- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.041
bir evlat
bir eş
bir anne
bir kadın
sevgili arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
Gızlar gızlar gelem mi yanağızdan öpem mi...
Kadınlar gününüz kutlu olsun. Öpüyorum hepinizi
İki gündür okul yerine bi İngilizce seminerine gidiyorum da, beynim sulandı, kafayı yemek üzereyim. Olcay da ordaydı.Dün çok eğlenceli, çok eğlenceli diyodu, baktım bugün o da çökmüş!!!. Ben o kadar sıkıldım ki biraz erken kaçtım!!! :86: Bütün Türkiye'deki İngilizce öğretmenlerine verilecekmiş bu seminer,,İlgiliere duyrulur..
Ben Pelin'e bi yoğurt yedirip geliyorum..
sağol canım seninde kutlu olsunbir evlat
bir eş
bir anne
bir kadın
sevgili arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
hoşgeldin canımGızlar gızlar gelem mi yanağızdan öpem mi...
Kadınlar gününüz kutlu olsun. Öpüyorum hepinizi
İki gündür okul yerine bi İngilizce seminerine gidiyorum da, beynim sulandı, kafayı yemek üzereyim. Olcay da ordaydı.Dün çok eğlenceli, çok eğlenceli diyodu, baktım bugün o da çökmüş!!!. Ben o kadar sıkıldım ki biraz erken kaçtım!!! :86: Bütün Türkiye'deki İngilizce öğretmenlerine verilecekmiş bu seminer,,İlgiliere duyrulur..
Ben Pelin'e bi yoğurt yedirip geliyorum..
hayırlı olsun canım bizde pazar günü denedik pek sevmedi ama alışacak paşamBu Serhan'ın göbeği çıkmış annesi..Tontişşşşş!!!
Gülşan aldık haftasonu oto koltuğumuzu, Kraft 200TL. Henüz Pelin'i oturtabilmek nasip olmadı ama...
kızlar acil cevap.nohut pişireceğim akşama.ama dün geceden falan ıslatmadım,sabah kalkınca ıslattım.5 e kadar duracak suda.şimdi bu olur mu?siz nasıl yapıyorsunuz?pişirmeden düdüklüde haşlayayım biraz diyorum:44:
kızlar acil cevap.nohut pişireceğim akşama.ama dün geceden falan ıslatmadım,sabah kalkınca ıslattım.5 e kadar duracak suda.şimdi bu olur mu?siz nasıl yapıyorsunuz?pişirmeden düdüklüde haşlayayım biraz diyorum:44:
Ebru çok geçmiş olsun, İklim in doğum günü süslerinin bir kısmını da ben kendim yaptım, bende saklayacam hatıra olarak, magnet için geç kalmışsın evet, hemen yapılıyor ama kargo süresi uzun olur, ben Ankara da olduğum için 1 günde geldi kargo ama sizlere daha geç gider kanımca..
Ayfer, ne tatlı olmuş Hilal yaa, bıcırık şey.. Eve gidince benim yerime mıncıkla onu..
Benim kızım asla benim elimden yemek istemiyor, çorba dışında herşeyi kendi eliyle yemek istiyor, sabah kahvaltısını zaten hiç karışım olarak yemedi hep ayrı ayrı yedi, kaşık ve çatal kullanmaya bayılıyor, reçele kaşığı sokup sonrada ağzına götürüşünü görseniz bayılırsınız, neyse fazla anlatmayım, oğlan anaları kızar şimdi :))
Bal olarak ta, bana Rusya dan doğal bir bal geldi hediye olarak sırf İklim yesin diye, ben ondan veriyorum, marketten alacağım bala güvenemem..
dene canım çoğu bebek seviyor zaten o da sever tahminimce:))hem tutması kolay...
sağol canım..darısı İklimime inşallah hayırlısıyla dün yazdım zaten asıl insanlara açıklamak zorunda kalıyor olmamız sinir bozucu..yoksa ben dert etmiyorum geç de olsa çıkar dişsiz çocuk mu var derdi doktorumuz..ki minicik bir uç patladı zaten iyice bakınca görünüyor ancak.
sağol canım...
kötü olmuş ya..(geçen yazdım görmedin seni vınn değil ancak bir netbook ya da touchpad kurtarır bence
yazgı ben hep sabahtan ıslatıyorum eve girince pişiriyorum ama düdüklüde yapıyorum tarif edeyim sana; soğan ve biberi yağda pembeleştiriyorum eti katıp iki çeviriyorum,salçasını baharatını,tuzunu katıp nohutuda şöyle bi çeviriyorum sıcak suyu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıyorum havasını alıp 30 dakika pişiriyorum hımmm
saol merve..evet grip iştahsızlıgı oluyo..hakkaten maşş melikeciiime kaşıkla kendimi yiyowuuu topiii hiç bu kadar kalabalık görmemiştim coşmuş coşmuş
ebrucum geçmiş olsun canım iyileşmenize sewindim yağmur nasıl iştahsızlık fln oldu mu.
