2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum canım ben yüzden 9-18 kilolukolandan alıcam onda var yatma pozisyonu
ben hiç ıslatmam önce eti kavururum sonra oğanı eklerim sonra salçayıda biraz kavurur yıkanmış nohutu atarım düdüklüde 50 dk pişiririm afiyetle yediririm

meral senin yerinde olsam zili komple iptal ettirirdim.bizim zilimiz yok mühendis bey bizim daireye zil takmayı unutmuş tesisat bile yok çok memnunum kapı tokmağını kullanıyor gelenler mert onun sesine uyanmıyor şükür
ayrıca geçmiş olsun inşallah gören olmamıştır kaçıncı kattı sizin ev
burcu ucuz atlatmışsın valla patron iyiki anlamamış dikkatli ol anacım ama admın aklına bile gelmiz vınn olduğu

Aynen ben de... Herşeyi düdüklüde pişiriyorum, hem vitamini de içinde kalıyor.

Ben kendim yapınca kabuklu yapıyorum, ayıklayacak zaman yok.
Ama madem kv yapacak, ayıklasın

hoşgeldin varmı bi gelişme nooldu yorgunmusun niye leyla gibisin:26:

aklım karısık canım.kv sabahdan berı uzerımde calısıyor.ses cıkarmıyorum ama beynım sulandı :))

cokkkkkkkkkkk korkuyorum duduklu tencereden

yok canım kocam bu aksam gelıyor.amsterdam"a gıdıyormus taksıyle su an.

Ebru canım Yağmur ve sana çok geçmiş olsun.....
Yazgı nohutun pişer canım merak etme
Meral süpersin walla güldürdün beni:))
Yasemin ,Gülşan sizin için öperim bol bol Hilal kuzumu...
Hanife Nihan iyidir umarım....
Serhan paşamın göbüşünden öp bizim için....Maşallah tospama...
ÖZNUR oku oku bitmez anacım dal bir yerlerden sende...

esin niye inat ediyosun kraft omega alsana 9-25kg ve yatma pozisyonu var emniyet kemeriyle araca çok kolay monte ediliyo ben kendim monte ettim, tavsiye ediyorum bi bak istersen aşağıdaki linke Kraft kirmizi gri omega oto koltugu

sağolun cevaplar için.ben kabuklu nohutumla idare edeceğim,kabuksuzu yapmaya karı lazım çünkü
düdüklüden bende tırsıyorum,herseferinden açmak için kendimle savaşıyor,güç topluyor,tam açacakken vazgeçiyor,dönüp ağzıma bişeyler atıyor,sonra tekrar başına geçip,zavallı gözlerle düdüklüyü seyrediyor,en sonundada kocamı çağırıp ona açtırıyorumama yinede kullanıyorum.

sağol canım:))siz nassılsınız...napıyo mamur?
ya da eşimin babaaanesinin deyimiyle yambur...

hahhayy:)yambur hee oda güzel:))
allaha şükür d.günüsüne iki gün kala daha iyi..sadece d.gününe adapte olduk..
ya hanife şu senin d.günü fotolraında pembe stıckerklar dişkkatimi cekti..nerden bulabilirim..yaw burda ben süs adına dogru dürüst bişey bulamadım yada dogru yerlerde aramıorum..sünnet süsleri dolu her yer..

karrrrrr ları size gönderdim yağmıyor artık ama baya esiyor hamişler ve engelliler ve evi dikmen tarafında olanlar çıktı bende belki birazdan şansımı denerim
hadi bakalım senide yollarlar inşallah eve

Aynen ben de... Herşeyi düdüklüde pişiriyorum, hem vitamini de içinde kalıyor.

Ben kendim yapınca kabuklu yapıyorum, ayıklayacak zaman yok.
Ama madem kv yapacak, ayıklasın
katılıyorum canım ayıklasında bi işe yarasın
ben taze fasulyeden tavuğa kadar herşeyi düdüklüde yapıyorum şipşak
ben kaçtım kızlar

size de gemiş olsun canım:))
canım o süsler burdan ama kendileri yapışmıyor ben bantla yapıştırdım çoğu çift taraflı cama duvar kapı tül nereye istersen neyle istersen tutturursun ben çok beğendim...

Parti Paketi "Partiye Dair Herşey" / Doğum Günü , Baby Shower, Doğum, Düğün, Yılbaşı, Halloween, Sevgililer Günü, Mezuniyet, Anneler Günü, Paskalya, Davet, Sünnet, Eğlence, Bekarlığa Veda / Parti Malzemeleri, Parti Süsleri, Parti Dekorları, Kağıt Tab

diğer yazı ve balonları carefourdan aldım...burdakinden her şey var 1 yaş mumları peçete tabakları masaörtüleri bile...ha o kadarına gerek yok ama güzel süsler ve balonlar var...

ya teydeler benim cici kızım da iyice dillendi ama papağan gibi terar modunda...kelime ya da hece değil ne duysa onu söylüyor çok garip...şu an yürüken geldi geldi...top oynarken attımm ve son olarak dün akşamdan beri allah hatta allah allah diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…