- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.001
------buarada sabah doktorumda izledim balık yağı şişelerde olanların içinde zararlı maddeler varmış en iyisi kapsüllermiş bilginize......!!!!!!![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
ben de tam bunu soracaktım yiğit özgür psikopata bağladı uyurgezer gibi davranıyor..uykusunda oturuyor emekliyor ve yürümeye calışıyor tüm bunları yaparken de ıgh ıgh diye sesler çıkarıyor:))
bir de yarı uykulu benim üzerimi açmaya çalışıyor hedef belli:)) emmek istiyor
selam
canlar nasılsınız...özledim...
bayagıdır giremedim..hastaydık ailecek..cok agır atlattık keçi inatlı gribi..sonra bilgsayarım bozuldu bi ara derkeeen uzak kaldım..umarıum iysnzdir bebişlerle..faceden dogumgünlrini takip edebildim okadar...
biliosunuz 10 martta yagmurun d.günü..hazırlıklar var..20 25 kişilik bi sdavet..temzliğiydi pasta böregydi..plan program peşindeyim..
şu happy bırtday süs malzemeleri okadar aradımki hiçbiyerde bulamadım..
magnet siparişi verdim fakat adam gec kaldıgımı ve süreniin yetersz oldugunu söyledi..üzüldüm...yaptramıycam galiba..
bazı süsleri kendim yaptım evde..el emegimce..saklıycam hepsini inşallah..
yagmur 1 aydr artık emeklemiyor yuruyor..bende peşinden..yorucu..
hastalıgndan dolayı iştah sıfır gene kahvaltı olayı yok maaledef..anca anca düzelir herhalde..
selam
bayagıdır giremedim..hastaydık ailecek..cok agır atlattık keçi inatlı gribi..sonra bilgsayarım bozuldu bi ara derkeeen uzak kaldım..umarıum iysnzdir bebişlerle..faceden dogumgünlrini takip edebildim okadar...
biliosunuz 10 martta yagmurun d.günü..hazırlıklar var..20 25 kişilik bi sdavet..temzliğiydi pasta böregydi..plan program peşindeyim..
magnet siparişi verdim fakat adam gec kaldıgımı ve süreniin yetersz oldugunu söyledi..üzüldüm...yaptramıycam galiba..
hastalıgndan dolayı iştah sıfır gene kahvaltı olayı yok maaledef..anca anca düzelir herhalde..
ben çok memnunum çok rahat,mert ilk oturduğunda çok ağladı emniyet kemeri ile özgürlüğü kısıtlandı sandıellerini ayaklarını bile hareket ettirmedi bi süre sonra anladı ve rahatladı 15 dakika sonra uyudu zaten tek elle yatma pozisyonuna getiriliyo,dışarıyı falan izledi fiyatı çok uygun ben 214tlye aldım netten,en uygun fiyat oydu ama 189 çok uygun sakın kaçırma derim
yumurta beyazı vermeye başladım canım ama bal 6 ay daha verme dedi dr.inek sütüne de anne sütü alıyor 1-2 ay daha bekle dedi..onun yerine devam sütü verebilirmişş
Yazgı ben bal vermeye başladım, kahvaltıda çay kaşığı ile veriyorum, peynirle beraber falan yiyor..
.yazgıcım ben memnunum artık eski yerime kavuştum öne oturuyorum melike tek başına gidiyor arkada. arkaya koyunca kendisi koltuğuna cıkıp oturuyor beklio çok sevio ayaklaıyla oynuo dışarıyı yüksek olunca süper izlio cocuk gördümü cıglık atıo. uyuyuncada tek elle yatırıveriyorum ben 280e aldım ayy en kazık yiyen benmiyim nası moralim bozuldu gülşan sen hangi siteden aldın ben hepsi buradadan almıştım. bende kaçırma fiyatı süper yazgı.
Offf Doruk uyandığı zaman asla kendiliğinden uyumuyor bu aralar. Uykusu biraz hafiflediği an ya ayağa kalkmaya çalışıyor ya emeklemeye, ama gözleri kapalı, o kadar uykusu oluyor ki devriliyor sıpa... Sonra da gel beni uyut anlamında sesleniyor nnnneeeee diye...
slm millet
deniz tatlı sevmiyor o yüzden hiç bal denemedim ama yumurtanın sarısını daha çok seviyor bizde her şey ayrı ayrı ona özel hazırlanan şeyylere alerjisi var küçük beyin
selam
selam
:))haydaaaa bi de bu çıktı şimdihergün bişi diyolar, iyi de bizimkiler kapsül içemez ki, ne gibi zararlı maddeler varmış??
bu arada hoşgeldin filizcim epeydir konuşamadık, keyifler yerindedir inş. sen face açmıştın diye hatırlıyorum ama orda da pek yoksun
aynen Eymen de öyle, Allahaım yaptığı hareketleri tırmanmaları falan görmeniz lazım ben de bu psikopatlık tek benimkinde var sanıyodum:))
dün gece tekrardan elektikçiyi getirtip hallettim zil işini, az önce de aşağıdan yine benim zile bastılar, neymiş anahtarını unutmuşşAllahım deliricem, 2 gündür uyutmuyolar çocuu
Ebrucum hoşgeldin, geçmiş olsun hepinize...
Yazgı, bizim doktor inek sütüne alışması için az az verebilirsin artık demişti, ama öyle lıkır lıkır içirme dedi, içmiyor zaten. Doruk da hala karışım yiyor, öbür türlü karışımda yediği miktarları hayatta yemez ki, yemek yiyerek zaman kaybetmeye hiç tahammülü yok çocuğumun.
