2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

------buarada sabah doktorumda izledim balık yağı şişelerde olanların içinde zararlı maddeler varmış en iyisi kapsüllermiş bilginize......!!!!!!![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

haydaaaa bi de bu çıktı şimdi hergün bişi diyolar, iyi de bizimkiler kapsül içemez ki, ne gibi zararlı maddeler varmış??
bu arada hoşgeldin filizcim epeydir konuşamadık, keyifler yerindedir inş. sen face açmıştın diye hatırlıyorum ama orda da pek yoksun

aynen Eymen de öyle, Allahaım yaptığı hareketleri tırmanmaları falan görmeniz lazım ben de bu psikopatlık tek benimkinde var sanıyodum:))

hoşgeldin cnm özlettin kendini, çok geçmiş olsun hepinize ailecek:)) oy mamur da 1 yaşını bitiriyo ha annesi kuzum benim. o süslerde carrefour'larda varmış cnm

hoş geldin kız özledik seni
çoook geçmiş olsun sana da kuzya da

dün gece tekrardan elektikçiyi getirtip hallettim zil işini, az önce de aşağıdan yine benim zile bastılar, neymiş anahtarını unutmuşş Allahım deliricem, 2 gündür uyutmuyolar çocuu

ozaman bu akşam gidip alıyorum,kaçırmamam lazım bu fiyatı.
birsüre bizde sorun yaşayacağız,eminim.çünkü ALP bebek arabasına artık kesinlikle oturmuyor,hiçbir şekilde.bundada daralacak eminim

yumurta beyazı vermeye başladım canım ama bal 6 ay daha verme dedi dr.inek sütüne de anne sütü alıyor 1-2 ay daha bekle dedi..onun yerine devam sütü verebilirmişş

doktor bizede inek sütü yok dedi.ama diğerlerini unuttum sormayı,zaten bu ay daha gitmedim.gidince tekrar bir gözden geçirelim şu beslenme işini.

Yazgı ben bal vermeye başladım, kahvaltıda çay kaşığı ile veriyorum, peynirle beraber falan yiyor..

yaa henüz ben bala cesaret edemiyorum.yumurta beyzını çok çok az kattım dün ve bugün kahvaltısına.biz hala karışım yiyoruz.öbür türlü birkaç lokma yiyip kaçıyor çünkü

şuan burda indirimdeymiş canım.zaten sadece 2 tane kalmıştı.bu akşam gideyim alayım,çıksın aradan.nede olsa enindesonunda alınacak,ihtiyaç bu

aynısı Alp.üstelik benimki kalkıyor ayağa,yürüyüp gitmeye çalışıyor.ama tam olarak uyumuyor o sırada,yaptığının bilincinde beyefendi.üstüme tırmanıyor,bizi itiyor,neler neler.Alp te bizle yatıyor yaa.nasıl vazgeçireceğiz bilmiyorum

slm millet
deniz tatlı sevmiyor o yüzden hiç bal denemedim ama yumurtanın sarısını daha çok seviyor bizde her şey ayrı ayrı ona özel hazırlanan şeyylere alerjisi var küçük beyin

iyi ne güzel ayrı yesin işte,keşke Alp te yese.ama bizimki ayrı olunca iki lokma yiyor,sonra vınnnn

çok oyalandın,verecektin 1-2 hafta önceden siparişi.
geçmiş olsun hepicinize.açılır iştahı merak etme.

Son düzenleme:

geçmiş olsun
yağmur a da maşallahh yürüdü demek:))
bence de sakla o kadar emek verip yapmışsın süsleri..tebrik ederim valla üşenirdim ben kesin:))

:))

dün gece tekrardan elektikçiyi getirtip hallettim zil işini, az önce de aşağıdan yine benim zile bastılar, neymiş anahtarını unutmuşş Allahım deliricem, 2 gündür uyutmuyolar çocuu

zilinin bağlantılarını çıkarsana..iptal et gitsinn yapılıncaya dek..yazık ya çocuk uyusunn

Son düzenleme:
İşlerimi bitirdim, hatta dosyalarımı bile düzelttim, işini yapmış insanların vicdani rahatlığıyla size aitim :)

Bahsettiğiniz psikoluk aynı Doruk'ta var işte, deli ediyor beni, gözleri kapalı ordan oraya atıyor kendini, ağlıyor, söyleniyor, ne istediği belli değil, emzirirsem ya da ayağıma yatırırsam anında sakinleşip uyuyor.

Ebrucum hoşgeldin, geçmiş olsun hepinize...

Yazgı, bizim doktor inek sütüne alışması için az az verebilirsin artık demişti, ama öyle lıkır lıkır içirme dedi, içmiyor zaten. Doruk da hala karışım yiyor, öbür türlü karışımda yediği miktarları hayatta yemez ki, yemek yiyerek zaman kaybetmeye hiç tahammülü yok çocuğumun.

