- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.301
Seyhan bence avatarını degıstır.Oglusuna yakında benden yana nazar olacak.ben onun avuc kadar gobısını ısırırım be yaw :))
artık cok gec sanırım..
tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilceksin hesabına döndü bu iş maalesef üzgünüm..
bu arada cok iğrenc bi örnekleme oldu farkındayım..
kızma annesi su tasıyla halıda oynayacak hali yok ya çocuğun:)
ya canım çok sinirlenme..ben öyle bir doğum günü yaptım ki alelacele..cok da fena olmadı hani. tadını cıkar bence görmezden gel O gün kızınla senin günün süs gibi otursunlar boşver:)
kızlar deli olcam valla..korunmasak bişey değil..umarım gecikmedir ..akşama alıcam bakalım..
eşim de yok iyice stres oldum(
kız sana ne oliyy, sen kendi oğlunun göbişi ile ilgilen:)) değse değse benim nazarım değer dicem ama değmez inşallah, hiç maşalah demeden bakmam bebeklere,çocuklara.. Siz de buna özen gösterin ve göstertin arkadaşlar, biri gelip bebeğinizi maşallah demeden seerse siz sesli deyin ki o da hatırlayıp söylesin
kız sana ne oliyy, sen kendi oğlunun göbişi ile ilgilen:)) değse değse benim nazarım değer dicem ama değmez inşallah, hiç maşalah demeden bakmam bebeklere,çocuklara.. Siz de buna özen gösterin ve göstertin arkadaşlar, biri gelip bebeğinizi maşallah demeden seerse siz sesli deyin ki o da hatırlayıp söylesin
:18:
Yarın gitmiyorlar. Kardan tırstılar, haklı olarak.
Bi kere daha böyle kar yüzünden mahsur kalmışlardı, 3 hafta sonra gitmişlerdi. Ve o zaman sadece 3 aylık evliydik.
Burcito neden foto eklemiyosun sen dorukun doğumgününe dair?? maşallah demeden bakmıcaz söz:))
Merlaciğim benim oğlanın göbeği falan kalmadı.Fırıl fırıl evi tavaf ederken zayıfladı.
Face deki resimlerde 1 ay önce çekilen resimler.
hımmmmm pessssssssssssss
Seyhan bence avatarını degıstır.Oglusuna yakında benden yana nazar olacak.ben onun avuc kadar gobısını ısırırım be yaw :))
Al sana şimdi bi soru...
İçinden gelmeden derse yine de olur mu?
O sırada aklından fesatlık geçiyorsa, kıskanıyorsa falan filan?
Bi aydınlat beni bakem...
Al sana şimdi bi soru...
İçinden gelmeden derse yine de olur mu?
O sırada aklından fesatlık geçiyorsa, kıskanıyorsa falan filan?
Bi aydınlat beni bakem...
Ayy Özocum, şimdi evli bile dğilken olanları anlatacam, hem ben sinirlenecem, hem muhabbetin seyri değişecek, içiniz daralacak. Yok yok anlatmıyım
uyy bu çok zor bi soru oldu hocam:18: :) cnm nazr aslında zannedildiğinin aksine kıskanan gözden değil seven gözden olur derler zaten o nedenle de en çok annenin nazarı değer derler.. Ama bunun ilmi açıklamasını okudun mu dersen yok walla bilmiyorum okumadım sadece duyduklarım böyle:)) Ama nazar dualarını okumak ve maşallah barekallah ve suphanallah üçlemesini söylemek nazarı kırar Allahın izniyle
sen kalbimi temiz tutatsan hiç bişeycik olmaz.öyle birinden şüpheleniyosanda oku ayetel kurs-i yi bişeycik olmaz.aslınca çocuğa en fazla annenin babanın nazarı değermiş biz bile maşallahı ağzımızdan eksik etmememiz lazım.haddim olmayarak soruya ben cvp verdim ama neyse
bu karda yağmaz yağmaz senin kayınvalideler burdayken yağar, geçen de böyle oldu.. halbuki onlar gelmeye niyelendiğinde yağsa ya
sen zaten 3 aylık evlıyken 3 hafta kaldılar dedıgınde benn senınkıler ıle bızımkılerın akraba oldugunu anladım.evlı degılken bıle neler yaptılar deyıncede senın kv ıle benım kv nın kardes oldugunu dusunmedım desem yalan olur
yanee
ben ne zaman serhanı babasıyla bıraksam düşüyo çocuğum iki kez koltuktan düştü yada kafayı gözü çarpıyo biyerlere hepte "şimdi aldım onu oradan, bi sn döndüm arkamı" oluyo çok üzülüyo oyüzden bende bişey diyemiyorum
valla seni korkutmak gibi olucak ama bu topikteki ikinci bebekler genelde korunurken oldu sen hemen bi test yap bence
bu kv konusunda herkes çektiğini biliyor ama size faklı bişey söyliyim ben kv den değil k.p den çekiyorum tam tersine yazsam roman olur üstüne topluca katletmeplanları yaparız dahada olmadı ben boşanırım bu sinirle
hayatımda hiç yapamam dediğim birşey yaptım ben o adam yüzünden o yüzden burada kapatıyorum kendimce bu konuyu
içimi derin bi merak kapladı, naptın kızmuska mı yaptın adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?