2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bayağıdır giremiyorum siteye çok özledim hepinizi bana kısa özel geçer mi biri önemli bişey var mııı? Buluşma oldu mu?

Ayy yerim ben seni çok yakışmış elbisesi..

yok canım buluşma olmadı bu elbise 3-4 aydır dolabında duruyordu magnet için fotolar çekerken giydireyim dedim walla zor giydirdim göbek fırlıyor kemeri pıt pıt açıldı hep

hoş geldin kız özledik seni
çoook geçmiş olsun sana da kuzya da

hoşgeldin cnm özlettin kendini, çok geçmiş olsun hepinize ailecek:)) oy mamur da 1 yaşını bitiriyo ha annesi kuzum benim. o süslerde carrefour'larda varmış cnm

dostlar saolun ya bende özledim..seviorum sizi..
yazcan sana kaç günde geldi bu magnetler..iki günde gönderiridiye agırdan aldım 1 haftamı sürüyomuş yapımı???
cogu planımı gercekleştremedim zaten hastalık girdi araya..saglık olsun napalım..
mero caarfura bi bakayım iyi oldu söylediiğin

magnetler hemen yapılıyor,ben siparişi verdim,akşamına adam kargoya verdi ürünleri.ama kargo 3 günde geldiondan öyle demiştir.

Son düzenleme:
hilale çok yakışmış minişi maşallah,ankara çok fena kar yağışlı kızılayda bile yürünmüyor
ayyy negüzel özledim ankaranın karını

canım ben ekmek vermiyom yemiyo sıpa öğürüyo yarım kase omleti yedirip ardından yarım kase kahvaltı mamasını veriyom cevizli pekmezli bademli ıhlamurlu ve iki bebe bisküvili ekmek yese mama vermezdim bende pekmezide kaşıkla verirdim ama,ekmek yiyemiyo bizimkisi boğuluyo resmen

Selam kızlar bayağıdır giremiyorum siteye çok özledim hepinizi bana kısa özel geçer mi biri önemli bişey var mııı? Buluşma oldu mu?

ayy yerim ben seni çok yakışmış elbisesi..
hoşgeldin

yok canım buluşma olmadı bu elbise 3-4 aydır dolabında duruyordu magnet için fotolar çekerken giydireyim dedim walla zor giydirdim göbek fırlıyor kemeri pıt pıt açıldı hep
çok komik yaaa

wuuu topiii hiç bu kadar kalabalık görmemiştim coşmuş coşmuş
ebrucum geçmiş olsun canım iyileşmenize sewindim yağmur nasıl iştahsızlık fln oldu mu.
melikede kendi yemeye bayılıyor ben werince öğürüyor kendisi koca koca lokmaları agzına tıkıp çeviriyor bi güzel maşş. dün biz yemek yerken onun tabagınada pilav koydum çay kaşıı werdim kaşıkla alıp alıp yedi eliylede almıo saatlerce kaşığa yerleştirmeye çalışıo sıpa. fiyonk makarna hastası ztn tek tek tıkıo agzına bu sayede iyice alıştı pütüre kuzucuk..
portakalıda ücgen ücgen kesip tabagına koyuyorum önce tek tek aldı baktı hoşuna gitti iki eliylede tıkıştırdı bu sefer yutamadı hepsini agzını açmış beklio çıkardım artık dünde muzu öyle yaptım muz kaygan olunca parmaklarıyla tutup agzına alamadı sinirlendi ben agzına koydum öğürdü artık muzun üstüne minik parçalar koydumda ıssrmış gibi yedi bütün halinde werincede yarısını tıkıyo agzına boyun bakmadan sonra öö kus tabi.. alem bunlar alemmm

s.a
geçmişe bakamadım sorry(
hastayım hala nefes alamıyorum...Nihan iyi ama..şimdi uyudu:))
her şey yolundadır inşallah herkes iyi mi?
canım vicks iyi geliyo sıcak suya bir çay kaşığının ucuyla vicks koy kaloriferin üstüne koy onuda, buharı odaya yayıldıkça nefesin açılıyo

magnetler hemen yapılıyor,ben siparişi verdim,akşamına adam kargoya verdi ürünleri.ama kargo 3 günde geldiondan öyle demiştir.
bende sipariş veremedim hala çünkü mert sıpası resim çektirmiyo bitürlü, makineyi görünce üstüne atlıyo almak için

heee kalabalık varda noluyo iki sayfa muhabbet ediliyo ancak
maaşallah melikeye darısı merte diyorum

sağol canım şu an evde yok olmazsa eşime aldırayım gelirken:))

ben geldimmm
EBRUCUM çok geçmiş olsun canımcım
YASEMİN senin araba koltuğundan almaya karar verdim memnunsun dimi bide arabaya nasıl monte ediliyo sağlam oluyo mu bi tarif ediversene
havamı atayım eve gittim bezelye yaptım bulgurpilavı yaptım sütlaç yaptı yemeğimi yedim geldim çok hamaratımmm çokkkk

Nihan eliyle yemeyi seviyor özellikle çubuk kraker muz patates kızartması ve makarnayı ama çok uzun sürmüyor bir süre sonra o da sıkılıp mıncıklamaya yüzüne sürmeye ve yere atmaya başlıyor:))

Son düzenleme:
Ebru çok geçmiş olsun, İklim in doğum günü süslerinin bir kısmını da ben kendim yaptım, bende saklayacam hatıra olarak, magnet için geç kalmışsın evet, hemen yapılıyor ama kargo süresi uzun olur, ben Ankara da olduğum için 1 günde geldi kargo ama sizlere daha geç gider kanımca..