Aynen, cocuk resmen sIkiliyor yemek yemekden. Sirf sIkildigi bunaldigi icin yemiyor.
Bi kere denedim, o oynarken ayakda dolanirken elimde tabakla heryere pesinden gittim.
öyle olunca hepsini yedi bitirdi hatta daha üstüne koydum sonradan onuda yedi.
Ama aliskanlik yapmasin diye bidaha tekrarlamadim.
Babasi kilikli

aynen öyle,aynen.sıkılıyor ve kaçıyor.karışım yapmasam aç kalır bizimki.ve bütün gün bişey yemese yinede aklına yemek yemek gelmiyor.acaba yumurtayı şöyle mi versem,karışımı hazırlayayım,yumurta koymayayım,yanında kayısı kıvamında bir yumurta yedirsem olur muki?yediği kadar yesin,hepsi bitsin diye zorlamam.

ben rafadan yumurta vermeye geçen ay başladım az sulu yapıyorum çok haşlandığı zaman yiyemiyor üzerine portakal suyu içiyor ....

ayfer maaşallah hilalime çok tatlı uyuyo aynı mert
merve ben burdan aldım 12.500tl de korgo veriyosun toplam 214 tl oldu. Kraft kirmizi gri omega oto koltugu

omleti beğenmenize sevindim mertte pek sevdi,bu hafta sonu oğluma kek yapacam ,pazar günü top kek yiyodum oda yemek istedi elimle kopardım verdim ağzına yaklaşık yarım topkeki yedi,hazır vermeyi sevmiyorum ama herşeyi kaşıkla yiyo alışsın diye verdim
burcu,meral,hepatit teşekkür ederim:82:
şeyma burdada çamur yağıyo eve gitmeden önce 10 dakika arabanın aynalarını arka camını temizledim üstüm çamur oldu hep neyse havadaki toz biraz aşağı inmiş oldu içimize çeksek tehlikeli olurdu dediğin gibi,keşke tatil olsa ama biz yine çalışırız burda polis uyumaz, polise tatil yok
hepatit beni nası düşünmüştün merak ettim
filiz keşke yese mertte eline herşeyi veririm ama bizimki tembel illa ağzına verecen kaşıkla,maaşallah iştahı iyi ama kendi yemiyo paşam
epru çok özlettin,geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize

yazgı ben omleti şöyle yapıyom dene istersen: domatesleri kabuğunu soyup inceden doğruyom zeytinyağında bi çeviriyom içine sulu olsun diye 2 yemek kaşığı su koyuyom,pişince içine ince kıyılmış maydonoz ve peynir katıyom peynir eriyince içine yumurtayı kırıyom biraz sulu oluyo tam bebişlerin ağzına layık,menemen ve omlet arası bi tarif mert bundan yiyo ardından karışım kahvaltısındanda yediriyom çünkü doymuyo paşa

Eki Görüntüle 154604

kızımın dün akşam ki resimlerinden akşam fırsat bulursam face de koyucam.....
çok tatlı

hoşgeldin benim işler öylece duruyo kim yapacaksa,caminin imamını çağırayımda o yapsın bari

Son düzenleme:

Aynı aynı, birşeylerle oyalanırken yedirirsem rahat yiyor, ama mama sandalyesine oturtup yedirince sıkılıyor. Olsun, taviz yok, yemek, mama sandalyesinde yenir.

Eki Görüntüle 154604

Yerim onun pompik bacaklarını ben :)

Bi dene bakalım, yer inşallah.
Bu hafta sonu ben de omlet deneyecem yeniden, belki bu sefer sever.

Off, Doruk da kendi kemirmeyi hiç sevmiyor, ağzına beslensin istiyor, ne bulursam eline tutuşturuyorum ama biraz mıncıklayıp bırakıyor.

aynı mert elma kestim verdim eline yerde araba gibi sürdü vınnn vınnn diyo bide salatalık verdim kapı deliğine sokmaya çalışıyo anahtar sanki kurabiye verdim tüm evi kırıntıya boğdu ama ağzına götürmedi hiç bu hafta ilk kez bisküvi yedi bide elimle kek verdim işte onu yedi gerisi gelir inşallah

bunu mutlaka deneyeceğim gülşan cım,çok beğendim.peki bununla beraber ekmek veriyor musun paşaya.benimki bunu yiyip üstüne kahvaltı hayatta yemez,ama küçük ekmeklere peynir sürer veririm yanında.yarasın mert beyimize

Alp te elinde yemiyor,mutlaka ben besliyorum.eline bişey verdiğimde onu işaret parmağı ile inceliyor,sonra ufalayıp atıyor.bende deneyeceğim gülşan ın tarifini.

Selam kızlar bayağıdır giremiyorum siteye çok özledim hepinizi bana kısa özel geçer mi biri önemli bişey var mııı? Buluşma oldu mu?

Eki Görüntüle 154604

ayy yerim ben seni çok yakışmış elbisesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…