- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.981
yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,
facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,
GÜLŞAN ve MERVE kraft omega dan memnunsunuz değil mi?
bugün,yarın alacağım ondan.burda kipa da 189 lira şuan
unutmam kız unutulur mu hiç:))ben merte saat 17:30 civarı yemeğini yediriyorum, 19:30 civarı meyvesini,21 civarıda bir küçük kase gece mamasını veriyorum gece bir yada iki kez emmeye kalkıyo. istersen sende öyle dene az az ama kısa aralıklarla karnını doyur,gece acıkmaz böylece
milano çok uzak canım oraya gidip bizi unutma sakın haaaa
düşündüğüm gibi çıkmadın:)) çok tatlısın canım :)
günaydın
dün resmimiz hakkında yorum yapan,geçmiş doğumgünümüzü kutlayan herkese,banaözel iltifatta bulunan(iltifatları hiç kaçırmam) MERVE ye çok teşekkür ederim
dün aşımızı olduk,geldik.ilkinde ağlamadı ama ikincisi yaktı canını kuzumun.çok şükür hiçbirşey vermememe rağmen ateşi falan çıkmadı.
şimdi sorum geliyorr
*siz bebeklere bal ve yumurta beyazı vermeye başladınız mı?veriyorsanız karışımamı katıyorsunuz,yada nasıl veriyorsunuz?
yazgı ben bal vermeye başladım, kahvaltıda çay kaşığı ile veriyorum, peynirle beraber falan yiyor..
Ben hilali, selini ve iklimi hem tip olarak hemde davranışsal olarak birbirlerine çok benzetiyorum, iklim in neler yaptığını yazmıyorum, oğlan anaları çatlamasın diye :))
hilal ne yapıyorsa bilin ki iklim de yapıyordur, hehehhehe...
Iklim ne yapıyorsa hilal de yapıyordur, ruh ikizi heralde bunlar değil mi ayfer..?
Ayyy, aynı İklim de böyle yatıyor, döne döne sabaha kadar yatağın her köşesini geziyoruz :)))
Ayyy, aynı İklim de böyle yatıyor, döne döne sabaha kadar yatağın her köşesini geziyoruz :)))
Heee aynen cok deli yatiyor...birde köselere sIKisip kaliyor sonra ayaga kalkiyor ve birden pat diye kendini atiyor geri yataga ve uykuya devam ediyor.
yaşasın bugün sizinleyim ama dünden biriken çok işim varelektrikler akşam 9da geldi buzlukta ne var ne yok çözüldü fırtına bugün yerini toz dumana bırakacak sanırsam suriyeden çöl kumu gelmese bari
sizler nasılsınız kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım
Bende hepinizi çok özledim...
Gülşancım, patronun dağıttığı o çiçeklerden bende isterim, banane banane... :)))
Mardin halkı adına teşekkürünü de kabul etmiş bulunmaktayım duyurulur, belki yapım aşamasında şantiyesine de gelirim.. Zaten çok merak ediyorum Mardini..
Bu arada eski Mardin Havaalanının olduğu yere yapılacak yenisi, sen biliyorsundur oraları Gülşan.
Sırada Ordu ve Giresun Havaalanları var, sonrada ihalesi kabul olursa Diyarbakır..
yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,
facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,
kızlar acilllll cevappppppppppppppp
kuzulara rafadan yumurta vermeye başladınızmı ?
günaydın
dün resmimiz hakkında yorum yapan,geçmiş doğumgünümüzü kutlayan herkese,banaözel iltifatta bulunan(iltifatları hiç kaçırmam) MERVE ye çok teşekkür ederim
dün aşımızı olduk,geldik.ilkinde ağlamadı ama ikincisi yaktı canını kuzumun.çok şükür hiçbirşey vermememe rağmen ateşi falan çıkmadı.
şimdi sorum geliyorr
*siz bebeklere bal ve yumurta beyazı vermeye başladınız mı?veriyorsanız karışımamı katıyorsunuz,yada nasıl veriyorsunuz?
ya çok tatlı maşallahh mıncır eve gidince benim yerime ..
Offf Doruk uyandığı zaman asla kendiliğinden uyumuyor bu aralar. Uykusu biraz hafiflediği an ya ayağa kalkmaya çalışıyor ya emeklemeye, ama gözleri kapalı, o kadar uykusu oluyor ki devriliyor sıpa... Sonra da gel beni uyut anlamında sesleniyor nnnneeeee diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?