Ayfer, ne tatlı olmuş Hilal yaa, bıcırık şey.. Eve gidince benim yerime mıncıkla onu..

Benim kızım asla benim elimden yemek istemiyor, çorba dışında herşeyi kendi eliyle yemek istiyor, sabah kahvaltısını zaten hiç karışım olarak yemedi hep ayrı ayrı yedi, kaşık ve çatal kullanmaya bayılıyor, reçele kaşığı sokup sonrada ağzına götürüşünü görseniz bayılırsınız, neyse fazla anlatmayım, oğlan anaları kızar şimdi :))

Bal olarak ta, bana Rusya dan doğal bir bal geldi hediye olarak sırf İklim yesin diye, ben ondan veriyorum, marketten alacağım bala güvenemem..

evde yemeğim yok kahvaltı yapacaz bugün galiba

Nihan eliyle yemeyi seviyor özellikle çubuk kraker muz patates kızartması ve makarnayı ama çok uzun sürmüyor bir süre sonra o da sıkılıp mıncıklamaya yüzüne sürmeye ve yere atmaya başlıyor:))
patates kızartmasını denemedim hiç bu akşam onu deneyim bide mert yer belki,hem kahvaltının yanına katık olur bize

anlat canım alıştık artık zaten bizim kaderimiz bu erkek anası olarak

Hanifeeee, Nihan ın incisi çıkmış, çok sevindim ama bizi niye yalnız bıraktınız, haminne olarak tek kaldı İklim, şaka bir yana cidden çok sevindim, devamı da pıtır pıtır gelir inşallah, çok üzülüyorum bende bu konuda, bıktım artık etrafımdakilere laf anlatmaktan...

Esintoş, benim beceriksiz kocam koltuğu monte etmeyi başaramadı, daha doğrusu hiç uğraştığını bile sanmıyorum, koltuk emniyet kemerini alttan geçirerek bağlanıyor ama bende inat ettim uğraşmadım, İklimi oturtup arabanın emniyet kemeri ile bağlıyorum ben, o şekilde de oluyor, sen etrafına bir sor istersen, bende bu konuda uzman birinden yardım alacam ve koltuğu oraya sabitleyecem inşallah en kısa zamanda...

Koltuğun yatış pozisyonu yok ona göre, uyarayım dedim.. Biz memnunuz.. Kafa kısmının yan korumalıkları çok iyi, İklim oraya kafasını dayayıp uyuyor, rahatsız olduğunu görmedim hiç, boynuda düşmüyor dikkat ettim özellikle..

Son düzenleme:
Az önce başıma resmen bir felaket geldi.
Tam size yazarken genel müdür yanıma geldi, hemen indirdim sayfayı, Burcucum bana bilmem hangi hammaddenin fiyatını söyler misin dedi. Tabi dedim ama bizim paket programam giremiyorum vınnla bağlı olduğum için :18: Aaa bağlanamadım dedim, kızdı, olmaz ki canım, bu internetteki bakım yüzünden işimizi yapamıyoruz, hemen yaz bunu dedi (iç web üzerinden holdinge bildiyoruz sorunları). web sitesini açacam, explorer'da kk açık !!! Şüphelenmesin diye her şey normalmiş gibi açtım, yeni sayfa açtım yazdım yolladım. Bu arada ekranın altında vınnla bağlı olduğum görünüyor, fark etse rezil olacam, Allahtan anlamadı, bi de sağol Burcucum, uğraştırdım seni dedi gitti. Yerin dibine geçtim yaw !

Hepsi aynı demek ki bunların yaw
Hanifecim geçmiş olsun ayrıca...

Gızlar gızlar gelem mi yanağızdan öpem mi...
Kadınlar gününüz kutlu olsun. Öpüyorum hepinizi
İki gündür okul yerine bi İngilizce seminerine gidiyorum da, beynim sulandı, kafayı yemek üzereyim. Olcay da ordaydı.Dün çok eğlenceli, çok eğlenceli diyodu, baktım bugün o da çökmüş!!! . Ben o kadar sıkıldım ki biraz erken kaçtım!!! :86: Bütün Türkiye'deki İngilizce öğretmenlerine verilecekmiş bu seminer,,İlgiliere duyrulur..
Ben Pelin'e bi yoğurt yedirip geliyorum..

dene canım çoğu bebek seviyor zaten o da sever tahminimce:))hem tutması kolay...

sağol canım..darısı İklimime inşallah hayırlısıyla dün yazdım zaten asıl insanlara açıklamak zorunda kalıyor olmamız sinir bozucu..yoksa ben dert etmiyorum geç de olsa çıkar dişsiz çocuk mu var derdi doktorumuz..ki minicik bir uç patladı zaten iyice bakınca görünüyor ancak.

sağol canım...
kötü olmuş ya..(geçen yazdım görmedin seni vınn değil ancak bir netbook ya da touchpad kurtarır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…