2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,

facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,

çok zor bir kara Allah hakkınızda hayırlısını versin

ben rafadan yumurta veriyorum bişey olmadı şimdiye kadar
ama portakal suyu alerji yaptı

bende o bisikletlerden almayı düşünüyorum

şebnem ben bugün werdim rafadan yaptım içine minik minik ekmekler doğradım melike hepsini bitirdi maşş çok sevdi balda werdim ucgen peynirin üstüne bal sürdüm minik minik onuda yedi artık karışık kafaltı wermiorm böyle daha iyi yedi sanki miktar olarak biraz az oldu ama damak tadının gleişmesi lazım artık
yazgıcım gerçeklerdi onlar:)
gülşan haftasonu snein omleti yaptım melike yedi hepsini tabi üstüne bişi yemedi hatta son kaşıkta öğürdü ama lezzetliydi kalanınıda ben yedim teşekkür ederim cnm

GÜLŞAN ve MERVE kraft omega dan memnunsunuz değil mi?
bugün,yarın alacağım ondan.burda kipa da 189 lira şuan

ben çok memnunum çok rahat,mert ilk oturduğunda çok ağladı emniyet kemeri ile özgürlüğü kısıtlandı sandı ellerini ayaklarını bile hareket ettirmedi bi süre sonra anladı ve rahatladı 15 dakika sonra uyudu zaten tek elle yatma pozisyonuna getiriliyo,dışarıyı falan izledi fiyatı çok uygun ben 214tlye aldım netten,en uygun fiyat oydu ama 189 çok uygun sakın kaçırma derim

unutmam kız unutulur mu hiç:))

düşündüğüm gibi çıkmadın:)) çok tatlısın canım :)

yumurta beyazı vermeye başladım canım ama bal 6 ay daha verme dedi dr.inek sütüne de anne sütü alıyor 1-2 ay daha bekle dedi..onun yerine devam sütü verebilirmişş

Yazgı ben bal vermeye başladım, kahvaltıda çay kaşığı ile veriyorum, peynirle beraber falan yiyor..

Ben Hilali, Selini ve İklimi hem tip olarak hemde davranışsal olarak birbirlerine çok benzetiyorum, İklim in neler yaptığını yazmıyorum, oğlan anaları çatlamasın diye :))
Hilal ne yapıyorsa bilin ki İklim de yapıyordur, hehehhehe...
İklim ne yapıyorsa Hilal de yapıyordur, ruh ikizi heralde bunlar değil mi Ayfer..?

aynen katılıyorum iklim ve hilal bir başka... Selin iklim ve hilal birebir kopya tipleri ruh ikizleri bahtları da açık olsun kuzularımın

.yazgıcım ben memnunum artık eski yerime kavuştum öne oturuyorum melike tek başına gidiyor arkada. arkaya koyunca kendisi koltuğuna cıkıp oturuyor beklio çok sevio ayaklaıyla oynuo dışarıyı yüksek olunca süper izlio cocuk gördümü cıglık atıo. uyuyuncada tek elle yatırıveriyorum ben 280e aldım ayy en kazık yiyen benmiyim nası moralim bozuldu gülşan sen hangi siteden aldın ben hepsi buradadan almıştım. bende kaçırma fiyatı süper yazgı.

Çok konuşuyorsunuz çoook, yetişemiyorum :)

Gülşancım, çiçeğin de sen de çok hoşsunuz
Biz bir incelik görmedik kadınlar günü münasebetiyle, az sonra edepsizlik yapıp bizi yemeğe götürün diyecem.

Bal henüz vermedim. Geçen gün biraz inek sütü verdim, beğenmedi :) Bir de bizim omletlerden yediriyorum artık. Bu hafta sonu yeni bir düzenleme yapayım artık.

Fatmacım, canım, hakkınızda hayırlısı olsun, yorum yaparsam fena şeyler söyleyecem, susuyorum.

Ayfer Hilal'imin yatışına bayıldım, nasıl tatlı serilmiş, maaşallah kuzuma...

Öznur, artık süt sağmıyorum ben, gündüz emzirme imkanım da olmadığı için ancak eve gittikten sonra emzirebiliyorum. Aslında bir bakıma işime gelir kesilmesi, şu tiroid ilaçlarına başlamam lazım artık. İlk başta Doruk 6 aylık olsun, bırakırım emzirmeyi kullanırım diyordum. Sonra 8 aylık olunca dedim, sonra 1 yaşına gelsin dedim. Şimdiki hedefim 1,5 yaş ama süt o kadar dayanır mı bilmem :)

Heee aynen cok deli yatiyor...birde köselere sIKisip kaliyor sonra ayaga kalkiyor ve birden pat diye kendini atiyor geri yataga ve uykuya devam ediyor.

Offf Doruk uyandığı zaman asla kendiliğinden uyumuyor bu aralar. Uykusu biraz hafiflediği an ya ayağa kalkmaya çalışıyor ya emeklemeye, ama gözleri kapalı, o kadar uykusu oluyor ki devriliyor sıpa... Sonra da gel beni uyut anlamında sesleniyor nnnneeeee diye...

