- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.381
Bir kadını daha mutlu edebilecek hiç bir şey yok... Allah eksikliklerini göstermesin.
Fulyacım, işler sakin bu ara, ben de iyiyim şükür, ara sıra delleniyorum ama olacak o kadar :)
Benimki iş yapmaz normalde ama ben dün Doruk'u kucağımdan hiç indirmeyince mesajı aldı, mecbur yaptı :)
E ben her doğum günü yazısını yazarken ağlıyorum
Ahh, çok fena içimi yaktın be Fatmam...
Allah bundan sonrası için iyi yazılar yazsın, bahtı açık olsun bal kuzunun...
hadi gözün aydıngünaydın:)
tüm doğum günü olan bebeklerimizi kutluyorum..rabbim uzun sağlıklı ömür versin..
neşeliyim kızlar test yaptım dün negatif çıktı:)):))) korunsak da düzensizliğe alışkın olmayınca tırsıyor insan ..neyse takılmıyorum artıkın:))
bugün işim çok fazla arada bakarım size hebinizi öpeyrum:)
gunaydın,
huzunle uyandım, yazdıklarınızı okuyunca yuregım cız ettı huznume huzun ekledım.
yazmak ıcın kendımı zorladım fakat cıkmıyor bırseyler.takılıp kalıyor dugumlenıyor.
38 Dila06 10.03.2010
40 Gelincik001 10 Mart
41 Mersaayris 10.03.2010
42 Laviniaebru 10 Mart
43 Semraogretmen 10.03.2010
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM MELEKLERİM VE ANNELERİNİ DE
şokkkkkkkkk şeker annesi
fatmacıgım hemen okuyacagımç
ayfer ben aglamakdan nefret edıyorum.kucukken annem ve anneannemın sacma tavırları sebebıyle merdıvende saatlerce aglamıstım o sogukda.o gun bugundur nefret ederım aglamakdan.
Esıncıgım aynı seyler , farklı bırsey yok ama ben gıttıkce sısıyorum.
ayfer bu arada magnet cok tatlııııııııııııııııııııı olmus.
günaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende
herkes iyidir inşallah geçmiş bakamadım biyaramazlıkyok dimi
dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
şimdi sana sarılabilirmiyim dedi bende güldüm:))
DÜN OLANALARI OKUMUŞTUM AMA YORUM YAZMAYA WAKTİM OLMADI.. wallahi seyhancım öncelikle eşini bu düşünceli, ince tawrından ötürü kutluyorum bir kez daha en uyumlu koca oscarını hak ettiğini gösterdigünaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende
dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
günaydın
dünkü mesele halloldu
Fatmacıgım hemen okuyacagımç
Ayfer ben aglamakdan nefret edıyorum.Kucukken annem ve anneannemın sacma tavırları sebebıyle merdıvende saatlerce aglamıstım o sogukda.o gun bugundur nefret ederım aglamakdan.
Esıncıgım aynı seyler , farklı bırsey yok ama ben gıttıkce sısıyorum.
günaydın annelerrrr
VE MUTLU YILLAAAARRRR SELİN MAMURR VE KEREMİTOOO
iyi kidoğdunuz analarınız ii ki doğurdu sizi hep mutlu olun uzun sağlıklı bir ömrünüz olsun hep iyi insanlarla karşılaşın sadece mutluluktan ağlayın hep şanslı olun
ÖZNUR nooldu anacım nie sıkıldın bu kadar anlat açılırsın belki
FATMACIM hayırlısı neyse o olsun die dua ediyorum size çok mutlu bir gün diliyorum
veeee bugününü şerefine hep beraber söölüyoruzzz döndümm bak geldimmm şimmddiiii di di di dım tıs dım tıs are u readyyyyy dım tıs dım tıs disco disco
DÜN OLANALARI OKUMUŞTUM AMA YORUM YAZMAYA WAKTİM OLMADI.. wallahi seyhancım öncelikle eşini bu düşünceli, ince tawrından ötürü kutluyorum bir kez daha en uyumlu koca oscarını hak ettiğini gösterdi
sorunun çözüldüğüne sewindim canım..
bu arada serhan nolmuş lan öyle o resimdeki ne:))) tosbik olmuş iyiceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?