- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.281
kızlar ben tam 35 gündür regl olmadım( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:
:18: yoksa yeni bir bebek dahamı geliyoo anammmm hemen bi test yaptır bence:18:kızlar ben tam 35 gündür regl olmadım( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:
ya kızlar kadın sordu esasen ama nası onu cagırma bunu cagırma diyeyim ..yok onun cagırdımda onlarada söyledim..yok görümcemin arkadaşıda gelicekmiş..ha bide bu cagırdıklarıyla senede bi defa bile ha görüşür ha görüşmeyiz ne alaka neeee ne alaka bu ilk dogumgünümüz sıcacık yakın ailemle kutlamak istedim hayırda diyemedim şimdi içim şiş bi vaziyette evi toparlşamaya calışıorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elektrik süpürgesinin peşinde dört dönüyor üstüne çıkmaya çalışıyor çalışırken bazen de ac diyor kendisi açmayınca sinirlenip vuruyor süpürgeye:))
allahtan öyle yoksa kesin bu pasaklılıkla böceklenirdik biz:)
kızlar ben tam 35 gündür regl olmadım( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:
ya kızlar kadın sordu esasen ama nası onu cagırma bunu cagırma diyeyim ..yok onun cagırdımda onlarada söyledim..yok görümcemin arkadaşıda gelicekmiş..ha bide bu cagırdıklarıyla senede bi defa bile ha görüşür ha görüşmeyiz ne alaka neeee ne alaka bu ilk dogumgünümüz sıcacık yakın ailemle kutlamak istedim hayırda diyemedim şimdi içim şiş bi vaziyette evi toparlşamaya calışıorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya kızlar kadın sordu esasen ama nası onu cagırma bunu cagırma diyeyim ..yok onun cagırdımda onlarada söyledim..yok görümcemin arkadaşıda gelicekmiş..ha bide bu cagırdıklarıyla senede bi defa bile ha görüşür ha görüşmeyiz ne alaka neeee ne alaka bu ilk dogumgünümüz sıcacık yakın ailemle kutlamak istedim hayırda diyemedim şimdi içim şiş bi vaziyette evi toparlşamaya calışıorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aa lütfen,saçma rüyalarda üstüme yoktur.
birkeresinde polat alemdar ın adamıydım,beni vurdu,sonrada başımda ağladı,birkeresinde aşkı memnu daydım,o evde yaşıyordum,behlül de benim sevdiceğimdibunlar en normalleri,yoksa daha bülent ersoy u bile görmüşlüğüm var yani
cok sinirli smile coook kızgın smilee şuan burda olsa kv yi bogabilecek kadar psikopat smile dogumgünü hayalleri böyle olmayan anne smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valla canlarım, bana bazen böyle bi sabır geliyor susuyorum. Sonra bi delleniyorum, esip gürlüyorum. Susuyorsam kocamın hatrına, o üzülmesin diye...
Biz yatakta ikimiz yatıyoruz Doruk'la, kendime yorgan ona battaniye örtüyorum (üzerinde uyku tulumu da olduğu için), böylelikle benim üstümü açamıyor. Her gece kabus görme potansiyeline sahip bir insanım zati, bir de bi yerim açıkta kalırsa vay halime. En son kabusumda, tövbe Allah korusun, Doruk organ mafyasının eline düşüyordu.
Başka ne yazacaktım unuttum, burda acayip tipi var...
Elektrik süpürgesi ve banyo sevdası bizde de var. Banyo yapmak istediği zaman küvetin yanında zıplayıp çığlık atıyor :)
Elektrik süpürgesinin üzerine çıkmaya ya da araba gibi sürmeye uğraşıyor, hem de çalışırken...
hoşgeldin filizcim tamamdır o mesele akşam olsun gelsinde
meralim sende hoşgeldin canım eymen süpürge konusunda yalnız değil serhan da korkuyo ama ben aa bakk düdüütt cici deyip yanına eğilince geliyo oynuyo tabi bunu yaparken evi süpüremiyorum ayrı
cok sinirli smile coook kızgın smilee şuan burda olsa kv yi bogabilecek kadar psikopat smile dogumgünü hayalleri böyle olmayan anne smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hemn test yap sonucunu bizede bildir.....
:18: yoksa yeni bir bebek dahamı geliyoo anammmm hemen bi test yaptır bence:18:
artık dönüşü yok sığsada sığmasada bu parti yapılacak,keşke en baştan deseydin kendi aramızda yapıcaz ben çağırırım gelecek kişileri diye tühh
oğlumun dün akşamki marifetini anlatmadım daha size
akşam eşim balkonu yıkadı su tasını dışarda unutmuş aldım içeri girdim deniz elimde görünce istedi verdim oynadı, sonra ben banyoya girdim çıktım giyinmeye gittim eşime de çocuğa göz kulak ol dedimaradan beş dakka geçti banyodan tasın sesi geliyorben de ciddiye almıyorum babası bakıyor ya her neyse ses kesilmedi ben giyindim ne oluyor diye bir çıktım aynı anda koca kişisi de oturma odasından çıktı deniz nerede diye tabi deniz nerede BANYODA suyun içine oturmuş elinde su tası tak tak oyun oynuyor, aferim sana hasan dedim tabi --------------------------
76 cm şekerim
ama senin büyük alman normal,seni kuzunun maşallahı var,ondan Alp ide öyle düşünmüşsündür.
olsun bizde seneye giyeriz,nasıl olsa yine kış gelecek
evet keşke söyleseydim..bu sefer benim tarafım geliyoda kendi tarafına hayır dediğim için tavır yapabilirdi..iyide zaten kendiside senede bi görüşür bu insanlarla yani..allahım resmen planlarıma limon sıkıldıgı için kudurmuş durumdayım..yer de bulunur ikramda yapılır inanın tek sorun fazla kalabalıkta hiçbişey anlamayacam..alıntı yapamıorum koşustrmaca içersndeyim..
kızma annesi su tasıyla halıda oynayacak hali yok ya çocuğun:)
ya canım çok sinirlenme..ben öyle bir doğum günü yaptım ki alelacele..cok da fena olmadı hani. tadını cıkar bence görmezden gel O gün kızınla senin günün süs gibi otursunlar boşver:)
kızlar deli olcam valla..korunmasak bişey değil..umarım gecikmedir ..akşama alıcam bakalım..
eşim de yok iyice stres oldum(
oğlumun dün akşamki marifetini anlatmadım daha size
akşam eşim balkonu yıkadı su tasını dışarda unutmuş aldım içeri girdim deniz elimde görünce istedi verdim oynadı, sonra ben banyoya girdim çıktım giyinmeye gittim eşime de çocuğa göz kulak ol dedimaradan beş dakka geçti banyodan tasın sesi geliyorben de ciddiye almıyorum babası bakıyor ya her neyse ses kesilmedi ben giyindim ne oluyor diye bir çıktım aynı anda koca kişisi de oturma odasından çıktı deniz nerede diye tabi deniz nerede BANYODA suyun içine oturmuş elinde su tası tak tak oyun oynuyor, aferim sana hasan dedim tabi --------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?