Merhaba güzel anneler herkesin kadınlar gününü kutluyorumm Ama kadın olmaktan hiç te memnun olmadığımı belirtmeden edemeyeceğim, keşke erkek olsaydım yaw gerçi o zaman anne olamazdım:26:

Bugün sabahtan beri açtım ama ancak Eymen uyuyunca okuyup yazabiliyorum, laptopa karşı da alerji geliştirmeye başladı oğluş:))

Fatmacım hakkınızda hayırlısı olsun cnm benim, inanıyorum ki sen ve Selin çok güzel günler görüp yaşayacaksınız inşallah

Hilalin yatışa bayıldım ohh serile serile yatıyolar ne güzel

Gülşan hanımcım pek hoşsunuz:))

ben de bugün soracaktım size rafadan yumurta mevzuunu, rafadan değil ama kayısı kıvamında veriyorum ben bazen inşallah hata etmiyorumdur, ayrı yedirdiğim zaman yapıyorum bunu çünkü pişmiş yumurtayı yemiyo

slm millet
emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun, dünyada emek vermeyen bir kadın olduğunu düşünmüyorum zaten

toz duman burada canım yağmur misali yağıyor gece başlamış balkonda çekyat örtülerim vardı mahvoldular yeniden yıkanacaklar şimdi, bizim hain kaymakam tatil vermiyor aslında toz yağmurlarında tatil verilmesi gerekiyor tüm halkın sağlığı için, edirnede ne güzeldi iki parmak kar haydi tatil

yenisi yapılana kadar uçak seerleri felç olacak tabi.... umarım ben gittikten sonra başlarlar yapımına. of of gel mayıs gel şu iller arası yer değiştirme açılsa da biz de şansımızın ne kadar olduğunu görebilsek

yarın akşam boşanma konusunu konuşmak üzere buluşuyoruz,,,

facede adımı değiştirdim bundan sonra böyledir ... mevlam hayırlar vesile etsin ,,

siz ayrı mı yaşıyordunuz bu ara ben kaçırmışım :26: üzüldüm canım allah hayırlısını nasibetsin hepiniz için.

kızlar acilllll cevappppppppppppppp

kuzulara rafadan yumurta vermeye başladınızmı ?

bizimki sadece rafadan yiyor diğerleri damak zevkine uymadı cici oğlumun

deniz tatlı sevmiyor o yüzden hiç bal denemedim ama yumurtanın sarısını daha çok seviyor bizde her şey ayrı ayrı ona özel hazırlanan şeyylere alerjisi var küçük beyin

dehşet deniz çok sakin yatıyor uyanmazsa yorganın üzerine bile çıkmıyor.

herkese merhaba bugün temizliğe başlıycam nasıl olcekse buzz gibi bir hava var burdada.
hepimizin dünya kadınlar günü kutluolsun.....
kızlar nasılsınız biz doğanın kudurukluklarıyla uğraşıyoruz yere göğe sığmıyo maşallah kız anaları pek rahat benim kızımda böyle değildi bu erkek milleti kuduruk oluyo.

------gülşan ben peynirli çubuk bile veriyorum eline bisküvi zaten hep yiyo meyvelerden birtek muzu vermiyorum diğerlerinide elinde yiyo.çünkü meyve suyu sevmiyor.fotoda çok forslusun anacım....maşallah.
ayyyy o hilalin kızmızı yanaklarını varya ısır ısır bitiririm maşallah ya melek gibi uyuyo.
harttimes hakkınızda hayırlısı olsun demekki en güzeli buymuy artık selinin var gerisi hikaye
------buarada sabah doktorumda izledim balık yağı şişelerde olanların içinde zararlı maddeler varmış en iyisi kapsüllermiş bilginize......!!!!!!!

ya çok tatlı maşallahh mıncır eve gidince benim yerime ..

ben de tam bunu soracaktım yiğit özgür psikopata bağladı uyurgezer gibi davranıyor..uykusunda oturuyor emekliyor ve yürümeye calışıyor tüm bunları yaparken de ıgh ıgh diye sesler çıkarıyor:))
bir de yarı uykulu benim üzerimi açmaya çalışıyor hedef belli:)) emmek istiyor

selam
canlar nasılsınız...özledim...
bayagıdır giremedim..hastaydık ailecek..cok agır atlattık keçi inatlı gribi..sonra bilgsayarım bozuldu bi ara derkeeen uzak kaldım..umarıum iysnzdir bebişlerle..faceden dogumgünlrini takip edebildim okadar...
biliosunuz 10 martta yagmurun d.günü..hazırlıklar var..20 25 kişilik bi sdavet..temzliğiydi pasta böregydi..plan program peşindeyim..
şu happy bırtday süs malzemeleri okadar aradımki hiçbiyerde bulamadım..
magnet siparişi verdim fakat adam gec kaldıgımı ve süreniin yetersz oldugunu söyledi..üzüldüm...yaptramıycam galiba..
bazı süsleri kendim yaptım evde..el emegimce..saklıycam hepsini inşallah..
yagmur 1 aydr artık emeklemiyor yuruyor..bende peşinden..yorucu..
hastalıgndan dolayı iştah sıfır gene kahvaltı olayı yok maaledef..anca anca düzelir herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…