2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyhan bence avatarını degıstır.Oglusuna yakında benden yana nazar olacak.ben onun avuc kadar gobısını ısırırım be yaw :))

kız sana ne oliyy, sen kendi oğlunun göbişi ile ilgilen:)) değse değse benim nazarım değer dicem ama değmez inşallah, hiç maşalah demeden bakmam bebeklere,çocuklara.. Siz de buna özen gösterin ve göstertin arkadaşlar, biri gelip bebeğinizi maşallah demeden seerse siz sesli deyin ki o da hatırlayıp söylesin

artık cok gec sanırım..
tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilceksin hesabına döndü bu iş maalesef üzgünüm..
bu arada cok iğrenc bi örnekleme oldu farkındayım..

kızma annesi su tasıyla halıda oynayacak hali yok ya çocuğun:)

:18:

Yarın gitmiyorlar. Kardan tırstılar, haklı olarak.
Bi kere daha böyle kar yüzünden mahsur kalmışlardı, 3 hafta sonra gitmişlerdi. Ve o zaman sadece 3 aylık evliydik.

Al sana şimdi bi soru...
İçinden gelmeden derse yine de olur mu?
O sırada aklından fesatlık geçiyorsa, kıskanıyorsa falan filan?
Bi aydınlat beni bakem...

Merlaciğim benim oğlanın göbeği falan kalmadı.Fırıl fırıl evi tavaf ederken zayıfladı.
Face deki resimlerde 1 ay önce çekilen resimler.

:18:

Yarın gitmiyorlar. Kardan tırstılar, haklı olarak.
Bi kere daha böyle kar yüzünden mahsur kalmışlardı, 3 hafta sonra gitmişlerdi. Ve o zaman sadece 3 aylık evliydik.

hımmmmm pessssssssssssss

Burcito neden foto eklemiyosun sen dorukun doğumgününe dair?? maşallah demeden bakmıcaz söz:))

Şimci şöyle oluyor:
Burdan normal internet bağlantısı ile ekleyemiyorum.
Vınn kullanarak eklemiyim diyorum, kapasitesi bitmesin diye.
Evde de bilgisayarı açacak zaman yok.
Yoksa sizden yana gönlüm tabi ki rahat, hepimizin boncuk gibi bebeleri var Allah bağışlasın, ne nazarı :)

Merlaciğim benim oğlanın göbeği falan kalmadı.Fırıl fırıl evi tavaf ederken zayıfladı.
Face deki resimlerde 1 ay önce çekilen resimler.

hımmmmm pessssssssssssss

Ayy Özocum, şimdi evli bile dğilken olanları anlatacam, hem ben sinirlenecem, hem muhabbetin seyri değişecek, içiniz daralacak. Yok yok anlatmıyım

Seyhan bence avatarını degıstır.Oglusuna yakında benden yana nazar olacak.ben onun avuc kadar gobısını ısırırım be yaw :))

ısır teyzesi sizin nazarınız değermi hiç canımcım
senin tosbikin serhandan fazlası var eksiği yok
bütün bebişlerimiz çok tatlı yerim ben kuzucukları

Al sana şimdi bi soru...

uyy bu çok zor bi soru oldu hocam:18: :) cnm nazr aslında zannedildiğinin aksine kıskanan gözden değil seven gözden olur derler zaten o nedenle de en çok annenin nazarı değer derler.. Ama bunun ilmi açıklamasını okudun mu dersen yok walla bilmiyorum okumadım sadece duyduklarım böyle:)) Ama nazar dualarını okumak ve maşallah barekallah ve suphanallah üçlemesini söylemek nazarı kırar Allahın izniyle

Al sana şimdi bi soru...

sen kalbimi temiz tutatsan hiç bişeycik olmaz.öyle birinden şüpheleniyosanda oku ayetel kurs-i yi bişeycik olmaz.aslınca çocuğa en fazla annenin babanın nazarı değermiş biz bile maşallahı ağzımızdan eksik etmememiz lazım.haddim olmayarak soruya ben cvp verdim ama neyse

bu karda yağmaz yağmaz senin kayınvalideler burdayken yağar, geçen de böyle oldu.. halbuki onlar gelmeye niyelendiğinde yağsa ya

Ayy Özocum, şimdi evli bile dğilken olanları anlatacam, hem ben sinirlenecem, hem muhabbetin seyri değişecek, içiniz daralacak. Yok yok anlatmıyım

sen zaten 3 aylık evlıyken 3 hafta kaldılar dedıgınde benn senınkıler ıle bızımkılerın akraba oldugunu anladım.evlı degılken bıle neler yaptılar deyıncede senın kv ıle benım kv nın kardes oldugunu dusunmedım desem yalan olur

herkeze selamlar nasılsınız bakalım.. valla eskieşhir de açayipp kar var halada yağıyor her yer soğukk sıkıldı evde zatenn neyse içinizi daha fazla kararmayayım..
bir şey sorcaktım süte başladınız mı?** benim Eşşek sıpası kokluyo eğer sütse içmiyor ne yapacam bilmiyorum

ya uykusuzluktan cok basım agrıyo ne zaman şöleee 6 saat kesintizis uyucaz biz... cocuk yattıgı yerde yatamıyo sabaha kadar park yatak,bizim yatak,yer hamagı üçgeninde geziyo gezdirende ben tabiiiii...

