok sewio sık oynamasada gidio içine girio geri çıkıo toplarını yorulana kadasr tektek salona taşıo ben 8 aylık flndı yaptığımda. burda bahsetmiştim ama araya kaynadı sanırım resim koymayı beceremediğim için koyamicam
tekrar ediorum biton işim war gidiyorummmmmmmmm
kızlar ben gece ataya hiç birşey vermiyorum oda uyanmıyor zaten yanlış yapmıyorum dimi doktor gece yemelerini kesmen lazım demişti
hiç çalışmasalar olmaz mı :)
şebnemcim sen en doğrusunu yapıyorsun, bütün doktorlar gece beslenmelerine karşı. Ben de artık sadece 2 defa emziriyorum geceleri, bu sütümün gitmesine sebep olacak belki ama yeter, dana kadar oldu zaten :)
hay allah yaw, yazık oldu onca şeye...
ellerine emeğine sağlık yasemincim, özledik çok...
yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,
facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... Mevlam hayırlar vesile etsin ,,
ben daha vermedim ama haftasonu menemen yaptığımda çok pişirdmiyorum yumurtasını biraz sulu oluyo ve yiyokızlar acilllll cevappppppppppppppp
kuzulara rafadan yumurta vermeye başladınızmı ?
hala umudum var benim hakkınızda hayırlısı olsun,sakın fevri davranma canım selin için,belki özür dileryarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,
facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,
wuuu süpersin ,, hiçte öyle paspal değil :)
benimde karanfilim geldi çok şükür :):)şirketten :)
yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,
facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... Mevlam hayırlar vesile etsin ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?