2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral süpersin öldürdün beni

bilmiyom anacım ya düdüklüde var bir sakatlık ya bende 35dk çıkardım b,r kere taş gibi çıktı hatta 50 dakikada tam kıvamında oluyo ama ben artık çözdüm işi haşlayıp atıyorum buzluğa birer pişirimlik poşetlerde son dakikada bile oluyor

sen dehşetsin anacım hayatta duymadım öyle pişireni

teyzeleyyy arkidislerrr çoybaa bölee yenirrrr

oy ölürüm o çorba içen ellere benimki anca çay karıştırsın kaşıkla

sağol canım senin de...

belli sulanmış cidden...ya duydum bu semineri diğer illerdeki arkadaşlardan ama burda bir gelişme yok henüz...seminerin adı ne?
İng yöntem ve teknikleri..Bildiğimiz şeyler yani. Yani bu 2 günde farklı hiç bişe görmedim ben..Bunun için de ilçeler de dahil bütün kayseri'deki öğretmenleri dağ başında bi okula topladılar ve bütün okullardaki ing dersleri boş geçiyo!!!
Herkes çoktan cvplamış zaten de ben Tupperware'in eko kaplarını tavsiye edecektim. Kullananların söylediğine göre nohutu fln uzun uzun ıslatmaya gerek kalmıyomuş ona koyunca, ayrıca yoğurt yapmak ve hamur mayalamak için de kullanılıyomuş. Hamur mayalalnınca kapağı atıyomuş kendiliğinden..
kıymet sen hangi siteden aldın oto koltuğunu 200 tl ye:26: iyi almışsın kipada 189 tl imiş bu hafta
Burdan Tıpış Tıpış die bi mağazadan kayseri pazarlığıyla aldık. 265 etiket fiyatıymış , pazarlıkla 200e verdi.. Kipa daki daha da ucuzmuş ama burda kipa yok..
Yerlerde yuvarlandım gülmekten Meral yahu!!!!!

ay Meral çok güldüm ...üstü mekke altı paris ha..
görmemiştir kimse bu soğukta...ben zile lütfen basmayınız diye yazı yapıştırdım valla koli bandıyla çok zorlarlarsa ancak basabilirler
Bizim kapıda da bir yıldır duruyo o uyarı ama bi de aşağıya yapıştırmak lazım heralde...
Stickerlar için google duvar stickerı yazarsan bi dürü şey çıkıyo. Ayrıca koçtaş, tekzen gibi yapı marketlerde ve migrosta da var.Benim yatak odamda var, gerçekten güzel duruyo.

esin niye inat ediyosun kraft omega alsana 9-25kg ve yatma pozisyonu var emniyet kemeriyle araca çok kolay monte ediliyo ben kendim monte ettim, tavsiye ediyorum bi bak istersen aşağıdaki linke Kraft kirmizi gri omega oto koltugu
cnımcım çin malı olmasın istiyorum kraftınkiler hep çin malı

e haşlicak olduktn soora düklünün ne anlamı kaldı ki hiçç uraşmam valla

Caillou'nun babasından nefret ediyorum. Elimden gelse bir güzel pataklayacağım. Oğlumun benden beklentilerini arttırmasını geçtim, şimdi de annesi beni onunla kıyaslamaya başladı. Ya bu adam hiç pijamasını giyip, çekyata uzanıp, elinde kumanda televizyon seyretmez mi? Yeter ama ya!

itiraf.comdan :)))))))))))

MERALCİM üzülme anacm emziren kadınsın olur bööle kazalar ben çok rahat heryerde açıp emzirirdim eser annem falan deli olurdu bakan olursa nde ona bakar hatta ne bakıyosun derdim mossmorr olurlardı arsızımdır biraz ama emziren kadınım çocuum acıkmış yer mi aricam ben açıp emziricem onlar da bakmicaklar

yaw bacılar ne güleysunuz şaka bi yana şimdi ben de çok gülüyorum halime ama ilk gördüğüm anda resmen beynimden aşağı kaynar sular döküldü, hey Allahım yarabbim, aşağıda kimsecikler yoktu çok şükür ama camından beni gören bi şahsı muhterem var mı bilemiyorum, üstelik o durumdayken tek bi cam değil tüm camların önünü sildim ve hiç soğuk falan da hissetmedim walla

maşallah Elife ne güzel yiyo

Hilalin de elbisesi çok şıkmış annesi maşallah, ben de tam siz evde hep böyle mi geziyosunuz diye soracaktım ki foto için olduğunu söylemişsin:)) eyo hep eşofmanlarla geziyo da

teyzeleyyy arkidislerrr çoybaa bölee yenirrrr

Maşallah kocaman olmuş bu kız yaaa

hilal de aynı eline versem oda yapacak ama vermiyorum hergün üstmü değiştirilir yaa maşallah kuzuma benim
Kendi kendilerine yemeye alışmaları için vermemiz lazım.. Sonra da kendi kendilerine temizlemeye alışsınlar die de bi bez veririz ellerine

Maşallah ona bizimkisi dıgıl dıgıl kısmına yeni geçti.. Ayrıca da topik bebeleri koşmaya başladı, bizimkisi emeklemeyi yeni keşfetti!!! Ona da emeklemek denirse tabi.. Kendini kurbağa sanıyo yavrum.. Eller ayaklar fln süper!!!

Cinsine göre de farkedebiliyo nohut.. Ünv de pişirdiğim bi nohut vardı da.. Daha doğrusu pişiremediğim.. 3 -4 saat pişmişti ve bana mısın dememişti. Nohut yerine taş satmışlar heralde bana demiştim.

oy kurban olurum o Allah diyen dillerine maşallah

benim düdüklüm de geç pişiriyo, 45dk bırakıyorum ben de

yok artık

ya ne oldu bizim biberon oskarları sonuçlandı mı??

Valla bi çok kişiye özelden msj attım, oy kullanmayanlar kullansın die.. Bi süre de vermedik ama artık toparlamak lazım.. En geç pzt ye sonuçları bildirim size.. O zamana kdr da oylamayanlar oylasın bi zahmet..

yok artık

Demişsindir. Senden beklenir, deli kadın.. :92:

anladım canım biliyorum o semineri...zorunlulardan napalım zamanı gelince katılırız.

sağol canım..her bebek ayrı dalda ilerletiyor kendini biz de diş konusunda çok geri kaldık...zamanla oluyor ama.. hepsi 2 yaşına geldiğinde hiçbir farkları kalmayacak...o minik kurbişi ısırırım:))

yok artık

sağol Meralim valla bir anda çıktı ağzından sürekli söylüyor bugün çok sevindim hamdolsun:))

Valla bi çok kişiye özelden msj attım, oy kullanmayanlar kullansın die.. Bi süre de vermedik ama artık toparlamak lazım.. En geç pzt ye sonuçları bildirim size.. O zamana kdr da oylamayanlar oylasın bi zahmet..

evet neticelendirelim atık:))ama az kişi cevapladı sanırım..

Son düzenleme:
Bu arada bi türlü söyleyemedim Yasemincim hoşgeldin tekrardan aramıza cnm çok özledik walla ellerine sağlık proje için de, diğer projelere de hemen başlıyo musunuz?

çok yoruldum(yaz yaz bitmedi evraklar .. amma konuşmussunuz si de okumaya gücüm yok kaldığınız yerden katılacağım sizze:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…