2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,
Selincik, Keremik ve bugün doğan bütün Mart bebeklerinin doğumgününü kutluyorum.:118: Anneler, hissettiklerimizi yazıya dökmek ya da ifade etmek ne kadar zor biliyorum. Ben de aynı duyguları yaşamıştım. Allah bizi onlardan, onları bizden ayırmasın. Hepimizin yavrularına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin....
Sabah sabah sadece bunu söylemek için gelmiştim.. Şimdi de beyin sulandıran seminerime gidiyorum.. Son 2 gün!!!..
Ha bu arada dün burda kar mar yok dedikten sonra yağmaya başlayan kar hala dewam ediyo!! Şom ağızlı Kıymet!
Ben kaçar.. Öğleden sonra görüşürüzzzz..:80:

amin canım aminnn,,,çok fenayım ya gerçekten

amin güzel kuzuma ,,, tüm güzel kuzularar ,,,

iyiki doğmuşlar bebişleriniz
nice senelere sizede
onlara bakmak izlemek bile ayrı bir güzellik

saol canım evet onlar apayrı ,,

fatmacım inşallah herşey istediğiniz gibi olur,bu güzel günü kimsenin gölgelemesine izin verme olurmu,hiç değilse sadece bugün eşinle ve ailesiyle ilgili olumsuzlukları düşünme

gülşancım sanki özellikle yapıyorlar gibi bugün geldiler almanyadan ,, şuanda evdelersabah işe gelirken kafamı evime doğru bi çevirdim ki dizilmişler cama beni izliyrolar,, ( inşallah bu akşamaı gölgelemezler

Gülşan sana çok bilmiş bir anne olarak hemen cevap vereyim,çocukların göz kasları 2 yaşında tam anlamıyla oturur,şu bahsettiğin olayın aynısı Kerem de de var,ayrıca bu olayın aynısı görümcemin oğlunda da vardı,onlarda zamanında panik olmuşlardı hatta görümcem geçen gün dedi ki tüm fotoğraflarında bir gözü içe kaymış gibi, ama şimdi 3.5 yaşında ve gayet normal

saol canım , mevlam sanada pelinin gelinlikli günlerini torun torba sahibi olduğun günlerini göstersin,,,

canım bir yaş kontrolü gerekiyro zaten ama inşallah bişicik çıkmaz dert etme , arkadaşımın gözleri resmen kaybolacak kadar kayıyordu düşün yani mertinkinde bişicik yok , 28 yaşında geçen ay ameliyat oldu ve şimdi gözlük bile takmıyor :) o bu vakte kadar geciktirdi sen daha erken çözüm bulursun ama çok sorunlu bişi yok ,,

inşallah burcu göz kayması 1 yaşına kadar geçer diyo internette geçmezse sağlam göz kapatılıp diğer gözün tembelliği azaltılmaya çalışılıyomuş,yine geçmezse ameliyat oluyomuş offff içim sıkıldı
keremcik yağmurcuk ve selincik iyiki doğdunuz
benim minik kuzularım siz olmasanız bende annelerinizi tanıyamayacaktım

Son düzenleme:
38 Dila06 10.03.2010
40 Gelincik001 10 Mart
41 Mersaayris 10.03.2010
42 Laviniaebru 10 Mart
43 Semraogretmen 10.03.2010
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM MELEKLERİM VE ANNELERİNİ DE

özletme kendini pazartesi tam performans bekliyoruz senden ona göre

inşallah güzel bi gün olur olumlu düşün sen canım belki eşinle seni barıştırırlar eşin gelir senden özür diler ne bileyim benim hala umudum var,hala dua ediyorum eşinin aklı başına gelsin diye
ayyy aylin içimi ferahlattın inşallah dediğin gibi olur,keremin gözüde mertinki gibimi şimdi:26:

ne biliyim anne yüreği pimpirikleniyor işte bakalım görecez yarın inşallah bişey çıkmaz

SELİN KUZUMUNDA DOĞUM GÜNÜYMÜŞ BENDEKİ LİSTEDE 15 MART YAZIYOR....
KEREM PAŞAMINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
HEP MUTLU OLUN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

günaydınnnnnnnnnnn
kerem we selin iyi ki doğdunuz hep yüzünüz gülsün annenizin babanızın yüzlerinide hep güldürün inş. mutluluk peşinizi bırakmasın sağlık sıhhat hep sizinle olsun vatana millete hayırlı ewlatlar olun meleklerin kanatları hep üzerinizde olsun rabbim sizi bütün meleklerimizi korusun inş. nice güzel doğum günleriniz, günlerimiz olsun
melike caıdsını uyutmaya gidiorm 6 yı yirmi geçe sanki 11 miş gibi pürneşe uyanıo yaa

gülşancım bnm gözümde tembellik war we annemler farkettiğinde 5 yaşımdaymışım ama tedavi 3 yaşına kadarmış. gene kapatmışım gözümü ama iyileşmedi tabi. kaymada wardı ama o geçti kaymayla tembellik farklı şey ayrıca melikeninde öyle 2 yaşından sonra doğru düzün kontrol edebiliolar göz kaslarını sen genede götür ama korkma tembellikde olsa kaymada olsa tedavi edebilirsin çünkü daha çok küçük ha gözünü kapattırır mı bilemiorm ama korkma bence bişeyi yok.

canım bende çok dua ediyroumkim bilir belkide dediğin gibi olur doğum günü bizim barışma günümüz olur hala iyi düşünmeye çalışıyorum , ama bunun bi tek çaresi var oda onların yaklaşımı,,,,

inşallah dediğin gibidir canım

38 Dila06 10.03.2010
40 Gelincik001 10 Mart
41 Mersaayris 10.03.2010
42 Laviniaebru 10 Mart
43 Semraogretmen 10.03.2010
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM MELEKLERİM VE ANNELERİNİ DE
bitek ebruyu tanıyom burda ama hepsinin doğum günü kutlu olsun

yok artık !

dur, internetten okuyup daralma hemen, doktora bi götür bakalım önce...

