2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Off ne çok kaynatmışsınız bugün. Meseleler kv, adet gecikmesi fln olunca tabi
Bu arada burası dışında tüm türkiye de kar var galiba!!

ben serapsenem dogum gunumuzu kutlayan tum arkadaslara tesekkur ederim.allah butun yavrularimizi korusun.bebeklerimizi saglikla mutlulukla buyuturuz insallah.

Son düzenleme:
Günaydııınn,

Gece uykusundan hep ağlayarak uyandı kuzucuğum, sabah da tam ben çıkacakken yine ağladı, zor sakinleştirip uyuttum. Nesi var anlamıyorum, çok üzülüyorum o böyle ağlayınca... 6. dişten şüpheleniyorum. Servisi kaçırdım tabi ama arabayla gelen arkadaşlardan biri aldı sağolsun...

Bizimkiler kar nedeniyle gidişlerini ertelediler, yapacak bişey yok, ben de ceza olarak akşam sofrayı kv'ye hazırlattım, toplattım, mutfağı da ona toplattım, çayı da ona demlettirdim. Erkenden de yattım.

Oyyyyy, bugün ne güzel bir gün...

Aklımda kalanlar; Kerem, Selin, Yağmur, Elvin kuzularımızın doğum günü bugün. Hepsi iyi ki doğmuşlar, iyi ki annelerinin ve bizim meleklerimiz olmuşlar, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin bal bebelerimize.

Günaydınnnn
Benim oğlum geçen sene bugün bu saatlerde doğmuştu,çok duyguluyum gözlerimde habire yaşlar birikiyor,nasıl bir keyifmiş bu, nasıl bir mucizeymiş,nasıl hayatı komple değiştiren bir mutlulukmuş,nasıl gururmuş anlayamıyorum anlatamıyorum...

günaydın herkese
ankara biraz normale dönmüş bugün işe gelebildim

işler nasıl sen nasılsın dünde benim oğlan hiç uyumadı sanırım yedileri gaz yaptı
benimkide herşeyi yapıyor ama herkes anlatma diyor

evet iyiki doğmuşlar nice mutlu yıllara

dişten olma olasılığı yüksek,her diş çıkarışlarında aynı şeyi yaşıyoruz

ayyy ne güselll yaaa bende görmek istiyorum o günü galiba bende ağlıycam o gün

günaydınnnnnn,,,

bugün hayatımın en anlamlı günü selinim canım kuzum bugün doğdu , bu saatelrde hastanede idim 12,45 doğum tarihi o saatte yazamayacağım ,,,

selinim canım kuzum , pamuk prensesim , mis kokulum , bir bilse güven duygusu ile sıktığı anne elelrinde aslında annesinin onun yumuşacık pamuk ellerinden hayata tutunduğunu ,,, mevlam bir ömür bizi biribirimziden ayırmasın yarabbim,,,

her doğum günü bundan çok daha güzel geçsin inşallah,,

çok güzel hazırlıkalr yaptım aslında ama bugün farklı durumlar oluşacak malaesef

canım seni çok iyi anlıyorum ,,, aynı ruh halindeyiz ki ben daha kötüyüm valla salya sümük ağlıyorum

Son düzenleme:

nice senelere oğluşa
çok güzel anne olmak
ama uykusuzluk çok fena

canım seni çok iyi anlıyorum ,,, aynı ruh halindeyiz ki ben daha kötüyüm valla salya sümük ağlıyorum

iyiki doğmuşlar bebişleriniz
nice senelere sizede
onlara bakmak izlemek bile ayrı bir güzellik

Bir kadını daha mutlu edebilecek hiç bir şey yok... Allah eksikliklerini göstermesin.

Fulyacım, işler sakin bu ara, ben de iyiyim şükür, ara sıra delleniyorum ama olacak o kadar :)
Benimki iş yapmaz normalde ama ben dün Doruk'u kucağımdan hiç indirmeyince mesajı aldı, mecbur yaptı :)

E ben her doğum günü yazısını yazarken ağlıyorum

Ahh, çok fena içimi yaktın be Fatmam...
Allah bundan sonrası için iyi yazılar yazsın, bahtı açık olsun bal kuzunun...

Sonunda ağladım(( Fatma biz nasıl güzel bişey yapmışız geçen sene bugün,biz hayatımızı değiştirmişiz,hayatımıza anlam katmışız,daha önceki günler,aylar,yıllar boşa geçmiş,Allah hep iyi günlerini göstersin hepimize,onların çocuklarının 1.yaş günlerini de görmeyi nasip etsin...

günaydın kızlar
yarın merti göz doktoruna götürcem galiba mertte göz kayması var aşağıdaki resimdede belli zaten sol gözü tembel galiba offf içim sıkılıyo yarın olsada bi öğrensek neyi var

fatmacım inşallah herşey istediğiniz gibi olur,bu güzel günü kimsenin gölgelemesine izin verme olurmu,hiç değilse sadece bugün eşinle ve ailesiyle ilgili olumsuzlukları düşünme

Aman beni de ağlattınız be...
Amin...

Gülşancım çok belirgin değil resimde ama olabilirmiş bu yaştaki bebeklerde, korkma, bişey çıkmaz inşallah.
Zaten 1 yaşta rutin göz kontrolü yaptırmak gerekiyormuş bebelere, aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…