2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:)
tüm doğum günü olan bebeklerimizi kutluyorum..rabbim uzun sağlıklı ömür versin..
neşeliyim kızlar test yaptım dün negatif çıktı:)):))) korunsak da düzensizliğe alışkın olmayınca tırsıyor insan ..neyse takılmıyorum artıkın:))
bugün işim çok fazla arada bakarım size hebinizi öpeyrum:)

şeytan kulağına kurşun bizimki iyi hakkını yiyemem
bende dün işe gitmedim metin hep beni istedi uyanınca bile babannesi aldı ama durmadı çok seviyor babannesi ben ne yaparsam oda aynı şekilde davranıyor tahammülü yüksek
ama sıkıldı kayınpeder gelecek biraz açılır gezerler
hafta sonu göndereyim dedi eşim alınmış o zamanda

Günaydinlar....
Keremin, Selinin ve Yagmurun Dogum günleri kutlu olsun...Bütün güzellikler hep onlarla olsun....
Okurken cok duygulandim, gözlerim doldu...
Cumartesi bütün gün Tugraya bakar bakar aglarim ben herhalde...

Fatmacim canim hakkinizida hayirlisi olsun...dualarimiz sizinle. Umarim hersey iyiye gider, esinin aileside olumlu davranislar sergiler...

hadi gözün aydın
bende biraz çalışsam iyi olur dağ gibi evraklar beni bekliyor,yarın sabah dr gitcez bugünden bitireyim işlerimi,p.tesi sıkışmayım

gunaydın,

huzunle uyandım, yazdıklarınızı okuyunca yuregım cız ettı huznume huzun ekledım.
yazmak ıcın kendımı zorladım fakat cıkmıyor bırseyler.takılıp kalıyor dugumlenıyor.

Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden
Sakın utanma
ÖZNUR BU ŞARKI SÖZLERİNİ BİLİRSİN BELKİ SEZEN AKSU DAN BUNU DİNLİYORDUM YAZARKEN BURAYA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM HERKES BANA BAKTI AĞLA KUZUM AÇILIRSIN

AĞLAMAK GÜZELDİR

Ağlamak öfke delice nefret
Doruklarda aşk doyumsuz sevinç
Kahreden keder kısaca hayat
Ve nefesindir ve nefesindir
Ağlamak şu geçici dünyada
Herşeye rağmen varolmak demek
Ağlamak yaşanan binlerce duygu
İnsanca coşkunun güzel bir şeyidir
Ağlamak senin kara dünyada
Hala sevdiğin ve hissettiğin
Tüm güzelligin ve çirkinliğinle
Var olduğundur var olduğundur

günaydın annelerrrr
VE MUTLU YILLAAAARRRR SELİN MAMURR VE KEREMİTOOO
iyi kidoğdunuz analarınız ii ki doğurdu sizi hep mutlu olun uzun sağlıklı bir ömrünüz olsun hep iyi insanlarla karşılaşın sadece mutluluktan ağlayın hep şanslı olun
ÖZNUR nooldu anacım nie sıkıldın bu kadar anlat açılırsın belki
FATMACIM hayırlısı neyse o olsun die dua ediyorum size çok mutlu bir gün diliyorum
veeee bugününü şerefine hep beraber söölüyoruzzz döndümm bak geldimmm şimmddiiii di di di dım tıs dım tıs are u readyyyyy dım tıs dım tıs disco disco

Son düzenleme:
Fatmacıgım hemen okuyacagımç
Ayfer ben aglamakdan nefret edıyorum.Kucukken annem ve anneannemın sacma tavırları sebebıyle merdıvende saatlerce aglamıstım o sogukda.o gun bugundur nefret ederım aglamakdan.
Esıncıgım aynı seyler , farklı bırsey yok ama ben gıttıkce sısıyorum.

herkesin değişiktir tabii ben ağlamasam rahatlayamam ....

günaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende

herkes iyidir inşallah geçmiş bakamadım biyaramazlıkyok dimi

dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
şimdi sana sarılabilirmiyim dedi bende güldüm:))

esını takdır ettım.kısa surede konu cozulup kapandıgı ıcın cok sevındım.

DÜN OLANALARI OKUMUŞTUM AMA YORUM YAZMAYA WAKTİM OLMADI.. wallahi seyhancım öncelikle eşini bu düşünceli, ince tawrından ötürü kutluyorum bir kez daha en uyumlu koca oscarını hak ettiğini gösterdi
sorunun çözüldüğüne sewindim canım..
bu arada serhan nolmuş lan öyle o resimdeki ne:))) tosbik olmuş iyiceeee

sonraaaa :)): ) valla eşini takdir ettim :)

canım bende okudum bi tane sana gönderdim :)

amin camım saolasın aminn,,,

annesı bal borekle beslıyormus kuzucugu.gobıse baksana ya cok tatlı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…