- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.961
yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,
facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,
Zeliha, top havuzuna bende bayıldım ama evde çok yer kaplayacak oyuncaklara karşıyım, ayağımın altında sürekli oyuncakların dolanması beni deli ediyor..
Benim alacağım bisiklet ebeveyn kontrollü olanlardan, şimdilik ben yardımcı olurum sonrasında da öğrenince kendi sürer diye düşündüm.
Smart Trike Plus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bunun gibi bir bisiklet işte..
Simdi bu bisikletin aynisini burdaki Toys`R´us da buldum....
Ya Türkiyede neden hersey bu kadar pahali....Burda 59,99 Euro yani 120 TL civari....
Esime göstereyim bakiyim ne diyecek
:82: teşekkür ederim canımBende bi bakiyim su bisikletlere, sagol Yasemin.
Ohhh Gülsan Hanim, gayetde sIksiniz yani
Gülşancım, sende çiçeğinde harikasınız, çok hoşuma gitti fotoğraflar, ayrıca paspal görünmüyorsun..
Şebnemcim, ben rafadan vermedim daha hiç..
Hardtimes, her şerde bir hayır vardır, yazacak çok şey var fakat yorum yapmak bana düşmez, belki de böylesi sen ve Selin için çok daha hayırlı olacaktır, Rabbim hayırlı neyse onu yaşatsın size.. Dualarım sizinle olacak..
hilal napıyo ayfer,cimcimeliklerini anlatsana birazhakkınızda hayırlısı olsun canım
sağol canımçiçeğin ve sen harika görünüyorsunuz :)
Simdi bu bisikletin aynisini burdaki Toys`R´us da buldum....
Ya Türkiyede neden hersey bu kadar pahali....Burda 59,99 Euro yani 120 TL civari....
Esime göstereyim bakiyim ne diyecek
bal vermedim henüz ama haftasonları omlet ve menemeni tüm yumurta ile yapıp yiyoruzgünaydın
dün resmimiz hakkında yorum yapan,geçmiş doğumgünümüzü kutlayan herkese,banaözel iltifatta bulunan(iltifatları hiç kaçırmam) MERVE ye çok teşekkür ederim
dün aşımızı olduk,geldik.ilkinde ağlamadı ama ikincisi yaktı canını kuzumun.çok şükür hiçbirşey vermememe rağmen ateşi falan çıkmadı.
şimdi sorum geliyorr
*siz bebeklere bal ve yumurta beyazı vermeye başladınız mı?veriyorsanız karışımamı katıyorsunuz,yada nasıl veriyorsunuz?
Gülşancım Hilal kuzum iyi walla zaten senden başka da soran yok :))) Mert kuzuma rakip yetiştiriyorum bu aralar basamaklara çıkmasını öğreteceğim
bence basamak çıkmasını öğretme, nerde görse çıkmak isteyecek ve seni yoracakGülşancım Hilal kuzum iyi walla zaten senden başka da soran yok :))) Mert kuzuma rakip yetiştiriyorum bu aralar basamaklara çıkmasını öğreteceğim
valla ben bilerek sormuyorum, kizlarin marifetlerini duyup bu erkekler niye hic birsey yapamiyor diye düsünmemek icin
Mum üflemeyi ögret dogum gününe kadar, gerci bu cimcime kesin yapabiliyordur onu coktan demi...:26: Sakin evet deme :18:
bence basamak çıkmasını öğretme, nerde görse çıkmak isteyecek ve seni yoracakNekadar geç öğrenirse okadar iyi galiba Mert basamak görmedi hiç ama kanepelere inip çıkma konusunda ustalaştı iyice
evet seninki kanepede de usta iniyor ama çıkamıyor bizimki....
Merdivenlere tırmanan kiminkiydi hatta videosu vardı ben mert paşam diye kalmış aklımda
cemy di o yanlis hatirlamiyorsam...bizimkide kanepelerden iniyor ama cikamiyor...
Merdivenleri cikabiliyor ama...
evet seninki kanepede de usta iniyor ama çıkamıyor bizimki....
Merdivenlere tırmanan kiminkiydi hatta videosu vardı ben mert paşam diye kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?