2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok sinirli smile coook kızgın smilee şuan burda olsa kv yi bogabilecek kadar psikopat smile dogumgünü hayalleri böyle olmayan anne smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar ben tam 35 gündür regl olmadım( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:
:18: yoksa yeni bir bebek dahamı geliyoo anammmm hemen bi test yaptır bence:18:

artık dönüşü yok sığsada sığmasada bu parti yapılacak,keşke en baştan deseydin kendi aramızda yapıcaz ben çağırırım gelecek kişileri diye tühh

Valla canlarım, bana bazen böyle bi sabır geliyor susuyorum. Sonra bi delleniyorum, esip gürlüyorum. Susuyorsam kocamın hatrına, o üzülmesin diye...

Biz yatakta ikimiz yatıyoruz Doruk'la, kendime yorgan ona battaniye örtüyorum (üzerinde uyku tulumu da olduğu için), böylelikle benim üstümü açamıyor. Her gece kabus görme potansiyeline sahip bir insanım zati, bir de bi yerim açıkta kalırsa vay halime. En son kabusumda, tövbe Allah korusun, Doruk organ mafyasının eline düşüyordu.

Başka ne yazacaktım unuttum, burda acayip tipi var...

o aşktan bizim evde de var babasıyla ikisini odada bırakıp süpürgeyi açıyorum oda kapısının önüne oturup ağlıyor süpürgenin yanına gelecekmiş, gelip üzerine çıkıyor onunla konuşuyor... öyle böyle değil

kızlar ben tam 35 gündür regl olmadım( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:

doğumdan sonra kafayı yedi benimki 25-28gündü arası şimdi en az 32 aslında işme geliyor çok memnunum bu halinden

e canım benim deseydin ya zamanında çok samimi olduğumuz insanları çağıralım anne diye, iş işten geçmiş artık

Elektrik süpürgesi ve banyo sevdası bizde de var. Banyo yapmak istediği zaman küvetin yanında zıplayıp çığlık atıyor :)

Elektrik süpürgesinin üzerine çıkmaya ya da araba gibi sürmeye uğraşıyor, hem de çalışırken...

hoşgeldin filizcim tamamdır o mesele akşam olsun gelsinde
meralim sende hoşgeldin canım eymen süpürge konusunda yalnız değil serhan da korkuyo ama ben aa bakk düdüütt cici deyip yanına eğilince geliyo oynuyo tabi bunu yaparken evi süpüremiyorum ayrı

burcu sabrına bende hayranım
yazgıcım valla çift kişilik yorgandan sonra daha diyecek bişeyim kalmadı

ebruuu sinirlenme balım olmuş bikere belkide gelmezler madem az görüşüyosunuz her çağırılan gelecek diye bişey yok sen haklısın çok kalabalık olunca bişey anlamıyo insan söyle de bari bundan sonra başka kimseyi çağırmasın yeter bu kadar fazla bile oldu de

:18:nasıl duruyorsun,ben olsam çoktan test yapmıştım.bence sende yap hemen.

ama canikom sormuş kadın sana,keşke tatlı bir dille izah etseydin,yer dar,iş çok falan diye.oda özenmiş belli.söyleseydin keşke.kalabalık sana zor,yağmur a ayrı zor.ama birgün kalmış yapacak bişeyde yok çok fazla.

Son düzenleme:
Ebuş, ekstra misafir konusundaki yorumlara katılıyorum, yapacak bişi yok, kolay gelsin.

Bak siz gaz verdikçe, ben de hayran oluverdim kendi sabrıma

Bugün topiğimizin reytingi pek yüksek

oğlumun dün akşamki marifetini anlatmadım daha size
akşam eşim balkonu yıkadı su tasını dışarda unutmuş aldım içeri girdim deniz elimde görünce istedi verdim oynadı, sonra ben banyoya girdim çıktım giyinmeye gittim eşime de çocuğa göz kulak ol dedim aradan beş dakka geçti banyodan tasın sesi geliyorben de ciddiye almıyorum babası bakıyor ya her neyse ses kesilmedi ben giyindim ne oluyor diye bir çıktım aynı anda koca kişisi de oturma odasından çıktı deniz nerede diye tabi deniz nerede BANYODA suyun içine oturmuş elinde su tası tak tak oyun oynuyor, aferim sana hasan dedim tabi --------------------------