Ebrucum hoşgeldin, geçmiş olsun hepinize...
Yazgı, bizim doktor inek sütüne alışması için az az verebilirsin artık demişti, ama öyle lıkır lıkır içirme dedi, içmiyor zaten. Doruk da hala karışım yiyor, öbür türlü karışımda yediği miktarları hayatta yemez ki, yemek yiyerek zaman kaybetmeye hiç tahammülü yok çocuğumun.
yazgı ben omleti şöyle yapıyom dene istersen: domatesleri kabuğunu soyup inceden doğruyom zeytinyağında bi çeviriyom içine sulu olsun diye 2 yemek kaşığı su koyuyom,pişince içine ince kıyılmış maydonoz ve peynir katıyom peynir eriyince içine yumurtayı kırıyom biraz sulu oluyo tam bebişlerin ağzına layık,menemen ve omlet arası bi tarifaynen öyle,aynen.sıkılıyor ve kaçıyor.karışım yapmasam aç kalır bizimki.ve bütün gün bişey yemese yinede aklına yemek yemek gelmiyor.acaba yumurtayı şöyle mi versem,karışımı hazırlayayım,yumurta koymayayım,yanında kayısı kıvamında bir yumurta yedirsem olur muki?yediği kadar yesin,hepsi bitsin diye zorlamam.
hoşgeldin benim işler öylece duruyo kim yapacaksa,caminin imamını çağırayımda o yapsın bariİşlerimi bitirdim, hatta dosyalarımı bile düzelttim, işini yapmış insanların vicdani rahatlığıyla size aitim :)
Bahsettiğiniz psikoluk aynı Doruk'ta var işte, deli ediyor beni, gözleri kapalı ordan oraya atıyor kendini, ağlıyor, söyleniyor, ne istediği belli değil, emzirirsem ya da ayağıma yatırırsam anında sakinleşip uyuyor.
Aynen, cocuk resmen sIkiliyor yemek yemekden. Sirf sIkildigi bunaldigi icin yemiyor.
Bi kere denedim, o oynarken ayakda dolanirken elimde tabakla heryere pesinden gittim.
öyle olunca hepsini yedi bitirdi hatta daha üstüne koydum sonradan onuda yedi.
Ama aliskanlik yapmasin diye bidaha tekrarlamadim.
Babasi kilikli
aynen öyle,aynen.sıkılıyor ve kaçıyor.karışım yapmasam aç kalır bizimki.ve bütün gün bişey yemese yinede aklına yemek yemek gelmiyor.acaba yumurtayı şöyle mi versem,karışımı hazırlayayım,yumurta koymayayım,yanında kayısı kıvamında bir yumurta yedirsem olur muki?yediği kadar yesin,hepsi bitsin diye zorlamam.
ayfer maaşallah hilalime çok tatlı uyuyo aynı mert
merve ben burdan aldım 12.500tl de korgo veriyosun toplam 214 tl oldu. Kraft kirmizi gri omega oto koltugu
omleti beğenmenize sevindim mertte pek sevdi,bu hafta sonu oğluma kek yapacam ,pazar günü top kek yiyodum oda yemek istedi elimle kopardım verdim ağzına yaklaşık yarım topkeki yedi,hazır vermeyi sevmiyorum ama herşeyi kaşıkla yiyoalışsın diye verdim
burcu,meral,hepatit teşekkür ederim:82:
şeyma burdada çamur yağıyo eve gitmeden önce 10 dakika arabanın aynalarını arka camını temizledim üstüm çamur oldu hepneyse havadaki toz biraz aşağı inmiş oldu içimize çeksek tehlikeli olurdu dediğin gibi,keşke tatil olsa ama biz yine çalışırız burda polis uyumaz, polise tatil yok
hepatit beni nası düşünmüştün merak ettim
filiz keşke yese mertteeline herşeyi veririm ama bizimki tembel illa ağzına verecen kaşıkla,maaşallah iştahı iyi ama kendi yemiyo paşam
epru çok özlettin,geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize
aynı mertAynı aynı, birşeylerle oyalanırken yedirirsem rahat yiyor, ama mama sandalyesine oturtup yedirince sıkılıyor. Olsun, taviz yok, yemek, mama sandalyesinde yenir.
Yerim onun pompik bacaklarını ben :)
Bi dene bakalım, yer inşallah.
Bu hafta sonu ben de omlet deneyecem yeniden, belki bu sefer sever.
Off, Doruk da kendi kemirmeyi hiç sevmiyor, ağzına beslensin istiyor, ne bulursam eline tutuşturuyorum ama biraz mıncıklayıp bırakıyor.
yazgı ben omleti şöyle yapıyom dene istersen: domatesleri kabuğunu soyup inceden doğruyom zeytinyağında bi çeviriyom içine sulu olsun diye 2 yemek kaşığı su koyuyom,pişince içine ince kıyılmış maydonoz ve peynir katıyom peynir eriyince içine yumurtayı kırıyom biraz sulu oluyo tam bebişlerin ağzına layık,menemen ve omlet arası bi tarifmert bundan yiyo ardından karışım kahvaltısındanda yediriyom çünkü doymuyo paşa
Bi dene bakalım, yer inşallah.
Bu hafta sonu ben de omlet deneyecem yeniden, belki bu sefer sever.
Off, Doruk da kendi kemirmeyi hiç sevmiyor, ağzına beslensin istiyor, ne bulursam eline tutuşturuyorum ama biraz mıncıklayıp bırakıyor.
sağol canım buraya da gönder kar yaaa tatil olsun işyerlerimizhilale çok yakışmış minişi maşallah,ankara çok fena kar yağışlı kızılayda bile yürünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?