- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.061
biliyorum canım ben yüzden 9-18 kilolukolandan alıcam onda var yatma pozisyonuHanifeeee, Nihan ın incisi çıkmış, çok sevindim ama bizi niye yalnız bıraktınız, haminne olarak tek kaldı İklim, şaka bir yana cidden çok sevindim, devamı da pıtır pıtır gelir inşallah, çok üzülüyorum bende bu konuda, bıktım artık etrafımdakilere laf anlatmaktan...
Esintoş, benim beceriksiz kocam koltuğu monte etmeyi başaramadı, daha doğrusu hiç uğraştığını bile sanmıyorum, koltuk emniyet kemerini alttan geçirerek bağlanıyor ama bende inat ettim uğraşmadım, İklimi oturtup arabanın emniyet kemeri ile bağlıyorum ben, o şekilde de oluyor, sen etrafına bir sor istersen, bende bu konuda uzman birinden yardım alacam ve koltuğu oraya sabitleyecem inşallah en kısa zamanda...
Koltuğun yatış pozisyonu yok ona göre, uyarayım dedim.. Biz memnunuz.. Kafa kısmının yan korumalıkları çok iyi, İklim oraya kafasını dayayıp uyuyor, rahatsız olduğunu görmedim hiç, boynuda düşmüyor dikkat ettim özellikle..
ben hiç ıslatmam önce eti kavururum sonra oğanı eklerim sonra salçayıda biraz kavurur yıkanmış nohutu atarım düdüklüde 50 dk pişiririm afiyetle yediririmkızlar acil cevap.nohut pişireceğim akşama.ama dün geceden falan ıslatmadım,sabah kalkınca ıslattım.5 e kadar duracak suda.şimdi bu olur mu?siz nasıl yapıyorsunuz?pişirmeden düdüklüde haşlayayım biraz diyorum:44:
şeyma naaptın sabahtan ıslatmış zaten düdüklüde yapacaksa 30 dakika yeter bilemedin 35 dakika ama daha fazlasında ezilir, ben hep böyle yapıyom rahat rahat pişer,ama tencerede yapacaksa bilemem hiç tencerede yapmadım ben vakit kaybı bence,10 dakikanın hesabını yapıyorum ben oğlumla oynamak için
Hanifecim geçmiş olsun cnm
Öznurr var mı anacım gelişme??
Yazgıcım normalde düdüklüde bıraktığından biraz daha uzun bırak bence bu kez
Yaw Şebnem sen de çok nazlısın ha, tek tek ayıklanır mı o nohutlar anacım ye gitsin
hoşgeldin varmı bi gelişmenooldu yorgunmusun niye leyla gibisin:26:
kızlar acil cevap.nohut pişireceğim akşama.ama dün geceden falan ıslatmadım,sabah kalkınca ıslattım.5 e kadar duracak suda.şimdi bu olur mu?siz nasıl yapıyorsunuz?pişirmeden düdüklüde haşlayayım biraz diyorum:44:
bugün sağolsun Eymen yazdırmıyo bana, şimdi tekrardan uyudu Allahım şu zil çalmasın nolurrr:))
Burcucum geçmiş olsun komik bi kaza atlatmışsın:)) Ay benim de başıma geleni yazayım,rezalet. Camların önünü sildim de az evvel sonra içeri girdim ellerimi yıkarken aynada bi de ne göreyim başımda örtü ama eşofmanın fermuarı neredeyse yarıya kadar açık göğüsler foraAllahım az evelinde eyoyu emzirmiştim sonra da açık unutmuşum, o kadar alışmışımki açık olmasına hiç farkında bile değildim, inşallah kimsecikler görmemiştir rezalet resmen, üstü mekke altı paris dedikleri bu olsa gerek:26:
Hanifecim geçmiş olsun cnm
Öznurr var mı anacım gelişme??
Yazgıcım normalde düdüklüde bıraktığından biraz daha uzun bırak bence bu kez
Yaw Şebnem sen de çok nazlısın ha, tek tek ayıklanır mı o nohutlar anacım ye gitsin
hanife gecmiş olsun cnm bu arada..
sağol canım buraya da gönder kar yaaa tatil olsun işyerlerimiz
biliyorum canım ben yüzden 9-18 kilolukolandan alıcam onda var yatma pozisyonu
ben hiç ıslatmam önce eti kavururum sonra oğanı eklerim sonra salçayıda biraz kavurur yıkanmış nohutu atarım düdüklüde 50 dk pişiririm afiyetle yediririm
sağol canım:))siz nassılsınız...napıyo mamur?
ya da eşimin babaaanesinin deyimiyle yambur...
hadi bakalım senide yollarlar inşallah evekarrrrrr ları size gönderdim yağmıyor artık ama baya esiyor hamişler ve engelliler ve evi dikmen tarafında olanlar çıktı bende belki birazdan şansımı denerim
Aynen ben de... Herşeyi düdüklüde pişiriyorum, hem vitamini de içinde kalıyor.
Ben kendim yapınca kabuklu yapıyorum, ayıklayacak zaman yok.
Ama madem kv yapacak, ayıklasın
aklım karısık canım.kv sabahdan berı uzerımde calısıyor.ses cıkarmıyorum ama beynım sulandı :))
cokkkkkkkkkkk korkuyorum duduklu tencereden
yok canım kocam bu aksam gelıyor.amsterdam"a gıdıyormus taksıyle su an.
Ebru canım Yağmur ve sana çok geçmiş olsun.....
Yazgı nohutun pişer canım merak etme
Meral süpersin walla güldürdün beni:))
Yasemin ,Gülşan sizin için öperim bol bol Hilal kuzumu...
Hanife Nihan iyidir umarım....
Serhan paşamın göbüşünden öp bizim için....Maşallah tospama...
ÖZNUR oku oku bitmez anacım dal bir yerlerden sende...
hahhayy:)yambur hee oda güzel:))
allaha şükür d.günüsüne iki gün kala daha iyi..sadece d.gününe adapte olduk..
ya hanife şu senin d.günü fotolraında pembe stıckerklar dişkkatimi cekti..nerden bulabilirim..yaw burda ben süs adına dogru dürüst bişey bulamadım yada dogru yerlerde aramıorum..sünnet süsleri dolu her yer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?