Son düzenleme:

ay sen ünlüler aleminden çımıyosun sanırım rüyalarda:))

benim de geçen defa 35. günde oldu nedense, halbuki hep düzenliydi doğum sonrasında da, benim korkulacak bi hadisem olmadığından o ay test yapmadım ama sen bi yaptır istersen:18:

cok sinirli smile coook kızgın smilee şuan burda olsa kv yi bogabilecek kadar psikopat smile dogumgünü hayalleri böyle olmayan anne smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi de cnm böyle kendini yiyip bitireceğine sana sorduğunda uygun dille söyleyebilirdin bence, hala daha aramadıysa onları el koyabilirsin duruma aslında, anne düşündüm de daha samimi bi ortam olsa daha iyi olur falan de

o kabustan ben de görmüştüm

yaw benim tırsak oğlum neden korkuyo süpürgeden( bırakın çalışmayı daha çıkardığım anda poposunu dönüp son sürat kaçmaya başlıyo çığlık çığlığa

ben de o şekilde onu yanına götürüp elletmeyi falan denedim cnm ama nafile, istemiyo( inşallah daha çok uzun sürez bu durum böyle

evet keşke söyleseydim..bu sefer benim tarafım geliyoda kendi tarafına hayır dediğim için tavır yapabilirdi..iyide zaten kendiside senede bi görüşür bu insanlarla yani..allahım resmen planlarıma limon sıkıldıgı için kudurmuş durumdayım..yer de bulunur ikramda yapılır inanın tek sorun fazla kalabalıkta hiçbişey anlamayacam..alıntı yapamıorum koşustrmaca içersndeyim..

ya canım çok sinirlenme..ben öyle bir doğum günü yaptım ki alelacele..cok da fena olmadı hani. tadını cıkar bence görmezden gel O gün kızınla senin günün süs gibi otursunlar boşver:)
hemn test yap sonucunu bizede bildir.....

kızlar deli olcam valla..korunmasak bişey değil..umarım gecikmedir ..akşama alıcam bakalım..
eşim de yok iyice stres oldum(

kızma annesi su tasıyla halıda oynayacak hali yok ya çocuğun:)

artık cok gec sanırım..
tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilceksin hesabına döndü bu iş maalesef üzgünüm..
bu arada cok iğrenc bi örnekleme oldu farkındayım..

76 cm şekerim
ama senin büyük alman normal,seni kuzunun maşallahı var,ondan Alp ide öyle düşünmüşsündür.
olsun bizde seneye giyeriz,nasıl olsa yine kış gelecek

hemen boyu uzasın diye dua edeceğim heee.
nasip bi dahaki kış olur umarım.bu defa da çok büyürmüş.

e canım ne koşturacaksın.herşeyi masaya koy.self servis olsun.yaşlılara vs de elbet hizmet edecek biri çıkar.

kızma annesi su tasıyla halıda oynayacak hali yok ya çocuğun:)

yanee
ben ne zaman serhanı babasıyla bıraksam düşüyo çocuğum iki kez koltuktan düştü yada kafayı gözü çarpıyo biyerlere hepte "şimdi aldım onu oradan, bi sn döndüm arkamı" oluyo çok üzülüyo oyüzden bende bişey diyemiyorum

valla seni korkutmak gibi olucak ama bu topikteki ikinci bebekler genelde korunurken oldu sen hemen bi test yap bence

dua et banyoda yakaladın ya balkona falan çıksaydı o soğukta üşütür hasta olurdu mazallah.çocuk konusunda düştümü ahkam keserler bi çocuğa bakamadınmı diye kendilerine bırakıpta bişey oldumu kaza canım kaza derler

Seyhan bence avatarını degıstır.Oglusuna yakında benden yana nazar olacak.ben onun avuc kadar gobısını ısırırım be yaw :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…