Eki Görüntüle 155653

hilal kuzumun magneti sipariş öncesi onayı verdim sizlerde görün nasıl kızlar?

Çok güzel olmuuşşş :)
O yanaklarına bayılıyorum Hilal'in, yumoş yumoş :)

Fatma Gülşan a katılıyorum,eğer insan evladıysalar bugün sizi barıştırırlar ya da en azından barıştırmak için gelmişlerdir.

Evet Gülşan Kerem de böyle ve gittikçe iyiye gidiyor zaman ilerledikçe ben farkediyorum, bu göz tembelliği falan değil ayrıca göz kayması o da kasların tam anlamıyla gelişmemiş olmasından oluyor.

Çok teşekkür ederiz Ayfer teyzesi, 8 gün sonra sen de neler hissettiğimizi anlayacaksın

Eki Görüntüle 155653

Gayet iyi görünüyor,beğendim

Eki Görüntüle 155653

AYY ÇOK TATLI

inşallah onlarda aklını başına alır,eğerki oğullarını azıcık seviyorlarsa sizi barıştırmak için çaba sarfederler,tabi yalandan barıştırma çabası değil yapıcı konuşmalar yaparak olur tüm bunlar, seni suçlayıp sindirmeye çalışarak değil tabiki inşallah eşin selinin doğum günüde ömür boyu bu mutluluğu yaşama şansı olduğunu ama bunun onun elinde olduğunu anlar ve bişeyler yapar.bugün çok güzel bi şans barışmak için inşallah değerlendirir

AYLİNCİM;

Çok teşekkür ederiz Ayfer teyzesi, 8 gün sonra sen de neler hissettiğimizi anlayacaksın

BEN TÜM BEBEKLERİN DOĞUM GÜNÜNDE HEYECANLANIYORUM ...KENDİMİ DÜŞÜNEMİYORUM ZATEN... HİS OLARAK DERSEN HEM MUTLUYUM HEM HÜZÜNLÜYÜM İÇİM KIPIR KIPIR BİR YANIMDA ACIYOR ....HERSEY HİLAL KUZUM İÇİN ....
TÜM BEBEKLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUM HER BİRİ AYRI NUMARACI,HER BİRİNİN AYRI GÜZELLİĞİ,YAKIŞIKLILIĞI,OBURLUKLARI,HUYSUZLUKLARI VAR İYİ Kİ VARLAR HAYATIMIZDA 1 SENEYİ GEÇTİ VE ZAMAN SU GİBİ AKTI ŞİMDİ KUCAĞIMA SIĞMIYOR EMMEK İÇİN BİLE HALA DİRENİYOR AZ KALDI SÜTÜM YOK DEMEME RAĞMEN HALA GÖĞSÜMDE UYUYUP BANA DOKUNUP EMMESİ BENİ MUTLU EDİYOR SARILMASI AYRI,KONUŞMASI,KOŞTURMASI,YEMEK YİYİŞİ FARKLI BİR GÜZELLİK ...MEVLAM AYIRMASIN KİMSEYİ SEVDİKLERİNDEN:2::2::2:

SELİN'in annesi herşey hakkınızda hayırlısı olur inşallah ama bu devran dönmüyorsa uğraşma üzülen ve yıpranan sen oluyorsun telefonda da konuşmuştuk nereye kadar yapıcı olacaksın ki önemli olan eşinin sana olan sevgisinin bitmemiş olması ve ailesine sımsıkı sarılması...Başkalarını dinlememeli bu saatten sonra...Sen bütün fedakarlıklarını yaptın zamana bıraktın SONUÇ? HADİ HAYIRLISI

saol cnaım benim,,,

amin canımmm çok teşekkürler iyi dileklerin için,,

Eki Görüntüle 155653

çok güzel canım ,,,

valla canım ne için nasıl geldiler neler olup bitwecek bende bilemiyorum bu hafta sonuna kadar herşey netleşir ama,,,

ne olur tüm kalbinizle dua edin bu hafta herşey netleşir artık ,,, mevlam kızım ve benim için hayırlı olanı nasip etsin ,,,

Öyle olması için ben de bütün kalbimle dua ediyorum.

evet canım bi ekz daha tüm kalbinizle dua edin atık herşey netleşecek ,,,ve mevlam bana güç versin karşılarında,,,

gülşancım temiz kalbinle dua et arkadaşım inşallah dediğin gibi olur ,, öyle iyi anlamışsın ki halimi,,, yazdıkalrının hepsine katılıyorum,,,

amin canım,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…