2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu Serhan'ın göbeği çıkmış annesi..Tontişşşşş!!!
Gülşan aldık haftasonu oto koltuğumuzu, Kraft 200TL. Henüz Pelin'i oturtabilmek nasip olmadı ama...

bir evlat
bir eş
bir anne
bir kadın
sevgili arkadaşlarım gününüz kutlu olsun

sağol canım senin de...

belli sulanmış cidden...ya duydum bu semineri diğer illerdeki arkadaşlardan ama burda bir gelişme yok henüz...seminerin adı ne?

kızlar acil cevap.nohut pişireceğim akşama.ama dün geceden falan ıslatmadım,sabah kalkınca ıslattım.5 e kadar duracak suda.şimdi bu olur mu?siz nasıl yapıyorsunuz?pişirmeden düdüklüde haşlayayım biraz diyorum:44:

bir evlat
bir eş
bir anne
bir kadın
sevgili arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
sağol canım seninde kutlu olsun
o tosbiki yerim ben göbüşe bak yaaa

hoşgeldin canım

Bu Serhan'ın göbeği çıkmış annesi..Tontişşşşş!!!
Gülşan aldık haftasonu oto koltuğumuzu, Kraft 200TL. Henüz Pelin'i oturtabilmek nasip olmadı ama...
hayırlı olsun canım bizde pazar günü denedik pek sevmedi ama alışacak paşam

yazgı ben hep sabahtan ıslatıyorum eve girince pişiriyorum ama düdüklüde yapıyorum tarif edeyim sana; soğan ve biberi yağda pembeleştiriyorum eti katıp iki çeviriyorum,salçasını baharatını,tuzunu katıp nohutuda şöyle bi çeviriyorum sıcak suyu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıyorum havasını alıp 30 dakika pişiriyorum hımmm

kıymet sen hangi siteden aldın oto koltuğunu 200 tl ye:26: iyi almışsın kipada 189 tl imiş bu hafta

beklettiğin suyun içine biraz karbonat koy akşamda bildiğin gibi pişir
ben nohutu kabuklu yiyemiyorum mutlaka kabuklarını soyarım o yüzden pişirmeden önce haşlıyorum
böylece hem gaz yapmıyo hemde hazmı kolay oluyor

Evet anlatma :))))

Yoksa yakaladığımda elimden alamayacaksın o bıcırı

Hanifem, Vınn için bile dertleniyorum çok para verdim diye, daha teknolocik olanları beni bozar

Tipi var burada, erken çıkmam lazım bugün, yoksa sefil olurum yolda.

hee pişer yani sorun olmaz değil mi?daha önce hep geceden ıslattığımdan,bu kez sorun olur mu dedim.peki sen haşlamıyor musun hiç?

birde nohutum kalmamıştı,kaynanatörden aldım.buda lezzetini ve pişmesini etkileyebilir kanımca:113:
ona göre cevap verin

Yazgı sert kaldığını düşünüyorsan biraz haşlamanda fayda var, sonrada düdüklüye at pişir, bişey olmaz, gayet güzel olur..

saol merve..evet grip iştahsızlıgı oluyo..hakkaten maşş melikeciiime kaşıkla kendimi yiyomaşş maşş..biz kaşıga gecmedik henüz esasen kaşıgı versem eline üstünü başını heryeri mahvediyo..zamanında mama sandalyesi almadıgıma cok pişmanım..pilavı mamurda cok seviyo herşeyi elle yemek istiyo..portakalıda eline veriorum yerede örtü seriorum

kızlar saolun iyileştik

nohutu karbonatlı suda bi taşım kaynat..

garanti olsun istersen 40-45 dakika pişir kesin pişer ama

koptum burda herkes bana bakıyor oda baharatı olsunsen içine sevgini kat tadı güzel olur yok ben önceden haşlamıyorum. sıcak suyu ekliyip düdüklünün kapağını kapatmadan önce kaynatıp üzerindeki köpüğü kepçeyle alıyorum onlar gaz yapıyo çünkü, bunu söylemeyi unutmuşum pardon canım:78:

bugün sağolsun Eymen yazdırmıyo bana, şimdi tekrardan uyudu Allahım şu zil çalmasın nolurrr:))

Burcucum geçmiş olsun komik bi kaza atlatmışsın:)) Ay benim de başıma geleni yazayım,rezalet. Camların önünü sildim de az evvel sonra içeri girdim ellerimi yıkarken aynada bi de ne göreyim başımda örtü ama eşofmanın fermuarı neredeyse yarıya kadar açık göğüsler fora Allahım az evelinde eyoyu emzirmiştim sonra da açık unutmuşum, o kadar alışmışımki açık olmasına hiç farkında bile değildim, inşallah kimsecikler görmemiştir rezalet resmen, üstü mekke altı paris dedikleri bu olsa gerek:26:

Hanifecim geçmiş olsun cnm

Öznurr var mı anacım gelişme??

Yazgıcım normalde düdüklüde bıraktığından biraz daha uzun bırak bence bu kez
Yaw Şebnem sen de çok nazlısın ha, tek tek ayıklanır mı o nohutlar anacım ye gitsin

Çok fena kahkaha attım
Yapmayın böyle, kkya girdiğimi kimse bilmiyor diyoruz size :)
Geçmiş olsun çok, ne diyeyim...

Canımı nohut istettiniz, ama ben de Şebnem gibi kabuksuz seviyorum, kvalideye söyleyeyim yapsın da bir işe yarasın...

şeyma naaptın sabahtan ıslatmış zaten düdüklüde yapacaksa 30 dakika yeter bilemedin 35 dakika ama daha fazlasında ezilir, ben hep böyle yapıyom rahat rahat pişer,ama tencerede yapacaksa bilemem hiç tencerede yapmadım ben vakit kaybı bence,10 dakikanın hesabını yapıyorum ben oğlumla oynamak için

ay Meral çok güldüm ...üstü mekke altı paris ha..
görmemiştir kimse bu soğukta...ben zile lütfen basmayınız diye yazı yapıştırdım valla koli bandıyla çok zorlarlarsa ancak basabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…