bu arada gecmişi okudum yorum yapacak cok sey vaR ama bas agrımdan dolayı yorumsuz kalıyorum..

benim görümce hamile ya 13 haftalık dr kont var bugün dün telde konustuk eşi şehir dısında iş için annemle (k.v.) gidersin dedim. ay annem cok heyecanlanıyo gelmek istemiyo dedi sanki doguma gidiyo benlen gelmek için can attııydı kocam 2 annemi al bi seferde onlarla git diyodu kontrole hatta dogum yapacagım hastaneyi annesi cok görmek istemiş o dogurcak sanki götürmedim inadımdan kendi annem cok geldi :))) neyseeee annesi gelmiyomus bende abimle gideceğim dedi benim kocamla :))) bende gelirim istersen dedim sen de gel dedi istersen 3 ümüz gideris diyo ..abisiyle kadın dogumcuya giden bi benim görümcemidir ki ..sonunda eşi bugün cıkıp gelmiş bizde ailece kurtulduk ..

canolar yazdıklarınızı okuyorum ..
kv yi aradım biraz önce içimin şişliğini başka türlü gideremeyecektim maalesef..
anne dedim sen bu söylediklerini aradınmı yoksa arayacakmısın dedim..oda haber verdim deyince ya aslında ben planım dışı başka kiöseyi cagrmayı düşünmüyodum..ama sen sööleyince evet demek zorunda kaldım aslında dedim..
oda ben sana sordum ama dedi..hem bende sana hazırlık yaptım pasta börek falan dedi..
ya iş ikramlık falan degil sadece cok yakın oldugum kişilerce yapmak hayalimdi dedim..
haa ozaman arayım ben istersen iptal edeyim dedi
ay sakın dedim ayıp olur dedim.
ama biraz sert bi dille anlattıgımdan anlamış olsa gerekk kızgnlığımı..aslında kimsenin işine karışmaz bööle ama hayır diyemedim işte bi an..
kapattım sonra tekrar aradım..üzmedim seni dimi yanlış anlama beni dedim
yok kızım dedi istersen ben 2 kilo hazır pogaca pastada alırım dedi..
hala işin aslını anlamamış benim takıldıgım noktayı anlamamış..
sanırım cok fazla kişi sayısı yok onlardan..kalp kırıklıgı istemiorum..
hepatit in söylemi cok hoşuma gitti..bı kuzunla senin dogumgünün tadını cıkar..inşallah....cıkarıcam.

bu kv konusunda herkes çektiğini biliyor ama size faklı bişey söyliyim ben kv den değil k.p den çekiyorum tam tersine yazsam roman olur üstüne topluca katletme planları yaparız dahada olmadı ben boşanırım bu sinirle
hayatımda hiç yapamam dediğim birşey yaptım ben o adam yüzünden o yüzden burada kapatıyorum kendimce bu konuyu

Aydınlandım :)
Evet anne babanın nazarı çok değer derler, biz ailece sürekli okuruz, Allah kabul etsin...

Aşk olsun Filiz, o ne demek yaw :) Teşekkürler...

bu karda yağmaz yağmaz senin kayınvalideler burdayken yağar, geçen de böyle oldu.. halbuki onlar gelmeye niyelendiğinde yağsa ya

He valla, bahtsız deve misali

Bu arada yanlış anlamalara meydan vermemek için, yapılanların kötülükten değil, cahillikten, düşüncesizlikten, aramızdaki görgü farkından ileri geldiğini söylemeliyim. Yoksa Allah biliyor, kötü insanlar değiller, yani yaptıkları şeyleri beni üzmek için yapmıyorlar, ama bunu bilmek benim sinirimi artık hafifletmiyoooorrr

aynı..ya ilgilenmez mızıklatır durur ya da dikkat etmez canını yakar. kac defa ayağına bastı çocuğun hemde hayvan gibi terliklerle aynı model balta bu erkekler :))
ayy yine de çok severim ben onuu uzakta ya bir de çok özledim valla
valla seni korkutmak gibi olucak ama bu topikteki ikinci bebekler genelde korunurken oldu sen hemen bi test yap bence

teşkür ederim filiz kardeş akşam akşam nası tırstırdın beni.:18:..gercekten korunuyorlarmıydı..spiral olup da hamile olan oldu mu?

içimi derin bi merak kapladı, naptın kız muska mı yaptın adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…