2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman zengin koca bulmak lazım

KADIN

Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde
yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir. Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır.

Nazım HİKMET

Doğum günü hediyesi olarak ben çadır aldım, babası da ışıklı falan bir araba aldı :)
Ondan önce zıplamalı top havuzu aldık ama çok büyük ve şişmesi çok zor bişey geldi, iade ettik. Zelihacım top havuzuna bayıldım, nerden alabilriz bunu?
Fulya, zengin koca konusunda geç kaldık, çalışmaya devam mecburen :)

Almanyadan Ben alman sayfalarina bakiyorum.
24 Euro yani yaklasik 50 TL fiyati.
Ama simdi bisiklet dediler kafami karistirdilar...

bayıldım

Zeliha, top havuzuna bende bayıldım ama evde çok yer kaplayacak oyuncaklara karşıyım, ayağımın altında sürekli oyuncakların dolanması beni deli ediyor..

Benim alacağım bisiklet ebeveyn kontrollü olanlardan, şimdilik ben yardımcı olurum sonrasında da öğrenince kendi sürer diye düşündüm.

Smart Trike Plus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bunun gibi bir bisiklet işte..

off biton işim war sizde kaynatıosunuz hee
mardinin havaalanı wardı ki ztn yasmin büyüğünümü yapcaklar mardin çok güzel yaa gezmenizi şiddetle tavsiye ederim.
burcucum top havuzunu ben melikeye kendim yaptım. yani önce yüzme havuzu aldım netten şişme 1 metre eninde 30 cm yüksekliğinde küçük bişe yani sonra içine 2 paket top aldım hepsiburadadan 50 tl ye mal oldu melikenin odasında duruo melike çok sewio sık oynamasada gidio içine girio geri çıkıo toplarını yorulana kadasr tektek salona taşıo ben 8 aylık flndı yaptığımda. burda bahsetmiştim ama araya kaynadı sanırım resim koymayı beceremediğim için koyamicam
tekrar ediorum biton işim war gidiyorummmmmmmmm

aynı bizimkide sabah 10 gibi ve öğlen 14-30 gibi 2 kere uyuyor toplam 2-buçuk saat uyuyor gündüz akşamda 9 gibi yatıyor bazen 8 gün içinde süt yemek meyve herşey yiyor ama gece 3 gibi ve sabah 5-6 gibi emmek için uyanıyor ve kilomuz yeni 9 buçuk oldu maşallah kilonuz iyi ben balık yağı almadım balık severek yiyor

Nasil bir bisiklet, 3 Tekerlilerden felanmi?
Erken degilmi henüz?

ben yazmadan yasemin yazmış herşeyi korkuluğu oluyo annede arkadan sürüyo yönlendiriyo büyüyünce de o pedalla kullanıyo buraya yaz geldi bile bide bisiklet sürmeye çok müsait bi kordonumuz var deniz kenarı ooohhh tam oğluşun keyfine gör

Almanyadan Ben alman sayfalarina bakiyorum.
24 Euro yani yaklasik 50 TL fiyati.
Ama simdi bisiklet dediler kafami karistirdilar...
,

Biliyorum.
Belki Türkiye'ye de gönderiyorlardır :)
[/B
]

Ben de bayılıyorum her okuduğumda...

Bu bisikletten bizde var, kuzenim vermişti. Doruk evde de dışarda da çok severek biniyor, şiddetle tavsiye ederim.

O da aklıma geldi aslında, zaten önceki havuzla birlikte 200 tane top da gelmişti, onları geri vermedim, bi şişme havuzla bu işi çözebilirim belki, sağol Mervecim.
Hadi git işini yap, ben de gidiyorum, iki tane belalı ithalatım var, çözüp gelecem.

yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,

facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,

kızlar ben gece ataya hiç birşey vermiyorum oda uyanmıyor zaten yanlış yapmıyorum dimi doktor gece yemelerini kesmen lazım demişti

ben aylardır vermıyorum gece.gayet dogru yapıyorsun canım.

sutun neden kesılsınkı canım.sadece gece mı emzırıyorsun ?

facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... Mevlam hayırlar vesile etsin ,,

tum bunlar sen ona gayrı ıhtıyarı tokat attın mı dıye oldu ?

kızlar acilllll cevappppppppppppppp

kuzulara rafadan yumurta vermeye başladınızmı ?
ben daha vermedim ama haftasonu menemen yaptığımda çok pişirdmiyorum yumurtasını biraz sulu oluyo ve yiyo

facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,
hala umudum var benim hakkınızda hayırlısı olsun,sakın fevri davranma canım selin için,belki özür diler

wuuu süpersin ,, hiçte öyle paspal değil :)

benimde karanfilim geldi çok şükür :):) şirketten :)
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…