melikede kendi yemeye bayılıyor ben werince öğürüyor kendisi koca koca lokmaları agzına tıkıp çeviriyor bi güzel maşş. dün biz yemek yerken onun tabagınada pilav koydum çay kaşıı werdim kaşıkla alıp alıp yedi eliylede almıo saatlerce kaşığa yerleştirmeye çalışıo sıpa. fiyonk makarna hastası ztn tek tek tıkıo agzına bu sayede iyice alıştı pütüre kuzucuk..
portakalıda ücgen ücgen kesip tabagına koyuyorum önce tek tek aldı baktı hoşuna gitti iki eliylede tıkıştırdı bu sefer yutamadı hepsini agzını açmış beklio çıkardım artık dünde muzu öyle yaptım muz kaygan olunca parmaklarıyla tutup agzına alamadı sinirlendi ben agzına koydum öğürdü artık muzun üstüne minik parçalar koydumda ıssrmış gibi yedi bütün halinde werincede yarısını tıkıyo agzına boyun bakmadan sonra öö kus tabi.. alem bunlar alemmm
ben geldimmm
EBRUCUM çok geçmiş olsun canımcım
YASEMİN senin araba koltuğundan almaya karar verdim memnunsun dimi bide arabaya nasıl monte ediliyo sağlam oluyo mu bi tarif ediversene
havamı atayım eve gittim bezelye yaptım bulgurpilavı yaptım sütlaç yaptı yemeğimi yedim geldim çok hamaratımmm çokkkk
kızlar saolun iyileştikEbru çok geçmiş olsun, İklim in doğum günü süslerinin bir kısmını da ben kendim yaptım, bende saklayacam hatıra olarak, magnet için geç kalmışsın evet, hemen yapılıyor ama kargo süresi uzun olur, ben Ankara da olduğum için 1 günde geldi kargo ama sizlere daha geç gider kanımca..
Ayfer, ne tatlı olmuş Hilal yaa, bıcırık şey.. Eve gidince benim yerime mıncıkla onu..
Benim kızım asla benim elimden yemek istemiyor, çorba dışında herşeyi kendi eliyle yemek istiyor, sabah kahvaltısını zaten hiç karışım olarak yemedi hep ayrı ayrı yedi, kaşık ve çatal kullanmaya bayılıyor, reçele kaşığı sokup sonrada ağzına götürüşünü görseniz bayılırsınız, neyse fazla anlatmayım, oğlan anaları kızar şimdi :))
Bal olarak ta, bana Rusya dan doğal bir bal geldi hediye olarak sırf İklim yesin diye, ben ondan veriyorum, marketten alacağım bala güvenemem..
hee pişer yani sorun olmaz değil mi?daha önce hep geceden ıslattığımdan,bu kez sorun olur mu dedim.peki sen haşlamıyor musun hiç?
birde nohutum kalmamıştı,kaynanatörden aldım.buda lezzetini ve pişmesini etkileyebilir kanımca:113:
ona göre cevap verin
hee pişer yani sorun olmaz değil mi?daha önce hep geceden ıslattığımdan,bu kez sorun olur mu dedim.peki sen haşlamıyor musun hiç?
birde nohutum kalmamıştı,kaynanatörden aldım.buda lezzetini ve pişmesini etkileyebilir kanımca:113:
ona göre cevap verin
bugün sağolsun Eymen yazdırmıyo bana, şimdi tekrardan uyudu Allahım şu zil çalmasın nolurrr:))
Burcucum geçmiş olsun komik bi kaza atlatmışsın:)) Ay benim de başıma geleni yazayım,rezalet. Camların önünü sildim de az evvel sonra içeri girdim ellerimi yıkarken aynada bi de ne göreyim başımda örtü ama eşofmanın fermuarı neredeyse yarıya kadar açık göğüsler foraAllahım az evelinde eyoyu emzirmiştim sonra da açık unutmuşum, o kadar alışmışımki açık olmasına hiç farkında bile değildim, inşallah kimsecikler görmemiştir rezalet resmen, üstü mekke altı paris dedikleri bu olsa gerek:26:
bugün sağolsun Eymen yazdırmıyo bana, şimdi tekrardan uyudu Allahım şu zil çalmasın nolurrr:))
Burcucum geçmiş olsun komik bi kaza atlatmışsın:)) Ay benim de başıma geleni yazayım,rezalet. Camların önünü sildim de az evvel sonra içeri girdim ellerimi yıkarken aynada bi de ne göreyim başımda örtü ama eşofmanın fermuarı neredeyse yarıya kadar açık göğüsler foraAllahım az evelinde eyoyu emzirmiştim sonra da açık unutmuşum, o kadar alışmışımki açık olmasına hiç farkında bile değildim, inşallah kimsecikler görmemiştir rezalet resmen, üstü mekke altı paris dedikleri bu olsa gerek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?