2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum boşver artık, olan olmuş, diyeceğini de demişsin, bak kv de edepsizlik etmemiş, elinden bişi gelmese de anlayışla karşılamış. Üzülme artık, keyfine bak... Ona bakarsan bizim parti de huzurevi gibi oldu bi ara

içimi derin bi merak kapladı, naptın kız muska mı yaptın adama

Al benden de o kadar :44:

teşkür ederim filiz kardeş akşam akşam nası tırstırdın beni.:18:..gercekten korunuyorlarmıydı..spiral olup da hamile olan oldu mu?

spiral varsa inşallah kolay kolay olmaz o risk cnm, yok be onlara korunuyolardı denemez, ben o yöntemleri korunma yönteminden saymam şahsen

yok meralcim kimseyebişey yapmadım benim zararımkendime

hımmm hay Allah, hayatta hiçkimse için kendini yıpratmaya değmez cnmcım sanırım sen de artık bunun farkındasın.. kayınpederlerin karıştığı da pek görülmez halbuki ona ne oluyosa

Ona bakarsan bizim parti de huzurevi gibi oldu bi ara

hımmm hay Allah, hayatta hiçkimse için kendini yıpratmaya değmez cnmcım sanırım sen de artık bunun farkındasın.. kayınpederlerin karıştığı da pek görülmez halbuki ona ne oluyosa

ya işte bizimki tam tersi anladım anladım bitek benim anlamamla olmuyo maalesef

yok ya görümce milleti de ayrı bir edepsiz o nasıl saçmalık öyle

akşam olduuu 26 dk sonra oğluma koşacağım:))
filiizz bu taraflara gelmiyormusun hiç bi ara daireye bari uğra da görüşelim:)

senınkılere bısey dıyemeyecegım canım ama benımkılerden adım gıbı emınımkı uzuleyım moralım bozulsun kavga cıksın dıye yapıyor.oyle olmasa ben senı elımı masaya vurur almazdım dıye bas bas bagırmazdı

offffffff bugunde amma sınır oldum he.Maersk avrupa fırması acıyormus.Eleman alımı olacak buyuk ııhtımalle.hayalımdekı fırma
kocıse dedım basvurayımmı hıc ses cıkmadı kendulerınden

ben geldimmmm
EBUŞUM olan olmuş tadını çıkarmaya bak bizim hedik istem dışı bööle kalabalık oldu ama gayet güzel geçti herkes baktı başının çaresine kimseyi kırmamış oldum mutluyum herkes beni kırdı ama umursamadım ayrıca kendimi tebrik ediyorum bu yüzden
ÖZNUR işe başvur iş çok ii geliyo insana güçleniyosun hem bööle aile mevzuularını da daha az takıyosun ii oluyo

Esinciğim başvuracağım. zaten yaza doğru belli olacakmış.en azından ben denedim derim bu firma için.aklımda kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…