- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.321
canolar yazdıklarınızı okuyorum ..
kv yi aradım biraz önce içimin şişliğini başka türlü gideremeyecektim maalesef..
anne dedim sen bu söylediklerini aradınmı yoksa arayacakmısın dedim..oda haber verdim deyince ya aslında ben planım dışı başka kiöseyi cagrmayı düşünmüyodum..ama sen sööleyince evet demek zorunda kaldım aslında dedim..
oda ben sana sordum ama dedi..hem bende sana hazırlık yaptım pasta börek falan dedi..
ya iş ikramlık falan degil sadece cok yakın oldugum kişilerce yapmak hayalimdi dedim..
haa ozaman arayım ben istersen iptal edeyim dedi
ay sakın dedim ayıp olur dedim.
ama biraz sert bi dille anlattıgımdan anlamış olsa gerekk kızgnlığımı..aslında kimsenin işine karışmaz bööle ama hayır diyemedim işte bi an..
kapattım sonra tekrar aradım..üzmedim seni dimi yanlış anlama beni dedim
yok kızım dedi istersen ben 2 kilo hazır pogaca pastada alırım dedi..
hala işin aslını anlamamış benim takıldıgım noktayı anlamamış..
sanırım cok fazla kişi sayısı yok onlardan..kalp kırıklıgı istemiorum..
hepatit in söylemi cok hoşuma gitti..bı kuzunla senin dogumgünün tadını cıkar..inşallah....cıkarıcam.
içimi derin bi merak kapladı, naptın kızmuska mı yaptın adama
teşkür ederim filiz kardeş akşam akşam nası tırstırdın beni.:18:..gercekten korunuyorlarmıydı..spiral olup da hamile olan oldu mu?
yok meralcim kimseyebişey yapmadım benim zararımkendime
Ona bakarsan bizim parti de huzurevi gibi oldu bi ara
spiral varsa inşallah kolay kolay olmaz o risk cnm, yok be onlara korunuyolardı denemez, ben o yöntemleri korunma yönteminden saymam şahsen
anladımm sağolasın ya içim az da olsa rahatladı.. yine de akı karası akşama çıkacak:)) hayırlısı ne diim
yok spiralle hamile kalan olmadı canım.spiral varsa düşük bi ihtimal hamile kalman.anladımm sağolasın ya içim az da olsa rahatladı.. yine de akı karası akşama çıkacak:)) hayırlısı ne diim
hımmm hay Allah, hayatta hiçkimse için kendini yıpratmaya değmez cnmcım sanırım sen de artık bunun farkındasın.. kayınpederlerin karıştığı da pek görülmez halbuki ona ne oluyosa
ya uykusuzluktan cok basım agrıyo ne zaman şöleee 6 saat kesintizis uyucaz biz... cocuk yattıgı yerde yatamıyo sabaha kadar park yatak,bizim yatak,yer hamagı üçgeninde geziyo gezdirende ben tabiiiii...
bu arada gecmişi okudum yorum yapacak cok sey vaR ama bas agrımdan dolayı yorumsuz kalıyorum..
benim görümce hamile ya 13 haftalık dr kont var bugün dün telde konustuk eşi şehir dısında iş için annemle (k.v.) gidersin dedim. ay annem cok heyecanlanıyo gelmek istemiyo dedi sanki doguma gidiyo benlen gelmek için can attııydı kocam 2 annemi al bi seferde onlarla git diyodu kontrole hatta dogum yapacagım hastaneyi annesi cok görmek istemiş o dogurcak sanki götürmedim inadımdan kendi annem cok geldi :))) neyseeee annesi gelmiyomus bende abimle gideceğim dedi benim kocamla :))) bende gelirim istersen dedim sen de gel dedi istersen 3 ümüz gideris diyo ..abisiyle kadın dogumcuya giden bi benim görümcemidir ki ..sonunda eşi bugün cıkıp gelmiş bizde ailece kurtulduk ..
Aydınlandım :)
Evet anne babanın nazarı çok değer derler, biz ailece sürekli okuruz, Allah kabul etsin...
Aşk olsun Filiz, o ne demek yaw :) Teşekkürler...
He valla, bahtsız deve misali
Bu arada yanlış anlamalara meydan vermemek için, yapılanların kötülükten değil, cahillikten, düşüncesizlikten, aramızdaki görgü farkından ileri geldiğini söylemeliyim. Yoksa Allah biliyor, kötü insanlar değiller, yani yaptıkları şeyleri beni üzmek için yapmıyorlar, ama bunu bilmek benim sinirimi artık hafifletmiyoooorrr
kızlar bu akşam kuskus yapmaya karar verdim yaptığınız bir tarif varmı ?
hiç bilmem canım ..uydurbgitsin öyle daha leziz oluyor benim yemekler:))
saat 5 toparlanma vakti ben kacar..iyi akşamlar
ben geldimmmm
EBUŞUM olan olmuş tadını çıkarmaya bak bizim hedik istem dışı bööle kalabalık oldu ama gayet güzel geçti herkes baktı başının çaresine kimseyi kırmamış oldum mutluyum herkes beni kırdı ama umursamadım ayrıca kendimi tebrik ediyorum bu yüzden
ÖZNUR işe başvur iş çok ii geliyo insana güçleniyosun hem bööle aile mevzuularını da daha az takıyosun ii oluyo
beni de al yanına ne olur Kalite departmanı müşteri satış görüşme vesaireeee ne olurrr kurtar beni bu şirkettenEsinciğim başvuracağım. zaten yaza doğru belli olacakmış.en azından ben denedim derim bu firma için.aklımda kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?